امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرادر اين سايت به تجزيه وتحليل وطراحي سيستم اهميتي نمي ديد؟
نویسنده پیام
Piter1355 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 11

تشکرها : 0
( 4 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #1
چرادر اين سايت به تجزيه وتحليل وطراحي سيستم اهميتي نمي ديد؟
سلام به همه دوستان

گاهي اوقات برنامه هاي دوستان رو دانلود مي كنم .
اكثر برنامه ها با وجود اينكه روي كد نويسيش زياد كار شده . طراحي و آناليز خوبي نداره و بعضي از برنامه ها كه نگو و نپرس .

مثل اينه كه در ساخت يك ساختمان از مصالح خوبي استفاده كنيم ولي نقشه درست و حسابي نداشته باشيم .
خود من در وهله اول به طرح و نقشه اهميت . بعد از تكميل طرح مي رم به سراغ مصالح مرغوب .

در مثل مناقشه نيست . حالا نگيد طرف بنايي رو با برنامه نويسي اشتباه گرفته . دركل بچه هاي سايت به طرح و آناليز توجهي ندارند .
اگر خودتون به كارهاي بچه ها كمي دقت كنيد حتما نظر من رو تاييد مي كنيد .

چه خوبه به فروم بخشي بعنوان آناليز يا طراحي ساختار سيستم اضافه بشه كه در اون راجع به مقدمات برنامه نويسي بحث و تبادل نظر بشه .

اميدوارم در آينده بيشتر به اين موضوع پرداخته بشه .
۱۴-خرداد-۱۳۸۴, ۲۲:۴۱:۱۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #2

سلام
اقا من كامل قبول دارم ضمنا قبلا هم اين بحث پيش اومد.
برنامه ها ي ما از ساختار خاصي پيروي نميكنن و مثلا براي يه تغيير طرف بايد كل برنامه رو بخونه تا بفهمه چي به چيه (برنامه خودش هم بوده!) در كل من موافقم يه نفر بياد و اصول و قوانين برنامه نويسي رو آموزش بده.
۱۴-خرداد-۱۳۸۴, ۲۳:۱۶:۱۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #3

منم موافقم .
البته شايد بشه اينو عنوان كرد كه اين سايت بدليل اينكه ماهيتش سورس باز هست در نتيجه فقط سورس هم براش مهم هست و كمتر به اهداف و روش ارايه برنامه توجه ميشه(يعني به تحليل و طراحي) ولي براي دوستان لازمه كه اينا رو ياد بگيرن و بكار ببندن.حداقل مثلا توي نامگذاريهاي متغيرها و دادها و فرمت كد نويسي خيلي مهمه كه از يه روش خاص پيروي بشه.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۱۵-خرداد-۱۳۸۴, ۰۸:۲۷:۲۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 7

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #4

فكر خوبيه ولي يه چيز هم هست كه ايجاد مشكل مي كنه
اونهم اينكه برخي از دوستان علي الخصوص من يه روش من در اوردي براي خودم دارم و سالهاست كه دارم با اون روش برنامه نويسي مي كنم . اسامي متغيرها - روشهاي استفاده از توابع و زير برنامه ها و بطور كلي تمامي ستون بندي برنامه به صورتي هست كه فقط خودم سر در ميارم كه چي نوشتم البته اين روش براي من بسيار مطلوب هست . مطمنا دوستان ديگه هم روش شخصي خودشون رو دارن . حالا فكر نمي كنم بشه كاري كرد كه تمام اعضاي سايت به يه روش برنامه بنويسن .
البته اينكه آموزش تجزيه و تحليل و طراحي سيستم ها در سايت قرار بگيره من كاملاٌ موافقم . براي اونايي كه هنوز برنامه نويسي رو تازه دارن شروع مي كنن .

با تشكر - مشمولي
۱۵-خرداد-۱۳۸۴, ۰۸:۴۵:۴۹
Meshki آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 2

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #5
سلام
دوستام من هم موافقم . ولي نه به اين شكل. بهتري يك شكل خاص بديم. مثلا يك بخش جديد در سايت بزاريد و در اون يك ترتيب مثل ترتيب زير بزاريد:
1 اي پي اي
2 متغيير
3 متن
.
.
.

حالا اگر آقا اشكان و بقيه كمك كنن و اين قسمت رو راه بندازن. ما هم ديگه تو مشكل خوندن برنامه گرفتار نمي شيم. و حداقل ميشه از برنامه ديگران سر در آورد.
۱۵-خرداد-۱۳۸۴, ۱۹:۲۳:۲۷
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #6

درباره تجزيه و تحليل من راستش ايده دارم ولي چندان خودمو تو آموزش دادن اون وارد نميدونم واسه همين نميخوام واردش بشم(راستش بيشتر روش كار من تجربي هست تا علمي صرف) ولي درباره طراحي يه مقاله قبلا تو سايت زدم براي آموزش روش طراحي سيستمهاي كاربردي :
http://www.iranvig.com/modules.php?name=...ries&cid=3
كه بيشتر مربوط به سيستمهاي كاربردي مثل دفتر داري و حسابداري و .. ميشه .
ولي اگه دوستان كسي باشه كه بخواد مقاله بده من ميزارمش تو سايت فقط كسي باشه كه بتونه يه روش رو خوب توضيح بد (منظورم يه استاندارد كد نويسي ارايه بده)

۱۶-خرداد-۱۳۸۴, ۰۸:۲۲:۳۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Piter1355 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 11

( 4 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #7

سلام به همه
بخشي از تجذيه و تحليل و طراحي سيستم بر مي گرده به رعايت استانداردها در كد نويسي و بخشي بر ميگرده به كارهايي كه قبل از كد نويسي بايد انجام بشه . مثل تهيه فلوچارت و تنظيم الگوريتم . دسته بندي كردن ماژولها و نوشتن وظايفشون و ....

اگر يك برنامه نويس بخش اول ( عمليات قبل از كد نويسي ) را به خوبي انجام بده قطعا سعي ميكنه با توجه به ديدگاه كلي خودش كه نسبت به برنامه كسب كرده ، به كد نويسي هم نظم بده .

رو اين حساب پيشنهاد مي كنم از دوستان خواسته بشه براي برنامه هاي كه جهت قرارگيري در سايت آماده ميكنند حدقل كارهاي زير رو انجام بدند .
1- تهيه الگوريتم و فلوچارت برنامه (الگوريتم را بصوت يك فايل فشرده تصويري ( Jpg با فشردگی بالا ) دهند )
2- مشخص كردن وظايف ماژولها . تعيين ورودي هاي و خروجي ها و پارامترهاي مختلف آن.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-خرداد-۱۳۸۴, ۲۲:۳۹:۰۵، توسط Piter1355.)
۱۶-خرداد-۱۳۸۴, ۱۱:۰۸:۵۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #8

آفرين !
مطلب جالبي رو بيان كردي ! :wink:
متاسفانه توي ايران تيم و از اين جور حرفها وجود نداره :x و هر كس با همون ديده و اصول خودش برنامه مينويسه ! :idea:
به نظر من يكي از دلايل ضعف توليدات و پيشرفت نكردن علم واقعي نرم افزار در ايران اينه كه برنامه نويسي بصورت تك گرايانه انجام ميشه !
به مسايلي مثل مستند سازي يا اصول طراحي و آناليز توجهي نميشه !! :cry:
البته چون محيط هاي برنامه نويسي فارسي نيستند پس ما هم مستند سازي نمي كنيم Amaze Amaze Amaze Amaze

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۱۷-خرداد-۱۳۸۴, ۲۲:۳۴:۳۱
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #9

خوب يكي از دوستان زحمت بكشه حداقل يه استاندارد كد نويسي و يا روش براي تحليل و طراحي ارايه بده.منم ميزارمش تو سايت.

۱۸-خرداد-۱۳۸۴, ۰۷:۵۲:۵۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  لغات عربي سايت ايرانويج joker 4 5,084 ۲۶-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۸:۰۴:۲۱
آخرین ارسال: alaska
Rolleyes سيستم فايلينگ-سيستم بانك اطلاعاتي shahab007 4 8,643 ۰۳-خرداد-۱۳۸۸, ۱۶:۲۹:۴۰
آخرین ارسال: Loyal
Exclamation ويروس بودن لينكي در صفحه اول سايت teacher_computer 0 2,193 ۰۵-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۲:۵۳:۳۰
آخرین ارسال: teacher_computer
  مشگلات صفحه اصلی سايت CRazYFULL 0 2,229 ۰۸-آذر-۱۳۸۷, ۲۲:۳۵:۳۷
آخرین ارسال: CRazYFULL
  آقا كسي با سايت مشكل داره سريع اي ashkan 1 2,770 ۰۷-دى-۱۳۸۵, ۱۳:۲۵:۲۹
آخرین ارسال: CentralClubs
  مشكل در ورود به سايت amirgooran 6 4,201 ۱۳-مهر-۱۳۸۵, ۱۶:۵۸:۵۱
آخرین ارسال: amirgooran
  تغييرات در ايران ويج و انتخاب مديران براي سايت ashkan 32 18,421 ۰۱-خرداد-۱۳۸۵, ۱۵:۴۵:۰۶
آخرین ارسال: 4shir
  بخش جستجوي سايت Mohandese_Javan 3 2,927 ۰۶-بهمن-۱۳۸۴, ۱۸:۱۳:۴۳
آخرین ارسال: Mohandese_Javan
  دوست داران و دوست نداران صفحه اول سايت اينجا نظر بدبد mRizvandi 1 2,570 ۱۶-شهریور-۱۳۸۴, ۱۵:۵۹:۱۵
آخرین ارسال: a_persian_boy
  آقا بياييد همه اعضاء سايت را صاحب يك جي ميل كنيم vahid_mortezavi 49 27,346 ۰۳-مهر-۱۳۸۳, ۲۳:۰۱:۲۶
آخرین ارسال: amirjan

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS