امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 1.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چند مشکل اساسی در دات نت دارم
نویسنده پیام
HoseinVig آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 97

تشکرها : 4768
( 2464 تشکر در 677 ارسال )
ارسال: #12
RE: چند مشکل اساسی در دات نت دارم
این رو import کن ببین درست میشه یا نه؟
کد:
Imports My = Microsoft.Win32

۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۱۷:۳۶:۳۰
تشکر شده توسط : baby_1
baby_1 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 23

تشکرها : 11
( 5 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #13
آره آقا کار کرد
اما به جای
My.Computer.Registry.SetValue داره
My.Registry.LocalMachine.SetValue()
یا
My.Registry.users.SetValue()
آقا ممنونم مشکل حل شد
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۱۷:۵۵:۴۴، توسط baby_1.)
۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۱۷:۵۰:۱۸
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #14
من که هیچ جوری نتونستم my رو حذف کنم!!

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۱۷:۵۷:۲۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
sav68 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 27

تشکرها : 469
( 126 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #15
(۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۱۲:۳۶:۵۸)far_222000 نوشته است:
(۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۰۲:۰۹:۰۰)sav68 نوشته است: 1- وقتی که برنامه ام میخواهد نصب شود باید ابتدا چک کند که آیا دات نت فریم ورک نسخه 3.5 در سیستم کاربر نصب است یا نه چگونه این کد را بنویسم
روی پروژه ی Setup رایت کلیک کن.
گزینه ی Properties رو انتخاب کن.
از صفحه باز شده دکمه ی Prerequisites رو کلیک کن.
تیک NET Frameword 3.5 رو بزن

(۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۰۲:۰۹:۰۰)sav68 نوشته است: 2- میخواهم وقتی کاربر برنامه را تنظیم کرد یعنی مثلا تیک یک چک باکس را فعال کرد و برنامه رو بست و دوباره باز کرد هنوز اون تیک چک باکس فعال باشد
توی رجیستری یک Key برای وضعیت Checkbox بذار، وقتی برنامه می خواد بسته
بشه، Set کن، وقتی می خواد باز شه Get کن.

(۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۰۲:۰۹:۰۰)sav68 نوشته است: 3-میخوام کدی بنویسم که وقتی روی دکمه بازگشت مثلا یک فرم کلیک میکنم تا به فرم قبلی برود تمام کنترولهای آن فرم به حالت اول برگردند یعنی مثلا تکست باکس ها خالی شوند و تمام کنترول های دیگر مثل اول شوند.
چند تا راه داری، اولیش اینه که دونه دونه برای هر کدوم از شی ها بنویسی، مثلاً بنویسی Textbox1.Text = ""
راه بعدی و اصولیش اینه که یه For بنویسی و توش روی تمام کنترل های Form، براوز(Browse) کنی. بعد یه سلکت کیس (Select case) بنویسی، و بگی اگه Type کنترل از تکست باکس بود، اون رو "" کنه، یا اگه Combobox بود آیتم هاشو Clear کنه

سلام آقا خیلی لطف کردی

اون جواب سوال اول که خیلی خوب بود(عالی بود)Clap

جواب سوال دوم رو هم باید بگم که این روش خیلی سخت و بوی امنیت و این حرفا میده.... تازه برای تکتک کنترول ها که نمیشه بشینی هی کد نویسی کنی یک روش آسانتر اگه بشه مثل همون که ajlajlajl گفت هرچند من نفهمیدمExclamation
ولی خیلی خوب بود بدرد میخوره

جواب سوال سوم هم خیلی خوب بود اگه میشه یه نمونه از این for اینجا میزاری ببینم
من بجز تکست باکس - کمبو و رادیو باتون و چک باکس هم دارم میخوام اونا هم مثل اول بشن

خلاصه تشکر میکنم اسمت رو هم بما بگو به اسم صدات کنم (من محمودم)
(۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۱۴:۴۹:۲۶)ajlajlajl نوشته است: نه.
ما یه قابلیتی داریم که باهاش میتونیم تمامی تنظیمات ( غیر سری ) برنامه رو باهاش ذخیره کنیم. تنظیماتی که به این روش ذخیره شدید اول لود پروژه اتوماتیک لود میشن و اگه مشخص کنید ( یه تیک بود توی صفحه اول تنظیمات پروژه اونم یادم نیست ) آخر بسته شدن پروژه هم خود به خود ذخیره میشن.
به دو روش:
یک. دستی : توی properties پروژه یه تب هست به اسم setting . اونجا اول میرید و تنظیماتی که میخواید رو تعریف میکنید ( اسم و نوع و نوع تنظیم). به صورت دستی به تنظیمات با my.setting دسترسی دارید. هر جا که خواستید تنظیماتو میگیرید ( تنظیمات تعریف شده به صورت یه property توی کلاس my.setting هستند ) یا مقدار دهی میکنید. و در نهایت هم ذخیره میکنید ( یا اگه مشخص کردید خودش ذخیره میکنه ).
دو. با UI : توی محیط VS وقتی یه کنترل یا فرم رو انتخاب میکنید توی پنجره properties گزینه اول نوشته ( اینم یادم نیست دقیق فکر کنم setting نوشته بود ). اینو باز کنید. بعد یه لیست از properties های پر کاربرد اون شیئ رو میبینید. اگه properties مورد نظر توی اون لیست نبود. انتخابش کنید. بهد میگه تنظیم مرتبط با اینو انتخاب کنید. اگه قبلا توی تب setting تنظیم رو ساخته باشید که اینجا انتخاب میکنید. وگرنه میتونید همونجا یه تنظیم مخصوص رو بسازید ( لینک پایینی ). از این به بعد هر وقت فرمش لود بشه اتوماتیک اون تظیم رو لود میکنه . مثل همون checked مورد نظر شما برای Checkbox. و

آقا دمت گرم این me.disponse که خیلی حال داد همین طور اون قسمت مربوط به نصب دات نت فریم ورک کارم حسابی جلو افتاد
اما جواب سوال دوم رو نگرفتم اگه اسم اون خاصیت که توی application setting هست رو بگی خیلی خوب میشه تازه از توی بخش properties ->setting هم نتونستم این کار را انجام بدم اگه شد یکم بیشتر توضیح بدین
اسمت رو هم بما(این که گذاشتی خیلی سختهLaugh) بگو به اسم صدات کنم (من محمودم)
(۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۱۶:۳۱:۱۱)HoseinVig نوشته است: اینم برای set کردن value در رجیستری
کد:
My.Computer.Registry.SetValue("HKEY_CURRENT_USER\Software\myapp\Settings, "test", "value", Microsoft.Win32.RegistryValueKind.String)

خیلی خوب بود بدرد میخوره

دنیا دو روز است یک روز با تو و یک روز علیه تو
روزی که با تو است مغرور نباش و روزی که علیه توست صبور باش
چون هر دو پایان پذیرند
حضرت علی ع

سال جديد بر پارسيان مبارك باد

من برای مدتی نیستم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۲۲:۵۳:۲۵، توسط sav68.)
۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۲۲:۴۴:۴۳
sav68 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 126 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #16
نبود؟
بابا من جواب سوال دوم رو نگرفتم تازه رفتم تاپیک زدم لطفا جواب بدین

چون هر دو پایان پذیرند
حضرت علی ع

من برای مدتی نیستم
۱۷-بهمن-۱۳۸۷, ۰۰:۲۶:۴۱
sav68 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 126 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #17
لطفا جواب سوالامو بدين

جواب سوال دو رو خوب نفهميدم

چون هر دو پایان پذیرند
حضرت علی ع

من برای مدتی نیستم
۱۷-بهمن-۱۳۸۷, ۰۲:۴۳:۲۶
HoseinVig آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #18
خوب خیلی سادست کافیه هنگام بسته شدن برنامه value اون چک باکس (true,false) رو ذخیره کنی یه جایی مثل رجیستری. و هنگام اجرای دوباره برنامه اون مقدار رو از همونجا که قبلا ذخیره کرده بخونی و دوباره چک باکس رو مقدار دهی کنی.
کد ذخیره توی رجیستری رو من برای همین نوشته بودم... از اون کد استفاده کن برای نوشتن در رجیستری و برای خوندن از رجیستری هم از همون تابع استفاده کن فقط بجای کلمه set از get استفاده کن....
موفق باشی

۱۷-بهمن-۱۳۸۷, ۰۳:۱۱:۳۸
sav68 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 126 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #19
(۱۷-بهمن-۱۳۸۷, ۰۳:۱۱:۳۸)HoseinVig نوشته است: خوب خیلی سادست کافیه هنگام بسته شدن برنامه value اون چک باکس (true,false) رو ذخیره کنی یه جایی مثل رجیستری. و هنگام اجرای دوباره برنامه اون مقدار رو از همونجا که قبلا ذخیره کرده بخونی و دوباره چک باکس رو مقدار دهی کنی.
کد ذخیره توی رجیستری رو من برای همین نوشته بودم... از اون کد استفاده کن برای نوشتن در رجیستری و برای خوندن از رجیستری هم از همون تابع استفاده کن فقط بجای کلمه set از get استفاده کن....
موفق باشی

آخه دوست من آقا حسين من جسارتا فكر نكنم اين راهش باشه بايد يه چيزي مثل اون كه آقاي ajlajlajl گفت باشه

نقل قول: ما یه قابلیتی داریم که باهاش میتونیم تمامی تنظیمات ( غیر سری ) برنامه رو باهاش ذخیره کنیم. تنظیماتی که به این روش ذخیره شدید اول لود پروژه اتوماتیک لود میشن و اگه مشخص کنید ( یه تیک بود توی صفحه اول تنظیمات پروژه اونم یادم نیست ) آخر بسته شدن پروژه هم خود به خود ذخیره میشن.
به دو روش:
یک. دستی : توی properties پروژه یه تب هست به اسم setting . اونجا اول میرید و تنظیماتی که میخواید رو تعریف میکنید ( اسم و نوع و نوع تنظیم). به صورت دستی به تنظیمات با my.setting دسترسی دارید. هر جا که خواستید تنظیماتو میگیرید ( تنظیمات تعریف شده به صورت یه property توی کلاس my.setting هستند ) یا مقدار دهی میکنید. و در نهایت هم ذخیره میکنید ( یا اگه مشخص کردید خودش ذخیره میکنه ).
دو. با UI : توی محیط VS وقتی یه کنترل یا فرم رو انتخاب میکنید توی پنجره properties گزینه اول نوشته ( اینم یادم نیست دقیق فکر کنم setting نوشته بود ). اینو باز کنید. بعد یه لیست از properties های پر کاربرد اون شیئ رو میبینید. اگه properties مورد نظر توی اون لیست نبود. انتخابش کنید. بهد میگه تنظیم مرتبط با اینو انتخاب کنید. اگه قبلا توی تب setting تنظیم رو ساخته باشید که اینجا انتخاب میکنید. وگرنه میتونید همونجا یه تنظیم مخصوص رو بسازید ( لینک پایینی ). از این به بعد هر وقت فرمش لود بشه اتوماتیک اون تظیم رو لود میکنه . مثل همون checked مورد نظر شما برای Checkbox. و

ولي مشكل اي كه من او رو هم نفهميدم آره من ميخوام اونو ياد بگيرم همينطور reresh كردن فرم الان لازمم شد

چون هر دو پایان پذیرند
حضرت علی ع

من برای مدتی نیستم
۱۷-بهمن-۱۳۸۷, ۰۳:۴۰:۳۱
HoseinVig آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #20
نقل قول: آخه دوست من آقا حسين من جسارتا فكر نكنم اين راهش باشه بايد يه چيزي مثل اون كه آقاي ajlajlajl گفت باشه
خودت فکر کن اگه مقدار قبلیو داشته باشیم نمیتونیم بعدا با همون مقدار مقدار دهیش کنیم؟
من متوجه نشدم علی اجل دقیقا چی گفتن ولی این راهی که گفتم کارتو راه میندازه حالا خود دانی.
اگه فرصت کردم یه نمونه سورس مینویسم.اگه فرصت کردم

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-بهمن-۱۳۸۷, ۰۳:۴۷:۴۱، توسط HoseinVig.)
۱۷-بهمن-۱۳۸۷, ۰۳:۴۶:۴۷
sav68 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 126 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #21
(۱۷-بهمن-۱۳۸۷, ۰۳:۴۶:۴۷)HoseinVig نوشته است:
نقل قول: آخه دوست من آقا حسين من جسارتا فكر نكنم اين راهش باشه بايد يه چيزي مثل اون كه آقاي ajlajlajl گفت باشه
خودت فکر کن اگه مقدار قبلیو داشته باشیم نمیتونیم بعدا با همون مقدار مقدار دهیش کنیم؟
من متوجه نشدم علی اجل دقیقا چی گفتن ولی این راهی که گفتم کارتو راه میندازه حالا خود دانی.
اگه فرصت کردم یه نمونه سورس مینویسم.اگه فرصت کردم

ممنون كه وقت ميذاري

ولي اين روش براي يكي و يا دوتا كنترول خوبه نه من كه تنظيمات برنامه رو دادم دست كاربر آره من يك بخش تنظيمات توي برنامه دارم كه خيلي هم بزرگه به اين راحتي نيست كه برم همه رو توي رجيستري ثبت كنم

حالا همون رجيستري رو اگه تونستي يه سورس بذار اون رو هم ياد بگيرم ولي هنوز منتظر جواب ميمونم

فعلا شب بخير

چون هر دو پایان پذیرند
حضرت علی ع

من برای مدتی نیستم
۱۷-بهمن-۱۳۸۷, ۰۳:۵۸:۵۵
sav68 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 126 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #22
بابا یه نفر جواب سوال دوم رو کامل بده

آقای ajlajlajl همون که گفتی خوب بود ولی من نگرفتم یکم بیشتر توضیح میدی لطفا

چون هر دو پایان پذیرند
حضرت علی ع

من برای مدتی نیستم
۱۷-بهمن-۱۳۸۷, ۱۴:۱۹:۵۰

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  یه سوال اساسی avrin 4 2,714 ۲۳-تير-۱۳۸۸, ۲۱:۵۸:۰۹
آخرین ارسال: ajlajlajl
Question مشکلات اساسی در دات نت دارم (سری دوم) sav68 7 6,662 ۱۸-بهمن-۱۳۸۷, ۱۵:۳۷:۰۰
آخرین ارسال: sav68
  خواهش دارم shahab_love_62 1 1,600 ۳۱-تير-۱۳۸۵, ۱۲:۰۶:۲۰
آخرین ارسال: zarrin_306
  يك پروژه با سي شارپ دارم هركي مي تونه كمك كنه بسم الله hassan_kahrizy 8 8,597 ۲۹-تير-۱۳۸۴, ۱۳:۱۷:۰۱
آخرین ارسال: hassan_kahrizy

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS