امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Logic level Mosfet
نویسنده پیام
joker آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 67

تشکرها : 849
( 3655 تشکر در 908 ارسال )
ارسال: #12
RE: Logic level Mosfet
(۰۸-بهمن-۱۳۸۸, ۲۲:۴۵:۵۸)mehrdadgh نوشته است: دارم واسه ماسفت آموزش مینویسم که کلا توضیحشو دادم فکر کنم فردا آماده بشه و میزارم
فردا نشده س ؟
لطفا آموزش کامل باشه که بتونم بر اساس هر نیازی نوع ماسفت کاربردی تری انتخاب بشه کرد

[تصویر:  sajdelogo.gif]
۱۵-بهمن-۱۳۸۸, ۰۰:۵۵:۱۱
تشکر شده توسط : t3r!p3000
xentall آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 3
( 57 تشکر در 20 ارسال )
ارسال: #13
اگه مشکلت با این ولت و آمپر حل می شه، نیازی به ماسفت نیست (البته می تونی اونم استفاده کنی) . موتور های 8 سیم رو می تونی به دو روش دو قطبی و تک قطبی راه اندازی کنی. تک قطبی: سرعت ماکسیمم کمتر، درایور بسیار ساده و ارزان . دوقطبی هم برعکس همینه :دی یعنی سرعت بیشتر، درایور گرونتر، یکم قدرت بیشتر، و درایور گرونتر و پیچیده تر. اگه قدرت و سرعتش خیلی برات مهمه، برات دو قطبی می ذارم . منتها الان زیاد وقت ندارم، امشب میام می ذارم.
۲۸-بهمن-۱۳۸۸, ۱۶:۰۴:۵۱
تشکر شده توسط : t3r!p3000
xentall آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 3
( 57 تشکر در 20 ارسال )
ارسال: #14
سلام ! این درایور رو من برات طراحی کردم. این یه روشه ساده ست برای درایو کردن استپر. ماسفت هاش n-channel و در سطح منطقی تریگر بشه . الان اگه بخوای موتور 8 سیم (یونیورسال) رو بصورت تک قطبی راه بندازی این کاربرد داره (برای این کار باید هر سیم از زوج سیم هر سیم پیچ را به مستقیم ولتاژ مثبتت وصل کنی و سیم دیگر رو به درایور . ترتیبشو اگر خواستی که کدوم به کدومه بگو برات بنویسم . اگه خواستی بصورت دو قطبی هم وصل کنی باید بجای این ماسفت ها ، دو عدد پل h بذاری . l6203 می تونه خوب باشه برات. برای این کار هم باید دو سیم پیچ مجاور هم (در موتور) باهم موازی کنی . (یعنی دو جفت سیم پیچ داشته باشی که دو به دو موازی اند.) مشکلی بود بگو ;)

لینکش : http://www.imagebam.com/image/1edd3f68943523
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۱-اسفند-۱۳۸۸, ۲۳:۱۲:۵۹، توسط xentall.)
۰۱-اسفند-۱۳۸۸, ۲۳:۱۲:۲۱
تشکر شده توسط : mahdi20, joker, t3r!p3000
Abbaspour آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 16

تشکرها : 37
( 21 تشکر در 16 ارسال )
ارسال: #15
(۰۱-اسفند-۱۳۸۸, ۲۳:۱۲:۲۱)xentall نوشته است: سلام ! این درایور رو من برات طراحی کردم. این یه روشه ساده ست برای درایو کردن استپر. ماسفت هاش n-channel و در سطح منطقی تریگر بشه . الان اگه بخوای موتور 8 سیم (یونیورسال) رو بصورت تک قطبی راه بندازی این کاربرد داره (برای این کار باید هر سیم از زوج سیم هر سیم پیچ را به مستقیم ولتاژ مثبتت وصل کنی و سیم دیگر رو به درایور . ترتیبشو اگر خواستی که کدوم به کدومه بگو برات بنویسم . اگه خواستی بصورت دو قطبی هم وصل کنی باید بجای این ماسفت ها ، دو عدد پل h بذاری . l6203 می تونه خوب باشه برات. برای این کار هم باید دو سیم پیچ مجاور هم (در موتور) باهم موازی کنی . (یعنی دو جفت سیم پیچ داشته باشی که دو به دو موازی اند.) مشکلی بود بگو ;)

سلام لطفا يه درايور ماسفت براي استپ موتور 8 سيمه بزارين (البته من سيم هارو جفت کردم يعني شده 4 سيمه). من از شکلي که گذاشتين سردر نياوردم لطفا تو پورتيوس مدارش رو شبيه سازي کنين . باتشکر
۲۹-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۹:۴۸:۱۲
mehrdadgh آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 58

تشکرها : 654
( 1904 تشکر در 596 ارسال )
ارسال: #16

این که خیلتره

وبلاگ من : Azarrobot.blogfa.com

ISAplast.ir
۲۹-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۲:۱۰:۱۴
تشکر شده توسط : t3r!p3000, Abbaspour
t3r!p3000 آفلاین

موضوع‌ها: 83

تشکرها : 34447
( 17423 تشکر در 5116 ارسال )
ارسال: #17
عکس فوق :

[تصویر:  939ea49106054bcbad85.jpg]
۲۹-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۲:۲۲:۴۷
تشکر شده توسط : رسول, mehrdadgh, Abbaspour
Abbaspour آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 21 تشکر در 16 ارسال )
ارسال: #18
اقا بنظرم اين مدار مال موتور dc هستش.(فکر کنم پايه کلاک فليپ فلاپ ها بايد به pwm ميکرو وصل بشه مگه نه ؟) در ضمن تو مدار از فليپ فلاپ استفاده شده . من يه مداري ميخوام که پايه ميکرو به ماسفت وصل بشه و خروجي ماسفت بره به يک led يا استپ موتور . اگه امکانش هست يک مدار ساده تو پورتيوس براي روشن کردن يک لامپ بزارين. با تشکر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۰:۵۴:۳۰، توسط Abbaspour.)
۳۰-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۰:۵۳:۵۲
joker آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 67

تشکرها : 849
( 3655 تشکر در 908 ارسال )
ارسال: #19
حتما میخوای خودت بسازی یا احیانا قصد خرید درایور های آماده را هم ممکنه داشته باشی ؟

( اگه قصد خرید داری یک درایور خوب دارم ( 3-4 ماهه به روشهای مختلف داریم تستش میکنم و تقویتش میکنیم که کمترین میزان خرابی را بعد از استفاده توسط مشتری را داشته باشه ( کیفیت)
ساپورت حداقل نیم آمپر الی 6 ~ 10 آمپر و حداکثر40 ولت -
( تا 12 آمپر برای لحظات کوتاه هم ازش کشیدیم )

چون هنوز جعبه هاش آماده نشده 40 میدم ، ایشالا با جعبه و دفترچه آموزشب و مخلفاتش که آماده شد حدود 54 میخوام بدم تو بازار ( حال این چینیا را میخوام بگیرم :)

[تصویر:  sajdelogo.gif]
۳۰-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۳:۳۲:۰۷
تشکر شده توسط : رسول, t3r!p3000
Abbaspour آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 21 تشکر در 16 ارسال )
ارسال: #20
(۳۰-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۳:۳۲:۰۷)joker نوشته است: حتما میخوای خودت بسازی یا احیانا قصد خرید درایور های آماده را هم ممکنه داشته باشی ؟

( اگه قصد خرید داری یک درایور خوب دارم ( 3-4 ماهه به روشهای مختلف داریم تستش میکنم و تقویتش میکنیم که کمترین میزان خرابی را بعد از استفاده توسط مشتری را داشته باشه ( کیفیت)
ساپورت حداقل نیم آمپر الی 6 ~ 10 آمپر و حداکثر40 ولت -
( تا 12 آمپر برای لحظات کوتاه هم ازش کشیدیم )

چون هنوز جعبه هاش آماده نشده 40 میدم ، ایشالا با جعبه و دفترچه آموزشب و مخلفاتش که آماده شد حدود 54 میخوام بدم تو بازار ( حال این چینیا را میخوام بگیرم :)
نه ميخوام خودم بسازم تا ارزون دربياد درساني يه چيزي هم ياد بگيرم مهم يادگرفتن هست.
۳۰-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۲:۵۷:۴۴

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS