امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حذف مسابقه مینیاب دستی خوارزمی در دومین دوره
نویسنده پیام
amiraliforoozandeh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 101
( 46 تشکر در 29 ارسال )
ارسال: #12
RE: حذف مسابقه مینیاب دستی خوارزمی در دومین دوره
مطمئن هستید که محل مین ها رو دقیقا درست مشخص کرده اید ؟
۱۵-آبان-۱۳۸۸, ۱۵:۳۰:۱۴
تشکر شده توسط : Robocup
maxn@morteza آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 29

تشکرها : 157
( 607 تشکر در 221 ارسال )
ارسال: #13
Wink  RE: حذف مسابقه مینیاب دستی خوارزمی در دومین دوره
سلام میشه یه عکس از خودتونم بزارین Biggrin

مینا که خیلی ....!!!

راستی روبو جام میایین ؟

داده پردازان سریر سیستم
۱۵-آبان-۱۳۸۸, ۱۵:۳۴:۳۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Robocup
كاربر دو ستاره
**

( 46 تشکر در 29 ارسال )
ارسال: #14
(۱۵-آبان-۱۳۸۸, ۱۵:۳۴:۳۹)maxn@morteza نوشته است: سلام میشه یه عکس از خودتونم بزارین Biggrin

سلام
راستی شما خودتون شرکت کردین ؟ اگه شرکت کردین اسم تیمتون چی بود ؟ اگه شرکت کردین یه عکس از روبات خودتون بزارید تا منم بزارم.
۱۵-آبان-۱۳۸۸, ۱۵:۵۷:۳۹
تشکر شده توسط : Robocup, maxn@morteza
Robocup آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 8

تشکرها : 1016
( 249 تشکر در 78 ارسال )
ارسال: #15
(۱۵-آبان-۱۳۸۸, ۱۵:۳۰:۱۴)amiraliforoozandeh نوشته است: مطمئن هستید که محل مین ها رو دقیقا درست مشخص کرده اید ؟

نه
عكسو بيشتر واسه اين گذاشتم تا كاسه استيل ها بيشتر به چشم بخورن!!Question
عزيز دل برادر رقابت روبوجام بين دانشجويان علمي كاربرديه!!
اينم خلاصه خبر
"نخستین دوره مسابقات کشوری روبوجام دانشگاه جامع علمی - کاربردی 13 تا 15 آبان ماه سال جاری در تهران برگزار می شود .به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر حیدر علی شایانفر ، معاون پژوهشی دانشگاه با اعلام این خبر افزود : هدف از برگزاری این مسابقات ، ایجاد رقابت کاربردی میان دانش‌آموختگان و دانشجویان دانشگاه جامع علمی‌کاربردی و ارتقای سطح دانش و مهارت‌های کاربردی آنان و ایجاد زمینه خودباوری بیشتر و ارائه توانایی‌های آنان در زمینه‌های ربات مسیریاب ، ربات مین‌یاب ، ربات فوتبالیست و ربات نمایشی می باشد. "

رباتیک تخصص ماست

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-آبان-۱۳۸۸, ۱۶:۱۶:۰۹، توسط Robocup.)
۱۵-آبان-۱۳۸۸, ۱۶:۱۰:۴۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : amiraliforoozandeh, t3r!p3000, maxn@morteza
maxn@morteza آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 29

تشکرها : 157
( 607 تشکر در 221 ارسال )
ارسال: #16
والا ما از طرف جهاد علمی کاربردی تبریز شرکت کردیم ولی هیچ بوجی ندادن حتی اسکان غذاو .. هم از جیبمون دادیم تیم رویال
منظورم عکس خودتون بود
عکسای اونجا دست من نیست ولی من یه عکی از رباط گرفته بودم قبل رفتن اونو میزارم البته یکم اونجا تغیرات دادیم روش ولی در کل همینه

مسابقه مین یاب دستی هم موند اونجا تکرار بشه فکر کنم شما اتوماتیک هستی !!!!
من دانشجو علمی کاربردی نیستم ولی به عنوان استاد راهنمای تیم میرم با اونا

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

داده پردازان سریر سیستم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-آبان-۱۳۸۸, ۱۷:۳۰:۳۰، توسط maxn@morteza.)
۱۵-آبان-۱۳۸۸, ۱۷:۲۷:۴۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Robocup, t3r!p3000
Robocup آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 249 تشکر در 78 ارسال )
ارسال: #17
راستي اميرعلي جون شما از كجا بودين؟

رباتیک تخصص ماست

۱۵-آبان-۱۳۸۸, ۲۰:۲۶:۰۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : maxn@morteza
كاربر دو ستاره
**

( 46 تشکر در 29 ارسال )
ارسال: #18
(۱۵-آبان-۱۳۸۸, ۲۰:۲۶:۰۸)Robocup نوشته است: راستي اميرعلي جون شما از كجا بودين؟

من از پژوهشکده ی تعلیم و تربیت استان کرمان اومده بودم
۱۶-آبان-۱۳۸۸, ۱۷:۵۲:۲۳
تشکر شده توسط : t3r!p3000, Robocup
mafarid آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 1
( 17 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #19
من ازطرف خودم اين گند رو به همه تبريك مي‌گم اميدوارم كه خدا نسيب گرگ بيابون نكنه...!
ببخشيد سلام
مرتضي كه مي شناسه من كي هستم. اگه خدا قسمت كنه من سر پرست تيم Royal بودم و از اينكه بچه ها رو به اين مسابقه بردم شديدن شرمنده ام.
بهتره كه اسم مسابقه رباتيك رو به مسابقه بودجه گرفتن از دانشگاه ها عوض كنند چون رباتي كه نه 20 ميليون بلكه 35 مليون تومن براش خرج شده بود و توش از 3 تا لپ تاپ ultar portable استفاده شده بود هر كدوم 3 ميليون تومن ارزش داشت با 3 تا IP cammera و هيچ چيزيش ساخت كه چه عرض كنم طراحيش هم كار تيم مسابقه دهنده نبود با ربات 160 هزار تومني ما داشت مسابقه مي داد .
تصور من از مسابقات خوارزمي چيزه ديگه اي بود يعني انتظار داشتم بيشتر به فكر و ايده اهميت بدن تا $

به هر حال اين مسابقه حسابي براي من خوب شد
1) آنفولانزاي A هم گرفتيم اساسي كه بدنمون ايمن شد.
2) ما با همين ربات 160 تومني حال خيلي ها رو گرفتيم ( درود بر تراكتور) .
3) من بقيه رو نمي دونم ولي خودم تصميم گرفتم با طناب هيچ دانشگاهي تو چاه مسابقات رباتيك با وعده شما بروما بعدا پول ميديم نرم .
4) از برو بچه هاي فروم عذر مي خوام ولي اين مسابقات براي كساني كه مهندس كشاورزي نبودند خيلي پر بار بود اون رفيقمون كه گفته لاي بوته ها و ... حق داشت ولي لازم نبود حتما نصف شب و لاي بوته ها باشه روز روشن وسط كريدور هم ... مي شد ديد . فكر كنم بعد از مسابقات خيلي ها شيريني بدن.
5) فهميدم كه هر جا هستي باش هم شهري يعني پشت و پناه .
6) آدم بهتره كه بجاي اينكه ربات بسازه ديگران ترغيب كنه كه ربات بسازن.
7) اگه تمام مخ هاي سالهاي آينده اينها بودند ( اين همه مخ ولي عاجز از ساختن 1 دونه فلز ياب درست درمون ) خدا آخر و عاقبت ما رو به خير كنه . همه بلند آمين بگيد.
8) اگه سرتون مو نداره ولي عقده شونه كردن ژل زدن و سشوار كشيدن داريد مسابقات اصلا جاي خوبي براي اين كار نيست . اگه عقل درست حسابي نداريد ولي با اين وجود هم استايد هم فوق ليسانس برق هم تمامي زندگي تون اعم از شناسنامه دفترچه بيمه كارت ملي 2 تا كارت بانك با پسوردشون بغلش تمامي مدارك تحصيلي از پنجم ابتدايي تا فوق ليسانس مدارك خدمت و باتري موبايل حتي كارت شارژ استفاده نشده براي موبايل ( واقعا كه از يك استاد بعيده ) و البته برس كه احتمالا مورد اول در مورد عقده و سر كچل هم در مورد شما صادقه و هم كاغذ هايي با سر برگ مهم كه مطالب مهمي البته مهم از اون ور توش نوشته تو يك دونه كيف ول مي كني به امان خدا و مهمتر از همه داور مسابقه هم هستي مسابقه جاي خوبي براي اين كارهاي شما نيست احتمالا اصلا جاي شما نيست چون مي دونيد كه چند تا جوون خوش ذوق و بيكار چه قدر به ريش پرفسوري شما ( خوزعول با تو نيستم ) مي خندند . خدا اموات ما بيامورزه كه مردم آزاري مون گل نكرد .
9) ربوكاپ جان ايده هايي كه تو مسابقات مي‌گفتم رو از ديروز كار كردم حله وقت كرددي زنگ بزن تمومش كنيم.
10) حق با ربو كاپه موقع ورود از من خواستند كه ليست وسايلي كه همراه داريم رو بنويسم من گفتم كه آقاي عزيز من فقط 68 قلم وسايل كاربردي الكترونيك با خودم آوردم تو گفت همه رو بنويس گفتم باشه شما 20 برگ از اين ليست هابده تا بنويسم ديد جدي هستم گفت بي خيال بنويس 68 قلم وسايل كارگاه الكترونيك ...!

11) در مورد زمين و قوانين مين ياب هم كه چي بگم.
روز اول ما به داور گفتيم كه تو قوانين گفتيد كه مي تونيد از flag استفاده كنيد گفت نه امكان نداره ما اعتراض كرديم داور گفت ببينيد تو انتهاي PDF قوانين كه فكر نكنم هيچ كس تونسته باشه دانلودش كنه نوشته هيت اجرايي مي‌تواند تمامي قوانين را تغيير دهد!
روز اخر همين داور اونقدر فحش شنيد كه شد داور رباتهاي انسان نما همون دماق عملكرده رو مي گم.
مسابقات اونقدر افتضاح بود كه ما با وجود اينكه ربات ميكرو ماوس نداشتيم كم مونده بود اول بشيم . توضيحش طولانيه من كه از بس تايپ كردم مچم خسته شد.
يك شب مونده به اتمام مسابقات داورها كه با ما همسايه هم بودند حار شده بودند از اتاقشان صداي گوزن ها در فصل جفت گيري مي آمد . نكته جالب وقتي ما به سر و صدا اعتراض كرديم داور با كمال پر روي گفت حذفتون مي كنيم ها..
حيف تركي نمي دونست و نفهميد چي در جواب بهش گفتم .

خدا رو شكر آقاي ابوجعفر محمد بن موسی خوارزمی مرده وگرنه از خجالت و شرمندگي دوباره زن مي گرفت.
به هر حال به قول قديمي ها اين نيز بگذرد ...
در پايان از تمامي اعضاي تيم (آقا مرتضي ، سام و علي )حسابي تشكر مي كنم چون اخلاق گند منو تحمل كردن از برو بچه هاي تبريزي ديگه كه با ما هم اتاق بودند ولي اسمشون رو متاسفانه فراموش كردم بخصوص و برو بچه هاي تيم مين ياب اتوماتيك سماي شيراز از طرف خودم و اعضا به خاطر سر و صدا ها و مزاحمت هاي كه براشون ايجاد كرديم عذر مي خواهم اميدوارم حلالمون كنند.
از تيم برگذاري مسابقات داور ها آشپزها مسئولان روابط عمومي اصلا تشكر نمي كنم اميدوارم هرچي از ما گيرشون اومد كوفتشون بشه .
از خدمات حسابي تشكر مي‌كنم چون هرچي كه از دستشون اومد براي راحتي ما انجام دادند. ( تنها چيز مجاني اين مسابقات چاي ، آب خنك و دستشويي بود ) %
با اجازه فعلا ما رفتيم.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-آبان-۱۳۸۸, ۲۰:۴۷:۰۴، توسط mafarid.)
۱۶-آبان-۱۳۸۸, ۲۰:۱۵:۵۳
تشکر شده توسط : t3r!p3000, Robocup, maxn@morteza
Robocup آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 249 تشکر در 78 ارسال )
ارسال: #20
(۱۶-آبان-۱۳۸۸, ۲۰:۱۵:۵۳)mafarid نوشته است: من ازطرف خودم اين گند رو به همه تبريك مي‌گم اميدوارم كه خدا نسيب گرگ بيابون نكنه...!
ببخشيد سلام
مرتضي كه مي شناسه من كي هستم. اگه خدا قسمت كنه من سر پرست تيم Royal بودم و از اينكه بچه ها رو به اين مسابقه بردم شديدن شرمنده ام.
بهتره كه اسم مسابقه رباتيك رو به مسابقه بودجه گرفتن از دانشگاه ها عوض كنند چون رباتي كه نه 20 ميليون بلكه 35 مليون تومن براش خرج شده بود و توش از 3 تا لپ تاپ ultar portable استفاده شده بود هر كدوم 3 ميليون تومن ارزش داشت با 3 تا IP cammera و هيچ چيزيش ساخت كه چه عرض كنم طراحيش هم كار تيم مسابقه دهنده نبود با ربات 160 هزار تومني ما داشت مسابقه مي داد .
تصور من از مسابقات خوارزمي چيزه ديگه اي بود يعني انتظار داشتم بيشتر به فكر و ايده اهميت بدن تا $

به هر حال اين مسابقه حسابي براي من خوب شد
1) آنفولانزاي A هم گرفتيم اساسي كه بدنمون ايمن شد.
2) ما با همين ربات 160 تومني حال خيلي ها رو گرفتيم ( درود بر تراكتور) .
3) من بقيه رو نمي دونم ولي خودم تصميم گرفتم با طناب هيچ دانشگاهي تو چاه مسابقات رباتيك با وعده شما بروما بعدا پول ميديم نرم .
4) از برو بچه هاي فروم عذر مي خوام ولي اين مسابقات براي كساني كه مهندس كشاورزي نبودند خيلي پر بار بود اون رفيقمون كه گفته لاي بوته ها و ... حق داشت ولي لازم نبود حتما نصف شب و لاي بوته ها باشه روز روشن وسط كريدور هم ... مي شد ديد . فكر كنم بعد از مسابقات خيلي ها شيريني بدن.
5) فهميدم كه هر جا هستي باش هم شهري يعني پشت و پناه .
6) آدم بهتره كه بجاي اينكه ربات بسازه ديگران ترغيب كنه كه ربات بسازن.
7) اگه تمام مخ هاي سالهاي آينده اينها بودند ( اين همه مخ ولي عاجز از ساختن 1 دونه فلز ياب درست درمون ) خدا آخر و عاقبت ما رو به خير كنه . همه بلند آمين بگيد.
8) اگه سرتون مو نداره ولي عقده شونه كردن ژل زدن و سشوار كشيدن داريد مسابقات اصلا جاي خوبي براي اين كار نيست . اگه عقل درست حسابي نداريد ولي با اين وجود هم استايد هم فوق ليسانس برق هم تمامي زندگي تون اعم از شناسنامه دفترچه بيمه كارت ملي 2 تا كارت بانك با پسوردشون بغلش تمامي مدارك تحصيلي از پنجم ابتدايي تا فوق ليسانس مدارك خدمت و باتري موبايل حتي كارت شارژ استفاده نشده براي موبايل ( واقعا كه از يك استاد بعيده ) و البته برس كه احتمالا مورد اول در مورد عقده و سر كچل هم در مورد شما صادقه و هم كاغذ هايي با سر برگ مهم كه مطالب مهمي البته مهم از اون ور توش نوشته تو يك دونه كيف ول مي كني به امان خدا و مهمتر از همه داور مسابقه هم هستي مسابقه جاي خوبي براي اين كارهاي شما نيست احتمالا اصلا جاي شما نيست چون مي دونيد كه چند تا جوون خوش ذوق و بيكار چه قدر به ريش پرفسوري شما ( خوزعول با تو نيستم ) مي خندند . خدا اموات ما بيامورزه كه مردم آزاري مون گل نكرد .
9) ربوكاپ جان ايده هايي كه تو مسابقات مي‌گفتم رو از ديروز كار كردم حله وقت كرددي زنگ بزن تمومش كنيم.
10) حق با ربو كاپه موقع ورود از من خواستند كه ليست وسايلي كه همراه داريم رو بنويسم من گفتم كه آقاي عزيز من فقط 68 قلم وسايل كاربردي الكترونيك با خودم آوردم تو گفت همه رو بنويس گفتم باشه شما 20 برگ از اين ليست هابده تا بنويسم ديد جدي هستم گفت بي خيال بنويس 68 قلم وسايل كارگاه الكترونيك ...!

11) در مورد زمين و قوانين مين ياب هم كه چي بگم.
روز اول ما به داور گفتيم كه تو قوانين گفتيد كه مي تونيد از flag استفاده كنيد گفت نه امكان نداره ما اعتراض كرديم داور گفت ببينيد تو انتهاي PDF قوانين كه فكر نكنم هيچ كس تونسته باشه دانلودش كنه نوشته هيت اجرايي مي‌تواند تمامي قوانين را تغيير دهد!
روز اخر همين داور اونقدر فحش شنيد كه شد داور رباتهاي انسان نما همون دماق عملكرده رو مي گم.
مسابقات اونقدر افتضاح بود كه ما با وجود اينكه ربات ميكرو ماوس نداشتيم كم مونده بود اول بشيم . توضيحش طولانيه من كه از بس تايپ كردم مچم خسته شد.
يك شب مونده به اتمام مسابقات داورها كه با ما همسايه هم بودند حار شده بودند از اتاقشان صداي گوزن ها در فصل جفت گيري مي آمد . نكته جالب وقتي ما به سر و صدا اعتراض كرديم داور با كمال پر روي گفت حذفتون مي كنيم ها..
حيف تركي نمي دونست و نفهميد چي در جواب بهش گفتم .

خدا رو شكر آقاي ابوجعفر محمد بن موسی خوارزمی مرده وگرنه از خجالت و شرمندگي دوباره زن مي گرفت.
به هر حال به قول قديمي ها اين نيز بگذرد ...
در پايان از تمامي اعضاي تيم (آقا مرتضي ، سام و علي )حسابي تشكر مي كنم چون اخلاق گند منو تحمل كردن از برو بچه هاي تبريزي ديگه كه با ما هم اتاق بودند ولي اسمشون رو متاسفانه فراموش كردم بخصوص و برو بچه هاي تيم مين ياب اتوماتيك سماي شيراز از طرف خودم و اعضا به خاطر سر و صدا ها و مزاحمت هاي كه براشون ايجاد كرديم عذر مي خواهم اميدوارم حلالمون كنند.
از تيم برگذاري مسابقات داور ها آشپزها مسئولان روابط عمومي اصلا تشكر نمي كنم اميدوارم هرچي از ما گيرشون اومد كوفتشون بشه .
از خدمات حسابي تشكر مي‌كنم چون هرچي كه از دستشون اومد براي راحتي ما انجام دادند. ( تنها چيز مجاني اين مسابقات چاي ، آب خنك و دستشويي بود ) %
با اجازه فعلا ما رفتيم.

همشهري نگو كه بازم مجبور ميشم در مورد مسابقات خوارزمي مطلب بنويسم

شما رو فكر كنم ديده باشم
همون آقايه درشت هيكل كه بچه ها هركول صداش ميزدند و شايد هم ايشون نباشيد!!
به هر حال خوشحال شدم كاري داشتين از طريق همين سايت بامن تماس بگيريد
قراره تبريز يه مسابقه جديد رباتيك در سطح ملي برگزار كنيم
تصميم گرفتيم از داور هاي با تجربه رباتيك خوارزمي دعوت به همكاري كنيم
----------------------------
راستي مرتضي شمارتو برام بفرست!

ياشاسن ترختور

رباتیک تخصص ماست

۱۶-آبان-۱۳۸۸, ۲۳:۳۸:۵۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000
joker آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 67

تشکرها : 849
( 3655 تشکر در 908 ارسال )
ارسال: #21
اگه قشنگ بنویسید ، براتون توی بازتاب چاپش میکنم ، دهشون سرویس بشه ، حداقل همینقدر که حال شماها گرفته شد ، حال اونا هم گرفته بشه ;)

[تصویر:  sajdelogo.gif]
۱۷-آبان-۱۳۸۸, ۰۰:۰۷:۱۶
تشکر شده توسط : Robocup, t3r!p3000
Robocup آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 249 تشکر در 78 ارسال )
ارسال: #22
(۱۷-آبان-۱۳۸۸, ۰۰:۰۷:۱۶)joker نوشته است: اگه قشنگ بنویسید ، براتون توی بازتاب چاپش میکنم ، دهشون سرویس بشه ، حداقل همینقدر که حال شماها گرفته شد ، حال اونا هم گرفته بشه ;)

joker عزيز سپاسگذاريم از اينكه مثل يك پدر هوامونو دارين
چاپ اينا لازم نيست اونا اگه واسه ما ارزش قائل بودن مسابقه رو مثل پارسال برگزار نميكردن يه اشتباه چند بار بايد تكرار بشه!!!

رباتیک تخصص ماست

۱۷-آبان-۱۳۸۸, ۰۰:۲۱:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فراخوان اولین دوره مسابقات رباتیک آزاد ارومیه 28 الی 30 آبان 93 omid_phoenix 0 2,707 ۱۰-مهر-۱۳۹۳, ۰۹:۲۵:۰۲
آخرین ارسال: omid_phoenix
  چهارمین دوره مسابقات رباتیک جام دانشگاه امیرکبیر (AUTCup2013) hassanzadeh92 0 2,429 ۱۳-تير-۱۳۹۲, ۱۵:۰۸:۴۴
آخرین ارسال: hassanzadeh92
  اولین دوره مسابقات کشوری رباتیک دانش اموزی و دانشجویی نوروز 92 mehraneh 1 3,652 ۲۴-بهمن-۱۳۹۱, ۱۸:۱۶:۴۲
آخرین ارسال: babyy
  مسابقه فن بازار شهرداری تهران - ۲۸ تا ۳۰ بهمن ماه سال ۱۳۹۱ ROBOTICS 0 2,225 ۱۷-بهمن-۱۳۹۱, ۲۱:۴۵:۰۶
آخرین ارسال: ROBOTICS
  راه‌اندازی نخستین دوره پست دکتری برق و مکاترونیک در امیرکبیر ROBOTICS 9 12,211 ۱۹-مهر-۱۳۹۱, ۲۱:۳۰:۰۱
آخرین ارسال: megatron
  اولین دوره مسابقات ربات های شطرنج باز - زمستان 1391 ROBOTICS 0 3,272 ۲۵-تير-۱۳۹۱, ۱۸:۳۴:۲۷
  دومین جشنواره هفته ملی رباتیک ایران ROBOTICS 4 6,376 ۲۵-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۰۲:۱۱:۰۱
آخرین ارسال: abbasalifix
  کیا میان مسابقات ملی رباتیک خوارزمی؟؟؟ ercmehdi 4 5,518 ۳۱-خرداد-۱۳۹۰, ۰۹:۱۱:۱۳
آخرین ارسال: SAMIN_73
  نگاهی به اولین مسابقه ملی طراحی و ساخت اسباب بازی در ایران ROBOTICS 0 2,855 ۱۵-دى-۱۳۸۹, ۲۱:۳۳:۵۷
  دروس دوره کارشناسی مهندسی رباتیک دانشگاه swinburne ROBOTICS 0 2,096 ۱۵-مهر-۱۳۸۹, ۱۷:۲۶:۱۹

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS