امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهرعلیزاده
نویسنده پیام
kimia آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 0
( 13 تشکر در 12 ارسال )
ارسال: #12

دوستان من سلام!
من با منطق حرف زدم و نه تعصب. خوب شما هم با منطق صحبت كنيد.
اگر قرار بود كه اول انتخاب بشوند و بعد اسمشان از صندوق در آيد قطعا و يقينا آقاي خاتمي انتخاب نمي شدند و مثلا ناطق يا احمد توكلي انتخاب مي شد! ولي در نهايت اسم آقاي خاتمي از صندوق در اوند اين نشون دهنده اينه كه انتخابات آزاد هست.
اين منطق من بود. حالا منطق شما چيه؟
۱۴-خرداد-۱۳۸۴, ۰۷:۴۹:۴۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #13

سلام
بحث سر اون نيست. اونا نتونستند آقاي خاتمي رو رد كنند. (دليلي قانع كننده نداشتند) ضمنا با توجه به اسقبال مردم از خاتمي اگه كس ديگه اي راي مي اورد كمي تابلو ميشد و اعتبار انتخابات ميرفت زير سوال :roll:
ضمنا شما از حدود او 1000 نفر كه تو وزارت كشور اسم نوشتن فكر ميكني همين چند تا صلاحيت داشتند؟ :?:
۱۴-خرداد-۱۳۸۴, ۰۹:۵۷:۲۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kimia آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 13 تشکر در 12 ارسال )
ارسال: #14

كامران عزيزم سلام
خوب اين شد يه جواب منطقي : اگه رد مي كردند تابلو مي شد!
اولا خود آقاي خاتمي هم در مصاحبات بعد از رياست جمهوري اش اظهار فرمودند كه : من خودم هم بعيد مي دونستم راي بيارم گفتم حالا يه اسم بنويسم ديگه ....
و ديگري اينكه بعد از 21 ميليون راي آوردن ايشون اعتبار ايشان نزد مردم معلوم گشت و نه قبل از آن.
كامران جان! از 1000 نفري كه ثبت نام كردند به عقيده بنده حتي اين 8 نفر هم زيادي هستند!! باورت نمي شه؟ شما واقعا تصور مي كنيد كه همه اين 8 نفر توان اداره مملكت رو دارند؟ باور كن كه ندارند.... فقط خدا خدا مي كنم كه بعضي هاشون راي نيارند. اصلا سياسي نيستا اصلا و ابدا. به اين خاطر اميدوارم كه راي نياورند كه دلم به حال آينده اقتصادي و اجتماعي مردم ايران و خودم مي سوزد. دلم به حال جوون هايي مثل شما (كه 5 سال پيش خودم هستيد) مي سوزد.
ما هم سال 76 به بهانه آزادي و ... چنان هورا هايي مي كشيديم كه گوش فلك رو كر مي كرديم ولي امروز كه مهندس كامپيوتر هستيم....كسي تحويلمان نمي گيرد. زار مي زنيم كه آقا خودمان برنامه مي نويسيم شما فقط از حقوقمان حمايت كنيد ... به ريشمان مي خندند و هزار و يك بد بختي ديگر كه از اون هورا هاي ما براي آزادي و .... نتيجه مي شد!
من با آزادي مخالف نيستم ولي آن چيزي كه براي يك رپيس جمهور ملاك است «لياقت و كارداني» اش است و نه صرفا جناح سياسي و....
و بله كامران جان من معتقدم كه اين 8 نفر هم زيادي هستند و همگي لايق نيستند

بحث ما اصلا سياسي نيستا كاملا اجتماعي. داريم واسه آينده خودمون تصميم مي گيريم.
۱۵-خرداد-۱۳۸۴, ۰۷:۰۰:۴۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #15

kimia نوشته است:من با آزادي مخالف نيستم ولي آن چيزي كه براي يك رپيس جمهور ملاك است «لياقت و كارداني» اش است و نه صرفا جناح سياسي و....
و بله كامران جان من معتقدم كه اين 8 نفر هم زيادي هستند و همگي لايق نيستند

بحث ما اصلا سياسي نيستا كاملا اجتماعي. داريم واسه آينده خودمون تصميم مي گيريم.
خوب موافقم. من كه نميگم اين 8 نفر همشون لياقت دارن. ولي فك ميكنم كساي ديگه اي لياقت داشتند و تاييد نشدند.
۱۵-خرداد-۱۳۸۴, ۱۰:۱۵:۳۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
yamin آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 19

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #16

تو يادنامه ي گل آقا 11 ارديبهشت اسامي همين كانديدا ها بود مي تونيد تهيه كرده و ببينيد
خيلي جالبهAmaze
مهر عليزاده عمبستوني
۱۵-خرداد-۱۳۸۴, ۱۱:۲۹:۳۸
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #17

اقا چرا دعوا ميكنين 8سال اصول گرا 8سال دوم خردادي !
مگه دست من و شماست الانم يا قاليباف انتخاب ميشه (كه گمون نكنم) يا لاريجاني (كه گمون كنم) چه 70 ميليون برن راي بدن چه 1 نفر بره راي بده :!:
۱۵-خرداد-۱۳۸۴, ۱۱:۳۶:۴۴
kimia آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 13 تشکر در 12 ارسال )
ارسال: #18

سلام
آخه دوستان خوب من شما چرا منطقي حرف نمي زنيد؟

ببين كامران جان! من فرمايش شما را قبول دارم شايد بعضي هاي ديگري هم بودند كه شايسته بودند ولي يكي از شروط ريس جمهور «رجال» بودن فرد است. يعني كسي كه هزار تا دكتري و پست و مقام محلي داشته باشد نمي تواند رپيس جمهور شود بلكه بايد و بايد و بايد در زمره رجال سياسي باشد.
حالا شما بفرماييد چند تا رجال سياسي رد صلاحيت شدند؟
۱۶-خرداد-۱۳۸۴, ۰۷:۱۴:۳۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kimia آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 13 تشکر در 12 ارسال )
ارسال: #19

mehdvirus نوشته است:اقا چرا دعوا ميكنين 8سال اصول گرا 8سال دوم خردادي !
مگه دست من و شماست الانم يا قاليباف انتخاب ميشه (كه گمون نكنم) يا لاريجاني (كه گمون كنم) چه 70 ميليون برن راي بدن چه 1 نفر بره راي بده :!:

سلام مهدي جان !
1- ما دعوا نمي كنيم. دو تا دوستيم كه داريم نظراتمون رو به هم مي گيم.
2- كي گفته كه هاشمي اصول گرا بود؟ باور نداري يه سري به بزن : http://www.mahtabe9.com

3- مهدي جان من به هيچ عنوان نمي پذيرم كه 70 ميليون با 1 نفر فرق نداره! شما خودت فكر كن ... حرف خودت رو قبول داري؟
۱۶-خرداد-۱۳۸۴, ۰۷:۲۱:۰۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kimia آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 13 تشکر در 12 ارسال )
ارسال: #20

yamin نوشته است:تو يادنامه ي گل آقا 11 ارديبهشت اسامي همين كانديدا ها بود مي تونيد تهيه كرده و ببينيد
خيلي جالبهAmaze
مهر عليزاده عمبستوني

يمين جان سلام
خوب عزيز من شما خودت داري مي گي گل آقا! گل آقا به حكم گل آقا بودنش ديگه از 7 دولت جواز داره .... دليل نمي شه كه حرف هاش منطقي و درست باشه كه؟ ساخته شد واسه اينكه طنز بنويسه .... اين گفته شما هم طنز قوي اي هستش
۱۶-خرداد-۱۳۸۴, ۰۷:۲۳:۱۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #21

اول اينكه اره من 70 ميليونو با يه نفر مساوي ميدونم ميگي نه نگاه كن بزار انتخابات شروع بشه !
دوم اينكه گل اقا بخاطر طنز هاي انتقاد الودش اينهمه مشهوره الكي يه چيزي نميپرونه !
نگاه كن بهدشم سه نفر بيشتر نيستن تو انتخابات معين و مهر عليزاده كه از همون اول روشون خط كشيدن واسه اينكه مردم صداشون در نياد اومدن به اينا هم صلاحيت دادن اينا هيچ در نميان
احمدي نژاد و رضايي هم كه عمرا در بيان ميمونه قاليباف -لاريجاني-رفسنجاني كه فكر كنم قاليباف رو هم به خاطر اينكه ارتشي هست قبول نميكنن ميمونه اكبر و لاريجاني كه هركدوم نفوذش بيشتر باشه اون ميشه مثلا رييس جمهور
من نميدونم فقط اين رييس جمهور ت كشور نقشش چيه چيكار ميكنه مثلا اخه Biggrin
ميخوره -حرف ميزنه -افتتاح ميكنه پروژه هاي يكي ديگرو - بازم ميخوره -و باز هم ميخوره-ميخوره ... ميخوره -اخرم ميخوابه :roll:
۱۶-خرداد-۱۳۸۴, ۱۰:۵۹:۴۴
kimia آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 13 تشکر در 12 ارسال )
ارسال: #22

سلام!
باز هم حرف هاي احساساتي؟
آخه عزيز من اين مملكت اونقدر سوراخ و سمبه داره كه براي اشكال گرفتن به اون ديگه احتياج نيست اينقدر تعصبي واحساساتي حرف بزنيم كه؟
يه نگاهي به دور و برت بنداز و بعد با دليل و منطق مي توني زمين و زمان اين كشور رو زير سوال ببري!
من نمي گم انتقاد نكن بلكه مي گويم با منطق انتقاد كن
۱۷-خرداد-۱۳۸۴, ۱۸:۰۷:۴۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS