امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CD پرینتبل
نویسنده پیام
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #1
CD پرینتبل
سلام
من یه r290 اپسون خریدم
کیفیت چاپش روی کاغذ عکس خیلی عالیه ولی من برای چاپ روی سی دی خریدمش
روی سی دی معمولی به علت ابن که پرینتبل نیست خیلی بد چاپ می کنه یعنی جوهر ها جمع می شن
رفتم یه پک سی دی پرینتبل خریدم ولی روی اینها بدتر هم چاپ می کنه این پقیقا همون سی دی هاست فقط یه رنگ سفید زدن پشتش در واقع کیفیت اینقدر پایینه که قابل استفاده نیست
سی دی پرینتبل خیلی بد گیر می یاد اینجا برا یهمین مجبور شدم برم اون سر شهر از یه نفر که تخصصش این بود بخرم البته از رنگ روی دستش معلوم بود خودش هم داره روی سی دی چاپ می زنه فکرکنم این سی دی ها رو کرد تو پاچیه من که عمرا از این کار منصرف بشم کلی بهش سفارش کردم از این سی دی های پرینتبل که دستی پرینتبل شده نمی خوام گفت خیلی جنس خوبیه
طبق تحقیقات من می شه سی دی رو با یه اسپری پرینتبل کرد حتی دیدم روی سی دی های نو نیم (پشت نقره ای) هم چاپ با کیفیت خوب می زنن می دونم که دستگاه پیشرفته ای ندارن (ip4500) حتما با یه روشی این کارو می کنن
یه مشکل دیگه هم هست برای ثابت کردن چاپ چون جوهرافشان ها خیلی به آب و .. حساسن
یه روشی هم به ذهن خودم رسید که سی دی رو با یه لایه مثلا اسپری پلاستیک بپوشونم و خشک نشده بزارم زیر پرینتر البته گفتم شاید بزنم همه چیزو خراب کنم برای همین تست نکردم گفتم شاید روش بهتر داشته باشه
حالا کسی چیزی می دونه؟

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۲۸-تير-۱۳۸۸, ۲۲:۱۹:۳۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 12

تشکرها : 101
( 419 تشکر در 177 ارسال )
ارسال: #2
RE: CD پرینتبل
سلام هادی جون.
مبارکه ایشالا.

1-یه حسی به من میگه که اشتابهی خریدیش چون من شنیدم تانک روش نصب نمیشه پس اصلا مقرون به صرفه نیست.(البته چند نفر ادعا میکنن میشه نصب کرد ولی خودشون میگن درست جواب نمیده).r270 بهتره.

2-اگر پخش میشه یا از cd هست یا جوهرش شاید مرغوب نیست بهترینش VOX هست البته معمولا از روش میدزدن.

3-cd رو که خودتون اسپری ورنی نزدی که نه؟

4-بعد از اتمام پرینت باید حد اقل یه 15 دقیقه دست نخوره.

من یه پرینتر از پاساژ ملاصدرا کار کرده خریدم 35 تومن بازش کردم با نوید بود اونبار توی قرار ایرانویج دیدیش یک cnc ساختیم خیلی قشنک روی cd چاپ میزنه تازه روی فیبر مدار چاپی هم چاپ میکنه بعد میپزیمش سفت میشه Biggrin میندازمش تو اسید.

بوسه ای به گرمای ظهر تابستان بر لبانت گزاشتم خنده ای به سرمای شبهای زمستان از لبانت دیدم اما اگر میدانستی چقدر شبهای زمستان را دوست دارم هیچ وقت...
۲۹-تير-۱۳۸۸, ۰۱:۵۱:۲۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, mahdi20, 1nafar
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #3
سلام
ممنون
۱ - می گن می شه البته با برسی که من کردم باید بریده بشه بالا سر هد
۲ - جوهر که اصل خود پرینتر هست یعنی با کارتریج اصلی دارم می زنم مشکل همون سی دیه
۳ - اسپری ورنی؟ قبل از پرینت یا بعد؟ فکر کنم همین نکته گم شده باشه
۴ - همون موقع به هم خوردست دست هم نزنی فرقی نمی کنه

اتفاقا یه نفر دیگم می خواست همین کارو بکنه ولی جوهرش که ضد آب نیست اونم تو اسید داغون می شه تازه بازش کنی بهش فرمان نمی تونی بدی از خودش باید استفاده کنی بعد جه ربطی به cnc داره؟

هادی امین زاده
۲۹-تير-۱۳۸۸, ۰۸:۵۶:۰۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

ارسال: #4
1-باید روی کیت نصب بشه که کلا کاره ناجوریه.خودشون میگن r290 خیلی باهوشهExclamation البته میگن ممکنه اذیت کنه.
2-حتی نمایندگی ها هم کارتریج رو عوض میکنن من خودم دیدم باهوش رایانه داره با مارکهای ایرانی میفروشه.
3-اسپری ورنی رو قبل از پرینت میزنن که پرینتیبل بشه البته کیفیتشون بده اصلا جواب نمیده.
4-اگر همون موقه هم به هم خوردست باید از نوع cd باشه بهتره روی یه cd دیگه هم تست کنی تا حالا با یه همچین مشکلی روبرو نشدم.

اگر بعد از خشک شدن جوهر اونو بپزی جوری که سطح مسی باد نکنه دیگه از روی برد با آب پاک نمیشه.برای اینکه بعد از باز شدن کار کنه باید میکرو سویچی که زیرش هست رو اتصال کوتاه کنی البته تو مدل C87 ولی بعضیهاش سنسور داره بعضیهاش هم اصلا نداره اگر درش هم کنده بشه تیکه تیکه هم بشه کار میکنه.توی یه شرکتی هست تو چهار راه گمرک که برد میزنن یه دستگاهی آوردن که روی برد یا هر چیزه دیگه ای طرح میزنه بهش میگن CNC پس ماله ما هم CNC هست دیگه.Biggrin

اگر شیراز اومدی تو پاساژ صدف انواع cd پرینتیبل گیر میاد من تا حالا هرچی گرفتم بیمشکل چاپ زده پخش هم نشده .معمولا هم یه لایه سفید نصبتا زخیم روشه.

بوسه ای به گرمای ظهر تابستان بر لبانت گزاشتم خنده ای به سرمای شبهای زمستان از لبانت دیدم اما اگر میدانستی چقدر شبهای زمستان را دوست دارم هیچ وقت...
۳۰-تير-۱۳۸۸, ۰۱:۰۵:۱۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, 1nafar
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #5
امروز رفتم یه جا دیگه یه دی وی دی پرینتبل خریدم ۷۵۰ با چاپ تکی به من قیمت داده بودن ۳۰۰ می خواستم ارزون تر در بیارم :d
البته فعلا تست کنم ببینم چی هست
اونجا قیمت چه جوریه بیام اونجا بگیرم Biggrin ؟
ورنی رو هم تست می کنم ببینم چی می شه

هادی امین زاده
۳۰-تير-۱۳۸۸, ۱۰:۰۸:۴۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
1nafar غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 91

تشکرها : 1577
( 4273 تشکر در 953 ارسال )
ارسال: #6
سلام
همون طور که دوستمون گفتند ، پاساژ صدف در شیراز ، مرکز dvd و cd خام هست ، من خودم دو هفته پیش امار این dvd ها رو در اوردم .
بانک نرم افزاری (یکی از مغازه های پاساژ صدف ) سه نمونه dvd پرنتیبل داشت ، نمونه اول 250 ، نمونه دوم 265 و نمونه سوم 285 .
قیمت چاپ روی این dvd ها بستگی به تعداد اونا داره و بین 45 تا 100 تومان در میاد . (برای تعداد 50 عدد میگفت دونه ای 65 تومان )
در ضمن وقتی که حرف از زمان تحویل شد ، اونا گفتند که dvd ها رو به چاپ خونه میدن ، و چاپ 50 تا dvd نیم ساعت بیشتر وقت نمیبره ، با این حساب ، اونا یه دستگاه مخصوص برای چاپ روی dvd دارن که هم سرعتش بالا هست و هم قیمتش ارزون در میاد ( شما با یه کاتریج رنگی 20 تومانی به زور 100 dvd میتونید چاپ کنید ، که حداقل یه روز وقت میبره )

حتما 10 دقیقه دیگه میخوایید از قیمت جعبه dvd سوال کنید !!!!!
توی پاساژ صدف بیشتر از 10 نوع جعبه بود :
1- جعبه های مشکی ( مواد کهنه و از همین نمونه های که توی اکثر cd فروشی ها استفاده میشه ) تک cd 120 ، دو cd به قیمت 140 تومان .
2- همون جعبه طرح بالا ، با پلاستیک مرغوب تر ، تک cd به قیمت 140 و دو cd به قیمت 160 تومان
3- جعبه برای تعداد 6 عدد cd به قیمت 450 تومان
4- جعبه باکلاس ( این نوع جعبه یه دونه دکمه داره که با زدن اون dvd بیرو ن میاد و از جنس پلاستیک هست ) به قیمت 220 تومان .
4- قاب شیشه ای تکی به قیمت 180 و دوتایی به قیمت 220 تومان .
5-جلد معمولی ، بسته 100 عددی به قیمت 500 تومان
6- جلد زد خش ، بسته 100 عددی به قیمت 1000 تومان
7- چند نمونه ی دیگه هم هست که ، معلوم نیست چی نوشتم ( دست خط خودم رو نمیتونم بخونم )
پنج شنبه ، شاید از اون طرف ها رد بشم ، کاری داشتید بگید ( بسته به نوع کار ، کارمزد فراموش نشود )
۳۰-تير-۱۳۸۸, ۱۸:۴۳:۱۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #7
۷۵۰ تومانی رو تست کردم کیفیت قابل قبول بود
یه سری دی وی دی پشت سفید هست که فقط پشتش سفیده یعنی رنگ سفید زدن ظاهرا با اون دستگاه های خفن می شه زد روش با این پرینتر ما نمی شه Biggrin این قیمت ها پشت سفیده یا پرینتبل؟
حالا که قیمت داری سی دی رو هم قیمت بده خوب Biggrin

هادی امین زاده
۳۰-تير-۱۳۸۸, ۲۰:۴۵:۰۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
1nafar غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 91

تشکرها : 1577
( 4273 تشکر در 953 ارسال )
ارسال: #8
سلام
ایناقیمت پرینتیبل هست .
برای قیمت cd هم باید تا پنج شنبه صبر کنید تا برم بپرسم (پورسانت ما فراموش نشه )
سلام
شماره هاشون رو گرفتم ، میتونید زنگ بزنید و اخرین اطلاعات رو از خودشون بگیرید .
07112301691
برای گرفتن تخفیف (بین 10 تا 50% )از واژگان زیر استفاده کنید : (مقدار تخفیف به لهجه و لحن گفتار شما بستگی دارد )
1- ما تعداد 2000 هزار تا cd میخواییم ، این 50 تای اول رو به عنوان نمونه میبریم .
2-ما شرکتمون تازه تاسیس شده ، اما مدیران اون افراد با نفوذی هستند ( یعنی از ادارات دولتی کار میگیرید و میخوایید برای اونا نرم افزار بسازید )
3-البته ما با چند تا فروشنده در تهران تماس گرفیتم ، اما ظاهزا شیرازی ها بیشتر تخفیف میدن
4-برای دریافت ادامه باید پورسانت بپردازید .
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-تير-۱۳۸۸, ۲۱:۲۴:۵۸، توسط 1nafar.)
۳۰-تير-۱۳۸۸, ۲۱:۱۶:۰۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

ارسال: #9
راستش من سی دی تکی میخرم 200 تومان و دی وی دی هم میخرم 300 تومان.
اسپری ورنی یه نمونش 3500 تومن هست و یه نمونش 8000 تومان.
البته اومدی شیراز برو طبقه دوم سمت راست آخر پاساژ یه بنده خدایی هست به اسم غلامی تو کاره عمده هست خیلی با انصاف هست.

اسپری که میزنی باید خیلی دقت کنی اگر یک نواخت نشه بده.اسپری ورنی هم دو تا مغازه بالاتر از مغازه غلامی همون مغازه که تو بمبست قرار گرفته داره.

۳۰-تير-۱۳۸۸, ۲۲:۵۴:۳۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, 1nafar
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #10
ممنون از همه اطلاعات مفیدی بود