امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تروجان KEYLOGGER
نویسنده پیام
mghhgm آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 1
( 2 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
تروجان KEYLOGGER
سلام.خسته نباشید.تصمیم دارم یک تروجان بنویسم به این صورت که تمام کلید هایی که کاربر میزنه و سایت هایی که میره رو ذخیره کنه و به ایمیل من ارسال کنه.
برای همین می خواستم خودم بنویسمش.اما نمیدونم با چه زبانی این کار رو انجام بدم ، زودتر به نتیجه میرسم و کم خطرتر(از نظر لو رفتن و ...) هست؟

اگر با C# این کار رو انجام بدم ، مجبورم قبل از شروع به کار تروجان ، فریم ورک زبان C# رو روی رایانه طرف نصب کنم که این کار خیلی غیر عقلانی هست.در مورد دلفی هم مسئله شبیه به همین هست

از دوستان پرسیدم گفتن C یا C++ یا اسمبلی اما بعد از این نظر،خیلی ها گفتن زبان سی و اسمبلی دیگه برای این کارا خیلی قدیمی و وقتگیر هست.به نظر شما چه زبانی بهتره؟

ممنونم
۱۱-تير-۱۳۸۹, ۱۱:۵۶:۰۵
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #2
RE: تروجان KEYLOGGER
(۱۱-تير-۱۳۸۹, ۱۱:۵۶:۰۵)mghhgm نوشته است: در مورد دلفی هم مسئله شبیه به همین هست
Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze

مگه میخواهی از Delphi Prism استفاده کنی؟

از Delphi Win32 استفاده کن نیاز به نصب هیچی هم نداره

دلفی یکی از محاصنش StandAloneبودنشه یعنی برای اجرا نیاز به هیچی نداره

[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
۱۱-تير-۱۳۸۹, ۱۶:۲۲:۴۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mghhgm آفلاین
تازه وارد

( 2 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #3
از C# هم میشه استفاده کرد؟
۱۱-تير-۱۳۸۹, ۱۹:۰۱:۲۳
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

ارسال: #4
(۱۱-تير-۱۳۸۹, ۱۹:۰۱:۲۳)mghhgm نوشته است: از C# هم میشه استفاده کرد؟

(۱۱-تير-۱۳۸۹, ۱۱:۵۶:۰۵)mghhgm نوشته است: اگر با C# این کار رو انجام بدم ، مجبورم قبل از شروع به کار تروجان ، فریم ورک زبان C# رو روی رایانه طرف نصب کنم که این کار خیلی غیر عقلانی هست.

۱۱-تير-۱۳۸۹, ۲۱:۵۷:۳۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mghhgm آفلاین
تازه وارد

( 2 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #5
(۱۱-تير-۱۳۸۹, ۲۱:۵۷:۳۰)lord_viper نوشته است:

(۱۱-تير-۱۳۸۹, ۱۱:۵۶:۰۵)mghhgm نوشته است: اگر با C# این کار رو انجام بدم ، مجبورم قبل از شروع به کار تروجان ، فریم ورک زبان C# رو روی رایانه طرف نصب کنم که این کار خیلی غیر عقلانی هست.

شما چه بامزه هستید.شوکولات

جناب من سوال کردم و گفتم شاید راهی باشه در C# که ما ندونیم.برای دلفی هم حتما باید شما یک سری فایل رو داخل پوشه سیستم 32 ویندوز کپی کنید تا برنامه اجرا بشه
۱۱-تير-۱۳۸۹, ۲۲:۰۸:۲۶
mohamadpk آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 39

تشکرها : 726
( 661 تشکر در 257 ارسال )
ارسال: #6
برای نوشتن تروجان c قدیمی است با c++ هم به نظر من نمی صرفه . الان بهترین زبان ها برای این کار vb6 و دلفی هستند. که با هر دوی این زبان ها مثال های زیادی هم وجود داره در سایت های مختلف . c# که به درد لای جرز هم نمی خوره . اما اگر می خواید یه زبان یاد بگیرید و ادامه بدید که همه کار با هاش بشه انجام داد حتی قوی ترین کار های سیستمی تا کار با پایگاه داده تا هر چیز دیگه که هم ساده باشه هم زمانت رو از دست ندی هم چهره برنامت کاربر پسند باشه دلفی بهترین هست. همه چیز داره و کار رو آسون می کنه. از هیچ نظری هم کم نمیاره.

این رو هم بگم اگر من دلفی رو چند سال پیش دیده بودم زمان خودم رو برای c و c++ و c# و vb6 هدر نمی دادم.
دلفی win 32 احتیاج به فایل ازافه نداره .

وطنم ای عشق همیشگی من ایران زمین

شقایق ها گل میکنن دوباره عاشق میشن...........قصه عشق وطن رو به غنچه هاشون میگن

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-تير-۱۳۸۹, ۱۳:۲۵:۱۴، توسط mohamadpk.)
۱۲-تير-۱۳۸۹, ۱۳:۲۱:۴۷
تشکر شده توسط : mghhgm
mghhgm آفلاین
تازه وارد

( 2 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #7
واقعا از کمکت ممنونم دوست عزیز
۱۲-تير-۱۳۸۹, ۱۳:۳۹:۱۵
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

ارسال: #8
(۱۱-تير-۱۳۸۹, ۲۲:۰۸:۲۶)mghhgm نوشته است:
(۱۱-تير-۱۳۸۹, ۲۱:۵۷:۳۰)lord_viper نوشته است:

شما چه بامزه هستید.شوکولات
با مزگی از خودته.باقلوا
نقل قول: جناب من سوال کردم و گفتم شاید راهی باشه در C# که ما ندونیم.
اگه بود قطعا میگفتم
نقل قول: برای دلفی هم حتما باید شما یک سری فایل رو داخل پوشه سیستم 32 ویندوز کپی کنید تا برنامه اجرا بشه
لطفا اون یک سری فایل رو معرفی کنین

۱۲-تير-۱۳۸۹, ۱۳:۴۹:۱۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mghhgm آفلاین
تازه وارد

( 2 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #9
(۱۲-تير-۱۳۸۹, ۱۳:۲۱:۴۷)mohamadpk نوشته است: برای نوشتن تروجان c قدیمی است با c++ هم به نظر من نمی صرفه . الان بهترین زبان ها برای این کار vb6 و دلفی هستند. که با هر دوی این زبان ها مثال های زیادی هم وجود داره در سایت های مختلف . c# که به درد لای جرز هم نمی خوره . اما اگر می خواید یه زبان یاد بگیرید و ادامه بدید که همه کار با هاش بشه انجام داد حتی قوی ترین کار های سیستمی تا کار با پایگاه داده تا هر چیز دیگه که هم ساده باشه هم زمانت رو از دست ندی هم چهره برنامت کاربر پسند باشه دلفی بهترین هست. همه چیز داره و کار رو آسون می کنه. از هیچ نظری هم کم نمیاره.

این رو هم بگم اگر من دلفی رو چند سال پیش دیده بودم زمان خودم رو برای c و c++ و c# و vb6 هدر نمی دادم.
دلفی win 32 احتیاج به فایل ازافه نداره .

دوست گرامی در دانشگاه ما کسایی که چندین سال شده با دلفی کار کردن ، بهم میگفتن فقط C# خوبه؟ راستش من الان یکسالی هست که در انتخاب زبان خوب درگیرم و هر فردی یه جوابی میده.ما که کلا گیج شدیم کدوم زبان هم خوب و هم قوی هست.نظر شما باز هم همون دلفی هست؟؟
۱۲-تير-۱۳۸۹, ۱۳:۵۰:۲۷
mohamadpk آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 39

تشکرها : 726
( 661 تشکر در 257 ارسال )
ارسال: #10
c#آسونه . راحته. البته بستگی داره بخوای چی کار کنی؟.اگر ویروس می خوای بنویسی ؟ چه ویروسی می خوای بنویسی ؟. اگر می خوای خیلی حرفه ای باشی و مثلا ویروس بنویسی که کلا حجمش 5 کیلو بایت بشه . برو سراغ اسمبلی. یا بعضی از کامپایلر های c . اگر می خوای زبانی یاد بگیری که همه کار بکنه و آسون باشه vb 6 . که باز تو vb 6 نمی تونی با سخت افزار ارتباط بر قرار کنی . ولی برای نوشتن ویروس حتما نباید بری سراغ سخت افزار. اگر می خوای روت کیت بنویسی برو سراغ c++ و ماکروسافت sdk. اما اگر می خوای زبانی یاد بگیری که همه کار بکنه حتی inline asm هم مثل c++ و c داشته باشه . برو سراغ دلفی . با دلفی همه کار می تونی بکنی آسون هم هست . هیچ چیز نیست که نشه با دلفی انجام داد. مخصوصا اگر می خوای asm هم توش کار کنی delphi خوبه. اما تو vb 6 هم میشه با asm کار کرد البته نه inline. و خیلی هم سخته کار با asm تو vb6.به نظر من هم بسته به نوع علاقه مندیت داره هم به نوع کاری که می خوای بکنی. هم به زمانی که می خوای بزاری و هم به هزار تا چیز دیگه. کسانی که سراغ .net می رن چه c# چه دیگر زبان های .net از نظر من تنبل هستند. البته توهین نشه این نظر شخصی من بود. و باز از نظر من هرگز برنامه نویس نمی شن. و فکرشون باز نمیشه. شما اگر با c کار کنی یا حتی c++ اون وقت قدر دلفی رو می دونی .حرف زیاده به نظر من شروع کن و تحقیق رو ول کن . تا در گیر برنامه نویسی و تولید نرم افزار نشی علاقه مندیت و زبان مورد علاقه خودت رو پیدا نمی کنی. فوقش اینه که یه زبون رو یاد گرفتی و اون وقت خیلی آسون زبون های دیگه رو یاد می گیری جون مغز برنامه نویسی رو درک کردی.

وطنم ای عشق همیشگی من ایران زمین

شقایق ها گل میکنن دوباره عاشق میشن...........قصه عشق وطن رو به غنچه هاشون میگن

۱۲-تير-۱۳۸۹, ۱۸:۴۷:۱۱
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

ارسال: #11
(۱۲-تير-۱۳۸۹, ۱۳:۵۰:۲۷)mghhgm نوشته است: دوست گرامی در دانشگاه ما کسایی که چندین سال شده با دلفی کار کردن ، بهم میگفتن فقط C# خوبه؟ راستش من الان یکسالی هست که در انتخاب زبان خوب درگیرم و هر فردی یه جوابی میده.ما که کلا گیج شدیم کدوم زبان هم خوب و هم قوی هست.نظر شما باز هم همون دلفی هست؟؟
ببینین مهم اینه که شما قدرت رو تو چی میبینین؟
کار با سخت افزار؟سادگی کد نویسی؟خوانا بودن دستورات؟
مهم نیست با چه زبانی برنامه نویسی میکنین مهم اینه که اون زبان احتیاجات شما رو براورده کنه دوره vb6دیگه تموم شده گزینه های خیلی مناسبتری الان پیدا میشه
اگه شما میخواهین کدهای تجاری تولید کنین میتونین از delphi یا زبانهای مبتنی بر dot Netاستفاده کنین که به علت توابع بالایی که دارن به شما امکان ایجاد برنامه های بزرگ در زمان کم رو میدنو همون طور که میدونین زمان یک فاکتور مهم در روند اجرای یک پروژه هست الان برنامه نویسی داره به سمت تحت وب میره که تو ایران ASP.net گزینه خوبی هست
اگه میخواهین ویروس نویسی کنین میتونین از زبانهای غیر دات نتی مثل c++یا delphiیا vb6 استفاده کنین یا اگه نیاز به کار با سخت افزار دارین میتونین از c/c++یا اسمبلی استفاده کنین

اگه اصول برنامه نویسی و طریقه نوشتن برنامه رو بلد باشین به راحتی میتونین با هر زبانی برنامه نویسی کنین

۱۲-تير-۱۳۸۹, ۱۹:۲۱:۵۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : HoseinVig

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS