امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
همکاری در ثبت رکور دانلود فایرفاکس 3
نویسنده پیام
Darg غایب
مدير بازنشسته

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 381
( 702 تشکر در 190 ارسال )
ارسال: #1
همکاری در ثبت رکور دانلود فایرفاکس 3
همکاری کاربران پارسی زبان در ثبت رکورد جهانی گینس برای دانلود فایرفاکس 3

وبلاگ موزیلا نوشته است، فایرفاکسی‌ها قصد دارند در اقدامی جالب رکورد تعداد دانلود یک نرم‌افزار را در 24 ساعت بشکنند و با این کار نام نسخه سوم فایرفاکس (Mozilla Firefox 3.0) را در کتاب رکوردهای جهانی گینس، ثبت کنند.

با وجود آنکه هنوز تاریخ دقیق عرضه نسخه سوم از مرورگر موزیلا فایرفاکس مشخص نشده است، اما علاقه مندان می توانند از هم اکنون با ورود به صفحه ویژه طراحی شده برای این امر ملیت و آدرس ایمیل خود را وارد نموده تا جزو نخستین افرادی باشند که پس از آماده شدن نسخه نهایی فایرفاکس 3 ضمن اطلاع، لینک های دانلود آنرا نیز دریافت می کنند.

شما با پر کردن فرم های صفحه مذکور، در واقع التزام اخلاقی می‌دهید که در روز نخست انتشار، فایرفاکس 3 را دانلود می کنید تا به جمع میلیون ها نفری بپیوندید که قصد دارند نامی از از این مرورگر محبوب در کتاب گینس برجای بگذارند.

راهنما: با ورود به صفحه نام نویسی بر روی دکمه قرمز رنگ "Pledge Now" کلیک نمایید. ابتدا نام کشور Iran را انتخاب کرده و سپس ایمیل خود را وارد کنید. در انتها بر روی دکمه "Pledge Now" کلیک نمایید.

صفحه نام نویسی: http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord/
شما در آن صفحه در نقشه فلش که از دنیا وجود داره می تونید ببینید مثلا از ایران تا حالا چند نفر درخواست دادند: تا این لحظه که این پست رو تو ایرانویج زدم از ایران 3 هزارو 236 نفر که زیاد خوب نیست نسبت به کل کاربران ایرانی و نسبت به بقیه دنیا. پس عجله کنید.

به نقل از WinBeta
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-خرداد-۱۳۸۷, ۰۹:۵۵:۵۶، توسط Darg.)
۱۲-خرداد-۱۳۸۷, ۰۹:۴۶:۴۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, xsalamx, EleRam
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #2
RE: همکاری در ثبت رکور دانلود فایرفاکس 3
از روز جمعه 27 ارديبهشت، نسخه نمایشی (RC1) مرورگر Mozilla Firefox 3.0 با 45 زبان بر روی سایت اصلی بنیاد موزیلا قرار گرفته است.
به گفته ی مجله Computer World برخلاف آنچه مدیران موزیلا اعلام کرده بودند، این نسخه در حدود 10 روز زودتر منتشر شده است.
از امکانات جدید افزوده شده به این نسخه می توان به گزینه "Most Visited" اشاره داشت که در کنار تنظیمات "Smart Bookmarks" قرار گرفته است و در آن لیستی از سایت هایی که بیشتر توسط شما بازدید شده اند نمایش داده می شود. همچنین در محیط ظاهری مرورگر نیز تغییراتی بسیار جزئی داده شده است مانند افزایش فاصله بین دکمه های "Back" و "Forward" با دکمه ی "Reload current page" .

مي تونيد اين نسخه نمايش رو از اينجا دانلود بفرمائيد :
Mozilla Firefox 3.0 RC1

من هم براي دريافت موزيلا نسخه نهايي ثبت نام مي كنم . Wink

۱۲-خرداد-۱۳۸۷, ۱۰:۱۵:۰۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Darg, mojtabamalaekeh
Darg غایب
مدير بازنشسته

ارسال: #3
جالب تعداد نفرات هر کشوره که این مساله براشون مهم بوده و ثبت نام کردند. به نظرم تحلیلهای جالبی میشه از این آمار کرد: اعم از سطح آگاهی از IT و اخبار اون و نفوذ و سطح کاربرد اینترنت در کشورهای مختلف،

فعلا که تو منطقه خاورمیانه ترکیه آمار جالبی داره و بعد ایران هست به شکلی که رنگ ایران یک درجه ارتقاع یافته. (و البته رژیم اشغال گر قدس هم تا ساعاتی قبل از ایران جلو بود با اینکه فقط به اندازه یک نقطه هست روی نقشه اما حالا در خاورمیانه بعد از ما نفر سومه)
کاربران آمریکای هم ترکوندند
وضعیت کشورهای صنعتی هم بعد از آمریکا خیلی عالی هست (ژاپن ,آلمان ,اسپانیا ,فرانسه ,انگلیس ,روسیه)
کشورهای درحال توسعه بعد از اون ها هستند به دلیل جمعیت: چین و هند
آفریقا هم در رتبه آخر هست (به جزء کشور آفریقای جنوبی)

نكته جالب اينكه: تا دیروز ظهر ايران با يونان در عدد 2400 مساوي بودند،اما حالا ایران پیش افتاده...
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-خرداد-۱۳۸۷, ۱۰:۳۷:۱۵، توسط Darg.)
۱۲-خرداد-۱۳۸۷, ۱۰:۳۳:۴۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : lord_viper
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

موضوع‌ها: 149

تشکرها : 1308
( 3661 تشکر در 942 ارسال )
ارسال: #4
سلام.
Darg نوشته است:آیران: 4,621

به نظر من آمار ایران اصلا خوب نیست نسبت به وسعت سرزمین و جمعیت...
به نظر من این مساله اصلا مهم نیست که بخوایم براش وقت بذاریم.
۱۴-خرداد-۱۳۸۷, ۰۱:۱۹:۴۹
Darg غایب
مدير بازنشسته

ارسال: #5
نقل قول: به نظر من آمار ایران اصلا خوب نیست نسبت به وسعت سرزمین و جمعیت...
والا من دلیل اهمیت موضوع رو قبلا گفتم:
Darg نوشته است:جالب تعداد نفرات هر کشوره که این مساله براشون مهم بوده و ثبت نام کردند. به نظرم تحلیلهای جالبی میشه از این آمار کرد: اعم از سطح آگاهی از IT و اخبار اون و نفوذ و سطح کاربرد اینترنت در کشورهای مختلف،

نقل قول: به نظر من این مساله اصلا مهم نیست که بخوایم براش وقت بذاریم.
شما چه دلیلی داری, گقتن اینکه "اصلا مهم نیست" به تنهایی منطقی نیست...
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-خرداد-۱۳۸۷, ۱۵:۵۰:۳۷، توسط Darg.)
۱۴-خرداد-۱۳۸۷, ۱۵:۴۷:۲۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

ارسال: #6
سلام.
من فکر میکنم مساله دانلود فایر فاکس که دلیل بر بالا بودن سطح علمی و آگاهی یه جامعه و میزان استفادشون از اینترنت نیست.
مثلا خود من ترجیح میدم از ie7 استفاده کنم. پس دیگه فایر فاکس رو دانلود نمیکنم. این که دلیل نمیشه من آگاهیم پایینه.
ضمن این که تو ایران سرعت دانلود این قدر پایین هست که خیلیا فقط وارد سایت ها میشن یه چرخ میرنن و دیسی میکنن و برنامه های مورد نیازشون رو از سیدی هایی مثل کینگ کپی میکنن.
۱۴-خرداد-۱۳۸۷, ۱۹:۱۰:۱۸
تشکر شده توسط : Darg
Darg غایب
مدير بازنشسته

ارسال: #7
خوب حالا شد.
دلایلی که آوردی کاملا منطقی هست (و توی ایران درست هستند)

اینکه گفتم تعداد شرکت کننده ها ناشی از "سطح آگاهی" هست هم درسته. مثلا الان ما چند تا کاربر داریم (کاربری که کار با اینترنت کار روتینش هست) که فرق بین IE و Firefox رو بدونه.
حالا سوالم رو جور دیگه ای می پرسم:
آیا اگر کسی بدونه سرعت بارگذاری صفحات (به طور کل مرورگر) در FireFox به مراتب بالا تر از IE هست, این جزء آگاهی کاربر تلقی میشه؟

اینجا بحث من این نیست که مقایسه ای بین IE و فایرفاکس انجام بدم, من فقط می خوام بدونم آیا کسی می دونه؟:
فایرفاکس 3 در معروف ترین تستهای مربوط به وب و اینترنت خیلی از مرورگر های دیگه از جمله IE8 (برای این IE8 رو مثال می زنم که نسخه 8 بسیار بهینه تر و کم ریسک تر از نسخه 7 هست) , سر هست و نتایج بهتری ارائه داده.
آیا کسی می دونه ایمن ترین مرورگر دنیا همین فایرفاکس هست و مثلا همون IE یکی از بد سابقه ترین مرورگرهاست در زمینه امنیت؟

خوب بحث من این هست. کاربری که اینها رو بدونه به طور حتم به همون مواردی که شما گفتید (- ترجیح میدم از ie7 استفاده کنم و - سرعت دانلود پایین) اهمیت نمی ده و یا منطقا می ره و از فایرفاکس استفاده می کنه.
حالا مسئله اینجاست, آگاهی هایی از این دست دیگه امروز برای مردم (توی ایران یا دنیا) با توجه به سابقه شکل گیری و نفوذ اینترنت, از جمله مسائل معمولی هستند. پس حالا می شه گفت تعداد کاربرهایی که در این طرح شرکت می کنند در واقع باید خیلی نزدیک باشه به همون ضریب نفوذ کاربرد اینترنت که همه ساله منتشر می شه.

اگر دلیل اصلی شما این هست که سرعت اینترنت کمه (یا به دلایلی سرعت رو کم نگه می دارند مسئولان) و این باعث شده آگاهی و دسترسی مردوم به اینترنت کمتر از اون چیزی باشه که جامعه استعدادش رو داره, خوب این حرف با صحبت من تناقضی نداره "آگاهی کاربران ایرانی از IT کم هست" و میشه با همچین برنامه هایی میزان رو سنجید.

باز هم می گم من اصلا اینجا حرفم مقایسه این دو مرورگر نبود, خود من هم به طور مشترک هم از IE7 استفاده می کنم و هم از FireFox 3
۱۴-خرداد-۱۳۸۷, ۱۹:۵۰:۲۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

ارسال: #8
سلام.
بذار بعد از اتمام عملیات دانلود پاسخ میدم. الآن نمیخوام بحث رو عوض کنم و تاپیکت به بیراهه بره.
۱۵-خرداد-۱۳۸۷, ۱۴:۵۷:۱۸
hamed_Arfaee آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 231

تشکرها : 1250
( 2634 تشکر در 730 ارسال )
ارسال: #9
با سلام
يك چيز جالبي هممن پيدا كردم
http://www.igen.ir

حامد ارفعی

موفقيت، پيش رفتن است، نه به نقطه ي پايان رسيدن.(آنتوني رابينز)

تریگرها در SQL server

آیا میدانید SQL ای
۱۹-خرداد-۱۳۸۷, ۱۰:۰۰:۴۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Darg, mojtabamalaekeh
EleRam آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 52

تشکرها : 423
( 588 تشکر در 140 ارسال )
ارسال: #10
من اپرا 9.50 رو تازه گرفتم خیلی چیز نازیه از لحاظ حافظه هم واقعا بهینه شده...
فقط تنها عیبش اینه که نمی تونم میل هامو تو یاهو چک کنم همین!
فاکس هم تنها عیبش همین رم خورشه که میگن تو نسخه 3 نهایی این مشکل دیگه نیست.. (خداکنه)

[تصویر:  banner_moharram-21.png]
روزها عاقلترينم شامها ديوانه ام...

www.EleRam.com :: نرم افزار هاي فارسي (رايگان)
www.PhotoImpact.blogfa.com :: آموزش کامل فتوايمپکت
۲۸-خرداد-۱۳۸۷, ۱۶:۲۰:۵۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Darg غایب
مدير بازنشسته

ارسال: #11
شروع شد...
ضمن استفاده از یک مرورگر خوب، یک رکورد جهانی ثبت کنید

بیش از 1.5 میلیون نفر کاربر علاقه مند از مدتها پیش در سایت موزیلا ثبت نام کرده اند تا نسخه نهایی مرورگر Firefox 3.0 را که تا چند ساعت دیگر منتشر می گردد، دانلود نمایند.

علاقه مندان این مرورگر قصد دارند تا بصورت همزمان به دانلود Firefox 3.0 بپردازند تا بدین ترتیب رکورد دانلود یک نرم افزار در مدت 24 ساعت در کتاب گینس به نام آنها ثبت شود. زمان شروع این برنامه در کشور ما ایران در ساعت 9:30 امشب خواهد بود.
زمان دانلود در کشورهای مختلف

نقل از WinBeta
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-خرداد-۱۳۸۷, ۲۲:۲۵:۵۵، توسط Darg.)
۲۸-خرداد-۱۳۸۷, ۲۲:۱۹:۰۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Di Di, ajlajlajl

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فایرفاکس 3.5 Payman62 12 11,439 ۱۲-تير-۱۳۸۸, ۰۹:۳۶:۲۹
آخرین ارسال: Loyal
  نتیجه آزمایش PCWorld : اینترنت اکسپلورر 8 سریع تر از فایرفاکس 3 است Mr.pRoGraMmer 7 6,995 ۲۸-فروردین-۱۳۸۸, ۱۴:۳۸:۴۱
آخرین ارسال: Mr.pRoGraMmer

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS