امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گوشتکوب ایرانویج
نویسنده پیام
t3r!p3000 آفلاین

موضوع‌ها: 83

تشکرها : 34447
( 17423 تشکر در 5116 ارسال )
ارسال: #12
RE: گوشتکوب ایرانویج
به نظر من بهتره بخش آزاد توسط خود افراد كنترل بشه و نه مدير !

بهتر بگم : وقتي فرضا يه كاربر پست سياسي مي ده بقيه بهش بگن اينجا رو سياسي نكن تا طرف خودش پستش رو پاك كنه و نه اينكه من بيام پام يا قفل كنم ! ( سياست من سعي مي كنم اينطوري باشه )

و يه چيز ديگه : معمولا شلوغ كلاس رو مبصر مي كنن و اينجا هم فكر كنم اينطوري شه حيف كه مبصره خودش از همه كلاس بد تره !!!

تايپيك هاي چتي هم وقتي مسكوت شد اون موقه ويرايش و پاك مي شه !

و جالبه از زماني من يادمه حساسيت بخش ازاد زياد بوده . !!!

نقل قول: خیلی از دعواها و کدورت ها بین اعضای این سایت بخاطر همین بخش بوده
براي من همش آشنايي و دوستي بوده !! ( ولي هنوز شام ندادن !!!! )

دوست خوبمون آقاي بابي نوشته است:حرف آخرم اینه که مشکل در نحوه ی مدیریت ضعیف بعضی مدیراست
babyy نوشته است:این مدیریت نیست ، منظورم از مدیریت مدیریت هست ؛
ا بچه ها منو داره مي گه !!
۲۰-تير-۱۳۸۸, ۰۲:۲۶:۵۶
تشکر شده توسط : Mr.pRoGraMmer, mahdi20
mojtabamalaekeh آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 104

تشکرها : 1378
( 631 تشکر در 223 ارسال )
ارسال: #13
اول از آقا صادق تشکر کنم چون حرفاشون کاملا منطقی هستند.

بخش آزاد خیلی خوبه و هیچ نیازی به محدود کردنش نیست.
شاید پست های چت گونه از نظر خیلی ها ناخوشایند باشه ولی من حتی از این جور پست ها هم انتقاد نکردم.
اصلا هدف این تاپیک چیه؟ پست اول رو بخونید لطفا.
من پای بخش آزاد رو وسط کشیدم چون مدرک موثقی بود بر اینکه اعضا همیشه حاضر هستند
من که نگفتم حضورتون تو بخش آزاد لطمه ای به سایت میزنه
من فقط گفتم حالا که به بخش آزاد سر میزنید به بخش مورد علاقتون هم یه سری بزنید
در مورد مدیران هم خواهش کردم به بخشی که توی عنوان اون مدیر ذکر شده حتما سر بزنند و سؤالات بی پاسخ رو جواب بدهند.
چرا یدفعه تمام گلوله های انتقاد به سمت بخش آزاد شلیک شد؟

گذشته از این حرفا اگه برگردیم به زمانی که فعالیت اعضا توی پرسش و پاسخ خیلی خوب بود، اون موقع هم یه عادت عجیب بین اعضا بود.
مثلا وقتی کسی سؤالی می پرسید اگه عضوی پاسخ طرف رو میداد دیگه بقیه اعضا کنار می کشیدن.
این کار دو دلیل میتونه داشته باشه:
1ـ حالا که فلانی داره جواب طرف رو میده ما بکشیم کنار و تخمَمون رو بشکنیم.
2ـ فلانی اعتبار بالایی تو سایت داره، درست نیست حالا که اون، جوابِ طرف رو داده من دخالت بکنم.
هر دو تفکر غلط هستند و خواهش میکنم وقتی سؤالی مطرح میشه هر کی بلده بیاد جواب بده مگر اینکه جوابش تکراری باشه.
جالبه که اگه سؤالِ طرف سه قسمت بود و کسی یک قسمت رو پاسخ میداد باز هم بقیه کنار می کشیدن و جواب دادن اون دو قسمت سؤال هم به گردن اولین پاسخ دهنده می موند.
قبلا هم انتقادهای شدیدی در این رابطه کرده بودم که فکر کنم اگه یه عضو تازه وارد اونجوری انتقاد میکرد پرتش میکردن بیرون ولی هیچکس محل نمیذاشت.

همونطور که گفتم این بحث ربطی به بخش آزاد نداره ولی چون بحث به این سمت منحرف شد، حرف آخر رو در دفاع از بخش آزاد میزنم:
هر کس از هر تاپیکی خوشش نیومد میتونه عدم اشتراک در اون موضوع رو بزنه و دیگه تو بحث شرکت نکنه
هر کس هم کلا از بخش آزاد خوشش نمیاد، کسی که مجبورش نکرده بره طرف بخش آزاد، خوب نره!
پس بهتره دیگه حرفی از تخته کردن این بخش نزنیم.

۲۰-تير-۱۳۸۸, ۰۷:۴۲:۵۸
تشکر شده توسط : Loyal, mahdi20, t3r!p3000
mahbooob آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 1422
( 2312 تشکر در 367 ارسال )
ارسال: #14
mojtabamalake نوشته است:همونطور که گفتم این بحث ربطی به بخش آزاد نداره ولی چون بحث به این سمت منحرف شد، حرف آخر رو در دفاع از بخش آزاد میزنم:
هر کس از هر تاپیکی خوشش نیومد میتونه عدم اشتراک در اون موضوع رو بزنه و دیگه تو بحث شرکت نکنه
هر کس هم کلا از بخش آزاد خوشش نمیاد، کسی که مجبورش نکرده بره طرف بخش آزاد، خوب نره!
پس بهتره دیگه حرفی از تخته کردن این بخش نزنیم.
آقا مجتبی باید دهنتو طلا گرفت...Question
هرکس ناراحته میتونه نیاد بخش آزاد...چه معنی داره خود اونایی که فعالیتشون تو بخش آزاد زیاده وقتی یه همچین بحثایی مطرح میشه اول از همه میان میگن درسته تاپیکا باید قفل بشه....من اگه چرت مینویسم میتونی جلوی زبون خودتو بگیری نیای پست بدی..

در ضمن این چه برنامه ایه که هر ماه یکبار باید بشینین روی یه همچین موضوعای بیخودی بحث کنین!!!
و یه چیز دیگه،میشه درمورد قفل کردن تاپیکا نظر ندین؟؟؟کی از شما نظر خواسته آخه؟؟؟یه کم که بحث ادامه پیدا میکنه یه نفر میاد تو بحث میگه به نظر من تاپیکو قفل کنین...علیم سریع قفلش میکنه!!!!
هر کسی بحثای مفید وعلمی بلده میتونه نیاد بخش آزاد..;کافیه یه فردی بیاد بگه بخش آزاد فعالیتش زیاد شده همه میان میگن ماخوبیم بخش آزاد نمیریم.....................................................

برای کشف اقیانوسهای جدید باید شهامت ترک ساحل داشت

Tongue

۲۰-تير-۱۳۸۸, ۰۹:۱۰:۴۱
تشکر شده توسط : mahdi20, t3r!p3000, ha_60, mojtabamalaekeh
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 58

تشکرها : 2031
( 2927 تشکر در 1008 ارسال )
ارسال: #15
سلام
نه این ماه محبوبه خانوم بسیار زیاد گشتم من یکی تو بخش ازاد
(میشه درمورد قفل کردن تاپیکا نظر ندین؟؟؟کی از شما نظر خواسته آخه؟؟؟یه کم که بحث ادامه پیدا میکنه یه نفر میاد تو بحث میگه به نظر من تاپیکو قفل کنین...علیم سریع قفلش میکنه)
معنی جمله محبوب:
امین که از تو نظر خواسته ؟ یه نفر هم منظورشون به من بوده و اقا علی هم گفتن چرا به حرف امین گوش گردی:-دی
بابا بریزید تو بخش ازاد خودم هم میام کمکتون کی بی کیه همین حالا برید تایپک زن خوشبخت اینده که کسی میشه؟ را ایجاد کنیم :-))
ولی اینقدر کشور ما سطی عقب موندگیش را میرسونه که تفریح ما مجازی شده البته یکی هم باید به خودم بگه
بابا برید کیف کنید :-دی من همیشه از اجبار بدم میاد همیشه اما فکر کنم فروم دوست یابی اینجا نباشه ولی من خومو میکشم کنار و میگم بی طرفم چون بعضی ها از دستم ناراحت میشن
خلاصه ما که امتحان را رد شدیم از رتبه 97 اومدیم 30
ولی باز من با اجبار مخالفم و همیشه از درس بدم میاد اگر درس میخوندم حالا اینجا نبودم و 1000 بار از مدرسه فرار نمیکردم و خودم هم از گفتگوی ازاد بدم نمیاد :-)
باببببببااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا محبوب منو. معتاد بخش ازاد کردی
یکی بیاد کمکم کنه معتاد شدمممممممممممممممممممممم

۲۰-تير-۱۳۸۸, ۰۹:۲۲:۵۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000
mahdi20 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 35

تشکرها : 5261
( 1763 تشکر در 452 ارسال )
ارسال: #16
چون همه ی بچه ها حرفهاشون منطقی هست و کامل، من نظره خاصی نمیدم.
فقط اینو میگم که کاملا،کاملا و شدیدا با نظره محبوب خانوم و مخصوصا آقا مجتبی موافقم.

و در آخر هم به امین خان میگم...................

رطب خورده منع رطب کی کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

[تصویر:  iran2.png]
۲۰-تير-۱۳۸۸, ۰۹:۴۵:۵۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, Mr.pRoGraMmer, Loyal, mahbooob
sayberiya آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 63
( 467 تشکر در 128 ارسال )
ارسال: #17
salam.bebakhshid ke fingilish tayp mikonam.chon khone nistam.to mosaferatam ba goshim on shodam ke fonte farsi nadare.
avalam bayad begam bakhshe azad yeki az behtarin bakhsh hast.man khodam bishtare azaye sayto to hamin bakhsh shenakhtam va rabetam bahashon samimi shode.
har kasi ham ke moshkel dare nayad bakhshe azad.daresham takhte nabayad beshe.
dar akhar ye tashakoram az hameye modiraye sayt ke mishnasameshon mikonam.(trip2008.peyman62.lord-viper.didi.loyal.hamed-arfae ) alan ina yadaman.dar zemn hich sayti beyne azash va modirash enghad samimiyat vojod nadare ke in sayt dare.va bishtaresham bekhatere hamin bakhshe azade

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

لطفا فارسي بنويسيد :

اينم ترجمه متنتون : ( حالا از فردا همه فينگيليش مي نويسن تا من فارسيشون كنم !! )

سلام
ببخشيد فينگليش تايپ مي كنم . چون خونه نيستم و تو مسافرتم ( مترجم : سوغاتي يادت نره ) با گوشيم آن شدم كه فونت فارسي نداره .
اولم بايد بگم بخش آزاد يكي از بهترين بخش هست . من خودم بيشتر اعضاي سايتو تو همين بخش شناختم و رابتم باهاشون صميمي شده . ( مترجم : يه شام و شيريني بديم رفيق فابريك مي شيم )
هر كسي هم كه مشكل داره نياد بخش آزاد . درشم نبايد تخته بشه . ( مترجم : منم بيكار مي شم )
در آخر هم يه تشكرم از همه مديران سايت كه مي شناسمشون مي كنم . ( مترجم : terip2008 تموم شد رفت )
(trip2008.peyman62.lord-viper.didi.loyal.hamed-arfae )
الان اينا يادمن . در ضمن هيچ سايتي بين اعضاش و مديراش اينقدر صميميت وجود نداره كه اين سايت داره . و بيشترشم بخاطر همين بخش آزاده ! ( مترجم : منم براي همين موندگار شدم )
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-تير-۱۳۸۸, ۰۲:۲۵:۵۱، توسط t3r!p3000.)
۲۰-تير-۱۳۸۸, ۱۲:۴۵:۵۳
تشکر شده توسط : mahdi20, t3r!p3000, mahbooob, Loyal
sayberiya آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 63
( 467 تشکر در 128 ارسال )
ارسال: #18
مهندس جان ترجمت یه کوچو اشتباهه
گفتم نباید درش تخته بشه
۲۱-تير-۱۳۸۸, ۱۱:۲۰:۱۱
تشکر شده توسط : t3r!p3000

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مطالب تصادفی ایرانویج رسول 4 3,938 ۱۲-آذر-۱۳۸۹, ۰۲:۱۴:۴۶
آخرین ارسال: t3r!p3000
at کمک به ایرانویج=کمک به خودمان hamed_Arfaee 19 10,977 ۰۸-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۱۱:۱۸:۰۹
آخرین ارسال: Darg

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS