امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش Adobe Director
نویسنده پیام
Loyal آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 41

تشکرها : 2541
( 3348 تشکر در 879 ارسال )
ارسال: #1
آموزش Adobe Director
سلام.
من میخوام با نرم افزار Adobe Director‌ کار کنم. رفتم توی محیطش و دیدم که یه جورایی شبیه برنامه Flash هست. ولی نمیدونم آیا اسکریپت نویسیش هم مثل همونه یا نه؟
آخه چند تا نوشتم ولی کار نکرد و نمی دونستم دقیقاً چه آرگومان هایی نیاز داره.

کسی آموزش یا سورسی داره که بتونم با نگاه کردن به اون ها چیزی از این برنامه سر در بیارم؟

میخوام این پروژه نرم افزار قرآنی که درست کردم رو با این امتحان کنم ببینم می تونم درست کنم؟

راستی پشتیبانی زبان فارسیش چطوریه؟

۱۲-مرداد-۱۳۸۸, ۰۰:۰۳:۵۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
فاطمه وطن دوست آفلاین
عضو افتخاری

موضوع‌ها: 101

تشکرها : 936
( 1000 تشکر در 386 ارسال )
ارسال: #2
RE: آموزش Adobe Director
سلام

قبل از هر چیز بگم ، که مطالب زیر نقل قول ِ !

Adobe Director که قبل از فروخته شدن شرکت MacroMedia به شرکت Adobe با نام MacroMedia Director (تا قبل از نسخه‌ی MX 2004) شهرت داشت.Director زبان اسکریپت نویسی قدرتمندی به نام Lingo دارد که تعاملات کافی با فایل‌های خارجی و API های Windows دارد که از آن برای ساخت پروژه‌های چندرسانه‌‌ای و بازی و حتی AutorRun دیسک‌های نوری استفاده می‌شود.
اولین نسخه از Director با مارک تجاری Adobe نسخه‌ی 11 است که از DirectX 9 برای موتور سه بعدی و از استاندار UNICODE برای پشتیبانی تمام زبان‌های دنیا (شامل فارسی و ...) پشتیبانی فوق‌العاده‌ای دارد.همچنین توانایی‌های 3بعدی بر مبنای موتور NVIDIA PhysX و فیلترهای عکس‌ها، videoهای توسعه یافته و پشتیبانی از فرمت‌های بسیار زیاد(بیش از 40 نوع فرمت) و کارا از عکس‌ها و فرمت‌های صوتی از ویژگی‌های این نسخه است.نسخه‌ی 11.5 این برنامه توانایی‌های صدای محیطی 5.1 کانالی (5.1 channel surround sound audio) و افکت‌های صوتی (میکس real-time اصوات یعنی حضور اصوات مختلف همزمان بدون تداخل) و فیلترهای DSP و همچنین یکپارچه‌گی با H.264-video برای ویدوهای تمام‌صفحه(Full Screen) و پخش ویدوهای کیفیت بالا HD (High-Definition) را دارد.پشتیبانی قدرتمند از نمایش 3بعدی با محیط 3بعدی غنی (که اگر با DirectX آشنا باشید دیگه می‌شه نور علی نور) با قابلیت فیزیکی (جاذبه،برخوردهای غیر الاستیک، سرعت و بعضی از نیروهای طبیعت و ... ) به خاطر پشتیبانی از NVIDIA PhysX.پشتیبانی از نرم‌افزار قدرتمند Adobe Flash و ویدوهایی که با تکنولوژی Flash ساخته شده‌اند (مثلا FLV).
برخورداری از محیط اسکریپت نویسی قدرتمند شامل دیکشنری کامل javascirpt و Lingo و همچنین حضور قابلیت Script-Sensetive که قابلیت Click-and-Scrpit را فراهم می‌‎آورد.افکت‌های تصویری مانند Blur، DropShadow،Glow و ... که می‌توانید از طریق واسط یا با اسکریپت نویسی به آنها دسترسی پیدا کنید.و همچنین با استفاده از این نسخه می‌توانید پروژه‌های خود را در نسخه‎های گونان این برنامه عرضه نمایید.این نسخه شامل توانایی انتشار برای وب با Adobe ShockWave Player است و از Windows Vista نیز پشتیبانی دارد.
از همه‌ی این قابلیت‌های قدرتمند که گذشته باشیم، بهترین ویژگی این نرم‌افزار، محیط مجتمع زیبا و جمع و جور است.اگر با نسخه‌های 8 و 8.5 و خلاصه‌ی ساخته‎‌ی شرکت MacroMeadia کار کرده باشید، این تفاوت را به طور فاحشی لمس می‌کنید.
راجع به یادگیریِ استفاده از نرم‌افزار، بهترین منبع همان Help برنامه و تجربه‌ی استفاده‌ی شما است.(به خصوص که اگر شما با اصول زبان‌های شی‎گرا آشنا باشید، زمان زیادی برای یادگیری نیاز نیست).دموهایی که با این برنامه در سایت

کد:
http://www.adobe.com/products/director/

قرار دارند، کاربر را متعجب می‎سازند که چه توانایی‌های جالبی در این برنامه وجود دارد.کافی است چند تا از بازی‎های دو و سه بعدی که با این برنامه ساخته شده را ببینید تا خودتان این قدرت را حس کنید.(راستی قیمت نرم‌افزار 999$ است!)اینم دو تا از بازی‎های ساخته شده با این برنامه(برای اجرا باید Adobe ShockWave 11.5 رو نصب کنید.)

کد:
http://www.adobe.com/products/shockwaveplayer/gokart/
کد:
http://www.adobe.com/products/shockwaveplayer/mountainbike_game/

بسته آموزشی فتوشاپ جلوه... در صورت تمایل به داشتن این بسته پیغام خصوصی بدید.
نرم افزار اندرویدی آزمون تستی ...... (مخصوص مربیان و هنر جو ها)
۱۵-مرداد-۱۳۸۸, ۲۳:۲۰:۵۴
تشکر شده توسط : t3r!p3000, sita_rampail, Loyal, Mr.pRoGraMmer
Loyal آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #3
وقتی برای اولین بار محیط دایرکتور رو دیدم، اولین چیزی که یادم اومد، محیط نرم افزار Flash بود.

۱۷-مرداد-۱۳۸۸, ۰۴:۰۵:۲۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Loyal آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #4
واقعاً چیز خوبیه ها، اصلا نمی دونستم در زمینه سه بعدی اینقدر قدرت داره. لازم شد که یاد بگیرم.

۱۷-مرداد-۱۳۸۸, ۰۴:۲۱:۲۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS