نظرسنجی: چه زبانی رو چیشنهاد می کنید؟
ویژوال بیسیک
26.67%
8 26.67%
C++
26.67%
8 26.67%
Java
10.00%
3 10.00%
PHP & HTML & MySQL
10.00%
3 10.00%
Delphi
26.67%
8 26.67%
در کل 30 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
میخوام برنامه نویسی یاد بگیرم !!!
نویسنده پیام
sav68 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 27

تشکرها : 469
( 126 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #23
RE: میخوام برنامه نویسی یاد بگیرم !!!
سلام سلام سلام منم اومدم.

خطاب به شخصي كه اين تاپيك رو زد :

اولا بدوستت بگو كه اول مشخص كنه به چه چيزي علاقه داره :
1- برنامه نويسي وب(طراحي سايت)
2- برنامه نويسي براي ويندوز
3- برنامه نويسي براي لينوكس(توزيع مورد نظر)
4- برنامه نويسي تحت شبكه
5- برنامه نويسي براي موبايل
6- ويروس نويسي و مشتقاتش
7- برنامه نويسي براي ...

در هر صورت اگر اول بدونه به چه چيزي علاقه داره كار خيلي آسون ميشه
من نظرم رو در مورد برنامه نويسي ويندوز - وب - شبكه - ويروس - موبايل ميگم:

براي ويندوز برو تو كاره دات نت(vb.net Csharp.net) بدلايل زير :
1- سادگي در حد تيم ملي
2- بدون توجه به سيستم عامل طرف برنامه مينويسي (2000 - 2003 - xp - vista - 2008 - win 7) در واقع برنامه شما روي سيستم عاملي كه دات نت فريم ورك نصب باشه اجرا ميشه و بس.
3- توانايي نوشتن برنامه هاي تحت لينوكس با فريم ورك مونو در محيط ويژوال استاديو
4- حجم كم
5- قابليت استفاده از چند زبان در يك پروژه
6- و هزاران نكته ديگه كه همه كس همه چيز را ...

برنامه نويسي تحت شبكه (اينترنت و lan) باز هم دات نت:
1- داراي توابع بسيار - سريع و آسان
2- ندارد

برنامه نويسي وب بازهم دات نت:
در وي بي دات نت و سي شارپ براحتي ميتوانيم پروژه هاي اي اس پي دات نت باز كنيم و تقريبا هر آنچه كه براي ويندوز مينويسيم براي وب هم بنويسيم نكته ي جالب اينكه نيازي به يادگيري زبان جديد نداريم و به همين راحتي و كار با ويژوال استاديو ميتوانيم با html - css - asp.net كار كنيم و طراح وب بشيم

برنامه نويسي براي دستگاه هاي قابل حمل (موبايل - پاكت پي سي و ...) باز هم دات نت :
در دات نت ميتوانيم يك پروژه براي نوشتن برنامه هاي موبايل به زبان vb.net - Csharp.net اجرا كنيم و باز هم نيازي به دانستن زبان جديد نداريم

ويروس نويسي هم كه اصلا تخصص ندارم (نكته : حالا انگار بالايي ها رو تخصص داشتم (شكلك خندان) )
ولي فكر كنم كه با vb6 بهتر باشه چونكه فقط يك فايل اگزه رو ميفرستي براي طرف (من هيچي در اين مورد نميدونم)

------------------

راستي من شنيده ام كه دلفي فقط توي ايران و هند طرفدار داره (اين رو استادم از يك برنامه نويس حرفه اي چيني شنيده بود - گردن خودش )

خلاصه نظر كلي من :
هر كس - هرجا - با هرتوانايي جسمي و مالي (شوخي) خواست بره دنبال برنامه نويسي چه براي پول و په براي تفريح بره دنبال دات نت و تمام

دنیا دو روز است یک روز با تو و یک روز علیه تو
روزی که با تو است مغرور نباش و روزی که علیه توست صبور باش
چون هر دو پایان پذیرند
حضرت علی ع

سال جديد بر پارسيان مبارك باد

من برای مدتی نیستم
۰۵-فروردین-۱۳۸۸, ۰۲:۲۵:۲۰
تشکر شده توسط : HoseinVig, t3r!p3000
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #24
(۰۵-فروردین-۱۳۸۸, ۰۲:۲۵:۲۰)sav68 نوشته است: برنامه نويسي تحت شبكه (اينترنت و lan) باز هم دات نت:
1- داراي توابع بسيار - سريع و آسان
البته میگن c#.net قابلیتهای بهتری نسبت به vb.net در این قضیه داره
نقل قول: برنامه نويسي وب بازهم دات نت:
در وي بي دات نت و سي شارپ براحتي ميتوانيم پروژه هاي اي اس پي دات نت باز كنيم و تقريبا هر آنچه كه براي ويندوز مينويسيم براي وب هم بنويسيم نكته ي جالب اينكه نيازي به يادگيري زبان جديد نداريم و به همين راحتي و كار با ويژوال استاديو ميتوانيم با html - css - asp.net كار كنيم و طراح وب بشيم
ارتباط با asp هم تو دلفی به راحتی قابل انجام هست و تکنولوژی های بیشتری رو هم پشتیبانی می کنه مثل web snap و intraweb و corba
تو وب چیزی به پای php نمی رسه
نقل قول: برنامه نويسي براي دستگاه هاي قابل حمل (موبايل - پاكت پي سي و ...) باز هم دات نت :
در دات نت ميتوانيم يك پروژه براي نوشتن برنامه هاي موبايل به زبان vb.net - Csharp.net اجرا كنيم و باز هم نيازي به دانستن زبان جديد نداريم
این در حالتی هست که شما بخواهین برای win ce یا همون ویندوز موبایل برنامه بنویسین که این کار هم از delphi prims بر میاد .برای برنامه نویسی سیمبین c++ استفاده می شه البته از java در این زمینه حرف اول رو می زنه
نقل قول: ويروس نويسي هم كه اصلا تخصص ندارم (نكته : حالا انگار بالايي ها رو تخصص داشتم (شكلك خندان) )
ولي فكر كنم كه با vb6 بهتر باشه چونكه فقط يك فايل اگزه رو ميفرستي براي طرف (من هيچي در اين مورد نميدونم)
تو ویروس نویسی از زبانهای native استفاده میشه مثل delphi,vb,c++ چون خروجی غیر وابسته دارن

البته جاوا در نگارشهای مختلف عرضه شده که از ویندوز-لینوکس-مکنتاش -موبایل - شبکه و هر چیزی رو که jvm روش نصب باشه میشه ازش استفاده کرد جالبه که برای jvm جاوا زبانهای مختلفی بوجود اوردن مثل groove
نقل قول: راستي من شنيده ام كه دلفي فقط توي ايران و هند طرفدار داره (اين رو استادم از يك برنامه نويس حرفه اي چيني شنيده بود - گردن خودش )
استادتون اشتب زده مثلا سایت delphifans از بزرگترین سایتهای کامپوننت دلفی هست که چینی هست
سایتهای مختلف از این دست زیاده اون هم از کشورهای مختلف
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۵-فروردین-۱۳۸۸, ۰۸:۴۷:۵۹، توسط lord_viper.)
۰۵-فروردین-۱۳۸۸, ۰۸:۴۵:۰۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
sav68 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 126 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #25
نقل قول: البته میگن c#.net قابلیتهای بهتری نسبت به vb.net در این قضیه داره
در دات نت قدرت يكسان است چون همگي از دات نت فريم ورك استفاده ميكنن
البته براي سي شارپ تبليغات بيخودي زيادي انجام دادن كه يكسري سياست پشت سرش هست اگه خواستي ميگم.

نقل قول: ارتباط با asp هم تو دلفی به راحتی قابل انجام هست و تکنولوژی های بیشتری رو هم پشتیبانی می کنه مثل web snap و intraweb و corba
منظور من اين بود كه براي برنامه نويسي وب ديگر لازم نيست بريم يك زبان تحت وب ياد بگيريم و با همان وي بي دات نت برنامه ي تحت وبمان را مينويسيم

نقل قول: تو وب چیزی به پای php نمی رسه
شما چندتا وبسايت با ASP.NET طراحي كرديد كه ميگيد PHP بهتره!؟
اصلا معيارتون چي بوده؟
بنظر من افرادي كه زبان ها رو مقايسه ميكنن و بعد ميگن اون يكي بهتره يا از روي تعصب گفتن يا فقط همون زبان رو بلد بودن و يا اصلا چيزي بلد نبودن من فكر كنم شما نوع اولي هستي(تعصب)
من مقايسه ميكنم اما نميگم كدوم بهتره.
در ضمن دات نت فريم ورك پشتش به مايكروسافت قدرتمند گرمه اما PHP چي؟
هركدوم خواص خود را دارند اما منظور من اين بود كه با يادگيري مثلا VB.NET ديگر احتياجي به ياد گيري زباني براي وب نيست همين!

نقل قول: این در حالتی هست که شما بخواهین برای win ce یا همون ویندوز موبایل برنامه بنویسین که این کار هم از delphi prims بر میاد .برای برنامه نویسی سیمبین c++ استفاده می شه البته از java در این زمینه حرف اول رو می زنه
احتمالا شما با دات نت فريم ورك 3.5 كارنكردين چون به راحتي ميشه باهاش براي سيستم عامل هاي زير برنامه نوشت :
1- POCKET PC 2003
2- WINDOWS CE
3- WINDOWS MOBILE 5 POKET PC
4- WINDOWS MOBILE 5 SMART PHONE
البته بطور پيوسته در حال افزايش ميباشند كه ميتوانيد آخرين آنها را از اينترنت دانلود كنيد

نقل قول: تو ویروس نویسی از زبانهای native استفاده میشه مثل delphi,vb,c++ چون خروجی غیر وابسته دارن
اگر ميشه لطفا بيشتر راجع به ناتيو صحبت كن من ميخام ياد بگيرم (با تشكر)

نقل قول: البته جاوا در نگارشهای مختلف عرضه شده که از ویندوز-لینوکس-مکنتاش -موبایل - شبکه و هر چیزی رو که jvm روش نصب باشه میشه ازش استفاده کرد جالبه که برای jvm جاوا زبانهای مختلفی بوجود اوردن مثل groove
بله . ولي بحث جاوا كاملا جداست چونكه روي VM اجرا ميشه تقريبا روي هر پلت فرمي قابل اجراست و بايد قبول كرد كه جاوا براي فردي كه تازه ميخواد شروع كنه سنگين هستش.
منظورم اين نيست كه SYNTAX خيلي سختي داره نه همون طور كه ميدونين تقربا مثل C++ هستش
منظور من از سنگين بودن اينه كه برنامه هاي جاوا ريزه كاريهاي زيادي دارن (براي برنامه نويس)
تازه بيشتر براي كار هاي دولتي جوابگو هستش. الان توي بازار فكر نكنم كسي جاوا كار بخواد (من راجع به بازار خبر ندارم)

نقل قول: استادتون اشتب زده مثلا سایت delphifans از بزرگترین سایتهای کامپوننت دلفی هست که چینی هست
سایتهای مختلف از این دست زیاده اون هم از کشورهای مختلف
البته خودم از اين استاده خوشم نمياد.
غيبت نباشه ولي هميشه توي بحث هاي علمي كم مياره.

-----

در كل اگر كسي دات نت رو ياد بگيره (VB.NET - cSHARP.NET) در واقع آينده ي خودش رو با آينده ي دات نت رغم زده.
از نظر من كه خيلي خوبه چون اين ميكروسافت تمام انرژي خودش رو روي دات نت گذاشته و مطمئنا موفق ميشه.

راستي گزينه هاي اون نظر سنجي مثل اين ميمونه كه بگيم آندره آقاسي بهتر تنيس كار ميكنه يا نيستلروي بهتر فوتبال.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟

چون هر دو پایان پذیرند
حضرت علی ع

من برای مدتی نیستم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶-فروردین-۱۳۸۸, ۰۰:۳۳:۲۰، توسط sav68.)
۰۵-فروردین-۱۳۸۸, ۱۶:۱۸:۰۷
تشکر شده توسط : t3r!p3000
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #26
نقل قول: در ضمن دات نت فريم ورك پشتش به مايكروسافت قدرتمند گرمه اما PHP چي؟
php پشتش به میلیون ها آدم نابغه که توی توسعه و عیب یابیش شرکت دارن و هر روز امکانات و ویژگی های کاربردی بهش اضافه می کنن گرمه ...

نقل قول: مايكروسافت قدرتمند
گذشت آن روزگاران ...

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۰۵-فروردین-۱۳۸۸, ۲۲:۱۳:۵۷
sarv آفلاین
عضو افتخاری

موضوع‌ها: 93

تشکرها : 2137
( 3496 تشکر در 882 ارسال )
ارسال: #27
آقا اجازه باالاخره واسه كار با ويندوز و ايجاد نرم افزار با چي كار كنم
البته بدرد برنامه نويسي قطعات الكترونيكي هم بخوره مثل ميكرو و...

۰۵-فروردین-۱۳۸۸, ۲۳:۱۰:۰۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
sav68 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 126 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #28
نقل قول: گذشت آن روزگاران ...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درسته كه يواش يواش open source داره جاي خودش رو باز ميكنه
اما اگر آماره ها رو بنگري ميبيني كه هنوز نسبت تقريبا 90 به 10 داره
ميكروسافت حالا حالا ها هستش

درضمن اصلا نميشه آينده رو ديد شايد دوباره ميكرو سافت 100 در 100 بازار رو بگيره شايد هم نابود بشه.

نقل قول: php پشتش به میلیون ها آدم نابغه که توی توسعه و عیب یابیش شرکت دارن و هر روز امکانات و ویژگی های کاربردی بهش اضافه می کنن گرمه ...
كاملا قبول دارم.
اما آيا تا بحال فكر كردي كه چرا پشتيباني از php گرونه؟
بهمون دليل كه شما گفتي و يك شركت ثابت پشتش نيست.

نقل قول: آقا اجازه باالاخره واسه كار با ويندوز و ايجاد نرم افزار با چي كار كنم
البته بدرد برنامه نويسي قطعات الكترونيكي هم بخوره مثل ميكرو و...
ميكرو رو اصلا نميدونم شايد basic , c خوب باشن
ولي ويندوز رو كه گفتيم ديگه...(دات نت براي ويندوز بهترينه از نظر من)

در پايان بايد بگم كه يك برنامه نويس واقعي زياد بين زبان هاي مختلف فرق نميذاره.
در واقع يك برنامه نويس خوب يك الگوريتم نويس خوب است و نوع زبان در پلتفرم خاص نبايد تاثير زيادي روي شخص داشته باشد(به نظر من)

چون هر دو پایان پذیرند
حضرت علی ع

من برای مدتی نیستم
۰۶-فروردین-۱۳۸۸, ۰۰:۲۶:۱۷
تشکر شده توسط : t3r!p3000
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 383
( 2597 تشکر در 855 ارسال )
ارسال: #29
اول اینو بگم که من پستای قبلی رو مطالعه نکردم و اگه صحبتام تکراری باشه یا به موضوع ربط نداشته باشه معذرت میخوام. اما موضوع رو که دیدم یه چیزایی به ذهنم رسید که ترجیح دادم بیان کنم تا شاید تو سرعت نتیجه گیری شما تأثیر داشته باشه.
من تو الکترونیک برنامه مینویسم . چیزی که من از برنامه نویسی فهمیدم اینه که برنامه نویسی یک علم اکتسابی به حساب نمیاد بلکه بیشتر یک هنر و مهارت میشه به حساب آوردش. یک برنامه نویس باید ساختن الگوریتم بلد باشه. دستورها تو همه کتابها هستن و براحتی میشه به اونا مراجعه کرد . ساختن الگوریتم هم بیشتر یه مسأله ذاتیه. ولی منظورم این نیست که اگه کسی اولش نتونه دیگه به هیچ وجه نمیتونه یه برنامه نویس باشه. بلکه منظورم اینه که چنین افرادی مسیر طولانی و مشکلتری دارند. امیدوارم تا اینجا ناامیدتون نکرده باشم. از جمله ای که برای تاپیک زدین(میخوام برنامه نویسی یاد بگیرم) من این برداشت رو داشتم که شما جزو افرادی که برنامه نویسی رو بطور ذاتی بلد نیستن .چون کسی که ایجاد الگوریتمو بلد باشه خودش یه روشی پیدا میکنه. وگرنه اینطور چیزا با مشورت حل نمیشن. بنابر این من پیشنهاد میکنم یه مدت به پدیده های اطرافتون(هر چی میتونه باشه) دقت بیشتری داشته باشین و براحتی از هرچیزی عبور نکنین و همه چیزهای اطرافتون رو به هم ربط بدین. بعد از مدتی خودتون مثل شاعرا که حس شعر گفتن بهشون دست میده، به شما هم حس برنامه نویسی دست میده. اگه از الآن بخواین برنامه نویسی رو شروع کنین ازش زده میشین و ممکنه یک ذهنینت منفی دربارش پیدا کنین.
با آرزوی موفقیت
۰۶-فروردین-۱۳۸۸, ۰۱:۳۴:۰۵
تشکر شده توسط : sav68, eeSSii, t3r!p3000
sav68 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 126 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #30
نقل قول: بنابر این من پیشنهاد میکنم یه مدت به پدیده های اطرافتون(هر چی میتونه باشه) دقت بیشتری داشته باشین و براحتی از هرچیزی عبور نکنین و همه چیزهای اطرافتون رو به هم ربط بدین. بعد از مدتی خودتون مثل شاعرا که حس شعر گفتن بهشون دست میده، به شما هم حس برنامه نویسی دست میده.
!!!!!!!!!!!!!!!

نقل قول: اگه از الآن بخواین برنامه نویسی رو شروع کنین ازش زده میشین و ممکنه یک ذهنینت منفی دربارش پیدا کنین.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چون هر دو پایان پذیرند
حضرت علی ع

من برای مدتی نیستم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶-فروردین-۱۳۸۸, ۰۲:۲۷:۲۰، توسط sav68.)
۰۶-فروردین-۱۳۸۸, ۰۲:۲۴:۴۶
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #31
نقل قول: اما اگر آماره ها رو بنگري ميبيني كه هنوز نسبت تقريبا 90 به 10 داره
البته این تقریبت دیگه زیادی "تقریب" شد !! .. سهم asp.net خیلی باشه 50 درصده ... تازه asp و asp.net رو هم .. چون خیلی سایتا از قدیم asp کلاسیک بودن و موندن همین طور ... مثل پلنت سورس کد ...

نقل قول: ميكروسافت حالا حالا ها هستش
بر منکرش لعنت ... غولا که یهو غیب نمیشن!

نقل قول: اما آيا تا بحال فكر كردي كه چرا پشتيباني از php گرونه؟
بهمون دليل كه شما گفتي و يك شركت ثابت پشتش نيست.
این حرف رو روی چه حسابی میزنید ؟ مگه مایکروسافت روی هر سروری که دات نت نصب بشه یه پشتیبان مجانی هم میفرسته ؟! ... "شرکت ثابت" دیگه چیه ؟ مگه با php دارن یه قل دو قل بازی میکنن! پس zend این وسط چی کارست؟ در کل میشه بیشتر توضیح بدید ؟ (البته تو پیام خصوصی! چون به تاپیک ربطی نداره ...)

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶-فروردین-۱۳۸۸, ۰۳:۵۳:۱۵، توسط amirjan.)
۰۶-فروردین-۱۳۸۸, ۰۳:۳۳:۱۷
تشکر شده توسط : sav68, t3r!p3000
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #32
(۰۵-فروردین-۱۳۸۸, ۱۶:۱۸:۰۷)sav68 نوشته است: در دات نت قدرت يكسان است چون همگي از دات نت فريم ورك استفاده ميكنن
البته براي سي شارپ تبليغات بيخودي زيادي انجام دادن كه يكسري سياست پشت سرش هست اگه خواستي ميگم.
با این حرفتون کاملا موافقم ولی
همچینام شبیه نیستن و هر کدوم یه نقطه ضعفهایی هم دارن میدونی چرا sms sender ها رو معمولا با vb.net می نویسن؟
چون c# به طور پیش فرض پورت com1 و com2 رو پشتیبانی میکنه
(شاید هم اون 2 نفری که این حرف رو زدن اونقدرها حرفه ای نبودن)ولی در کل اگه بگردی هیچ sms sender ی با c# پیدا نمی کنی
نقل قول: منظور من اين بود كه براي برنامه نويسي وب ديگر لازم نيست بريم يك زبان تحت وب ياد بگيريم و با همان وي بي دات نت برنامه ي تحت وبمان را مينويسيم
تو vb.net هم باید با دستورات asp بنویسی مستقیم با دستورات vb.net که نمی تونی یه تحت وب بنویسی
در این حالت چرا payton کار نمیکنی؟
نقل قول: شما چندتا وبسايت با ASP.NET طراحي كرديد كه ميگيد PHP بهتره!؟
اصلا معيارتون چي بوده؟
بنظر من افرادي كه زبان ها رو مقايسه ميكنن و بعد ميگن اون يكي بهتره يا از روي تعصب گفتن يا فقط همون زبان رو بلد بودن و يا اصلا چيزي بلد نبودن من فكر كنم شما نوع اولي هستي(تعصب)
من مقايسه ميكنم اما نميگم كدوم بهتره.
در ضمن دات نت فريم ورك پشتش به مايكروسافت قدرتمند گرمه اما PHP چي؟
هركدوم خواص خود را دارند اما منظور من اين بود كه با يادگيري مثلا VB.NET ديگر احتياجي به ياد گيري زباني براي وب نيست همين!
من هیچ تعصبی نسبت به php یا هیچ زبان دیگه ای ندارم چون واسه من ملاک زبان نیست بلکه راحتی و کارایی هست تا بتونه نیازهای منو بر اورده کنه برای قضاوت شما فقط کافیه تاپیک مربوط به مقایسه asp و php تو سایت برنامه نویس رو بخونین و در ضمن همیشه سرور های پشتیبان php یا همون سرور های لینوکسی 40% از سرور های ویندوزی ارزانتر هستن با مراجعه به سایت enovin و دیدین پلنهاش می تونین به ارزانتر بودن سرور های پشتیبان php پی ببرین
نقل قول: احتمالا شما با دات نت فريم ورك 3.5 كارنكردين چون به راحتي ميشه باهاش براي سيستم عامل هاي زير برنامه نوشت :
1- POCKET PC 2003
2- WINDOWS CE
3- WINDOWS MOBILE 5 POKET PC
4- WINDOWS MOBILE 5 SMART PHONE
البته بطور پيوسته در حال افزايش ميباشند كه ميتوانيد آخرين آنها را از اينترنت دانلود كنيد
تمام اینهایی که نام بردین توضیع های مختلف از windows mobile هستن نه چیز دیگه و همون طور که گقتم با .net شما فقط میتونی برای همین گروه برنامه بنویسی نه بیشتر
نقل قول: تو ویروس نویسی از زبانهای native استفاده میشه مثل delphi,vb,c++ چون خروجی غیر وابسته دارن
اگر ميشه لطفا بيشتر راجع به ناتيو صحبت كن من ميخام ياد بگيرم (با تشكر)
native یعنی کدهای بومی یا غیر وابسته یعنی به کدهای میانی مثل IL و .... تبدیل نمی شن بلکه مستقیم به صورت کد باینری قابل اجرا روی سیستم عامل تبدیل میشن

نقل قول: در كل اگر كسي دات نت رو ياد بگيره (VB.NET - cSHARP.NET) در واقع آينده ي خودش رو با آينده ي دات نت رغم زده.
از نظر من كه خيلي خوبه چون اين ميكروسافت تمام انرژي خودش رو روي دات نت گذاشته و مطمئنا موفق ميشه.
بله مایکروسافت طرح .net رو از بورلند کش رفت و با ایجاد یک بستر یکپارچه رو زبانهای تحت پوشش بنام .net داره خودشو همچنان به صورت یک قول نگه میداره و این تبلیغ و وابسته کردن همه چیز به .net بخاطر همین هست وابستگی همه به .net برای فروش بیشتر محصولات خودش
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶-فروردین-۱۳۸۸, ۱۱:۰۸:۳۱، توسط lord_viper.)
۰۶-فروردین-۱۳۸۸, ۱۱:۰۷:۰۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : sav68, HoseinVig, t3r!p3000
sav68 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 126 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #33
نقل قول: با اين حرفتون کاملا موافقم ولي
همچينام شبيه نيستن و هر کدوم يه نقطه ضعفهايي هم دارن ميدوني چرا sms sender ها رو معمولا با vb.net مي نويسن؟
چون c# به طور پيش فرض پورت com1 و com2 رو پشتيباني ميکنه
(شايد هم اون 2 نفري که اين حرف رو زدن اونقدرها حرفه اي نبودن)ولي در کل اگه بگردي هيچ sms sender ي با c# پيدا نمي کني
يك چيزي ميخام بگم اميدوارم نخندين(خنده نداره ديگه خوب من بلد نيستم):
راستش تا حالا با sms sender ها برخورد نكردم و اصلا اطلاعاتي در مورد آنها نداشتم ولي در كل آره حرف شما درسته با هم يكم فرق ميكنن مثلا Csharp حلقه with .. End with رو نميشناسه و vb.net هم عدد صحيح بدون علامت رو نميشناسه البته اينا كه گفتم خيلي ساده بودند من شنيدم cSharp يك نوع كلاس جديد هم ميشناسه كه وي بي دات نت نميشناسه (غير از ايستا و پويا) و يا csharp ميتونه override oprator انجام بده كه كاربردهاي زيادي داره ------ در كل من بين اين دو زبان تفاوت زيادي قائل نميشم (شايد در مباحث پيچيده كه من بلد نيستم تفاوت هاي بزرگي داشته باشن)

نقل قول: تو vb.net هم بايد با دستورات asp بنويسي مستقيم با دستورات vb.net که نمي توني يه تحت وب بنويسي
در اين حالت چرا payton کار نميکني؟
خير - كاملا مخالفم.
منظور من اين بود كه با همان دستورات vb.net برنامه مينويسيم و لازم نيست كه زبانه ديگري ياد گرفت
توضيح :
همون طور كه خودتون ميدونين در asp.net برنامه ي ما بصورت كد مخفي اجرا ميشه(كد بيهايند) يعني كدي كه با وي بي دات نت مينويسيم تبديل ميشه به يك dll و اونوقت برنامه ي وبي ما از اون dll براي كار با برنامه ي تحت وب كمك ميگيره و اصلا نيازي به ورود كدهاي asp نداريم يعني برنامه نويسي وب و ويندوز هر دو با يك دستورات يكسان انجام ميشه
مثلا (تغيير خاصيت تكست يك ليبل) :
ويندوز
کد php:
Label1.Text "iran" 

وب (asp.net)
کد php:
Label1.Text "iran" 
(البته اميدوارم اين كارم توهين به كسي نباشه زيرا من تا الان در اين انجمن فقط با افرادي روبرو شدم كه همگي از من بهتر بودند و من فقط سوال كردم و به لطف دوستان فقط ياد گرفتم )

نقل قول: من هيچ تعصبي نسبت به php يا هيچ زبان ديگه اي ندارم چون واسه من ملاک زبان نيست بلکه راحتي و کارايي هست تا بتونه نيازهاي منو بر اورده کنه براي قضاوت شما فقط کافيه تاپيک مربوط به مقايسه asp و php تو سايت برنامه نويس رو بخونين و در ضمن هميشه سرور هاي پشتيبان php يا همون سرور هاي لينوکسي 40% از سرور هاي ويندوزي ارزانتر هستن با مراجعه به سايت enovin و ديدين پلنهاش مي تونين به ارزانتر بودن سرور هاي پشتيبان php پي ببرين
در مورد حرفم كه گفتم تعصبي معذرت ميخام در ضمن من هيچ وقت با php كار نكردم براي همين در موردش نظر نميدم ولي راجع به قيمت سرور حق با شماست ولي بايد قبول كرد كه پشتيباني از php گرونه دقيقا مثل لينوكس كه os رايگان داره و پشتيباني گرون
ولي من هرگز به خودم اجازه نميدم بگم كه كدوم زبان بهتر است (php - asp.net) هردوي آنها خواصي دارند.

نقل قول: تمام اينهايي که نام بردين توضيع هاي مختلف از windows mobile هستن نه چيز ديگه و همون طور که گقتم با .net شما فقط ميتوني براي همين گروه برنامه بنويسي نه بيشتر
حرف شما را قبول دارم من تا الان اطلاعاتي درست حسابي در مورد windows mobile نداشتم

نقل قول: native يعني کدهاي بومي يا غير وابسته يعني به کدهاي مياني مثل IL و .... تبديل نمي شن بلکه مستقيم به صورت کد باينري قابل اجرا روي سيستم عامل تبديل ميشن
تشكر

نقل قول: مايکروسافت طرح .net رو از بورلند کش رفت
من تا الان فكر ميكردم كه اينو از طرح vm سان كپي كرده

تشكـــــــــــــــــــــــر!

چون هر دو پایان پذیرند
حضرت علی ع

من برای مدتی نیستم
۰۷-فروردین-۱۳۸۸, ۰۰:۱۲:۳۸
تشکر شده توسط : HoseinVig, lord_viper, t3r!p3000

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Toungue افزودن بخش برنامه نویسی مخصوص اندروید javaweb 4 3,786 ۲۰-تير-۱۳۹۴, ۱۰:۵۸:۴۲
آخرین ارسال: lord_viper
Wink دانلود نرم افزارهای لازم جهت برنامه نویسی موبایل sajad1187 3 7,772 ۲۲-مهر-۱۳۸۸, ۱۳:۵۳:۵۳
آخرین ارسال: sajad1187
  برنامه نویسی سوکت shopensar 0 2,793 ۳۰-آذر-۱۳۸۷, ۰۴:۰۹:۳۰
آخرین ارسال: shopensar
  اضافه کردن 2 بخش برنامه نویسی yeketaz 15 9,370 ۰۳-شهریور-۱۳۸۷, ۱۳:۳۱:۵۱
آخرین ارسال: mbza11
  ساختمان داده و برنامه نویسی(برنامه کپی دو دخت و تساوی دو درخت؟) maryam1367 0 2,996 ۲۷-دى-۱۳۸۶, ۲۱:۵۷:۱۵
آخرین ارسال: maryam1367
  سایت تخصصی برنامه نویسی ایران ویج golbarg_2008 0 3,161 ۰۱-آبان-۱۳۸۶, ۱۷:۵۴:۲۱
آخرین ارسال: golbarg_2008
  برنامه نویسی بدون مهندسی؟؟؟؟!!!! mehdi-213 1 2,415 ۲۶-مرداد-۱۳۸۶, ۱۳:۰۹:۴۸
آخرین ارسال: ha_60
  راهنمایی میخوام ... hamed_Arfaee 3 2,921 ۲۷-خرداد-۱۳۸۵, ۱۸:۱۶:۱۹
آخرین ارسال: hamed_Arfaee

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS