امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرش
نویسنده پیام
mohamadpk آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 39

تشکرها : 726
( 661 تشکر در 257 ارسال )
ارسال: #1
پرش
سلام دوستان آقا عجب داستانی شده ها.من یک برنامه اسپمر نوشتم چند مدتی هست دارم میفروشم برای وبلاگهاست. بعد امروز دادم به یک مشتری بهم میگه که برنامه از روی وبلاگها می پره و از هر 2 وبلاگ یکی رو کپچا میده تا من بزنم. منم گفتم بابا بی خیال این برنامه الان دسته 60 نفر بیشتر هست هیشکی به مشگل نخورده از این 63 نفر 7 تاش رفیق های خودمن هستند . اما وقتی ریموت ازش گرفتم و دسکتاپ این بنده خدا رو دیدم راست می گفت برنامه کارایی می کرد که من یک همچین دی نزدم.از دوستان دیگه هم که برنامه رو خریدن پرسیدم همه میگن این مشگل رو ندارند.فقط همین یک نفر این مشگل رو داره . بیچاره میگه رفته میندوز عوض کرده ببینه مشگلش حل میشه یا نه. نظر شما چیه برنامه چرا کاری داره می کنه که براش تعریف نشد و فقط هم تو سیستم این بدبخت این طوری شده؟.

وطنم ای عشق همیشگی من ایران زمین

شقایق ها گل میکنن دوباره عاشق میشن...........قصه عشق وطن رو به غنچه هاشون میگن

۲۰-فروردین-۱۳۸۹, ۲۰:۱۷:۱۳
krengaroo آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 20

تشکرها : 26
( 89 تشکر در 32 ارسال )
ارسال: #2
RE: پرش
نوع ویندوزش چیه؟
۲۰-فروردین-۱۳۸۹, ۲۳:۱۰:۴۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #3
آقا محمد گل

کد نویس خود شما هستی، خودت باید نگاه کنی ببینی مشکل می تونه از کدوم کد باشه نه ما!

خوب چیزی که به نظر من می رسه اینه که شما برای دریافت کد یه بازه زمانی باز کردی که سیستم ایشون

نمی تونن تو اون بازه کد رو سریع دریافت کنن و واسه همین می ره به وب بعدی، یا شاید کد کنترل خطای خاصی

به کار بردی ..... در هر صورت برای رفع مشکل باید سورس در اختیار باشهWink

۲۱-فروردین-۱۳۸۹, ۰۷:۲۱:۴۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mohamadpk آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 39

تشکرها : 726
( 661 تشکر در 257 ارسال )
ارسال: #4
نقل قول: نوع ویندوزش چیه؟
ویندوزش mrt بود بعد رفت تغیرش داد به xp sp2
نقل قول: آقا محمد گل

کد نویس خود شما هستی، خودت باید نگاه کنی ببینی مشکل می تونه از کدوم کد باشه نه ما!

خوب چیزی که به نظر من می رسه اینه که شما برای دریافت کد یه بازه زمانی باز کردی که سیستم ایشون

نمی تونن تو اون بازه کد رو سریع دریافت کنن و واسه همین می ره به وب بعدی، یا شاید کد کنترل خطای خاصی

به کار بردی ..... در هر صورت برای رفع مشکل باید سورس در اختیار باشهWink
جونم برا ی برادر بسیجی هیکل قشنگم بگه که من اصلا با زمان کاری ندارم یعنی برنامه من تایمر نداره جز یکی که برای گرفتن کپتچا هست و اون هم انقدر تکرار می کنه تا کپتچا رو لود کنه . خلاصه از عجیب ترین چیز هایی بود که به پست ما خورده بود تا حالا . بعدم سرعت اینترنت طرف 256 هست و برنامه من تو دایال آپ هم کار می کنه . خلاصه هیچی دیگه مجبور شدم برای یک نفر چند تا خط کد ازافه کنم به برنامه و یک ورژن اختصاصی در اختیار ایشان بگذارم.

وطنم ای عشق همیشگی من ایران زمین

شقایق ها گل میکنن دوباره عاشق میشن...........قصه عشق وطن رو به غنچه هاشون میگن

۲۱-فروردین-۱۳۸۹, ۱۷:۵۳:۲۱
تشکر شده توسط : HoseinVig, Di Di

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS