نقل قول: با عرض سلام و عرض ادب خدمت آقای مدیر بخش الکترونیک
آقای مدیر من متولد 1345 هستم یعنی 46 سال سن دارم و لیسانس الکترونیک دارم و موهایم را نیز در این راه سفید کرده ام ولی عرض به خدمت شما زمانی که ما درس میخواندیم برنامه نویسی نبود حالا که هست من سعی میکنم در این آخر عمر یاد بگیرم نمیدونم چیزی رو که مینویسید خودتان هم میبینید یا نه بنده با این سن و سالم فرق بین شصتی و از اون کلیدهای چند حالته که شما میفرمایید را یعنی نمیتونم تشخیص بدم بگذریم از اینها رک و پوست کنده بگم کسانی که میان رو سایت و مشکلشون رو بیان میکنن میخوان نتیجه بگیرن مثلا بنده اومده بودم اینجا که شما بفرمایید برو help نرم افزار و نگاه کن یاد بگیر یعنی من اینو خودم نمیدونستم باید شما میفرمودید تا بفهمم تو این ده بیست پست فقط با کلمات بازی کردی راستی خودت بگو چی راهنمایی کردی همه آنچه که شما فرمودید من میدونستم شما مدیر بخش الکترونیک هستین و میتونین اسم منو هم پاک کنید ولی عمری از ما گذشته نمیخوام نصیحت کنم یه توصیه دارم برین از techno-electro یاد بگیرین نه از eca که یکی دو سال اطلاعات مردم رو جمع کردو بعد سایتو بست و شروع به تولید کرد خدا شاهده من خیلی چیزها رو از سایتهای خارجی یاد گرفته ام تمام سایتهای ایرانی به جز یکی دوتا حتی اون نرم افزارهای برنامه نویسی و غیره رو که خارجیها بصورت مفت در اختیار من و شما قرار داده اند میفروشند ولی بدانید که این هویت ایرانی بودن نیست یک کلام اگر میفرمودید کمک نیکنم ناراحت نمیشدم ولی ده بیست پست بازی کردن با کلمات نمیدونم دیگه چه معنایی دارد خودت میدونی بیش از این وقت شما رو نگیرم با عرض پوزش و عذر خواهی مجدد آیدین
شرمنده دوست عزيز .
يكي از اشكالات همه ي ما انتظاراتي هست كه از بقيه داريم ( چه به جا و چه بي جا )
مشخصا قصد من وقت گذروني و ... نبودهه . جهت اطلاع دارم براي ارشد مي خونم + چندتا كار ديگه كه به شدت وقت گير هست و در كل زمان اضافه = 0
با اين وجود گه گاهي لابه لايي كارها مي يام به سايت سر مي زنم و پاسخ هايي هم در حد توانم مي دم كه كار كسي لنگ نمونه.
واقعا از نوشته هاي من وقت گذروني رو برداشت كرديد !!
شما حتي خواستتون رو هم درست مطرح نمي كنيد و من تا الان هم دقيق متوجه مشكل شما نشدم! اما با اين وجود زمان گذاشتم و جوانب ديگه ي كار رو هم گفتم.
اگر تمام مواردي رو كه گفتم و شما اين ها رو مي دونستيد ، دليل اينه كه سطح شما و مشكلتون براي من مشخص نبودهه و طبيعيه چون اولين برخوردمون بودهه ، و در طول اين چند پست هم حرفي نزديد كه دقيقا چيا رو مي دونيد و چيا رو نمي دونيد!
شما در پست آخر بريدين و دوختين دوست عزيز ، نزاريد يه جا جمع بشه و بعد بخوايد اينطوري پست بزنيد ، همين حرف ها رو كم كم انتقال مي داديد در پست هاي قبليتون ، مشكل كار تا حالا در اومده بود. وقتي شما نگي كه پست هاي من براي شما محتوا نداشته ، وقتي نگيد ... و مرتب تعارف كنيد، چه انتظاري از من داريد ؟!!
بنده تازه فهميدم ، آقا آيدين ، بزرگ ما ، تحصيلاتش چي بودهه و سنشون چي بودهه .
در فروم بچه هاي راهنمايي و دبيرستاني هم داريم كه بعضي ياشون هم واقعا كارشون درسته !!
خوب اين تفاوت ها رو چطور مي تونم تشخيص بدم ، از متن پست ها بر حسب تجربه ، خطا هم ممكنه پيش بياد ، گر چه زياد هم مهم نيست.
مورد ديگه همونطور كه دوستمون behzady گفتن ، دقيقا همينطور هست!
مثلا شما در يه تاپيك بگو كه من با PWM بلد نيستم كار كنم. خوب بقيه بهتون آدرس مي دن كه كجا مي تونيد مطالبش رو بخونيد ، اگر بگيد كار كرديد و فلان جا مشكل داريد ، بقيه مي گن كدتون رو بذاريد تا چك كنيم و بعد هم ايراد كار رو بهتون مي گن و احيانا با كد اصلاح شده ...
حالا خودتون بگيد ، يكي مثل من كه از سطح تسلط شما خبر ندارهه از پيام زير چي رو بايد بفهمه ؟!!
نقل قول: امیدوارم تونسته باشم توضیح بدم و این هم میدونم که اینکارها رو با PWM
میشه انجام داد ولی چطوری؟
مشكل سر انتظارات هست.
اگر هم منظورتون اين بودهه كه شما نصف پروژه رو نوشتين ، باقيش رو با اين امكاناتي كه شما مي خوايد ، يه نفر بياد كد بزنه و آماده تحويلتون بدهه ...
كه فكر نكنم از اين كارها تو هيچ فرومي صورت بگيرهه و عقلاني نيست !
مطمئن باشيد كه اشكال از سمت من يا امثال من نبودهه ، با همين روش 99% اعضا مشكلشون حل مي شه ... حتي در بعضا در پاسخ اول !!
در ضمن اگر به پست هاتون جواب داده مي شه بايستي ممنون باشيد ، چون هيچ كس اينجا هيچ وظيفه اي ندارهه و جواب دادن ها تنها از روي خير خواهي هست ...
نقل قول: یه توصیه دارم برین از techno-electro یاد بگیرین نه از eca که یکی دو سال اطلاعات مردم رو جمع کردو بعد سایتو بست و شروع به تولید کرد خدا شاهده من خیلی چیزها رو از سایتهای خارجی یاد گرفته ام تمام سایتهای ایرانی به جز یکی دوتا حتی اون نرم افزارهای برنامه نویسی و غیره رو که خارجیها بصورت مفت در اختیار من و شما قرار داده اند میفروشند ولی بدانید که این هویت ایرانی بودن نیست
هر كس بنا به هدفي كه دارهه كارش رو جلو مي برهه ، حركت سايت به اين صورته ، سياستي پشتشونه . هر كس هر لطفي مي كنه دستش درد نكنه. والا در دانشگاه هم خبري نيست ، اكثرا كه چيزي بلدن همه خودشون ياد گرفتن ، سايتاي خارجي هم خيلي مفيدهه ، جرقه ي خود من رو همين ايرانويج زد و به همين دليل اينجا هستم. براي هيچ كاريم هم راهنما نداشتم ، كه حالا از كجا شروع كنم و ... ، راهنمايي يكي از با ارزش ترين كارهاست. از وقتي كه 0 كيلومتر بودم تو همين سايت بودم ، نه اينكه هر پستي مي زدم به جواب مي رسيدم ... ، نه ، راه پيدا كردن مشكلات رو پيدا كردم و سعي دارم اين رو به بقيه هم بتونم ياد بدم.چون نتيجه اش بي نيازي هست ...
و در مورد اون نرم افزارها نمي دونم منظورتون دقيقا كدوم هست ، اما من تا حالا نديدم و نرم افزارها رو بجز يك مورد، بقيه رو رايگان دانلود كردم كه 100% اونور بايد بالاشون پول داده بشه...
------------------
حذف نام كاربري و ... هم فرقي به حال من ندارهه و تاثيري روي روال كاريمون ندارهه ...
الان هم بجاي اين حرف ها ، مشكلاتتون رو خورد خورد و جزئي ، جدا جدا مطرح كنيد تا ان شاءالله مشكلتون به كمك دوستان حل بشه.( البته با توجه به داستانهاي بالا )
موفق باشيد آقا آيدين.