امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ايراني‌ها در ميان اوكرايني‌ها
نویسنده پیام
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 33

تشکرها : 3
( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #1
ايراني‌ها در ميان اوكرايني‌ها
بخش اول-
جستارگشايي: پس از آن گرفتاري 16 ساعتي ما در فرودگاه بوريس‌پل اوكراين. اشكان خان از من خواسته‌بود تا مختصري بنويسم در مورد وراي آبهاي سياه.كشوري سبز و البته يخزده! :(

من اوكراين را در پاييز و زمستان فقط ديده‌‌ام ولي مي‌گويند بهار و تابستان دل‌افزايي دارد با شيشه‌هاي آبجوي رهاشده در سر گذرها. البته در پاييز 2002 هم اوكراين همين‌طور بود. عصرگاه يك يكشنبه پاييزي بر سنگفرشهاي گريشتاتيك قدم مي‌زديم. بر سر هر خيابان در كنار تمامي سطلهاي زباله انبوه شيشه‌هاي تيره آبجو خود را مي‌نماياند. بر روي پله‌هاي كليه ادارات دولتي و حتي پله‌هاي بلند كليساي جامع از اين پايين تا آن بالا شيشه‌هايي است كه خورده‌اند و گذاشته‌اند و نبرده‌اند.
و البته دختر و پسرهاي جوان مسابقه باشكوه بوسه‌هاي بلند را به راه انداخته‌اند. اما همان خيابان در سرماي زمستان 2004 اصلا قابل مقايسه با آن وقت نيست. گرچه هنوز مردمش مي‌نوشند ولي نه آبجوهاي كم‌غلظت (2 و 3 گريونايي*) كه بسيار مي‌نوشند.چيزي مي‌خورند در حد همان الكلهاي سفيد خودمان با همان عطر و طعم و بو و البته به نام ودكا :?
مردم سرمست در روزهاي تعطيل و جشنهايي كه گهگاه به مناسبتهاي مختلف دست مي‌دهند. منتظر رشد روزافزون كشورشان هستند. رقيب و پسرخاله آنها لهستان به اتحاديه اروپا پيوسته‌است و خاله‌زاده‌هاي اوكرايني هم همه اين بداقبالي را از چشم عموزاده‌هاي مسكويي مي‌دانند و بس.
ولي ما ايرانيان در اين بين چه مي‌كنيم. سيل دانشجويان ايراني اندكي پس از جدايي اوكراين از روسيه شتاب بيشتري گرفت. شايد در همان سال 76 به بعد بود. قبولي در كنكور دانشگاهها سخت و سخت‌تر شده‌بود. زيرا نظام جديد متوسطه ترتيب كار را به خوبي داده‌بود و كنكور نشان داد كه اين نظام در ترك تحصيل دادن استاد است و در آموزش دادن كودكي بسيار كودن! :wink:
براي همين اوكراين دم دست‌تر بود و البته كلاس اسمش از باكو و دوشنبه و بخارا بالاتر و البته ايراني‌ها از مدتها پيش اودسا رفته‌بودند و سن‌پترزبورگ را از مسير استانبول-اودسا بيشتر دوست مي‌داشتند تا سرزمينهاي يخزده روسي.
براي درس خواندن سرزمين ساده‌آي است فقط دو ترم بايد زباني بخواني كه در هيچ كجاي دنيا ارزش يك دهشاهي هم ندارد غير از روسيه و اوكراين و چند كشور دربدر ديگر. و اينقدر سخت است. كه نگو نپرس. شبهاي طولاني سيبري و پيرمردهايي كه با غلظت بالاي ودكا هوشياري خود را حفظ مي‌كردند دستورزباني را ساخته‌اند كه بايد بشيني و پايش شبانروز گريه كني تا اندكي درياب. همه صرف افعال سماعي است و همه بخشهاي جمله بر هم تاثير گذار. از اين سر ميز تا آن سر ميز هرچه بر روي يكديگر باشد مونث باشد مذكر باشد خنثي باشد بر روي هم اثر مي‌گذارد و يكباره مي‌بينيد كلمه تهران يا تخران به لفظ روسي‌اش چيزي مي‌شود مثل تهراناسكايا Amaze

*: هر گريونا معادل 1750 ريال است.
۱۵-فروردین-۱۳۸۴, ۱۴:۵۳:۳۰
تشکر شده توسط : t3r!p3000
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #2

گسترش خان شما اونجا دانشجويي ؟؟ :roll:

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۱۵-فروردین-۱۳۸۴, ۱۵:۰۷:۲۶
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #3

Mamad2003 نوشته است:گسترش خان شما اونجا دانشجويي ؟؟ :roll:

نه! ما با اونها قرارداد داريم و من براي كارهاي قراردادي مرتب مي‌رم و مي‌آم. سالي يه بار ميشه؟! :wink:
ولي اطلاعات در مورد دانشجويي و درس خوندن اونجا زياد دارم. بخشهاي بعدي رو بخونيد خيلي خيلي مفيد خواهدبود.
۱۵-فروردین-۱۳۸۴, ۱۵:۱۱:۲۱
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #4

پس اينطور !
چون مي خوام ببينم اونجا چطوريه ؟؟ چقدر با هند تفاوت و تشابه داره ؟؟ :wink:

۱۵-فروردین-۱۳۸۴, ۱۵:۳۷:۴۲
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #5

ممنون آقا گسترش خيلي خوب نوشتي ادامه بده كه مشتاقم. :wink: :o

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۱۵-فروردین-۱۳۸۴, ۱۵:۵۹:۰۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #6

بخش دوم-تحصيل
شرايط ادامه تحصيل در اوكراين نسبتا ساده است. شما بايد ترجمة رسمي آخرين مدرك تحصيلي و ريز نمراتتون رو براشون بفرستيد. بهتر اين است كه از يك نفر مطمئن استفاده كنيد. من يكي از اين افراد رو سراغ دارم. مي‌تونيد مشاوره مجاني دريافت كنيد و فعلا تا يه هفته ديگه همين ايران است.
جدا از اين تبليغ مي‌رسيم به مخارج. براي رشته‌هاي مهندسي شهريه ساليانه بين 1800 تا 2200 دلار است. براي مهندسي نرم‌افزار بگيريد 2000 دلار. براي خوابگاه مي‌تونيد از خوابگاههاي خود دانشگاه استفاده كنيد كه البته جاهاي مناسب و دلچسبي نيستند. ساختمانهاي بتوني خاكستري و كثيف و تنگ و تاريك. :? اين خوابگاه‌ها ساليانه 650 دلار اجاره مي‌گيرند. بيشتر بچه‌‌ها خانه كرايه مي‌كنند. كرايه خانه 3000 دلار در سال است. كه بيشتر آپارتمانهاي حداكثر 40 متري با يك اتاق و يه انباري و يه سرويس بهداشتي است(يك توالت + يك دوش). 8O
حال مي‌رسيم به غذا. اگر در قيد ذبح شرعي و حلال و حرام نباشيد ماهي 200 دلار را حساب كنيد. وگرنه خيلي بيش از اينها بايد بدهيد. كه مي‌شود سالي بين 2400 تا 3000 دلار. با اين احتساب يكسال تحصيل مي‌شود 7400 تا 8000 دلار( رقمي بين 6 تا 7 ميليون تومان ساليانه)
اگر مي‌خواهيد نرم‌افزار و كامپيوتر بخوانيد. بدانيد دوره‌هاي فوق‌ليسانس آنجا 2 ساله است و يكسال هم زبان شيرين روسي مي‌خوانيد سه ساله مي‌شود. از ويندوز انگليسي هم خبري نيست. 8O همه دستورات و منوها و راهنماها روسي شده‌است. حتي دستورات VBA توي اكسل رو هم روسي كرده‌اند. من فكر مي‌كنم كه خوندن كامپيوتر تو اوكراين كار درستي نيست.
:? :wink: از طرفي اين هزينه‌ها رو با فوق دانشگاه آزاد مقايسه كنيد. شهريه ساليانه 1 ميليون 400 هزار تومان. اجاره خونه ساليانه 600 هزار تومان در شهرستانها مثلا اصفهان، يزد و …. غذا هم نون و ماست همه جا يه قيمته. Amaze بگيريد روزي3000 تومان مي‌شود 900 هزار تومان. سر جمع سالي مي‌شود 3 ميليون تومان. اين ديگر خيلي زندگي شاهانه‌اي است. :wink: Biggrin
البته اگر آقاي جاسبي مي‌دانست چنين مبلغي پيدا مي‌شود، مي‌آمد و هزينه تحصيل مرا بهم مي‌بخشيد. ولي مخارج دانشگاه آزاد را جدي تلقي نكنيد و به بحث اصلي خود بپردازيم. بچه‌هاي ايروني هزينه‌هاي بسيار بيشتري در اوكراين مي‌پردازند. در بخش پاياني به نام ((نكات ضروري: زندگي،خانواده ، عشق و …)) به آنها خواهم پرداخت.
۱۶-فروردین-۱۳۸۴, ۱۸:۳۳:۵۷
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #7

گسترش جان جالبه ! خرجش از هند ارزون تره !! 8O
هند مهندسي سالي 4000 دلاره ! 8O اما خوبيش اينه كه اينجا همه چيز انگليسيه محضه !!
تدريس ؛ كتاب ها ؛ امتحان ؛ محيط و حتي پيره زن ها هم انگليسيشون توپه !!! 8O 8O 8O

۱۶-فروردین-۱۳۸۴, ۱۹:۰۸:۰۶
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #8

گسترش جان نميشه قسمت آخر رو اول بگي :wink: Amaze

۱۷-فروردین-۱۳۸۴, ۰۷:۵۹:۴۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #9

بخش سوم- زندگي خانواده عشق و ....

به قوله اشكان خان بايد اين بخش رو اول مي‌گفتم. اما در اينصورت مزه‌اش بدجوري از دهن مي‌افتاد. :wink: Amaze Amaze

زندگي- زندگي در آنجا سخت است. بارشهاي تمام ناپذير برف براي من و تويي كه آفتاب اينجا ايران‌ويج را درك كرده‌ايم و حس كرده‌ايم ممكن است چندان خوشايند نباشد ولي در عوض بهار و تابستان و پاييز زودگذرش حلاوتها دارد و زيبايها. سرزمين صافي است. كوههاي بلندي ندارد مگر تنها در بخش كوچكي در جنوب غرب مرز اوكرايين و اروپا!
مردم آن با درآمدهاي نسبتا اندكشان زندگي قناعت پيشه‌اي دارند. البته سياستهاي اقتصاد آزاد كمي اين روحيه را تلطيف كرده‌است. اما مسيحيت ارتدوكس كه دين غالب ديار است با افكار صوفيانه‌اش فقط جام باده‌اي را پيشنهاد مي‌كند و آغوش ياري؟! :wink: :wink: Amaze
خانواده - از خودشان كه بپرسيد مي‌گويند ميراث خانوادگي‌شان در طي سالهاي حكومت شوروي و در اين سالهاي سياست باز به يغما رفته‌است ولي كاملا هم اينطور نيست. جواناني كه با خانواده خود زندگي مي‌كنند كم نيستند. نسبت زنان به كل جمعيت بسيار بيشتر از ايران است. عده‌اي ادعا مي‌كنند كه بيش از 60 درصد جمعيت را زنان به خود اختصاص داده‌اند. ولي به نظر من بهتر است به اين حرفهاي فمينيستي كمتر گوش بدهيد.Amaze
دخترانشاتن از وضع زندگي اصلا راضي نيستند. مي‌گويند تعهد پسران جوان بسيار كاهش يافته‌است. البته كمي هم حق با پسران است. دستمزد يك مهندس جوان در شركتهاي معمولي چيزي بين 80 تا 100 دلار در ماه است ولي مخارج زندگي با قيمتهاي برحسب يوروي بسيار بالا است. در زندگي آنها همين لباسشان است قر و فرشان و آبجو و ودكايشان و جديدا اتومبيلهايشان. وگرنه هيچ ندارند. زنان جز حلقه‌هاي ازدواج طلاجاتي ندارند ولي به جاي آن انواع مختلف بدليجات خواهان فراواني دارد و بيشتر پولشان صرف آرايشهايشان مي‌شود. مردان كه لوازم آرايشي بجز خمير و تيغ ريش‌تراشي‌شان ندارند با خريد تا حدامكان انواع نوشابه‌ها :twisted: آنرا جبران مي‌كنند. اين كمي تراز كمي را به هم مي‌زند. ارزانترين نوشابه‌ها بين 300 تا 500 تومان است و طبيعتا اگر يك مرد بخواهد همطراز آرايش يك زن در روز بياشامد روزي دو گالن ودكا بايد بنوشد.Amaze
عشق- در آنجا خيلي راحت مي‌توان دل داد و قلوه گرفت. از اين بذل و بخشش عارفانه شوكه مي‌شويد ولي يادتان باشد كه بر روي خيلي از رابطه‌ها جور ديگري مي‌انديشند. ازدواج با يك خارجي گاه منتهاي آرزوي يك دختر اوكرايني است. اصلا هم مهم نيست كه كجايي باشي عرب ايراني هندي آفريقايي افغاني ... آسيابشان همه چيزي خرد مي‌كند.پرچمشان كپي دخترانشان است. همه‌شان بور و زرد و با چشماني آبي. يكساعت قدم زدن در كيف شمه‌اي از باغ عدن را نشان مي‌دهد. البته اگر خرداد يا تيرماه باشد. 8)
اولين مقاله‌اي كه من در مورد اوكراين خواندم مقاله‌اي به زبان انگليسي بود بنام شهوت در كيف. لب مطلب اين بود كه سكس در اوكراين بخشي از يك صنعت است نه يك ضدارزش. در مقاله سهم 2/0 درصدي سكس در توليد ناخالص ملي اوكراين با سهم بيش از 5٪ سكس در توليد ناخالص ملي آمريكا مقايسه شده‌بود. البته بايد يادآوري كنم كه در مورد آمريكا بيشتر توليدات هاليوود به نحو غيرقابل باوري در اروپا سكسي قلمداد مي‌شوندو از اينرو تقريبا بسياري از اين درصد درحقيقت عددي اغراق آميز مي‌باشد. يك شب ماساژ با ادويه اضافي و چند قلپ نوشابه به حساب جيب شما مي‌شود 100 دلار. :wink:
باوركردني نيست ولي مي‌بينيد كه صنعت بزرگي است دربرابر حقوق يك ماه يك مهندس تازه‌كار. البته يك اصفهاني خسيس چنين پولي را در هيچ كجاي دنيا خرج خودش نخواهد كرد. Amaze Amaze
اما واقعا اگر آمار بگيريد پسران ايراني‌اي كه در آنجا زندگي كرده‌اند و ازدواج كرده‌اندبسيارند و رو به تزايد. مساله اين است كه آن دختران زيبا در زندگي خانوادگي بسيار قانع‌اند و سرشار از محبت. برايشان يك اتاق 3*4 در حكم تمام دنياست اگر جوانه محبتي در آن باشد. شيفته محبت هستند و اين در طبع ما شرقيان تا آن اندازه هست كه ماهرويي اوكرايني را بفريبد.
خلاصه اگر زورتان به اين دخترهاي بيش از حد مدرن شهرك غربي نمي‌رسد و خلاصه كسي به شما جوانان يه لا قبا در اين كشور اسلامي جواب سلام هم نمي‌‌دهد چه برسد كه... پيشنهاد اكيد مي‌كنم كه براي تحصيل به اوكراين برويد اگر هم چيزي هم نشديد شايد فرجي شد و شما هم از اين بي‌وصالي درآمديد.Amaze :o :o
اما يك توصيه اگر دوست دختري نداريد اصلا قيد آنجا را بزنيد. اگر اينهايي كه اكنون در اين همه قيد و بند هستند آن آزادي دختران اوكرايني را داشتند. تلالو موهاي طلايي در شبق زبياي شرقي رنگها مي‌باخت. مطمين باشيد. 8)
و خيلي سربسته بگويم هيچ چيزي به اندازه فرهنگ يكسان لذتبخش نيست.
و من بياد مي‌آورم تصاوير زنان و كودكان رها شده در ترانزيتهاي فرودگاهها....
۲۹-فروردین-۱۳۸۴, ۲۱:۰۲:۴۶
تشکر شده توسط : t3r!p3000, Yuri
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #10

گسترش عزيز خيلي جالب نوشتي ، اصلا متن نوشتت خيلي باحال و گيراست.
راجب اون مسايلي هم كه گفتي :wink: خوب با اين تفاسير يهو ديدي اشكان رفت اوكراين Amaze
بقول اون يارو :wink: خوبه ولي يكم عشقش رو بيشتر كن.(شوخي)
يه خبر هم من بدم الان خوندمش :
طبق گزارش بانک جهانی، اوکراين (۱۲ درصد)، جمهوری آذربايجان (ده و دو دهم درصد) و ارمنستان (ده و يک دهم درصد) به ترتيب در رتبه اول تا سوم ايستادند که نشانگر رشد پرشتاب جمهوريهای سابق اتحاد جماهير شوروی است.

۳۰-فروردین-۱۳۸۴, ۰۸:۰۹:۲۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
hiv آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

( 1 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #11

سلام.
گسترش جان واقعا جالب نوشتید. فقط می خواستم کمی در مورد مسکو بدونم که برای درس
خواندن کدوم یک از این ها بهتر هست . :roll:
یادت باشه همه موارد رو در نظر بگیری و مقایسه کنی جان تو موارد زیدی رو رعایت کن Amaze :P Amaze
(شوخی کردم) Biggrin
اگر هم ID و یا چیزی بزارید که بتونم با شما صحبت کنم ممنون میشم . BYE :wink:
۳۱-فروردین-۱۳۸۴, ۰۲:۵۸:۲۲

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question سوال-تعداد فرومهاي ايراني در اينترنت چقدر است؟ mohammadi89 5 27,133 ۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۰۱:۵۹:۱۲
آخرین ارسال: EleRam
  شاه زاده ايراني ha_60 147 76,524 ۰۲-دى-۱۳۸۴, ۱۳:۳۶:۳۱
آخرین ارسال: ha_60
  امضا كنيد(براي جزاير ايراني و خليج پارس) دخالت اروپا!!!! koroshbozorg 9 7,036 ۲۵-فروردین-۱۳۸۴, ۱۶:۵۱:۱۳
آخرین ارسال: a_persian_boy

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS