امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چت باکس علمی ایران ویج
نویسنده پیام
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 57

تشکرها : 4094
( 6339 تشکر در 2085 ارسال )
ارسال: #727
RE: چت باکس علمی ایران ویج
(۲۴-اسفند-۱۳۹۱, ۰۰:۰۹:۳۸)sharin نوشته است: درود ...

دوستان تجربه اتون چي مي گه؟
يه ZIF سوكت هست كه تو خود كتابخانه هاي پروتل هست ، فاصله ي pad هاي مجاورش رو از همديگه اندازه گرفتم و 2.54mm بود. اين عدد استاندارد پكيج هاي PDIP هست درسته؟
خلاصه يه پرينت زدم براي تست اندازهه ، كوچيك درومد!
تنظيمات پرينتر هم انجام دادم ، شايدم چيزيش از قلم افتاده ، نمي دونم! ( تنظيمات مطابق با PDF آموزش پروتل 1nafar بود. )
2 تا قطعه ي كوچيكتر تست كردم و درست بودن، يه atmega8 SMD كه تطابق دادم ، ظاهرا درست بود.
مشكل از طرحه يا تنظيمات پرينتر؟!
البته مي خوام بيرون بدم چاپش كنن...
--
مورد ديگه اينكه ، براي اينكه بديم بيرو ن چاپ كنن ، چه چيزايي نياز هست؟
فقط فايل .PCB كفايت مي كنه؟
پيشاپيش مرسي ...
برای چاپ بیرون شما فایل های پروتل رو ببر خودش اونهایی که میخواد رو برمیداره همون PCB رو به احتمال زیاد بیشتر نمی خواد
-
شما دیتاشیت اون قطعه رو بخون اندازه رو نوشته ببین با اونی که توی پروتل هست می خونه یا نه احتمال عدم هماهنگی زیاد هست

به همه عشق بورز، به معدودی اعتماد کن و در حق کسی بدی نکن.
ویلیام شکسپیر

نباید ایمان به انسانیت را از دست دهید. انسانیت یک اقیانوس است؛ اگر قطرات اندکی از اقیانوس کثیف است، اقیانوس کثیف نمی‌شود.
مهاتما گاندی

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
۲۴-اسفند-۱۳۹۱, ۰۷:۲۷:۲۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : hadikh73, orange signal, salehjg
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #728
مرسي ...
نقل قول: برای چاپ بیرون شما فایل های پروتل رو ببر خودش اونهایی که میخواد رو برمیداره همون PCB رو به احتمال زیاد بیشتر نمی خواد
اينترنتي كار مي كنيم ديگه !
نقل قول: شما دیتاشیت اون قطعه رو بخون اندازه رو نوشته ببین با اونی که توی پروتل هست می خونه یا نه احتمال عدم هماهنگی زیاد هست
با ابزار اندازهه گيري پروتل اندازهه مي زنم ، با مدل اصلي مي خونه. ZIF socket هست ديگه ، رو برد بورد هم مي شينه ... ، يعني فاصله ها بايد 2.54mm باشه ، كه تو فايل پروتل هم هست ، اما در پرينت نه!
---
مورد ديگه اينكه ، اگر 3 تا طرح مختلف و هم سايز داشته باشم ، هر كدوم رو جدا بدم براي چاپ ، نسبت به حالتي كه هر 3 رو در يك فايل كنار هم بذارم و بدم براي چاپ ، هزينه اش تفاوت مي كنه؟ حالت دوم ارزونتر در مياد، آيا؟ :d
مي شه چاپ سبز نزد ، فقط طرح PCB + راهنماي قطعات رو چاپ كنن ، (براي برد 2 رو) و متاليزه اش هم كنن؟
+ پد ها كلا قلع اندود شده باشن ، بجز مسيرها ... ؟

۲۴-اسفند-۱۳۹۱, ۰۸:۲۱:۴۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #729
(۲۴-اسفند-۱۳۹۱, ۰۸:۲۱:۴۲)sharin نوشته است: مرسي ...
نقل قول: برای چاپ بیرون شما فایل های پروتل رو ببر خودش اونهایی که میخواد رو برمیداره همون PCB رو به احتمال زیاد بیشتر نمی خواد
اينترنتي كار مي كنيم ديگه !
نقل قول: شما دیتاشیت اون قطعه رو بخون اندازه رو نوشته ببین با اونی که توی پروتل هست می خونه یا نه احتمال عدم هماهنگی زیاد هست
با ابزار اندازهه گيري پروتل اندازهه مي زنم ، با مدل اصلي مي خونه. ZIF socket هست ديگه ، رو برد بورد هم مي شينه ... ، يعني فاصله ها بايد 2.54mm باشه ، كه تو فايل پروتل هم هست ، اما در پرينت نه!
---
مورد ديگه اينكه ، اگر 3 تا طرح مختلف و هم سايز داشته باشم ، هر كدوم رو جدا بدم براي چاپ ، نسبت به حالتي كه هر 3 رو در يك فايل كنار هم بذارم و بدم براي چاپ ، هزينه اش تفاوت مي كنه؟ حالت دوم ارزونتر در مياد، آيا؟ :d
مي شه چاپ سبز نزد ، فقط طرح PCB + راهنماي قطعات رو چاپ كنن ، (براي برد 2 رو) و متاليزه اش هم كنن؟
+ پد ها كلا قلع اندود شده باشن ، بجز مسيرها ... ؟
راهنمای قطعات رو چاپ سفید میگن که میشه بدون چاپ سبز زد
-
اینجا اصولا برای یکی دو تا تخفیف نمی دنBiggrin
این چاپ سفید و سبز شابلون 30*30 داره که کل پولش رو ازت می گیرن برای هر طرف اینجا 30 تومن هست پس اگه بردت کوچیک تر از اینه بهتره چند تا برد رو بدی که پول بی خودی نداده باشی
-
قلع اندود رو من در جریان نیستمBiggrin
-
پروتل رو من ندادم برای چاپ بیشتر با پروتئوس کار می کنم یه زمانی داداشم برای چاپ داده بود فایل PCB رو به همراه لایبری هایی که کنار فایلش بودن داده بود (نمی دونم نرم افزار خودش درست میکنه یه خودش کپی کرده بود من فقط رفتم دادم چاپ)

ویلیام شکسپیر

نباید ایمان به انسانیت را از دست دهید. انسانیت یک اقیانوس است؛ اگر قطرات اندکی از اقیانوس کثیف است، اقیانوس کثیف نمی‌شود.
مهاتما گاندی

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
۲۴-اسفند-۱۳۹۱, ۰۸:۳۳:۰۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : hadikh73, salehjg
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #730
نقل قول: اینجا اصولا برای یکی دو تا تخفیف نمی دن
آرهه خوب ، منظورم تخفيف نبود ، تعداد بالا اگر زدهه بشه ، قيمت تمام شدهه براي هر بورد كمتر مي شه ... .
بورد نمونه مي خوام بزنم! Biggrin
نقل قول: این چاپ سفید و سبز شابلون 30*30 داره که کل پولش رو ازت می گیرن برای هر طرف اینجا 30 تومن هست پس اگه بردت کوچیک تر از اینه بهتره چند تا برد رو بدی که پول بی خودی نداده باشی
بذار ببينم ، يعني اگر برد من 10*10 باشه ، پول شابلون 30*30 رو ازم مي گيرن؟!
اي نامردا ... Biggrin
كلا سايز اين شابلون ها 30*30 هست؟
يعني اگر طرح رو و زير رو بزنيم و چاپ سبز رو و زير هم بزنيم ، راهنماي رو هم چاپ كنيم ، مي زنه بالاي 100؟! بابا بيخيال ، انقدر نا مرد نيستن ، يه جوري جاسازيش مي كنن اگر راه داشته باشه ديگه ...!

نقل قول: پروتل رو من ندادم برای چاپ بیشتر با پروتئوس کار می کنم یه زمانی داداشم برای چاپ داده بود فایل PCB رو به همراه لایبری هایی که کنار فایلش بودن داده بود (نمی دونم نرم افزار خودش درست میکنه یه خودش کپی کرده بود من فقط رفتم دادم چاپ)
اوكي. تشكر.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۴-اسفند-۱۳۹۱, ۰۹:۲۹:۲۰، توسط sharin.)
۲۴-اسفند-۱۳۹۱, ۰۹:۲۶:۲۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #731
(۲۴-اسفند-۱۳۹۱, ۰۹:۲۶:۲۱)sharin نوشته است: بذار ببينم ، يعني اگر برد من 10*10 باشه ، پول شابلون 30*30 رو ازم مي گيرن؟!
اي نامردا ... Biggrin
كلا سايز اين شابلون ها 30*30 هست؟
يعني اگر طرح رو و زير رو بزنيم و چاپ سبز رو و زير هم بزنيم ، راهنماي رو هم چاپ كنيم ، مي زنه بالاي 100؟! بابا بيخيال ، انقدر نا مرد نيستن ، يه جوري جاسازيش مي كنن اگر راه داشته باشه ديگه ...!
بله همون رو میکیرنBiggrin
فقط یه اشتباهی شد هر شابلونی 15 تومن هست اون پروگرامر AVR-DOPER بود معرفی کردم ها 10 * 8 ساختمش یک رو یه ورش رو سبز دادم یه ورش رو سفید 30 تومن پیاده شدمBiggrin
اینجا اینجوری حساب میکنن ولی چون شابلون می مونه و بیشتر وقت ها هم کسی برد به این بزرگی نداره جاهای دیگه استفاده می کنن برای همین میشه چونه زد
منم پول خود ساخت برد رو بهش ندادم و فقط شابلون رو گرفت

ویلیام شکسپیر

مهاتما گاندی

۲۴-اسفند-۱۳۹۱, ۰۹:۴۳:۰۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : sharin, babyy, hadikh73, salehjg
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #732
باز خدا رو شكر كه 15 شد ، سكته هرو داشتم مي زدم :d
عجب ...!
مورد ديگه اينكه ، شابلون رو بهت پس مي دن درسته؟
جوري هست كه به در خواستمون ، پيش خودشون بايگاني كنن؟ ( اگر هدف تعداد بالا باشه ، براي سري هاي مختلف. )

راستي شما يه طرح زير زدي و يه چاپ سبز هم زير زدي ، روش رو هم فقط چاپ راهنما ، درست ، اين كه مي شه حداقل 3 تا طرح؟!
يعني 3تا شابلون؟!

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۴-اسفند-۱۳۹۱, ۰۹:۵۳:۳۲، توسط sharin.)
۲۴-اسفند-۱۳۹۱, ۰۹:۴۸:۳۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : orange signal, babyy, rockeagle, salehjg
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #733
(۲۴-اسفند-۱۳۹۱, ۰۹:۴۸:۳۴)sharin نوشته است: باز خدا رو شكر كه 15 شد ، سكته هرو داشتم مي زدم :d
عجب ...!
مورد ديگه اينكه ، شابلون رو بهت پس مي دن درسته؟
جوري هست كه به در خواستمون ، پيش خودشون بايگاني كنن؟ ( اگر هدف تعداد بالا باشه ، براي سري هاي مختلف. )

راستي شما يه طرح زير زدي و يه چاپ سبز هم زير زدي ، روش رو هم فقط چاپ راهنما ، درست ، اين كه مي شه حداقل 3 تا طرح؟!
يعني 3تا شابلون؟!
به ما که چیزی ندادن
-
یک رو سبز یک رو سفید!

ویلیام شکسپیر

مهاتما گاندی

۲۴-اسفند-۱۳۹۱, ۱۶:۲۸:۴۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : hadikh73, salehjg
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #734
نقل قول: به ما که چیزی ندادن
-
یک رو سبز یک رو سفید!
آهان ، خودت چاپش كردي ، دادي بيرون كه فقط چاپ سبز و ... بزنن ، اوكي ... . مرسي ، كمك زيادي كردي، تشكر ويژهه ...
--
دوستان مشكل پروتل همچنان برقرارهه ، من اندازهه هاي كه پرينت مي گرفت و اندازه هاي واقعيشون رو اندازهه گرفتم و يه تناسب بستم.
scale رو عدد 1.027 بدست آوردم و پرينت گرفتم ، سايز ها درست شد.
بنظر شما هم مشكل از تنظيمات پرينتر هست ديگه؟ ( من كل تنظيماتش رو چك كردم ، ديگه چيزي نداشت! ) سايز فوت پرينت ها هم تو پروتل چندبار كنترل كردم و درسته و درنتيجه بيرون بدم ، سايزش رو درست مي زنن، نه؟!

۲۴-اسفند-۱۳۹۱, ۲۱:۴۵:۴۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
salehjg آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 133

تشکرها : 9560
( 8557 تشکر در 2603 ارسال )
ارسال: #735
آقا مرتضی library اون zif رو بدین منم چک کنم... پرینتر من تنظیمه

راستی اگه دوس دارین عکس فاکتور بوردم رو بزارم سکته کنید.... آپلود کنم؟ D;

اوکی؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۴-اسفند-۱۳۹۱, ۲۲:۳۰:۵۴، توسط salehjg.)
۲۴-اسفند-۱۳۹۱, ۲۲:۲۸:۲۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : behzady, hadikh73, sharin
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #736
خدمتت صالح جان ... ، ZIF 40pin
مرسي.

آرهه فاكتور هم آپلود كن ببينيم پير مي شيم يا نه ! Biggrin

فایل‌(های) پیوست شده
.zip   Altium_library.zip (اندازه: 2.12 MB / تعداد دفعات دریافت: 30)

۲۵-اسفند-۱۳۹۱, ۰۱:۵۹:۱۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : behzady, babyy
salehjg آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 133

تشکرها : 9560
( 8557 تشکر در 2603 ارسال )
ارسال: #737
الان فاصله ی بین دو پین زیف سوکت ای که خونه دارید.. 2.54 میلی هست؟
۲۵-اسفند-۱۳۹۱, ۰۲:۳۵:۵۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : hadikh73

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 218 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS