امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک در مورد فایل HEX
نویسنده پیام
maxn@morteza آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 29

تشکرها : 157
( 607 تشکر در 221 ارسال )
ارسال: #12
RE: کمک در مورد فایل HEX
سلام همونجوری که دوست عزیز گفتن میکرو های سری ال 8mhzبیشتر نمیتونن کار کنن و میکرو معمولی با سری کردن 2 دیود برای اینکه مادربورد های usb.2 سخت افزار شمارو بشناسند نمیدونم چه جوریه ولی اگه این دیودا نباشن بیشتر مادربوردهای جدید سخت افزار نمیشناسن میکرو معمولی هم با این روش کاملا کار میکنه و احتیاجی به میکرو از سری ال نیست شما میتونی با ساخت usbasp به این موضوع پی ببری برای data- va data+ هم کافی یه مقاومت 100-200 اهمی بزنی کار میکنه یه مقاومت هم که باید به + مدار بزنی مثل 1کیلو از data- فکر نکنم مشکلی دیگه ای باشه فیوز بیتاشم باید بزارین رو خارجی HappyClap

داده پردازان سریر سیستم
۱۹-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۲:۴۹:۵۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, Majid_Ebru, sarutobi
Majid_Ebru آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 32

تشکرها : 350
( 59 تشکر در 32 ارسال )
ارسال: #13
سلام دوست عزیز
(۱۹-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۲:۴۹:۵۵)maxn@morteza نوشته است: میکرو معمولی با سری کردن 2 دیود برای اینکه مادربورد های usb.2 سخت افزار شمارو بشناسند نمیدونم چه جوریه ولی اگه این دیودا نباشن بیشتر مادربوردهای جدید سخت افزار نمیشناسن
من منظور گفته شما رو متوجه نشدم ؟!؟!؟یعنی چی ؟یعنی مادربوردهای جدید اگه 2تا دیود در ورودی پورت باشه نمی تونن پورت و یا وسیله رو بشناسن؟!؟!؟
(۱۹-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۲:۴۹:۵۵)maxn@morteza نوشته است: میکرو معمولی هم با این روش کاملا کار میکنه و احتیاجی به میکرو از سری ال نیست شما میتونی با ساخت usbasp به این موضوع پی ببری
usbasp چی ؟من نمی دونم میشه بشیتر توضیح بدید؟
(۱۹-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۲:۴۹:۵۵)maxn@morteza نوشته است: برای data- va data+ هم کافی یه مقاومت 100-200 اهمی بزنی کار میکنه یه مقاومت هم که باید به + مدار بزنی مثل 1کیلو از data- فکر نکنم مشکلی دیگه ای باشه فیوز بیتاشم باید بزارین رو خارجیHappyClap
توی دیتا شیت AVR309 نوشته برای اینکه پورت شما سرعت بالا باشه (USB 2.0) باید بر روی پین +Data یه مقاومت 4.7 بزاری؟من نمی خوام از پورت سرعت بالا استفاده کنم؟

یاس : پس باخت کسی که به حمله نرفت .
احتیاج ، مادر اختراع
۲۰-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۰۸:۳۱:۵۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #14
تو همون نقشه های خودش هم هست با ۲ تا دیود زینر می شه این کارو کرد (یکی برای هر پایه) تو این جدیدا انگار برش داشته

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۲۰-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۰۹:۲۰:۲۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, Majid_Ebru, sarutobi
Majid_Ebru آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 59 تشکر در 32 ارسال )
ارسال: #15
سلام به همه دوستان
می خواستم بگم تاخیرم دلیل منصرف شدنم از این کار نیست بلکه اولا دیگه میکرو ندارم و ثانیا باید یه پروگرمر از نوع STK500 باید تهیه کنم که متاسفانه تا به الان نتونستم این کارها رو انجام بدم.
در اسرع وقت این پروژه رو ادامه می دم.
با تشکر.

احتیاج ، مادر اختراع
۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۰۷:۲۰:۳۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Majid_Ebru آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 59 تشکر در 32 ارسال )
ارسال: #16
سلام
کسی پروگرمر STK500 برای فروش سراغ نداره؟
من فقط تونستم یه مدل از نو آوران پیدا کنم که اون هم سوکتاش از نوع زیفی نیست و جا زدنو در آوردن IC سخته؟
اگه راهنمای کنید ممنون میشم.

احتیاج ، مادر اختراع
۲۸-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۰۷:۱۷:۰۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #17
یکی تو سایت هست می تونی اونو بسازی

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۲۸-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۰۹:۲۶:۴۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Majid_Ebru, sarutobi
Majid_Ebru آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 59 تشکر در 32 ارسال )
ارسال: #18
Cool  کمک در مورد فایل HEX
سلام به همه دوستان
مدار مبدل جواب داد یعنی Windows مدار رو تشخیص داد و نصبش کردم.
از همه دوستان تشکر می کنم.
کارهای که انجام دادم تا جواب گرفتم:
1- چند تا میکرو (بدون L ) خریدم
2- فیوز بیتها رو تنظیم کردم
3- SPI رو غیر فعال کردم

اما حالا سوالات جدید تری به وجود اومده؟!؟!؟
......................

[تصویر:  1242704342.jpg]
اول از همه من مدار رو توضیح می دم.
همون طور که توی عکس میبینید این مدار توسط میکرو ATMega32 عدد زده شده از طریق کیبورد رو خونده و هم برای LCD ازسال میکنه و هم برای میکرو ATMega8(با استفاده از دستور Print 'a'و a یه مقدار از نوع بایت هست(و میکرو ATMega8 هم این دیتا رو از طریق پورت USB به کامپیوتر ارسال می کنه.
حالا سوالات!
1-دیتا ارسال شده صحیح نیست و نامفهوم ، یعنی یه سری کدهای نمایش داده میشه که صحیح نیست؟
(البته من این مشکل رو هم زمانی که می خواستم با کامپیوتر توسط میکرو ATMega32 از طریق پورت RS232 ارتباط برقرار کنم، داشتم ، که اون موقع بعد از تحقیق فهمیدم که میکرو هم باید با کریستال خارجی کار کنه؟توی این مدار میکرو ATMega32 با کریستال خارجی کار نمی کنه و فقط حضور خارجی داره!! )
2-با زدن هر عدد از کیبورد بازر صدا میده اما از زمانی که مدار میکرو ATMega8 رو نصب کردم صدا بازر خیلی خیلی ضعیف شده(انگاری از ته چاه در میاد) دلیل از چی؟
3-وقتی Vcc میکرو ATMega8 رو قطع میکنم و بعد کابل USB رو وصل میکنم با اینکه میکرو برق نداره باز هم ویندوز مبدل رو تشخیص میده؟یعنی چی ؟؟مدار که برق نداره؟ویندوز چی رو می خونه؟
4-میکرو ATMega8 می تونه با ولتاژ 3.5 ولت کار کنه؟ولتاژ تغذیه این مدار الان 3.5 ولت هست؟!؟!؟
با تشکر از همه دوستان

احتیاج ، مادر اختراع
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۰۷:۱۸:۲۳، توسط Majid_Ebru.)
۲۹-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۰۰:۳۴:۱۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 383
( 2597 تشکر در 855 ارسال )
ارسال: #19
(۲۸-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۰۷:۱۷:۰۸)Majid_Ebru نوشته است: من فقط تونستم یه مدل از نو آوران پیدا کنم که اون هم سوکتاش از نوع زیفی نیست و جا زدنو در آوردن IC سخته؟
اگه راهنمای کنید ممنون میشم.

اینکه کاری نداره. یه مبدل بسازید
یه فیبر طراحی کنید که روش زیپ سوکت نصب بشه و از پایین هم با پین هدر وصلش کنید روی پروگرمر. تو PCB هم کافیه 5 تا پایه لازم برای پروگرمرو رو به پایه های زیپ سوکت وصلش کنید

(۲۸-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۰۷:۱۷:۰۸)Majid_Ebru نوشته است: دیتا ارسال شده صحیح نیست و نامفهوم ، یعنی یه سری کدهای نمایش داده میشه که صحیح نیست؟

به جای دستور PRINT از دستور PRINTBIN استفاده کنید

(۲۸-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۰۷:۱۷:۰۸)Majid_Ebru نوشته است: با زدن هر عدد از کیبورد بازر صدا میده اما از زمانی که مدار میکرو ATMega8 رو نصب کردم صدا بازر خیلی خیلی ضعیف شده(انگاری از ته چاه در میاد) دلیل از چی؟

این صدا احتمالاً به خاطر اسکن صفحه کلید توسط میکرو هستش.

(۲۸-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۰۷:۱۷:۰۸)Majid_Ebru نوشته است: میکرو ATMega8 می تونه با ولتاژ 3.5 ولت کار کنه؟ولتاژ تغذیه این مدار الان 3.5 ولت هست؟!؟!؟

میکروی معمولی که ال نباشه نباید با 3.5 کار کنه
۲۹-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۳:۲۳:۲۸
تشکر شده توسط : t3r!p3000, 1nafar, Majid_Ebru, sarutobi
Majid_Ebru آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 59 تشکر در 32 ارسال )
ارسال: #20
سلام
1- در مورد پروگرمر STK500 که آقا هادی معرفی کردن یه سوال داشتم آیا ساختن این مدار به صرفه هست؟یعنی من اینقدر زحمت توی خرید و ساخت و ... انجام بدم بعد جواب نگیرم؟
2- مشکل ، دیتا توی Baud Rate بود که باید اولا فرکانس کریستال داخلی میکرو ATMega32 برابر 1000000 با باود ریت 1200 باشه و باود ریت برنامه رو هم باید روی 1200 تنظیم کرد
3- همون طور که قبلا گفتم قبل از نصب میکرو ATMega8 بازر داشت درست کار می کرد یعنی با زدن هر کلید صدا شفاف پخش می شود و هیچ مشکلی نداشت اما یعد نصب این میکرو در کنار میکرو 32 مشکل به وجود اومد؟
4- یه چیز باور نکردنی !!!!میکرو ATMega 8 داره با ولتاژ 3 ولت و جریان 11 میلی آمپر داره کار می کنه؟

احتیاج ، مادر اختراع
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۰۰:۵۷:۵۳، توسط Majid_Ebru.)
۳۰-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۳:۳۱:۱۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : sarutobi
t3r!p3000 آفلاین

موضوع‌ها: 83

تشکرها : 34447
( 17423 تشکر در 5116 ارسال )
ارسال: #21
در مورد قسمت چهارم منطق می گه که میکروهای معمولی باید بیشتر از 4.5 ولت بدی ولی تو فیوزبیت ها نگاه کنی ( تو همون سری معمولی ) نوشته 2.7 ولت و همیشه هم برای من سوال بوده !!!
۳۰-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۵:۰۴:۲۶
تشکر شده توسط : ilgar, Majid_Ebru, sarutobi
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 383
( 2597 تشکر در 855 ارسال )
ارسال: #22
(۳۰-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۳:۳۱:۱۷)Majid_Ebru نوشته است: سلام
1- در مورد پروگرمر STK500 که آقا هادی معرفی کردن یه سوال داشتم آیا ساختن این مدار به صرفه هست؟یعنی من اینقدر زحمت توی خرید و ساخت و ... انجام بدم بعد جواب نگیرم؟

جواب دادنش که میده. اما بستگی داده شما چه امکاناتی بخواین و اینکه چقدر بخواین هزینه کنین

(۳۰-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۳:۳۱:۱۷)Majid_Ebru نوشته است: 2- مشکب دیتا توی Baud Rate بود که باید اولا فرکانس کریستال داخلی برابر 1000000 با باود ریت 1200 باشه و باود ریت برنامه رو هم باید روی 1200 تنظیم کرد
آخه طبق پستهای قبلی شما از نوع L استفا نکردین به خاطر اینکه بیشتر از 8 مگ تنظیم نمیشد؟!

(۳۰-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۳:۳۱:۱۷)Majid_Ebru نوشته است: 3- همون طور که فبلا گفتم فبل از نصب میکرو ATMega8 بازر داشت درست کار می کرد یعنی با زدن هر کلید صدا شفاف پخش می شود و هیچ مشکلی نداشت اما یعد نصب این میکرو در کنار میکرو 32 مشکل به وجود اومد؟
من حرف قبلیمو در این مورد پس میگیرم . با این حساب مشکل نمیتونه از اسکن صفحه کلید باشه

یک احتمال:
ببینید ولتاژش افت نکرده

(۳۰-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۳:۳۱:۱۷)Majid_Ebru نوشته است: 4- یه چیز باور نکردنی !!!!میکرو ATMega 8 داره با ولتاژ 3 ولت و جریان 11 میلی آمپر داره کار می کنه؟
بله علی آقا بجا اشاره کردن. همچین چیزی من هم دیدم
۳۰-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۸:۱۹:۰۸
تشکر شده توسط : Majid_Ebru, t3r!p3000, sarutobi

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [سوال] کمک در مورد lcd , rs232 در کد ویژن و تولید فایل hex برای پروتئوس m.sh.gh 5 8,748 ۳۱-خرداد-۱۳۹۰, ۰۰:۰۷:۳۵
آخرین ارسال: m.sh.gh
  کمک در مورد ساختن فایل هگز پروژه zirnevis 1 2,830 ۰۵-اسفند-۱۳۸۸, ۰۱:۱۱:۰۸
آخرین ارسال: zirnevis

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS