امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
میزان مصرف غیرعادی ADSL
نویسنده پیام
dead.kitten آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 16

تشکرها : 30
( 5 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #1
Exclamation  میزان مصرف غیرعادی ADSL
سلام خدمت همه ی دوستان

من سوالی در مورد میزان مصرف اتصال adsl داشتم. ببینید adsl من حتی وقتی هیچ کاری هم انجام نمی دم حتی شب ها هم مشغول send و receive کردن هست (با این که کامپیوتر ها خاموش اند اما مودم روشن است) و به این ترتیب به طور ثابت در شبانه روز به طور تقریبی250 مگابایت دریافت و 150 مگابایت هم ارسال داره . می خواستم بدونم آیا این مسئله طبیعی هست؟
اصلا آیا وقتی هیچ استفاده ای از اینترنت نمی شود بازهم باید send و receive داشته باشد؟
چون سرعت تمام شدن گیگابات خیلی بالا هست

ممنون میشم کمکم کنیدConfused

از منظر عشق رنگ عالم سبز است من عاشقم و رنگ جهانم سبز است در شهر خبر رسیده از بوی بهار رویای همه، زیاد یا کم، سبز است چشمم پر تصویر سیاهی است ولی... روح من از آن روز که زادم سبز است! ابلیس اگر چه در بهشت است هنوز غم نیست، که سرنوشت آدم سبز است! هر چند که از باد خزان می لرزیم اندیشه این شاخه سر خم سبز است با این همه ظلمی که سیاهی کرده است تردید ندارم که خدا هم سبز است!
۲۹-شهریور-۱۳۸۸, ۱۰:۰۱:۱۶
CRazYFULL غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 27

تشکرها : 1546
( 2836 تشکر در 593 ارسال )
ارسال: #2
RE: میزان مصرف غیرعادی ADSL
نه اصلاً طبيعی نيست
مودم وايرلس هست؟
۲۹-شهریور-۱۳۸۸, ۱۰:۳۹:۲۶
تشکر شده توسط : dead.kitten
dead.kitten آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 5 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #3
ببخشید من یک اشتباهی کردم یعنی اشتباه به من گفتند . وقتی کامپیوترها خاموش اند send و receive نیست .
اما در حالتی که کامپیوتر روشن است ولی هیچ کاری تو اینترنت انجام نمی شه باز هم سند و رسیو هست . به طور دائم وجود داره

درمورد اونی که گفتید وایرلس هست یا خیر . من نمی دونم چون روی مودم به زبونی به جز انگلیسی نوشته و مارک مود م هم اینه : pikatel COMBOMAX
و زیرش نوشته : adsl2+modem.Combo router

در اینترنت جستجو کردم به این اطلاعات راجع به مودم رسیدم :

نقل قول: Features & Benefits:
------------------
- Full rate operation with up to 24Mbps downstream data rate and up to 1024
Kbps upstream enables High-speed access to ISP or corporate network
- 1 port Ethernet, 1 port USB interface
- Nanometer download meter for limited users
- Turkish web interface support
- Advanced internet security with firewall
- Mac and IP address filtering
- IPQoS feature to be used in VoIP applications
- UPnP support
- Easy installation setup guide
- Compatible with Turk Telekom infrastructure
- Limited connection support to internet
- Switching Mode Power Supply

Applications:
-----------------------------------------
- High-speed Internet access sharing
- Voice over Iinternet Protocol
- Videos (Media)-On-Demand
- Online Gaming
- Distance learning
- Work-at-Home
- Remote workgroup networking
- E-Commerce
- VPN pass-through

ممنونم از توجهتون

از منظر عشق رنگ عالم سبز است من عاشقم و رنگ جهانم سبز است در شهر خبر رسیده از بوی بهار رویای همه، زیاد یا کم، سبز است چشمم پر تصویر سیاهی است ولی... روح من از آن روز که زادم سبز است! ابلیس اگر چه در بهشت است هنوز غم نیست، که سرنوشت آدم سبز است! هر چند که از باد خزان می لرزیم اندیشه این شاخه سر خم سبز است با این همه ظلمی که سیاهی کرده است تردید ندارم که خدا هم سبز است!
۲۹-شهریور-۱۳۸۸, ۱۲:۰۴:۱۱
dreamvbfox آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 44

تشکرها : 236
( 1251 تشکر در 361 ارسال )
ارسال: #4
سلام دوست عزيز
فكر نكنم ايشون وايرلس داشته باشن.(adsl2+) روشن بودن مودمتون هم بستگي به نوع اون داره مثلا بعضي از مودما فقط usb دارن كه اگر روشن بمونه بايد usb اونو قطع كني(واسه من كه اينجوري نيست) و بعضي هم داراي آداپتور هستن كه بايد اونو از برق بياري بيرون.

در مورد send و recieve هم بايد بگم موقعي كه وصل بشي و هيچ صفحه وبي و دانلودي هم نداشته باشي چيزي كم نميشه . كم ميشه اونم بايت بايت ... خيلي خيلي كم...

ممكنه رو سيستم شما برنامه اي در حال آپديت شدن هست(مثله adobe updater) يا اينكه ويروسي شده .... ‌!!!!‌

پس اين حجم زياد واسه من غير عادي هست . بازم بقيه دوستان نظرشون رو بگن شايد مشكلتون حل بشه .

موفق باشيد.

Biggrin Use Google instead of asking stupid questions Biggrin

[/url]
CMC Automation System

آموزش زبان c++
[url=http://www.iranled.com/forum/thread-13923.html]

۲۹-شهریور-۱۳۸۸, ۱۲:۲۸:۰۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
dead.kitten آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 5 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #5
سلام
بسیار ممنونم از توجهتون . تو سیستم برنامه ای در حال آپدیت شدن نیست و ویروس هم نداره ...و به طور مثال من با dialup که اومدم بالا دیگه سند و ریسیو به اون شکل ( که وقتی فعالیتی نیست هم ادامه داشت) وجود نداشت . پس اگر کار برنامه ی آپدیت کننده ( که مطمئنم فعال نیست ) و یا ویروس بود باید در هر صورت به کار خودش ادامه میداد و سند و رسیو می کرد . درسته ؟

همچنین باید اضافه کنم که در عرض 3 تا 4 دقیقه ( هنگامی که هیچ استفاده ای از اینترنت نمی شود) به میزان 1.5 مگابایت دانلود و 1.20 مگابایت هم آپلود می کنه!!!!

پس از نظر شما غیرعادی هست؟

ممکنه که کار isp باشه؟ یعنی isp این کار رو برای تمام مشتری هاش انجام بده تا .....!!!!؟؟

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-شهریور-۱۳۸۸, ۱۲:۵۳:۵۰، توسط dead.kitten.)
۲۹-شهریور-۱۳۸۸, ۱۲:۴۷:۲۰
Scorpion آفلاین
مدیر بازنشسته

تشکرها : 958
( 1525 تشکر در 501 ارسال )
ارسال: #6
بعضی از برنامه ها بعد از اینکه بفهمن سرعت کتنکت بالاست یا از نوع adsl هست فعالیت میکنن
شما میتونید از zonealarm firewall برای اینکه بفهمید کدوم برنامه مشکوک این کار رو میکنه استفاده کنید.
چون تا اجازه ندید هیج برنامه ای چه مال ویندوز یا ویروس یا بروز رسانی انجام نمیشه
اگر باز هم مشکل بود بعدا مطرح کنید

گر نیک و بد نزد خدا یکسان بدی در ابتلا --با جبرئیل ماه رو ابلیس هم سیماستی
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-شهریور-۱۳۸۸, ۱۴:۱۹:۵۴، توسط Scorpion.)
۲۹-شهریور-۱۳۸۸, ۱۴:۱۷:۵۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : alaska, dead.kitten
dreamvbfox آفلاین
در حال پیشرفت

ارسال: #7
سلام.
تو بخش كرك يه برنامه اي هست كه فايل ها رو مونيتورينگ ميكنه فك كنم file mon بود اونو وقتي وصل اينترنت adsl هستي باز كن ببين چه فايل هايي رد و بدل ميشه 006!!! اگر ويروسي چيزي باشه ميشه فهميد . در غير اين صورت با isp تماس بگير و اين داستان رو بهشون بگو ... راستي اگر adsl حجمي داري و ويروسي چيزي هم نبود شك نكن كه كاره isp هست Whistle

موفق باشيد.

[/url]
CMC Automation System

آموزش زبان c++

۲۹-شهریور-۱۳۸۸, ۱۸:۰۱:۱۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Scorpion آفلاین
مدیر بازنشسته

تشکرها : 958
( 1525 تشکر در 501 ارسال )
ارسال: #8
isp «نمیتونه همینظوری دیتا بگیره از سیستم الکی که مگر اینکه برنامه ای نصب باشه !

گر نیک و بد نزد خدا یکسان بدی در ابتلا --با جبرئیل ماه رو ابلیس هم سیماستی
۲۹-شهریور-۱۳۸۸, ۱۹:۴۴:۵۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
dead.kitten آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 5 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #9
سلام و تشکر از همه ی دوستان

من نرم افزارهایی رو که فرموده بودید نصب کردم و بررسی کردم دیدم هیچ برنامه ای به جز برنامه هایی مثل IE ,FireFox,....که شناخته شده هستند ، نمی خواستند به اینترنت متصل شوند و از آن استفاده کنند... پس به این نتیجه میرسیم که برنامه ای این کار را نمی کند.
حالا یک مثال بزنم از نحوه ی بالا رفتن اعداد این اتصال : مثلا الان میزان دریافت این میزان(بر حسب بایت) هست : 192,892,921

خوب حالا پس از 10 ثانیه (بدن اینکه استفاده ای بشه) به این میزان میرسه : 194,104,267

حالا من نمی دونم این طبیعی هست؟
و این نکات را هم باید بگویم :
1. کامپیوتر ها با کابل به سوئیچ متصل اند و مودم هم با کابل به سوئیچ
2.با روشن شدن هر کامپیوتر ، سرعت افزایش عددی که در بالا گفتم 2 برابر میشه

به نظر شما مشکل از isp نیست؟ پس چه کار کنم؟ نکنه این مسئله طبیعی هست ؟

ما در عرض 5 روز 2 گیگابایت مصرف داریم . اما یکی از دوستانم که از isp دیگری گرفته در عرض 15 روز 1 گیگابایت مصرف داره و از صبح تا نصفه شب هم بازی انلاین می کنه با Garena و.... و دانلود هم می کنهSad

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-شهریور-۱۳۸۸, ۱۰:۳۰:۴۱، توسط dead.kitten.)
۳۰-شهریور-۱۳۸۸, ۰۹:۴۰:۴۹
dreamvbfox آفلاین
در حال پیشرفت

ارسال: #10
سلام عزیزم
کد:
حالا یک مثال بزنم از نحوه ی بالا رفتن اعداد این اتصال : مثلا الان میزان دریافت این میزان هست : 192.892.921

خوب حالا پس از 10 ثانیه (بدن اینکه استفاده ای بشه) به این میزان میرسه : 194.104.267
این شماره هایی که دادی آدرس آی پی هست . و ربطی به میزان مصرف نداره !
شما با isp صحبت کن مشکلت رو بگو !

خدا نگهدار

[/url]
CMC Automation System

آموزش زبان c++

۳۰-شهریور-۱۳۸۸, ۱۰:۱۲:۰۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
dead.kitten آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 5 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #11
ببینید جناب dreamvbfox به نکته ای توجه نکردید : آدرس آی پی تا جاوی که من می دونم از 4 قسمت ( که با سه نقطه از هم جدا میشند ) تشکیل میشه نه از 3 قسمت! و لازم هست که بگم من این اعداد رو از مسیر زیر برداشتم :

روی کنکشن راست کلیک کردم و سپس status و سپس اعداد قسمت received رو اینجا نوشتم! و البته با نرم افزار bandwith controller هم که بر حسب مگابایت نشون می ده این اعداد هماهنگی داره.
به هر حال ممنونم از توجهتن

۳۰-شهریور-۱۳۸۸, ۱۰:۲۷:۴۲
تشکر شده توسط : Scorpion

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Shy مشکل در هک adsl tinajoony 0 1,623 ۰۵-فروردین-۱۳۹۲, ۰۴:۰۴:۳۶
آخرین ارسال: tinajoony
  [سوال] ADSL !!فوری arezoobandar 0 1,677 ۰۹-مهر-۱۳۹۱, ۱۲:۰۹:۵۲
آخرین ارسال: arezoobandar
  [سوال] مودم ADSL salehjg 12 11,334 ۰۶-شهریور-۱۳۹۱, ۱۳:۵۳:۵۷
آخرین ارسال: salehjg
  طریقه راه اندازی و اشتراک دهی اینترنت پرسرعت(ADSL) sarv 0 2,697 ۰۷-مهر-۱۳۹۰, ۱۷:۵۳:۳۲
آخرین ارسال: sarv
Exclamation شبکه کردن 2 کامپیوتر و اشتراک گذاری ADSL web_parsis 11 19,210 ۲۹-بهمن-۱۳۸۸, ۱۲:۴۹:۰۱
آخرین ارسال: PouriaAmid

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS