امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نتیجه آزمایش PCWorld : اینترنت اکسپلورر 8 سریع تر از فایرفاکس 3 است
نویسنده پیام
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 58

تشکرها : 2031
( 2927 تشکر در 1008 ارسال )
ارسال: #1
نتیجه آزمایش PCWorld : اینترنت اکسپلورر 8 سریع تر از فایرفاکس 3 است
سرانجام پس از مدت ها بررسی و آزمایش، نسخه نهایی اینترنت اکسپلورر 8 وارد نبرد مرورگرها شد. در حالیکه چند روز پیش مایکروسافت اعلام کرده بود در آزمایشات داخلی این شرکت IE8 از فایرفاکس 3 سریع تر عمل می کند، سایت PC World صحت این موضوع را در آزمایشگاه خود بررسی کرده است. باهم به مرور این آزمایش می پردازیم:

روش آزمایش:
در این مقایسه نسخه نهایی اینترنت اکسپلورر 8 و نسخه 3.0.7 فایرفاکس که آخرین نسخه نهایی این مرورگر است در مقابل هم قرار گرفته اند. 9 سایت Amazon، MySpace، Yahoo، PC World، YouTube، Microsoft، Apple، eBay و Wikipedia برای این آزمایش در نظر گرفته شدند و برای اینکه مسائلی مانند ترافیک و مشکلات سرورها تأثیرگذار نباشند هر کدام از سایت ها 10 بار بطور جداگانه در مرورگر ها باز شدند. همچنین بعد از هر دور تست نسخه تازه ای از ویندوز ویستا نصب و دور جدید آزمایش آغاز می شد.

نتیجه تست سرعت:
چه باور کنید چه نکنید نتیجه برتری اینترنت اکسپلورر 8 بر فایرفاکس 3.0.7 را نشان داد. اما این برتری در اکثر سایت ها به کمتر از نصف یک ثانیه می رسید. تنها برتری های قابل توجه در مورد سایت ویکی پدیای انگلیسی بدست آمد که IE8 با 9 ثانیه برتری رکورد 2.2 ثانیه را در برابر 3.3 ثانیه فایرفاکس در باز کردن این سایت بدست آورد. همچنین جالب اینکه IE8 سایت اپل را تقریباً 2 برابر سریع تر از فایرفاکس باز کرد !

جمع بندی:
این روزها که اکثر کاربرها از اینترنت پر سرعت استفاده می کنند جنگ سرعت بین مرورگرها بیشتر به رقابت بین شرکت ها تبدیل شده است و اختلاف ناچیز IE8 و فایرفاکس 3 احتمالا تأثیری بر تصمیم گیری کاربران نخواهد داشت و کسانی که استفاده کننده حرفه ای فایرفاکس هستند تنها برای سرعت به IE8 روی نخواهند آورد.اما به هر حال این برتری پیشرفت مهمی برای مایکروسافت خواهد بود که در چند ماه اخیر با ویندوز 7 هم رضایت کاربران را دوباره بدست آورده است.

۲۷-فروردین-۱۳۸۸, ۲۲:۲۵:۵۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : HoseinVig, t3r!p3000
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #2
RE: نتیجه آزمایش PCWorld : اینترنت اکسپلورر 8 سریع تر از فایرفاکس 3 است
نقل قول: جمع بندی:
این روزها که اکثر کاربرها از اینترنت پر سرعت استفاده می کنند جنگ سرعت بین مرورگرها بیشتر به رقابت بین شرکت ها تبدیل شده است و اختلاف ناچیز IE8 و فایرفاکس 3 احتمالا تأثیری بر تصمیم گیری کاربران نخواهد داشت و کسانی که استفاده کننده حرفه ای فایرفاکس هستند تنها برای سرعت به IE8 روی نخواهند آورد.اما به هر حال این برتری پیشرفت مهمی برای مایکروسافت خواهد بود که در چند ماه اخیر با ویندوز 7 هم رضایت کاربران را دوباره بدست آورده است.

دقیقا . من عمرا firefox با اون هم پلاگین رو ول نمی کنم به IE8 بچسبم ..

راستی امین جان زیر مطالبی که میزاری منبع رو حتما ذکر کن .

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-فروردین-۱۳۸۸, ۲۲:۴۵:۰۹، توسط amirjan.)
۲۷-فروردین-۱۳۸۸, ۲۲:۴۴:۳۴
تشکر شده توسط : HoseinVig
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

ارسال: #3
(۲۷-فروردین-۱۳۸۸, ۲۲:۴۴:۳۴)amirjan نوشته است:
نقل قول: جمع بندی:

دقیقا . من عمرا firefox با اون هم پلاگین رو ول نمی کنم به IE8 بچسبم ..

راستی امین جان زیر مطالبی که میزاری منبع رو حتما ذکر کن .

سلام چشم از اين سايت خبر را گرفتم
http://www.winbeta.net/comments.php?shownews=4058
خود سايت هم گفته منبع اصلي اين هست
منبع خبر: Sina View (نقل از PCWorld)

۲۷-فروردین-۱۳۸۸, ۲۲:۴۹:۲۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000
saeed450 آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 57

تشکرها : 736
( 2929 تشکر در 511 ارسال )
ارسال: #4
تاپیک منتقل شد

آدمی ساخته ی افکار خویش است فردا همان خواهی شد که امروز اندیشیده ای 038
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-فروردین-۱۳۸۸, ۲۳:۴۵:۱۸، توسط saeed450.)
۲۷-فروردین-۱۳۸۸, ۲۳:۰۶:۳۶
تشکر شده توسط : lord_viper, HoseinVig, t3r!p3000
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

موضوع‌ها: 149

تشکرها : 1308
( 3661 تشکر در 942 ارسال )
ارسال: #5
سلام.
جالبه برای من در مورد سایت ایران ویج قضیه 180 درجه تفاوت داره. البته در حالت مالتی تب. وقتی تب های مختلف از تاپیک های مختلف رو باز میکنم البته در ایران ویج ie8 قفل میکنه و چند ثانیه قابل توجه( بستگی به تعداد تب ها داره) طول میکشه تا صفحات لود بشه. ولی فایر فاکس سریع این فروم رو لود میکنه.
البته هنگام سرچ تو گوگل تو بعضی سایت ها میدیدم فایر فاکس گیر میکرد و عمل لودینگ نصفه کاره رها میشد و سایت اصلا باز نمیشد و نیاز به چند بار ریفرش داشت. ولی ie8 تو این زمینه خیلی بهتر عمل میکرد.
احتمالا فایرفاکس رو اختصاصی برای ایرانو یج نوشتن.
۲۸-فروردین-۱۳۸۸, ۰۲:۵۸:۱۹
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

ارسال: #6
سلام
پيمان منم همين مشكلي داشتم رفتم ويندوز سرويس پك 3 را خريدم مشكلم برطرف شد الان هم با ie 8 هستم به خوبي داره كاره كار ميكنه ديگه نه هنگ ميكنه نه مشكلي داره ولي تو ويندوز سرويس پك 2 همچين مشكلي داشتم

۲۸-فروردین-۱۳۸۸, ۱۰:۱۷:۲۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Payman62
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

موضوع‌ها: 149

تشکرها : 1308
( 3661 تشکر در 942 ارسال )
ارسال: #7
سلام.
من میخوام ویندوز 7 بخرم. هی پشت گوش میندازم. سیدی دیدید که هم xp توش باشه هم 7؟ موقع نصب و بوت شدن بپرسه کدوم وین رو میخواید نصب کنید؟ چون میخوام 2 تا وین بریزم. هم xp هم 7.
۲۸-فروردین-۱۳۸۸, ۱۳:۵۱:۱۳
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

ارسال: #8
سلام اقا پيمان
ويندوز 7 چند تا نسخه داره مثل اينكه جديدترين نسخش ميگن نسخه rc1 هست قرار شد شنبه به دستم برسه
چند تا ور‍ژن داره يد نيست بشناسي
6935
6936
6954
6956 و فعلا اخريش هم 7057 جديدترين ورژن شنبه هم rc1 به دستم ميرسه سعي كن ورژن rc1 را بخري من تست كردم تازه وين 7 رسيد دستم سرعتش خيلي بهتر ويستا بود سرعت بالا امدن ويندوز عالي بود برنامه هاي ويندوز xp به راحتي نصب ميشد يعضي موقعه ها با يه ترفندهاي خيلي ساده نصب ميكرم برنامه هاي كه قديمي بودن فقط يه كم مشكل ساپورت سخت افزاري بود از جمله كارت دي وي بي نميتونستم بهش معرفي كنم ولي بيشتر قطعات را خودش ميشناخت حدود 485 مگابايت رم مصرف ميكرد اگر دوست داري صبر كن من شنبه تستش ميكنم با عكس و توضيحات نتيجه تست اين سيستم عامل را ميذارم تا بيبيني من وقتي ويندوز 7 را نصب كردم ديگه درايو سي را پاك كردم نميدونم همراه ويندوز اكس پي ميشه يا نه به احتمال زياد ميشه ولي تست نكردم نميتونم اطلاعات اشتباه بدم اگر هم خواستي بخري نسخه rc1 اين كركش هم خودت بگرد دانلود كن چون مشكل داره من شنبه تستش ميكنم و ميگم چه قابليتهاي داره

۲۸-فروردین-۱۳۸۸, ۱۴:۳۸:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Payman62, HoseinVig, Loyal, t3r!p3000

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فروش اینترنت به مخابرات متوقف شد/بدهی 450 میلیارد تومانی مخابرات به زیرساخت ترانسپورتر 8 4,498 ۲۷-مهر-۱۳۹۲, ۲۳:۳۶:۴۳
آخرین ارسال: ترانسپورتر
  نکات کلیدی جهت افزایش امنیت در اینترنت sadra-ITE 0 2,162 ۰۶-مهر-۱۳۹۰, ۱۴:۰۰:۳۲
آخرین ارسال: sadra-ITE
  ادعای جدید مایکروسافت: اینترنت اکسپلورر 8 سریعترین مرورگر اینترنت است far_222000 42 35,113 ۲۷-مرداد-۱۳۸۹, ۱۲:۳۸:۰۱
آخرین ارسال: WhiteNoise
  فایرفاکس 3.5 Payman62 12 11,439 ۱۲-تير-۱۳۸۸, ۰۹:۳۶:۲۹
آخرین ارسال: Loyal
  همکاری در ثبت رکور دانلود فایرفاکس 3 Darg 37 19,953 ۰۲-تير-۱۳۸۷, ۱۱:۲۲:۴۲
آخرین ارسال: بهرام

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS