امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهرعلیزاده
نویسنده پیام
Toxic_Program آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 32

تشکرها : 0
( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #1
مهرعلیزاده
هال ایهاالناس ای مردم آی مردم : مهرعلیزاده
مهرعلیزاده
مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده

به گفته ی خبرگزاری عنبرستانی حجه الاسلام سعیدی سید اعلام کرد که از مهرعلیزاده
حمایت خواهیم کرد.
مهرعلیزاده
مهرعلیزاده
مهرعلیزاده
مهرعلیزاده مهرعلیزاده
مهرعلیزاده مهرعلیزاده
مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده
مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده
مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده
مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده
مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده ----------------->

یک صدام نادون هزار عاقل کشانده در ره باطل یکی قاتل یکی مقتول در این دریای بی‌حاصل با این دستگاه دوربینم جهان را پر بلا بینم جهان بهر صفا باشد به غیر آن خطا باشد آدم‌کشی چرا باشد مگر که در جهان بین الملل نیست که از رحم و مروت هیچ خبر نیست ؟
۱۲-خرداد-۱۳۸۴, ۱۷:۱۰:۲۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #2

سلام
معين بهتره؟! 8)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-خرداد-۱۳۸۴, ۰۰:۱۱:۲۰، توسط kamran11958.)
۱۲-خرداد-۱۳۸۴, ۱۷:۱۸:۳۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 7

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #3

خوشم اومد آقا كامران هم عقيده ايم . ولي بهتره اينجا تبيلغ نشه
۱۲-خرداد-۱۳۸۴, ۲۳:۵۲:۲۴
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #4

به هر كي ميخواين راي بدين‌ ، فقط به اكبر راي ندين Amaze

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۱۳-خرداد-۱۳۸۴, ۰۰:۲۴:۳۲
ahmad-md آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 3
( 8 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #5
با سلام بعد از 1 ماه ان لاین شدم
از یک نفر پرسیدن به نظر تو در انتخابات چه کسی برنده می شه؟
طرف جواب داد آقا برنده انتخابات که معلومه. یک ((جانی!)) از بین رفسنجانی یا لاریجانی از تو صندوق در می آدAmaze Amaze

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-خرداد-۱۳۸۴, ۰۲:۱۵:۰۰، توسط ahmad-md.)
۱۳-خرداد-۱۳۸۴, ۰۲:۱۱:۲۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ahmad-md آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 3
( 8 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #6

با این حال از بین بدترین و ((بدترترین!)) من معین رو .....

۱۳-خرداد-۱۳۸۴, ۰۲:۱۱:۵۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kimia آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 28

( 13 تشکر در 12 ارسال )
ارسال: #7

سلام
من هم به خيلي از قسمت هاي حكومتي و دولتي اعتراض دارم ولي معتقدم كه انتخابات در ايران آزاد و سالم هست. مي دونيد چرا؟ چون سال 76 هم هيچكس فكر نمي كرد كه اسم آقاي خاتمي از صندوق راي بيرون بياد ولي ديديم كه اومد! براي مجلس ششم هم هيچكس گمان نمي كرد كه اسم خيلي ها از صندوق ها بيرون بياد ولي اومد .....
در ايران انتخابات آزاد هست.... من به اين مطلب يقين دارم ....
۱۳-خرداد-۱۳۸۴, ۱۱:۲۷:۵۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kimia آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 28

( 13 تشکر در 12 ارسال )
ارسال: #8

سلام
من هم به خيلي از قسمت هاي حكومتي و دولتي اعتراض دارم ولي معتقدم كه انتخابات در ايران آزاد و سالم هست. مي دونيد چرا؟ چون سال 76 هم هيچكس فكر نمي كرد كه اسم آقاي خاتمي از صندوق راي بيرون بياد ولي ديديم كه اومد! براي مجلس ششم هم هيچكس گمان نمي كرد كه اسم خيلي ها از صندوق ها بيرون بياد ولي اومد .....
در ايران انتخابات آزاد هست.... من به اين مطلب يقين دارم ....
۱۳-خرداد-۱۳۸۴, ۱۱:۲۹:۱۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #9

چه فرقي ميكنه ما راي بديم نديم هر كي خودشون بخوان اون انتخاب ميشه !
تاكسيك تو هم راي ميدي Biggrin اين حرفت منو كشته :idea:
۱۳-خرداد-۱۳۸۴, ۱۸:۴۲:۰۰
yamin آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 19

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #10

نه اقا...
مهر عليزاده انتخاب عنبستونيه هركي راي بده به عنبستوني راي داده
تاكسيك كه راي اولي نيست
من كوچكترين عضو سايتم نه؟ :cry:
مهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزاده
مهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزادهمهر عليزاده يا بني اسراپيل مهر عليزاده
۱۳-خرداد-۱۳۸۴, ۲۰:۲۶:۱۴
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #11

سلام
انتخابات ازاد كجا بود عزيز من؟! اينا هر كي رو كه خودشون قبلا نشون كردن تاييد صلاحيت ميكنن :رفسنجاني كروبي لاريجاني ... :?
۱۳-خرداد-۱۳۸۴, ۲۳:۲۸:۳۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS