امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شاه زاده ايراني
نویسنده پیام
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #23

gostaresh نوشته است:من خيلي تلاش كردم لينك مقاله اصلي رو تو سايت بذارم. نشد كه نشد. بگذريم. حالا از ميل ياهو معلق زدم اومدم تو سايت. هادي 60 فصل چهار رو ترجمه مي‌كنم. منم فصل پنج. اگه فصل بدردبخور ديگري توش ديديد شما ترجمه بكنيد؟!Amaze
ولي جدا از شوخي كتاب خوبيه :roll:
راستي از شكلها چه خبر. كسي تونسته اسپرايت بيست براي ما پيدا كنه. ما عكسهاي پرنس. اون دختره و خليفه و كس و كاراشو مي‌خواهيم. (البته همون نسخه مثل آدمشون كه پرنس عمامه و اينها نداره)
گشتم ، ولي به قول آقا اشكان يافت مي نشد ! :( در مورد ترجمه هم دارم دانلودش مي كنم ، ببينم اصلا ميفهمم چي ميگه Biggrin

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۰۱-خرداد-۱۳۸۴, ۱۴:۲۹:۱۶
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #24

يه سري عكس هست تو اينترنت مثلا اين لينك :
http://princeofpersia3d.com/main.html
و
http://www.dosgamesarchive.com/download/game/158

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۰۱-خرداد-۱۳۸۴, ۱۵:۵۵:۱۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #25

شرمنده من چند روزه يكم مي لنگم
فونت رو براي آقا اشكان فرستادم اميد وارم اينبار ديگه مشكلي نباشه.
خوب حالا كي چي كار كرده؟
فكر كنم داره ميشه شبيه به آون كار هايي كه خوب شروع مي كنيم بعد هم صداشو در نمي ياريم كه يه چنين كاري داشتيم مي كرديم ولي من خيلي جدي مي خوام اينكار رو بكنم

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۰۲-خرداد-۱۳۸۴, ۰۹:۰۲:۳۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 33

تشکرها : 3
( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #26

بذاريد يه سري اسپرايت معرفي كنيم همه حال كنند:
http://www.flyingyogi.com/fun/download.cgi?spritelib
اگه دانلود كنين مي‌بينين كه چه صنعت بزرگيه؟!
هادي جون امروز فصل پنجم رو تموم مي‌كنم ولي فكر مي‌كنم كمي افتادگي داره. مي‌خوام خودم يه چيزايي توش بنويسم. 8)
اشكان خان پيام شخصي منو بخونيد. ببخشيد كه جواب نمي‌دادم. :oops:
اميرجان فكركنم با ديدن اسپرايتها بايد خودت دست بالا بزني؟! ببينم چه مي‌كني :wink:
۰۲-خرداد-۱۳۸۴, ۱۲:۴۴:۰۴
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #27

نه منم بزودي ميگم كدوم بخش رو ترجمه ميكنم.

۰۲-خرداد-۱۳۸۴, ۱۳:۲۷:۲۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #28

ashkan نوشته است:نه منم بزودي ميگم كدوم بخش رو ترجمه ميكنم.

((نه)) يعني چه؟ :cry:
اشكان خان حالت خوبه؟!!!
۰۲-خرداد-۱۳۸۴, ۱۷:۳۷:۳۵
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #29

نه يعني منظورم اين بود كه دارم ترجمه ميكنم و نشستم.
در باره اون هم آره جوابت رو ميدم .
--------------------------------------
ببينين دوستان من كمي تا قسمتي اين مقاله اينگليسي رو خوندم و اين چيزي كه دستگيرم شد رو ميگم و از همه ميخوام اينو بدقت بخونن و اگه مايل بودن ميتونن تو ساخت بازي موبايل همكاري كنن ، همون كاري كه گسترش و هادي خان دارن ميكنن.
--------------------------------------
طبق حرف نويسنده اين يه صنعت كاملا نوپا هست مقايسش هم درست برميگرده به زماني كه تازه پي سي آمده بود و يه سري بازي براش تهيه شد كه بشدت طرف دار داشت و حالا ميبينيد كه ماكروسافت هم وارد گود شده . يعني اين صنعت كاملا جديد و نو و بكر (اين خيلي مهمه) هست.
اين بابا ميگه J2ME يه زبانيه كه تقريبا توسط اكثر سيستم عاملهاي موبايل قابل خوندن و اجراشدن هست پس اگه شما بتوني يه برنامه بنويسي تقريبا تو هر موبايلي قابل اجرا هست .
از طرفي ميگه اين صنعت كاملا نو هست و از اونجا كه J2ME تقريبا ابزارهاي لازم رو داره نوشتن بازي توش خيلي ساده هست و نيازي به هزينه هاي گزاف نيست(چند صد هزار دلاري) و ميشه با هزينه كمي يه شركت برنامه موبايل بنويسه.ازطرفي هم تعداد كسايي كه ميتونن تو يه پروژه مشاركت كنن ديگه يه تيم مثلا 100 نفري نيست با 3 تا 5 نفر ميشه يه برنامه توپ نوشت . آره فقط من از گسترش ميخوام بياد راجب اين سرتيفيكيت دادن هم كامل توضيح بده.
حالا فرض كنيد من و تو و ما جمع شيم و با زحمت يه برنامه موبايل بنويسيم اول از همه بايد بگم با اين كار شما يه آسي يعني نامبر وان هستي يا به عبارتي اوليني .
آره با اين بحث تو شدي اول تو ايران دومش از اونجايي كه عده كمي تو كار موبايل تو دنيا هستن پس تو شايد جز اولينها تو دنيا هم باشي.
از طرفي زباني كه ياد گرفتي تقريبا توسط تمام سيستم عاملهاي دنيا هم قابل اجراست (جاواست ديگه)
سومش چون برنامه بازي موبايل نوشتي ميتوني برنامه هاي ديگه براي موبايل هم بنويسي.
چهارم بازي نوشتي كاري كه الان تو ايران كم انجام ميشه.
و ...
تا اينجا برات گفتم كه با اينكار چه چيزايي ياد ميگري و جقدر بدرت ميخوره. اين كار مزيت زياد داره ولي بايد همت كنيد. بقيش رو فردا ميگم.
------------------------

۰۲-خرداد-۱۳۸۴, ۱۸:۴۳:۱۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #30

گسترش جان يه ايراد بهت . بنظر من شما خيلي كم راجب هدفه كار گفتيد و از طرفي شايد زبان اينگليسي دوستان خيلي قوي نباشه
من ميگم فعلا يه بخشايي ترجمه بشه و در اختيار دوستاني كه ميخوان همكاري كنن قرار داده بشه تا بخونن و ببينند چطور ميتونن همكاري كنن.
ببين الان تو يه برنامه ميخوايي براي اسپرايت ولي هنوز هيچ تعريفي از اسپرايت ندادي و چطور ميشه تهيه كرد.
اگه ميخواييد اسپرايت من پيشنهاد ميكنم از همين اسپرايتهاي كه هست استفاده بشه و يه سناريو جديد ولي خيلي سادهتر از بازي پرنس تهيه بشه .
مثلا يه حيون كه در حال دويدنه و با رسيدن به موانع بايد بپره اگ نپره سوخته.خوداييش هم بابا با يه چيز ساده شروع كن.بزار باگ كار اول درآد بعد .

۰۲-خرداد-۱۳۸۴, ۱۸:۴۹:۵۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #31

اشكان خان حرفات هميشه درسته! :wink:
من و هادي هم همين فكرو كرديم و ديروز در مورد اون كلي حرف زديم. امروز هم يه جلسه مهم توپ داريم 8) 8O هدف هم نوشتن يه بازي خيلي ساده‌‌اس. ولي اسپرايتها رو دانلود كن. اصلا برنامه نيستند. فايل BMP هستند كه مي‌توني خيلي چيز توش ببيني. تو هربازي‌اي از اينها استفاه مي‌شه. و اين كاملا يه بحث آموزشي‌يه؟!
J2ME خيلي خيلي نوهه. تا قبل از اينكه ويندوزمالي‌بشه بايد بدادش رسيدAmaze فكر نمي‌كنم اولي تو ايران باشم ولي مي‌خوام بهترين و بزرگترين باشم. اين از اول بودن مهمتره(بيل گيتسAmaze )
امروز بيشتر پست مي‌زنم.
۰۳-خرداد-۱۳۸۴, ۰۷:۵۷:۲۱
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #32

حالا نقش من اينجا چيه ؟!! Amaze يعني منظورم اينه كه دقيقا اگه ميشه وظيفه من رو مشخص كنيد ، من برم دنبال كارم !! Biggrin

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۰۳-خرداد-۱۳۸۴, ۰۹:۵۶:۰۷
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #33

امير جان صبر كن يكم ، اين كار بايد شروع شه خيلي هم خوب شروع شه.
من ديروز يكم اين متن رو مطالعه كردم و با يكي از دوستان اقدام كرديم و متني رو آماده كرديم كه شايد اگه دوستان بخونن بيشتر دسگيرشون بشه اين كار چقدر مفيده.
نوشته زير اقتباسي هست از نوشته هاي اون كتاب .
------------------------------------
-- صنعت موبايل چه در زمينه بازي ها و چه در زمينه برنامه هاي كاربردي هنوز در مراحل اوليه كار خودش بسر ميبره درست برعكس كامپيوتر كه ديگه داره از بابت نرم افزار چه بازي و چه كاربردي داره اشباع ميشه.
-- توليد كنندگان موبايل و برنامه نويسان و كريرها(شركتهايي كه خدمات مخابراتي موبايل ارايه ميدن) همه دنبال شاه ماهي برنامه هاي كاربردي يعني همون بازي ها هستن(بازي در واقع شاه ماهي همه برنامه ها هست) تا يه انقلاب در اين صنعت نوپا رو بپا كنن و در نهايت هم ميليون ميليون دلار به جيب بزنن .
-- با اينكه گرافيك و اجراي بازي ها توي موبايل پيشرفت زيادي داشته ولي هنوز تعداد زيادي از كاربران موبايل منتظر برنامه هايي بمراتب بهتر و زيباتر هستن.(چندين ميليون نفر) و اين خودش يه موقعيت استثنايي هست براي برنامه نويسان تا قبل از اينكه موج جديد (بازيهايي با قابليت بالا) بياد و از ما بگذره كسب درآمد بكنيم.(يادمون باشه الان ديگه صنعت نرم افزار بحدي پيشرفت كرده كه من و شما تا بخواييم يه برنامه توليد كنيم شركتهاي ديگه و خارجيها بهترش رو توليد ميكنن)

تفاوتهايي كه برنامه نويسي موبايل با برنامه نويسي كامپيوتري داره :
-- در اين زمينه موقعيت خيلي خوبي براي شما كه برنامه نويس هستي وجود داره. چرا كه هزينه ها و قالبهاي توليد بازي در موبايل خيلي پايين هست. درست مثل زماني كه تازه بازي روي كامپيوتر آمده بود و يا بازيهايي كه براي كنسول هاي بازي مثل آتاري آمده بود. در آون موقع يه نفر براحتي ميتونست يه بازي بسازه.
-- موبايل در مراحل اوليه سيستم تكاملي خودشه چه در زمينه گرافيك - چه در زمينه هوش مصنوعي و چه در زمينه بازيهاي چند نفره و چه ...
-- در پي سي براي توليد يه بازي به يه تيم 60 نفره گرافيست و يه تيم 20 نفره برنامه نويس و طراح و وسايل پيشرفته ويژه تصوير برداري نياز هست و زمان پياده سازي هم بسيار زياد هست.
درصورتي كه براي موبايل چنين چيزي نيست و شما ميتوني با داشتن شرايط زير اقدام به ساختن بازي توي موبايل بكني.

تفاوتهايي كه بازي نويسي موبايل با بازي نويسي كامپيوتري داره :

1- هزينه كم
2- تيمهاي طراحي كوچيك (1 تا حداكثر5نفر)
3- عدم نياز به دستگاه هايي با قابليت بالا گرافيكي
4- پايه گذاري شده بر اساس OpenStandard
5- گوشي هاي موبايل قابليت پشتيباني از بازيهاي چند كاربره رو دارند(بازي هاي شبكه اي كه چند كاربر با هم در آن واحد بازي ميكنن)-مثل شطرنج دو نفره
------------------
اين يه سري اطلاعات بود راجب برنامه نويسي توي موبايل

۰۳-خرداد-۱۳۸۴, ۱۱:۱۸:۵۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question سوال-تعداد فرومهاي ايراني در اينترنت چقدر است؟ mohammadi89 5 27,133 ۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۰۱:۵۹:۱۲
آخرین ارسال: EleRam
  ايراني‌ها در ميان اوكرايني‌ها gostaresh 21 36,272 ۱۶-تير-۱۳۸۴, ۱۹:۰۲:۵۶
آخرین ارسال: King_of_Night
  امضا كنيد(براي جزاير ايراني و خليج پارس) دخالت اروپا!!!! koroshbozorg 9 7,036 ۲۵-فروردین-۱۳۸۴, ۱۶:۵۱:۱۳
آخرین ارسال: a_persian_boy
  به رضا زاده راي بديد. ashkan 13 6,752 ۱۲-دى-۱۳۸۳, ۱۰:۳۸:۰۵
آخرین ارسال: ashkan

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS