امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست راهنمايي(يه برنامه با سي شارپ)
نویسنده پیام
hamidch آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
درخواست راهنمايي(يه برنامه با سي شارپ)
سلام و احترام
:wink: من چند باري درخواست به مدير سايت اقاو حيد فر ستادم ولي كسي تحويل نگرفت من يه برنامه دارم براي نوشتن كه مي خواستم بهم كمك كنيد تا درستش كنم.
اين برنامه بايد سي شارپ باشه و وقتي كه اطلاعا ت وارد ان مي شه بصورت همزمان وارد فايل اكسل هم بشه
در ضمن براي اينكه يه كلاس رو تبديل رو به يه فايل دي ال ال تبديل كنيم و از ان در يه كلاس ديگه استفاده كنيم من را راهنمايي كنيد ممنون مي شم
:)
۰۴-خرداد-۱۳۸۴, ۰۰:۱۹:۳۴
kimia آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 28

( 13 تشکر در 12 ارسال )
ارسال: #2

با سلام

قضيه تحويل نگرفتن و اين چيزها كه خوب فعلا بماند (جواب داره ها ولي خوب باشه واسه بعد ....) و اما سوال :
ببين عزيز من شما سوال رو دقيق بپرسيد.
اينكه همزمان با وارد شدن در فرم در بانك هم وارد شود كه خوب ... كاري ندارد. منظور شما از فايل اكسل چيه؟ من نمي فهمم؟!
سوال دوم را هم نفهميدم؟ يعني مي خواهيد ياد بگيريد كه چطور مي توان در سي شارپ دي ال ال ساخت؟

صريح بپرسيد. صريح جواب بگيريد...
۰۴-خرداد-۱۳۸۴, ۰۶:۵۲:۴۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 31

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #3

سلام به همگي
آقا ترا خدا من رو ببخشيد فقط الان فقط كردم بيام در سايت در گير امتحاناتم ببخشيد اما جواب ها
ببينيد براي وصل شدن به ديتا اكسس به نظرم مي توني از
کد:
OleDbConnection

استفاده كني چون OleDbConnection براي اتصال به بانك هاي ناشناخته مثل اكسس و اكسل و اوراكل و.... هست كه در فضاي اسمي
کد:
System.Data.OleDb
وجود داره من كه با اين كلاس به ديتا بيس اكسس و.... وصل ميشم . در ضمن شما براي نمايش هم زمان مشكلي نداري كه فقط بايد در ه بار اديت ديتا بيس تون انونو آپ ديت كنين تا هم در اكسل هم در برنامه قابل ديدن باشه !
در مورد ساخت دي ال ال جوابتون رو بعدا در همين پيغام رسان شخصي مي دم
با تشكر - وحيد
۰۴-خرداد-۱۳۸۴, ۰۷:۵۷:۵۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #4

چند جا ميزني شما كه به قوانين فروم احترام نميزاري چه انتظاري داري؟؟؟

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۰۴-خرداد-۱۳۸۴, ۰۸:۰۹:۴۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
hamidch آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #5

:) سلام به همه عزيزان مخصوصا اقا اشكان كه از دست من ناراحت شده بود
راستش اصلا قصد بهم زدن قوانين و قواعد رو نداشتم فقط داشتم سعي مي كردم كسي رو براي جواب دادن به سوالم پيدا كنم پس اگه ناراحتتون كردم معذرت من رو بپذيريد
از اقا وحيد و .... كه به سوالم جواب داده بودن همه ممنونم
اما در مورد سوالي كه در مورد پروژه برنامه نويسي گفته بودم
يه برنامه باشه كه در حالي كه ما در برنامه اكسل در اون فيلدها ارقام و اطلاعات را وارد مي كنيم همزمان در اين برنامه از طريق يه ارايه به صورت همان فيلدهاي موجود اكسل نشان داده بشن.
ممنون مي شم كه به من در نوشتن اين برنامه كمك كنيد
بازم اگه كسي رو ناراحت كردم معذرت مي خوام :oops:
۰۵-خرداد-۱۳۸۴, ۰۰:۳۸:۱۳
hamidch آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #6

با سلام دوباره
راستش من ترم تحصيلي تموم شد اين درست كردن دي ال ال در سي شارپ رو ياد نگرفتم لطفا تا هنوز يه خورده فرصت هست من رو راهنمايي كنيد
۱۳-خرداد-۱۳۸۴, ۰۱:۲۶:۲۴
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 31

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #7

خب براي ساخت دي ال ال يا Dynamic Link Library تحت ويندوز يا اكتوايسي شما بايد مراحل زير رو دنبال كنيد
1-- ابتدا در محيط ويژوال استاديو دات نت يه پروژه جديد سي شارپ از نوع Class Library يا Window Class Library ايجاد كنيد
2-- در مرحله بعد شما بايد كلاس خو را از كلاسي كه مي خواهيد كلاس پايه باشد(base) مشتق كنيد !!!
3-- حلا بايد به صورت قبلي به نوشتن كلاس ها ويا طراحي ويندوز ها (در صورت انتخاب ويندو اپليكيشن بپردازيد)
---------------------------
اما راه دوم :
1-- در سي شارپ يه پروژوه عادي (ويندو يا كنسولي) بسازيد و در محيط و پنجره ها مثل ويندو اپليكيشن و .... طاحي تون رو بكنيد
2-- در آخر هم در Solution Explorer روي پروژه تون رايت كليك كنيد و گزينه پروپرتيز را انتخاب كنيد و در پنجره باز شده OutputType را به Class Library تغيير بديد
برنامه را كامپايل كنيد ميبينيد اين دفعه برنامه شما از اگزه به دي ال ال تغيير يافته !!!
-----------------
اگر هم بخواهي در برنامه هاي ديگه از اين دي ال ال استفاده كني بايد اين دي ال ال رو به رفرنس پروژه ات اضافه كني همين !

آقا كار ديگه اي داشتي در خدمتم فعلا تا بعد باي
با تشكر - وحيد
۱۴-خرداد-۱۳۸۴, ۰۷:۴۰:۱۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
hamidch آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #8
تشكر اقا وحيد
با سلام خدمت اقا وحيد
از راهنمايي متشكرم راستش همين ديشب رفتم تو سايت msdn تو قسمت سي شارپش با مستر اون قسمت مشكلم رو مطرح كردم ايشون راهنمايي كردن و من تونستم انجا ان دي ال ال را درست كنم
راستش يه چيز ديگه كه مي خواستم بگم در مورد اينگه گفته بوديد كه بهترين راه ياد گرفتن از طريق همين ام اس دي ان است راستش من با وجود اينكه زبانم خوبه ولي باز تو اينكه مراحل رو چه جوري طي كنم موندم و قاطي مي كنم لطفا راهنمايي كنيد .
۱۴-خرداد-۱۳۸۴, ۱۹:۱۱:۰۱

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  كمك در مورد برنامه ماشين حساب با سي شارپ rasoulmk 0 2,662 ۲۱-بهمن-۱۳۸۴, ۲۲:۱۷:۱۲
آخرین ارسال: rasoulmk
  برنامه اي براي تبديل كد سي شارپ به وي بي Iron_Fist 0 3,238 ۱۹-بهمن-۱۳۸۴, ۰۰:۳۷:۵۸
آخرین ارسال: Iron_Fist
  يك پروژه با سي شارپ دارم هركي مي تونه كمك كنه بسم الله hassan_kahrizy 8 8,597 ۲۹-تير-۱۳۸۴, ۱۳:۱۷:۰۱
آخرین ارسال: hassan_kahrizy

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS