امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهم مهم : بدون استثنا همه وارد بشيد .
نویسنده پیام
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #1
مهم مهم : بدون استثنا همه وارد بشيد .
دوستان : اول از همه يه توضيحات ميدم هرچند سردرد آور ولي.
اين سايت در 16 شهريور 81 با هدف ايجاد فضاي اعتقاد به سورس باز ايجاد شد. در اون زمان و تا تاريخ 16 شهريور 82 فقط ارسال كنند برنامه ها خودم بودم.
در تاريخ 16 شهريور 83 سيستم جديد در راستاي ادامه هدف قبلي اجرا شد و هنوز هم پابرجاست.
استقبال نسبت خوبي توسط دوستان از اين سايت شد كه با توجه به فرهنگ ما ايرانيها واقعا چشم گير بود.
اين سايت بدون هيچ اغراق و مغلطه تنها سايت توي ايرانه كه توي اين زمينه اينقدر فعالانه در حال كاره نه شوخي ميكنم و نه قصدم از اين حرف بالابردن سايته . من حتي توي منطقه خاورميانه مطمين هستم همچين سايتي وجود نداره.(اگه كسي آدرس يا نشانه اي داره بده كه دوست دارم بدونم)
تو اين سايت همه كاربران در حد مدير هستن و برنامه ارساليشون بدون دست كاري بلافاصله توي صفحه اول سايت ظاهر ميشه.
خيلي ساده و شفاف ميخوام حرف بزنم :
حرف من الان با كساييه كه اين سايت رو ميخونن فقط :
اين سايت كمك ميخواد
تا حالاش اينطوري بوده كه ديديد ولي از اين به بعد ديگه اينطوري نميمونه و نبايد بمونه.
اول از همه بگم كمك تنها مالي نيست كه فكر كني پول بايد بدي نه ، ميتوني توي طراحي سايت كمك كني بيا جلو ميتوني اين سايت رو به ديگران بخصوص شركت هاي برنامه نويسي معرفي كني بدو بيا ، ميتوني ايده بدي برا درآمد زايي سايت بده هر چي ديگه فك ميكني(اينا رو صد بار گفتم ولي بازم ميگم)
هر كسي به فراخور توانش بايد كمك كنه ، آقا آشنا تو شركت هاي برنامه نويسي داريد اين سايت رو پيشنهاد بديد و بگيد كه چيكار ميكنه و قصدش چيه و كمك ميخواد شايد حاضر شه اسپانسر سايت شه . يا تبليغات بزاره تو سايت و يا هرچي كه فك ميكنيد.
حالا با كسايي كه پست ميزنن حرف دارم : آقا مشكلت رو شفاف بگو نگران اينم نباش من ناراحت ميشم نه ، من ناراحت نميشم اگه شفاف حرف بزني ولي وقتي ناراحت ميشم كه تو مشكل رو توي دلت نيگرداري و من نفهمم.
من حق رو بهت ميدم كه اصلا اين سايت رو بيخيال شي منم اگه بودم ميگفتم به من چه سايت . منم فقط بهتر بيام استفاده كنم برم . اين حق واقعا مال تو هست .
ولي فك ميكني من و تو پست نزنيم چيزي عوض ميشه ؟؟؟؟ كارمون بهتر ميشه ؟؟؟؟
بهتر نيست بياييم و مشكل رو بگيم و راه حل براش پيدا كنيم. مثلا كامنت نميزنن براي برنامه راه حل بگيد تا انجام شه. امتياز نميدن بگيد چه كنم. برنامه رو ورميدارن استفاده ميكنن ولي بيخيالشن خوب اين هست .
راه رو بستن فك ميكنيد خوبه؟؟؟؟ مثلا برنامه ها رو فقط كاربر جماعت ببينيه و ديگران نه؟؟؟ نظر نميدن نرن بيرون ؟؟؟؟ هي صفحه باز شه بگه يه نظر؟
بيا ببين من چيها كه نميشنوم :
1- يه اقايي يه روز بهم ايميل زد و به يه لينك (با زرتشت هم كيش شويد) ايراد گرفت و منو متهم به خيلي چيزا كرد و دست اخر هرچي از دهنش در آمد كه لايق خودش بود بهم گفت.
2- يه روز يه ايميل بدستم رسيد كه نويسنده توش به همه سايت و بخصوص من يه فحش جانانه داده بود اونم اينطوري FELAN@TO FELANE.IRANVIG
3- يكي ديگه منو با ممد يكي دونسته بود و هرچي دلش خواست گفت ، كه تو احمقي نكنه تو همون ممدي و اين سايت اشغال رو جمش كن.(با ممد انگاري مشكلي داشته)
4- يه روزي يكي اومد و هي شروع كرد به پست آشغال زدن(خدا رو شكر همه اينو ديدن)
5- هك تا دلتون بخاد اينجا انجام شد حداقلش 15 بارش رو خودم فهميدم (كه فقط سه بارش تونسته بودن كاري بكنن) - حتي بمدت چند روز توي لاگ هاستم ميديدم بصورت باور نكردني براي نوشتن هاي غير مجاز دارن تلاش ميكنن .
6- اولين اتهامي كه به من زده شد اين بود كه اومده اطلاعات رو از بروبچ ايروني بگيره بدزده(نگفت كه حداقل يك سال و 3 ماه يه نفره تو سايت پست ميزدم و هرچي ميدونستم رو به ديگران ميدادم - بدون اينكه منتظر نظرات و امتياز و .. ديگران باشم-350 تا از توابع API رو خودم ترجمه كردم بدون پول تو سايت زدم-اگه دزد اينه آره دزدم)
7- متهم شدم كه توسط كساني شارژ ميشم چرا كه باور نميكردن يه نفر فقط بخاطر كشورش و دلش حاضر شه يه همچين كاري بكنه (چه آدم ساده مغزي من كاري نكردم كه بخوام افتخار كنم پس بايد بگم اونهايي كه سال 59 تا 67 جونشونو تو دستشو گرفتن و خرمشهر و ابادان و ... اينارو از دست عربهاي سوسمارخور نجات دادن هم از طرف كسايي شارژ ميشدن، بدبخت اگه قرار به اين بود الان من تو ي نبوديم كه بخواييم ادعا كنيم چيزي بلديم-اونا بدون هيچ دليلي جونشونو تو دستاشون گرفتن و فداي اين خاك كردن ، حاضر به فخر فروشي هم نيستن(البته بعضيا شون استثنا هستن) ادعاييم ندارن-آژانس شيشه اي رو اگه ديدي ميفهمي يا از كرخه تا راين
مشكلات زيادن و سر دردآور ولي هستن منم همينم كه ميبينيد از اين بيشتر هم در توانم نيست .
من روابط عموميه خوبي ندارم رابطه سازي نيمتونم بكنم نميتونم لينك بين اين سايت و شركتها برقرار كنم اگه فك مكني ميتون بيا جلو سايت مال تو هست بايد نظر بدي .در حد حرف همه كمك ميكنن ولي خداييش وقتي پاي عمل رسيده يا شرط و شروط نشدني تعيين ميكنن يا اصلا شروع ميكنن سوت زدن يعني من نفهميدم چي ميگي.

خسته شدم ولي درد دلي بود كه بايد ميگفتم.
قربان همگي بروبچ ايران
اشكان
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-آذر-۱۳۸۳, ۰۹:۵۸:۳۹، توسط ashkan.)
۱۰-تير-۱۳۸۳, ۱۰:۲۱:۱۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #2
من باهاتم
اشکان جان میدونم چقدر سخته از صفر شروع کردن شما از صفر شروع کردی حالا به بیست رسیدی سایتتم که حرف نداره عالیه من به جرات میگم که این سایت دومین سایت برتر برنامه نویسی این فحش دادن و اینا همگی حسودیه ولی الان دیگه راحت تر شدی من پست های اول تو دیدم حرف ندارن عالین نه فقط اونا همه پستات قشنگن من اصلا اهل تعریف بیخود نیستم اینا واقعیتن .
من یه پیشنهاد بر ای بیشتر نظردادن دارم
من میگم به بیشترین نظر دهنده یه سورس جایزه بدیم ولی نه هر سورسی مثلا سورس ساب سون یا هر سورس دیگه ای که مخصوص باشه وبرای اینم تعداد کامنتها ملاک باشه تو میتونی برای اینکه همه یکسان باشن تعداد کامنت هایه هم رو پاک کنی تا از اول نوشته بشن :wink:
۱۰-تير-۱۳۸۳, ۱۳:۳۴:۰۵
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #3

مهدي جون قربونتم بخدا خيلي مخلصم (يكم دلم گرفته بود يهويي يه چيزايي نوشتم ديگه) ولي از شوخي گذشته اصل كارم و اصل اولي كه در نظر دارم شايد مدتهاي زيادي طول بكشه ولي هدف اصلي من اينه كه هر جوري شده كاري كنم كسايي كه اينجا پست ميزنن از اين كارشون نفعي ببرن .
من وقتي ميبينم يه مهدي ويروس(نوعي اسمت رو گفتم) هست كه اينهمه زحمت ميكشه بايد تو كله اين شركتهاي كامپيوتري كرد كه اگه ميخوايي از كسي استفاده كني اين مهدي ويروسه نه يه ناشناس . تا كي توي اين كشور ما بوربچه هاي IT(برنامه نويسا) اينقدر بي ارزش باشن . بايد يه تكوني بخوره همه چيز بايد به همه شركتهاي كامپيوتري و غيره كه دنبال برنامه نويسن فهموند برنامه نويس ميخوايي بيا اينجا ، اصلا اگه برنامه ميخوايي بيا اينجا .
اينو چون خودم بشدت گريبانگيرش بودم ميگم : من يه زماني ميخواستم استخدامشم بگذريم كه دولتي ها همه فقط دنبال بچه مسلمون بودن (ولش سياسي ميشه) ولي خصوصيا نمونه كار ميخواستن ؟؟؟
من تازه كار چه نمونه اي ميتونستم بدم ؟؟؟ اون شركت چطور ميتونه قبول كنه نمونه منو شايد مال من نباشه ؟؟؟ جايي نبود كه بشه نمونه هاي كاري رو ديد. اگه ميشد و يه همچين سايتي بود منم فوري ميگفتم بريد فلان سايت و آي دي منم اينه شما برنامه هاي ارسالي منو ببين و بررسي كن و اگه مقبول بود بيا بهم خبر بده.
ولي كو حالا هم هدفم باور كن جمع كردن يه مشت سورس نيست بلكه بايد بيشتر برم جلو بايد به جايي برسونم اين سايت رو كه اعتبارش رو توي شركتها هم بددست بياره .
من تو اين زمينه موفق بودم كه افراد رو بيارم اينجا و كاري كنم پست بزنن ولي اين تموم كار نيست بايد دنبال راهي باشم كه اين اعتماد رو تو شركتها هم بوجود بيارم كه اگه نرم افزار ميخوايي يا برنامه نويس ميخوايي بيا اينجا .

خلاصه بيمايه فتيره منم حواسم به همه بروبچ هست ولي حقيقتا از دستم فعلا بيشتر بر نمياد بخصوص با اين قوانين اين كشور خيلي سخته يه همچين چيزي رو جا انداختن.
۱۰-تير-۱۳۸۳, ۱۵:۰۷:۱۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 7

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #4

سلام .
آقاي اشكان من حدود دو سه ماه بيشتر نيست كه با سايت شما آشنا شدم ولي تو اين مدت بدون تعارف مي گم كه اين سايت بهترين سايت برنامه نويسيه كه من تا بحال ديدم .
من فكر مي كنم كه تازه شروع كردم و حالا حالا هم با شما هستم . از خدا هم مي خوام كه به شما كمك كنه موفق باشيد . ما خودمون هم هر كاري از دستمون بياد مي كنيم و شما رو تنها نمي ذاريم .
با تشكر ـ مشمولي
۱۰-تير-۱۳۸۳, ۱۹:۰۷:۱۹
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #5

اشكان جان يك كلام ختم كلام بهترين سايت برنامه نويسي ايراني رو داري و بخدا من خيلي بهت مديون هستم . يه جامعه بهت مديونه !هر كاري بشه مي كنم تا سايتت سرپا بمونه. والا ما هم دستمون بنده و آشنا و ارتباط خاصي با شركت ها نداريم . توي دوست آشنا هم كه ديگه بيخيال كه من تا بحال يك دوست درست و حسابي نداشتم (غير از شما دوستان) كه درك كامپيوتري داشته باشه !! غير اين چند خط كدي كه از همين جا يادگرفتيم چيز بهتري نداريم كه بزاريم .اين رو هم بگم و تمام اون انسانهاي هرزه ( بلانسبت انسان !) هميشه هستن نبايد به اونها توجه كني !
در مورد اون قرار هم من برنامه داشتم كه حتما بيام ولي متاسفانه مسافرت اجباري پيش اومد و نتونستم . هر چي هم ميل مي زدم و حالا مي زنم برگشت مي خوره . جون من اون آدرس ايميلت رو بنويس ! من از هات ميل هم ايمل مي زنم ولي برگشت مي خوره !!

درود بر تو جوان ايراني ............ پير نيستي عزيز آدم بايد دلش جون باشه كه هست .

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۱۰-تير-۱۳۸۳, ۲۰:۱۶:۳۸
majidmetal آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 5 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #6

آقا اشكان منم با بچه ها موافقم اين سايت بهترين سايت برنامه نويسي هست كه فقط هم به خاطر زحمات شما بوده كه به اين مكان رسيده وهركاري هم كه بتونم براي اين سايت ميكنم.
راستش من يه يك سالي هست كه با اين سايت آشنا شدم قبل از آشنايي با اين سايت من برنامه نويسي كار ميكردم ولي در حد درپيت يعني يه برنامه هاي مزخرفي مي نوشتم كه الان نگاهشون ميكنم از خودم خجالت ميكشم اما وقتي با اين سايت آشنا شدم و برنامه هاي دوستان رو ديدم حال ميكردم و از اون موقع ديگه حسابي چسبيدم به برنامه نويسي كلي به كمك اين سايت و شما ودوستان تونستم پيشرفت كنم و همه رو مديون اين سايت هستم وهركاري از دستم بر بياد براي اين سايت ميكنم و از شما هم به خاطر تلاش هاي فراواني كه براي پيشرفت اين سايت كشيديد خيلي ممنون هستم.
من هم خيلي دلم ميخواست كه در آن قراري كه گذاشته بوديد شركت كنم ولي من حدود يك ماه است كه كلاس برنامه نويسي روبوكاپ ميروم و نميتونستم در آن قرار شركت كنم هر پيغامي را كه ارسال ميكردم برگشت ميخورد نميدونم چرا والان معذرت خواهي ميكنم.
اگه خدا بخواد ميخوام تا چند روزه ديگر آموزش هايي رو شروع كنم كه اميدوارم براي دوستان مفيد باشد.
آقا اشكان خدا تازه بچه دوم رو به شما داده كجا پير شدي تازه اول راه هستي.
آقا اشكان براي شما آرزوي سلامتي وتندرستي دارم.
۱۱-تير-۱۳۸۳, ۰۱:۱۴:۴۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
majidmetal آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 5 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #7

راستي آقا اشكان چه طوره برا حل مشكلات سايت يه روم توياهو بزنيد اونجا مشكلات رو در ميان بزاريد.
۱۱-تير-۱۳۸۳, ۰۱:۲۵:۲۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #8

مجيد جان برنامه نويسي ربوكاپ يعني برنامه نويسي ربوت هاي فوتباليست ... آره؟؟؟ آقا اگه اينطوره كه خيلي عاليه . حالا با چه زباني كار ميكنيد ؟؟ آيا درمورد آناليز تصاوير ديجيتال يا برنامه نويسي سخت افزاري چيزي ميگن ؟ من كه خيلي علاقمند هستم و دنبالشم ولي منبع و متخصص هنوز پيدا نكردم . استاد يه توضيحي مرحمت كن ما هم ملتفت شيم !

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۱۱-تير-۱۳۸۳, ۰۲:۴۴:۳۲
Mohamad_VB آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 41

( 16 تشکر در 9 ارسال )
ارسال: #9

سلام به آقا اشكان و همه بچه هاي ايران ويج

آقا اشكان من زياد اهل تعريف و تمجيد الكي نيستم ولي اينو به جرات ميتونم بگم كه سايتت آخر سايت برنامه نويسيه من واقعا همچين سايتي رو اونم ايراني اصلا نديدم
من از وقتي كه با سايتتون آشنا شدم از نظر برنامه نويسي خيلي پيشرفت كردم و اينو مديون اين سايتم
نميخوام زياد پر حرفي كنم از خدا براتون آرزوي موفقيت ميكنم و هر كاري هم كه از دستم بياد براي پيشرفت هر چه بيشتر سايت ميكنم.

O Allah the Almighty ;
Protect me and guide me ;
To your love and mercy ;
Ya Allah don’t deprive me ;
From beholding your beauty ;
O my Lord accept this plea
۱۱-تير-۱۳۸۳, ۰۸:۱۰:۳۰
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #10

والا حرفاي بالا بيشتر درد دل بود ميدونم كه كاري كه شروع شده سخته ولي خوب اينه ديگه يا شروع نكن يا شروع كردي بايد تا آخرش بري مهم هم نيست چي ميشه.
ولي جدا هدف واقعي من از اين سايت اين نبود كه فقط يه سري از دوستان بيان و پست بزنن و چيزي ياد بگيرن و ... البته نه اينكه اين كار جز اهداف نباشه ولي يه هدف ديگه اي هم داشتم كه بيام و بروبچ برنامه نويس رو جمع كنم و همه ياد بگيرم و همه هم كار كنيم .
حق نيست كه مثلا مجيد يا ممد يا مهدي و ... اينجا پست بزنن و سورس بزارن ولي استفاده اي هم ازش نبرن ، من راضي به اين كار نيستم بايد بشه واسه اينها شرايطي رو محيا كرد تا بتونن در كنار اين كارشون شناخته هم بشن و اين محيط بشه يه محيط آموزشي ولي نه صرف آموزش بلكه بنوعي حرفه اي هم باشه .
كسي اينجا پست ميزنه بايد ثمره زحمتش رو هم ببينه بلاخره زحمت كشيده بايد سودشو ببره.
من فك ميكنم از اين به بعد بايد دنبال ايجاد لينك و رابطه و برقراري ارتباط با ديگران بود اين واسه من خيلي مهمه ، من شروع كردم يه سري ايميل واسه شركتها فرستادن (فعلا از شركتهاي كوچيك شروع كردم تا اگه باگي تو كارم هست واسه اين كوچيكها باشه تا شركتهاي بزرگ مثل همكاران سيستم) فعلا دارم تلاش ميكنم اما هنوز متاسفانه بي نتيجه بوده ولي حداقلش اينه كه بعضي شركت ها رو با اين سايت آشنا كردم .
فعلا هم دارم ادامه ميدم ببينم آيا ميشه لينكي برقرار كرد و همه دوستان از اين وضعيت نفع ببرن .
راهي كه دارم ميرم خيلي جديده يه شركت رو وادار به آمدن به اين سايت كردن و مثلا پروژه ازش گرفتن و يا كار براش انجام دادن خيلي سخته بخصوص با شرايط فعلي كشور. راه جديد زمين خوردن زياد داره تا شايد يكي پيدا بشه.
ولي با اميد فعلا دارم ميرم جلو .
اين وسط كم لطفي دوستان (انهايي كه فقط خواننده هستن) هم بلاخره يه سيخونكي ميزنه به آدم ديگه ، اين وسط منم ناراحت ميشم ميبينم كسي مثل مهدي ويروس كه حقش به گردن اين سايت و دوستان از خورشيد روشنتره از بچه ها دلگير ميشه (حق با مهدي ويروسه) ولي يه چيزي هم هست اگه شما تو pscode هم بري اونجا هم وضع از اين بهتر نيست پيام واسه برنامه بندرت ميبيني .
خلاصه اينكه بازار IT تو ايران مثل يه زمين باير و خشك ميمونه بايد حسابي شخم بزني آب بپاشي و دونه بريزي و حرس كني و ... تا شايد يه گياهي توش رشد كنه. ولي اگه رشد كرد همه جا سبز و خرم ميشه و اين خيلي مهمه .من و شما(كه اينجا پست ميزني) فعلا داريم شخم ميزنيم تا خدا چي بخاد

قربون همهگي
اشكان
ايران ويج
۱۱-تير-۱۳۸۳, ۰۸:۳۸:۲۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
sadeghack آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #11

ماشا الله
چقده حوصله داره اين اشككان جون
چقدر تايپ كرديد
حالا شما رو دعوت مي كنم بريد سايت پرشين تاك در بخش برنامه نويسي كل وي بي و دلفي
ببينيد اين بنده خدا دوستام اميد و بهروز چي ميكشن يه ذره كمك كنيد
اين يارو دلفي كاره آدم حسابي منم كه جرات ندارم حرف بزن
بريد از وي بي دفاع كنيد
:roll:
۱۲-تير-۱۳۸۳, ۱۲:۵۵:۲۴

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مشکل در وارد شدن به یک پوشه ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω 4 6,369 ۱۹-فروردین-۱۳۸۸, ۱۹:۳۶:۲۶
آخرین ارسال: Loyal
  DVB چيه و آيا ميتوان بدون مخابرات اينترنت داشت ashkan 20 26,505 ۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۲۲:۳۸:۰۳
آخرین ارسال: Mr.pRoGraMmer
  پول دار شدن صد در صد بدون هیچ گونه سرمایه گذاری حتی یک ریال aie_saber 2 18,575 ۲۹-فروردین-۱۳۸۴, ۱۲:۱۰:۳۶
آخرین ارسال: mehdvirus
  كنكوري هاي كارشناسي ارشد نرم افزار وارد شوند NabiKAZ 17 16,025 ۲۳-اسفند-۱۳۸۳, ۱۳:۳۱:۴۵
آخرین ارسال: Mamad2003
  با اين كد صبح زود از خواب پا بشيد Mohamad_VB 13 8,703 ۱۸-اسفند-۱۳۸۳, ۰۸:۰۷:۰۲
آخرین ارسال: ha_60
  سطح عملو(ترو خدا وارد شيد واسه ايران ويج حياتيه) yamin 9 6,334 ۱۷-شهریور-۱۳۸۳, ۱۰:۱۳:۰۰
آخرین ارسال: Toxic_Program
  مهم تمام عزيزاني كه برنامه هاي مهم نوشته اند وارد شويد yamin 9 6,167 ۰۷-شهریور-۱۳۸۳, ۲۰:۵۵:۰۶
آخرین ارسال: v-mashmoolie
  اپن سورسيا وارد شيد yamin 0 1,657 ۰۶-شهریور-۱۳۸۳, ۱۲:۰۰:۲۴
آخرین ارسال: yamin
  نصب ويندوز xp بدون هيچي اتوماتيك 4shir 5 3,748 ۲۲-مرداد-۱۳۸۳, ۰۳:۱۴:۵۰
آخرین ارسال: kiarashkasra

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS