امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HMI های دلتا
نویسنده پیام
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #12
RE: HMI های دلتا
اگه درست یادم باشه یه رجیستر داره برای تنطیماتش که بادریت و اینا رو تنطیم می کنه یه دونه هم داره برای دیتا شما هر عددی رو که بفرستی داخلش ارسال می شه
اگه با hmi کار کرده باشی که rs485 رو باید راه اندخته باشی
تو راهنمای خودش ببینی بد نیست خوب توضیح داده

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۲۶-آبان-۱۳۸۸, ۰۹:۱۵:۳۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, Majid_Ebru, 1nafar
Majid_Ebru آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 32

تشکرها : 350
( 59 تشکر در 32 ارسال )
ارسال: #13
ممنون
میدونید قضیه چه؟!؟
طرف یه چیزی شبیه Win CC زیمنس می خواد.
من می خوام با دلفی اینها رو بنویسم تنها مشکل اینه که برای هر کاری باید از چه دستوراتی استفاده کرد و یا اینکه کلاً دارم اشتباه میرم و یه راه حل بهتری هم هستم ، نمی دونم چیزی که به فکرم رسید این بود؟!؟!

یاس : پس باخت کسی که به حمله نرفت .
احتیاج ، مادر اختراع
۲۶-آبان-۱۳۸۸, ۱۵:۴۱:۳۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000
1nafar غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 91

تشکرها : 1577
( 4273 تشکر در 953 ارسال )
ارسال: #14
سلام

مثلا توی AVR با دستور PRINT A متغیر A به پورت سریال ارسال میشه ، و با دستور INKEY در یافت میشه .
ما توی اغلب نرم افزار های برنامه نویسی از توابع استفاده میکنیم و با سخت افزار درگیر نمیشیم .
توی زبان برنامه PLC شما حتما توابعی برای ارسال و دریافت داده از طریق پورت سریال وجود داره ( مثل توابع PRINT و ... توی AVR ) توی تمامی نرم افزار های برنامه نویسی PC هم توابع پورت COM وجود داره ( توی سایت هم اموزش VB و VB.NET وجود داره ، برای دلفی هم میشه گیراورد ) .
۲۶-آبان-۱۳۸۸, ۱۶:۱۴:۳۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Majid_Ebru, t3r!p3000
Majid_Ebru آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 59 تشکر در 32 ارسال )
ارسال: #15
به نکته اصلی اشاره کردید :
توی PLC این دستورات هست چون از طریق PC به راحتی خروجی Set و Reset میشه اما از کجا میشه این دستورات رو پیدا کرد ؟؟ شکل دستورات چه طوره؟؟
توی دلفی از کامپوننت Comport به راحتی با AVR ارتباط برقرار می کنم و از اون بابت هیچ مشکلی نیست مشکل اصلی ارتباط با PLC هست ؟؟؟

احتیاج ، مادر اختراع
۲۷-آبان-۱۳۸۸, ۰۸:۰۴:۳۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
1nafar غایب
مدیر بازنشسته

ارسال: #16
نقل قول: توی PLC این دستورات هست چون از طریق PC به راحتی خروجی Set و Reset میشه اما از کجا میشه این دستورات رو پیدا کرد ؟؟ شکل دستورات چه طوره؟؟
توی help نرم افزار کلیه دستورات وجود داره
۲۸-آبان-۱۳۸۸, ۰۰:۰۴:۳۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, Majid_Ebru
Majid_Ebru آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 59 تشکر در 32 ارسال )
ارسال: #17
سلام
توی help برنامه تا اونجای که من دیدم فقط درباره دستورات برنامه نویسی PLC آموزش داده من چیز دیگه ای ندیدم.
لطفا راهنمای کنید.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-آبان-۱۳۸۸, ۱۰:۵۶:۰۵، توسط Majid_Ebru.)
۲۸-آبان-۱۳۸۸, ۱۰:۵۱:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
1nafar غایب
مدیر بازنشسته

ارسال: #18
سلام
مهم همون ها هستند ، نمیدونم با avr ( یا دیگر میکرو ها ) کار کردید یا نه ، فرض کنید ما میخواییم یه سیستم مانیتورینگ بسازیم ، توی این سیستم یه دونه plc وجود داره که از طریق پورت rs232 به کامپیوتر متصل شده .
plc باید با دو تا سنسور باز یا بسته بودن یه درب رو کنترل کنه و :
وقت در باز شد ، روی کامیپتر یه دونه شکل گرافیکی در باز نمایش داده بشه ، یا توی یه صفحه واژه door open نمایش داده بشه .
وقت در باز بسته شد ، روی کامیپتر یه دونه شکل گرافیکی در بسته نمایش داده بشه ، یا توی یه صفحه واژه door close نمایش داده بشه .
قطعا وقتی که درب باز میشه خروجی سنسور شماره یک برابر یا 1 و خروجی سنسور 2 برابر با صفر هست و وقتی درب بسته هست خروجی 1 برابر 0 و خروجی 2 برابر یکه .
ما توی plc یه دونه متغیر تعریف میکنیم و اون رو برابر با وضعیت درب قرار میدیم . وقتی که در باز هست این متغیر یکه و وقتی که در بسته هست این متغیر صفر هست .
از طرفی باید یه دونه برنامه برای کامیپوتر نوشته بشه ، این برنامه مدام پورت com رو چک میکنه و منتظر در یافت یه متغیر میمونه ، در صورتی که متغیر ورودی صفر باشه ، شکل گرافیکی در بسته نمایش داده میشه و وقتی هم که درب بسته هست شکل در باز به نمایش در میاد .

امکان ارسال فرمان از کامپیوتر به plc هم وجود داره و مثل ثمال بالا هست .
plc باید مدام پورت رو چک کنه و یه متغیر رو دریافت کنه ، اگه این متغیر برابر یا 5 بود ، درب رو ببنده ( یکی از خروجی ها که به یه پمپ هیدوریک متصل هست رو یک کنه ) یا اگه این متغیر 10 بود یه لامپ رو روشن کنه و......
توی برنامه pc هم شما قید کردید که اگه فلان باتون فشرده شد ، عدد 5 رو به پورت com بفرست و.........
۲۹-آبان-۱۳۸۸, ۲۰:۴۰:۳۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Majid_Ebru آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 59 تشکر در 32 ارسال )
ارسال: #19
سلام
فکر کنم نتونستم مشکلم رو خوب برسونم؟!؟!
من با AVR و (HMI (Siemens & Delta & Easyview و (PLC (Siemens & Delta & Omron و Win CC و پنوماتیک و هیدورلیک و .... کار کردم.
تمام فرمایشات شما هم درست و متین. تا اینجا هیچ مشکلی نیست OK و ممنونم . خیلی متشکرم.
.
.
توی AVR بعد از سیم بندی و پیکر بندی برنامه ، شما سه تا سیم رو از AVR به PC وصل می کنید و توی PC هم یه برنامه مینویسید که با پورت ارتباط برقرار کنه!OK
حال توی برنامه AVR از دستور"Print" و یا "inkey" و ... برای ارسال و یا دریافت دیتا استفاده می کنید. یه همچین دستوراتی هم توی PC نوشتید.به فرض : "comport1.out:="iranled ( شبیه یه دستور توی دلفی)
تا اینجا فکر نکنم مشکلی باشه و همه چیز Ok هست.
تا به اینجا شما می دونید از چه دستوراتی باید برای ارسال و دریافت دیتا در هر دو دستگاه استفاده کنید.
حال مشکل اینجاست :
1-چه شرایط اولیه ای باید برای ارتباط بین PC و PLC باید برقرار کرد؟(همون سه تاسیم که هست ،...)
2-PLC دستورات و یا بهتره بگم پالس های که از pc میاد رو نمی گیره؟چه دستوراتی رو باید برای PLC فرستاد ؟ آیا همون دستوری که برای AVR می فرستادم باید بفرستم؟
3-چه طور و با چه دستوراتی PLC مقادیرش رو بفرسته؟
.
.
خیلی خیلی ممنونم
تا بعد

احتیاج ، مادر اختراع
۳۰-آبان-۱۳۸۸, ۱۰:۵۴:۳۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
1nafar غایب
مدیر بازنشسته

ارسال: #20
نقل قول: 1-چه شرایط اولیه ای باید برای ارتباط بین PC و PLC باید برقرار کرد؟(همون سه تاسیم که هست ،...)
من تا حالا با این plc کار نکردم اما معمولا به یه دونه max232 یا مبدل ttl به rs232 نیاز دارید .
نقل قول: 2-PLC دستورات و یا بهتره بگم پالس های که از pc میاد رو نمی گیره؟چه دستوراتی رو باید برای PLC فرستاد ؟ آیا همون دستوری که برای AVR می فرستادم باید بفرستم؟
شما فقط میتونید عدد یا رشته رو از کامیپوتر به بیرون ارسال کنید . این اعداد و رشته ها با هر دستوری که ارسال بشن یکسان هیتند و از پروتکل rs232 پشتیبانی میکنند . در میزبان شما باید این اعداد یا رشته ها رو بگیرید و با توجه به مقدار اونا کار های مختلفی رو انجلم بدید .
نقل قول: 3-چه طور و با چه دستوراتی PLC مقادیرش رو بفرسته؟
معمولا توی help نرم افزار مخصوص plc این دستورات وجود داره .
اگه متوجه نشدید و دستورات رو پیدا نکردید ، بگید تا نرم افزار رو دانلود کنم و نگاهی بهش بندازم ، شاید اصلا دستور نداشته باشه و......
۰۲-آذر-۱۳۸۸, ۰۳:۲۶:۱۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Majid_Ebru آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 59 تشکر در 32 ارسال )
ارسال: #21
سلام
بالاخره یه چیزی پیدا کردم.
با بخش فنی دلتا یه ایمیل زدم و اونها دو تا کاری کردن یکی اینکه یه فایل PDF فرستادن و دوم اینکه شماره یه بابای رو دادن و گفتن که اونها نماینده ما هستن.
این فایل رو ببیند و لطفا نظرتون رو بدید.
با تشکر

فایل‌(های) پیوست شده
.pdf   DVP_Protocol_V1.0-English.pdf (اندازه: 171.32 KB / تعداد دفعات دریافت: 324)

احتیاج ، مادر اختراع
۱۶-آذر-۱۳۸۸, ۱۳:۱۳:۳۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
1nafar غایب
مدیر بازنشسته

ارسال: #22