امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالهای برنامه نویسی با کامپایلر BASCOM
نویسنده پیام
soy1345 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 31
( 3 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #177
RE: سوالهای برنامه نویسی با کامپایلر BASCOM
استاد ضمن تشکر از راهنماییتان
دستوری که شما میفرمایید آیا باز هم باید داخل حلقه بنویسم یا میتونم از حلقه خارجش کنم تا با ADC تداخل نکنه
با تشکر آیدین
۰۹-مرداد-۱۳۹۱, ۲۳:۰۶:۰۳
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #178
1- به يه بي سوادي مثل من هيچ وقت استاد نگو ...

همونطور كه در پست قبل گفتم ، اين دستور رو مرتب بايستي در خطوط برنامه چك كني. يعني بايد درون حلقه باشه
منظورتون رو نفهميدم از اينكه با ADC تداخل مي كنه ! ( تداخلي ندارهه ، اين كار خودش رو مي كنه و اون هم كار خودش رو ... )

البته چون خطوط برنامه زيادهه ، بهترهه كارتون رو جمع و جور تر كنيد و Label بندي كنيد كه زماني كه كليد رو مي زنيد ، خطوط برنامه بهش برسه.
البته مي شه گتره اي هم كار كرد و سر و ته اش رو هم آورد ، اما اصولي كار بشه ، كار تميز تر هست و بازدهيش بيشترهه .

موفق باشيد.

۱۰-مرداد-۱۳۹۱, ۰۰:۲۴:۴۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
soy1345 آفلاین
تازه وارد

( 3 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #179
با تشکر از لطف شما
استاد شکست نفسی نکنید من دارم از شما یاد میگیرم چشم برنامه رو جمع و جورش میکنم استاد دو تا خواهش از شما داشتم یکی اینکه راهنمای کنید که من بتونم سه تا کلید برا برنامه بزارم که باآنها بتونم 1.صدا رو کم و زیاد کنم 2.نور صفحه رو کم و زیاد کنم دوم هم اینکه در برنامه زیر چطوری بنویسم وقتی ولتاژ به ده و کمتر از ده رسید به جای ولتاژ یک کلمه مثل Lower بنویسه و همینطور این کلمه چشمک بزنه باز هم از محبت شما بی نهایت تشکر میکنم با تشکر آیدین

Start Adc
V = Getadc(0)
Stop Adc
R = V \ 10
If R <> 0 Then R = R + 1
Show = Fusing(r , "#.&")
Upperline : Lcd Show ; "V" ; Spc(5)
If R =< 10 Then
End If
۱۱-مرداد-۱۳۹۱, ۰۲:۳۷:۳۰
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #180
نقل قول: استاد شکست نفسی نکنید
دوست عزيز جدي گفتم ، اين استاد استاد كردن ها ، كار دست خيلي ها دادهه ... ، نكنيد اين كار رو عزيزهه من ...
---------------
در جريان برنامه اي كه نوشتيد و قطعاتي كه استفاده كرديد نيستم !
اگر برنامه كار خودتون هست كه اضافه كردن اين قابليت ها نبايد كاري داشته باشه ...
---
1.بلند و كم كردن صدا بسته به روش و سخت افزاري دارهه كه استفاده كرديد.
---
2. كم و زياد كردن نور صفحه بستگي به LCD مورد استفاده دارهه ( احتمالا از اين تك رنگه هاست، درسته )، با گذاشتن چند طبقه مقاومت و در گير كردن چند پايه از ميكرو مي تونيد مقاومت بين پايه هاي بك لايت LCD رو كم و زياد كنيد.
----> روش ديگه اينكه با يكي از تايمرها ،‌ موج PWM درست كنيد و با استفاده از يك ترانزيستور و البته يه فيلتر پايين گذر ولتاژ اعمالي به بك لايت رو كم و زياد كنيد.
------
3. ولتاژ رو اگر با ADC چك مي كنيد ،‌وقتي مقداري رو از ADC خوندي و مقدار ديجيتال رو به ولتاژ تبديل كرديد ،‌يك شرط مي ذاري كه اگر كمتر از 10 شد روي LCD اون عبارت رو نشون بده ( مي توني براي اين تيكه يه تابع يا ساب روتين و يا Label بنويسي كه در اونجا در يه حلقه نمايش صفحه رو قطع و وصل مي كني. ) و اگر كمتر از 10 نبود باقيه برنامه ...

موفق باشي.

۱۱-مرداد-۱۳۹۱, ۰۳:۳۷:۵۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
soy1345 آفلاین
تازه وارد

( 3 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #181
دوست عزیز با تشکر از اینکه جواب سوالات مرا لطف میفرمایید
باید عرض کنم که یه دستگاه فلزیاب ساخته ام و میخوام دیجیتالیش کنم برنامه رو هم خودم نوشته ام عرض به خدمت شما منضرم کلید نبود بلکه شصتی بود که بتونم یه منوی درست کنم که هم تو صفحه نشون داده بشه و هم بتونم کارایی که گفتم انجام بدم باید عرض کنم که بنده تازه برنامه رو یاد میگیرم برنامه رو گذاشته بودم که چی بنویسم اونجا تا ولتاژ کمتر شد و به 10 رسید کلمه Lower با حالت چشمک زن نوشته بشه والا اونی شما میفرمایید میدونم ولی نمیتونم بنویسم راجع به شصتی ها میدونم با ولی چطوری اونو نمیدونم البته خیلی تلاش میکنم تا خودم بنویسم تا اینجا یه ماه طول کشیده تا اینهارو بنویسم باز از لطف شما بی نهایت سپاسگزارم
۱۱-مرداد-۱۳۹۱, ۰۴:۲۱:۳۶
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #182
والا من متوجه منظورتون نمي شم. كليد ؟ شصتي ؟!
menu مي خوايد درست كنيد با LCD 16*2 ?!
منظورتون از menu چيه؟ وقتي مي گيد Menu ذهن من مي رهه سمت يه منوي گرافيكي براي GLCD يا LCD رنگي !

خلاصه واضح تر بگيد ، جوري بنويسيد كه تجسمات من هم از صحبتاتون مثل تجسم خودتون از پروژه بشه ...

در كل براي چك كردن چند تا دكمه ، به تعداد دكمه ها دستور Debounce در حلقه گذاشته مي شه ...

نقل قول: DO
Debounce ...1
Debounce ... 2
Debounce ... 3
.
.
.
Loop

در هر دستور يك ليبل تعريف مي شه ، كه ليبل ها رو هم بايد در برنامه تعريف كنيد دستورات لازم براي اون رو بنويسيد.

براي ADC

اگر از Vref=5v استفاده مي كنيد ، مقدار ولتاژ خوانده شده از اين رابطه بدست مي ياد
V=(D/1023)*Vref
البته به شرطي كه ADC در مود 10 بيتي پيكربندي بشه كه به صورت ديفالت هست.
D همون مقدار ديجيتالي هست كه با getadc مي گيريش.
خوب حالا مي نويسي

کد php:
if v<10 then
.
.
.
end if 

موفق باشي.

۱۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۵۵:۳۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
soy1345 آفلاین
تازه وارد

( 3 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #183
سلام خسته نباشید
مشکل ولتاؤ رو به این صورت حل کردم و ولتاژ تا به ده میرسه کلمه ظاهر میشه استاد من هم تلاش میکنم

Start Adc
V = Getadc(0)
Stop Adc
R = V \ 10
If R > 10 Then
Show = Fusing(r , "#.&") + " V "
Elseif R < 10 Then
Show = "Lower "
End If
Locate 1 , 1 : Lcd Show
Waitms 10

در مورد شصتی: حتما فلزیابهای خارجی رو دیدی که با یه شصتی میره تو بعد مثلا با دگمه بالایی صدا رو زیاد میکنه و با دگمه پایینی صدا را کم میکنه
بعد شصتی رو دوباره فشار میده میره به یه زیر منوی دیگه مثلا نور صفحه رو کم و زیاد میکنه بعد با فشار شصتی باز یه زیر منوی دیگه در مورد LCD هم بلی از 2x16 استفاده میکنم امیدوارم تونسته باشم توضیح بدم و این هم میدونم که اینکارها رو با PWM
میشه انجام داد ولی چطوری؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۵:۰۰:۱۶، توسط soy1345.)
۱۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۴:۵۸:۲۶
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #184
R = V \ 10

اين رابطه اگر براي ولتاژ هست كه غلطه ...
رابطه رو تو پست قبليم نوشتم.

من تو نخ فلزيلب نبودم ، اما فكر كنم منظورتون رو متوجه شدم.
شما از اون شصتي ها داريد ؟! ( اين شصتي ها هم احتمالا كار چندتا كليد رو انجام مي دن ديگه ... )
من تا حالا نديدم و باهاشون كار نكردم ، اما اگر داري بايد پايه هاشون رو تست كني و ببيني سبك عملكردش چطوريه .
جاي اون هم مي توني از چندتا كليد معمولي استفاده كني ديگه ... ( مهم نيست ! )

نقل قول: امیدوارم تونسته باشم توضیح بدم و این هم میدونم که اینکارها رو با PWM

كجاش رو چطوري ؟!
2 حالت دارهه ، يا كلا با PWM و ... آشنايي نداريد ، كه كاري ندارهه ، دنبالش مي ري و ياد مي گيري ( در Help بسكام هست )
يا اينكه نمي دوني چطوري تو برنامه و كجاش بگنجونيش ، كه اين تا حدودي سليقه ايه ... ( و تجربي كه براي شروع مي توني آزمون خطا كني تا به ازاء 100 بار جاگذاريه اشتباه ، بلاخره 1 بار درست كار كنه و در جاي درستش كد رو بذاري )

و البته كار خودتونه ، شما برنامه اتون رو ماژول ماژول مي كنيد و ارتباطات مابين قسمت هاي مختلف رو با هم تعيين مي كنيد ،‌ خوب حالا هر ماژول معلومه چه كاري بايد انجام بدهه ... ( همون طرح اوليه براي برنامه اي كه ريختيد )
خوب اين ها رو هم سرجاي مربوطه مي ذاريد و اصلا منحصر به فرد نيست. روش هاي مختلفي هم دارهه و چيز عجيبي نيست.

مثلا براي اين شصتيه ، هر حالت شصتي رو مي تونيد مثل 1 يا 0 شدن يك پايه از ميكرو در نظر بگيريد ( ساده ترين حالت ، چون از ساختارش خبري ندارم )
خوب دقيقا مثل اين هست كه يك تك كليد رو زديد ، پس خط هاي برنامه بايد مرتب اين ها رو چك كنه ... ( يا از وقفه ي خارجي استفاده كنيد )
دستور Debounce هم اگر نگاه كرده باشيد ، حساسيت سطح يك پايه ي ميكرو ( كه كليد بهش وصل هست ) رو تعيين مي كنه و آخرش اسم يك label هست كه اگر شرط Debounce برقرار شد ، به اون label مربوطه پرش مي كنه ( همون زير منوي مد نظر شما ) و دستورات مربوط رو اجرا مي كنه و وقتي زير روال تمام شد ، دوبارهه بر مي گرده به جاي قبل و تمام كليد ها رو مثل قبل مرتب چك مي كنه تا اينكه يكيشون زده بشه و ... ( ادامه ي ماجرا )

اگر مشكلتون سر شناخت توابع و ابزارهايي هست كه در برنامه نويسي مي شه به كاربرد ، كه بايد بريد دنبالش رو ياد بگيريد.

اگر هم ايده و ... هست ، كه اين بستگي به خلاقيت برنامه نويس دارهه و چندتا سرنخ هم دادم دستتون ، كه باز بايد دنبال كني و كار خودته ...

موفق باشي.

۱۱-مرداد-۱۳۹۱, ۲۱:۱۲:۲۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : alimogmov
soy1345 آفلاین
تازه وارد

( 3 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #185
با عرض سلام و عرض ادب خدمت آقای مدیر بخش الکترونیک
آقای مدیر من متولد 1345 هستم یعنی 46 سال سن دارم و لیسانس الکترونیک دارم و موهایم را نیز در این راه سفید کرده ام ولی عرض به خدمت شما زمانی که ما درس میخواندیم برنامه نویسی نبود حالا که هست من سعی میکنم در این آخر عمر یاد بگیرم نمیدونم چیزی رو که مینویسید خودتان هم میبینید یا نه بنده با این سن و سالم فرق بین شصتی و از اون کلیدهای چند حالته که شما میفرمایید را یعنی نمیتونم تشخیص بدم بگذریم از اینها رک و پوست کنده بگم کسانی که میان رو سایت و مشکلشون رو بیان میکنن میخوان نتیجه بگیرن مثلا بنده اومده بودم اینجا که شما بفرمایید برو help نرم افزار و نگاه کن یاد بگیر یعنی من اینو خودم نمیدونستم باید شما میفرمودید تا بفهمم تو این ده بیست پست فقط با کلمات بازی کردی راستی خودت بگو چی راهنمایی کردی همه آنچه که شما فرمودید من میدونستم شما مدیر بخش الکترونیک هستین و میتونین اسم منو هم پاک کنید ولی عمری از ما گذشته نمیخوام نصیحت کنم یه توصیه دارم برین از techno-electro یاد بگیرین نه از eca که یکی دو سال اطلاعات مردم رو جمع کردو بعد سایتو بست و شروع به تولید کرد خدا شاهده من خیلی چیزها رو از سایتهای خارجی یاد گرفته ام تمام سایتهای ایرانی به جز یکی دوتا حتی اون نرم افزارهای برنامه نویسی و غیره رو که خارجیها بصورت مفت در اختیار من و شما قرار داده اند میفروشند ولی بدانید که این هویت ایرانی بودن نیست یک کلام اگر میفرمودید کمک نیکنم ناراحت نمیشدم ولی ده بیست پست بازی کردن با کلمات نمیدونم دیگه چه معنایی دارد خودت میدونی بیش از این وقت شما رو نگیرم با عرض پوزش و عذر خواهی مجدد آیدین
۱۲-مرداد-۱۳۹۱, ۰۳:۵۶:۰۲
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 57

تشکرها : 4094
( 6339 تشکر در 2085 ارسال )
ارسال: #186
(۱۲-مرداد-۱۳۹۱, ۰۳:۵۶:۰۲)soy1345 نوشته است: با عرض سلام و عرض ادب خدمت آقای مدیر بخش الکترونیک
آقای مدیر من متولد 1345 هستم یعنی 46 سال سن دارم و لیسانس الکترونیک دارم و موهایم را نیز در این راه سفید کرده ام ولی عرض به خدمت شما زمانی که ما درس میخواندیم برنامه نویسی نبود حالا که هست من سعی میکنم در این آخر عمر یاد بگیرم نمیدونم چیزی رو که مینویسید خودتان هم میبینید یا نه بنده با این سن و سالم فرق بین شصتی و از اون کلیدهای چند حالته که شما میفرمایید را یعنی نمیتونم تشخیص بدم بگذریم از اینها رک و پوست کنده بگم کسانی که میان رو سایت و مشکلشون رو بیان میکنن میخوان نتیجه بگیرن مثلا بنده اومده بودم اینجا که شما بفرمایید برو help نرم افزار و نگاه کن یاد بگیر یعنی من اینو خودم نمیدونستم باید شما میفرمودید تا بفهمم تو این ده بیست پست فقط با کلمات بازی کردی راستی خودت بگو چی راهنمایی کردی همه آنچه که شما فرمودید من میدونستم شما مدیر بخش الکترونیک هستین و میتونین اسم منو هم پاک کنید ولی عمری از ما گذشته نمیخوام نصیحت کنم یه توصیه دارم برین از techno-electro یاد بگیرین نه از eca که یکی دو سال اطلاعات مردم رو جمع کردو بعد سایتو بست و شروع به تولید کرد خدا شاهده من خیلی چیزها رو از سایتهای خارجی یاد گرفته ام تمام سایتهای ایرانی به جز یکی دوتا حتی اون نرم افزارهای برنامه نویسی و غیره رو که خارجیها بصورت مفت در اختیار من و شما قرار داده اند میفروشند ولی بدانید که این هویت ایرانی بودن نیست یک کلام اگر میفرمودید کمک نیکنم ناراحت نمیشدم ولی ده بیست پست بازی کردن با کلمات نمیدونم دیگه چه معنایی دارد خودت میدونی بیش از این وقت شما رو نگیرم با عرض پوزش و عذر خواهی مجدد آیدین
خوب مشخصه قسمت هایی رو برای اموزش گذاشتن قسمت هایی رو برای رفع اشکال نمی شه ادم یه چیزی رو بلد نباشه بعد بگه مشکل دارم! شما در قسمت هایی که اموزش داده اند رو مطالعه بفرمایید ازمایش بکنید اگر نتیجه نداشت بله تلاش می کنند مشکل را برطرف کنند نه این که به طور کامل اموزش دهند کلاس دانشگاه که نیست انجمنه! اگر در قسمت های مخصوص اموزش عنوان کردید که مثلا فلان چیز را متوجه نشدم اون موقع کسی برای شما توضیح می دهد

به همه عشق بورز، به معدودی اعتماد کن و در حق کسی بدی نکن.
ویلیام شکسپیر

نباید ایمان به انسانیت را از دست دهید. انسانیت یک اقیانوس است؛ اگر قطرات اندکی از اقیانوس کثیف است، اقیانوس کثیف نمی‌شود.
مهاتما گاندی

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
۱۲-مرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۳۳:۰۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : sharin, salehjg
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #187
نقل قول: با عرض سلام و عرض ادب خدمت آقای مدیر بخش الکترونیک

شرمنده دوست عزيز .
يكي از اشكالات همه ي ما انتظاراتي هست كه از بقيه داريم ( چه به جا و چه بي جا )
مشخصا قصد من وقت گذروني و ... نبودهه . جهت اطلاع دارم براي ارشد مي خونم + چندتا كار ديگه كه به شدت وقت گير هست و در كل زمان اضافه = 0
با اين وجود گه گاهي لابه لايي كارها مي يام به سايت سر مي زنم و پاسخ هايي هم در حد توانم مي دم كه كار كسي لنگ نمونه.
واقعا از نوشته هاي من وقت گذروني رو برداشت كرديد !!
شما حتي خواستتون رو هم درست مطرح نمي كنيد و من تا الان هم دقيق متوجه مشكل شما نشدم! اما با اين وجود زمان گذاشتم و جوانب ديگه ي كار رو هم گفتم.
اگر تمام مواردي رو كه گفتم و شما اين ها رو مي دونستيد ، دليل اينه كه سطح شما و مشكلتون براي من مشخص نبودهه و طبيعيه چون اولين برخوردمون بودهه ، و در طول اين چند پست هم حرفي نزديد كه دقيقا چيا رو مي دونيد و چيا رو نمي دونيد!
شما در پست آخر بريدين و دوختين دوست عزيز ، نزاريد يه جا جمع بشه و بعد بخوايد اينطوري پست بزنيد ، همين حرف ها رو كم كم انتقال مي داديد در پست هاي قبليتون ، مشكل كار تا حالا در اومده بود. وقتي شما نگي كه پست هاي من براي شما محتوا نداشته ، وقتي نگيد ... و مرتب تعارف كنيد، چه انتظاري از من داريد ؟!!
بنده تازه فهميدم ، آقا آيدين ، بزرگ ما ، تحصيلاتش چي بودهه و سنشون چي بودهه .
در فروم بچه هاي راهنمايي و دبيرستاني هم داريم كه بعضي ياشون هم واقعا كارشون درسته !!
خوب اين تفاوت ها رو چطور مي تونم تشخيص بدم ، از متن پست ها بر حسب تجربه ، خطا هم ممكنه پيش بياد ، گر چه زياد هم مهم نيست.
مورد ديگه همونطور كه دوستمون behzady گفتن ، دقيقا همينطور هست!
مثلا شما در يه تاپيك بگو كه من با PWM بلد نيستم كار كنم. خوب بقيه بهتون آدرس مي دن كه كجا مي تونيد مطالبش رو بخونيد ، اگر بگيد كار كرديد و فلان جا مشكل داريد ، بقيه مي گن كدتون رو بذاريد تا چك كنيم و بعد هم ايراد كار رو بهتون مي گن و احيانا با كد اصلاح شده ...
حالا خودتون بگيد ، يكي مثل من كه از سطح تسلط شما خبر ندارهه از پيام زير چي رو بايد بفهمه ؟!!
نقل قول: امیدوارم تونسته باشم توضیح بدم و این هم میدونم که اینکارها رو با PWM
مشكل سر انتظارات هست.
اگر هم منظورتون اين بودهه كه شما نصف پروژه رو نوشتين ، باقيش رو با اين امكاناتي كه شما مي خوايد ، يه نفر بياد كد بزنه و آماده تحويلتون بدهه ...
كه فكر نكنم از اين كارها تو هيچ فرومي صورت بگيرهه و عقلاني نيست !
مطمئن باشيد كه اشكال از سمت من يا امثال من نبودهه ، با همين روش 99% اعضا مشكلشون حل مي شه ... حتي در بعضا در پاسخ اول !!
در ضمن اگر به پست هاتون جواب داده مي شه بايستي ممنون باشيد ، چون هيچ كس اينجا هيچ وظيفه اي ندارهه و جواب دادن ها تنها از روي خير خواهي هست ...

نقل قول: یه توصیه دارم برین از techno-electro یاد بگیرین نه از eca که یکی دو سال اطلاعات مردم رو جمع کردو بعد سایتو بست و شروع به تولید کرد خدا شاهده من خیلی چیزها رو از سایتهای خارجی یاد گرفته ام تمام سایتهای ایرانی به جز یکی دوتا حتی اون نرم افزارهای برنامه نویسی و غیره رو که خارجیها بصورت مفت در اختیار من و شما قرار داده اند میفروشند ولی بدانید که این هویت ایرانی بودن نیست
هر كس بنا به هدفي كه دارهه كارش رو جلو مي برهه ، حركت سايت به اين صورته ، سياستي پشتشونه . هر كس هر لطفي مي كنه دستش درد نكنه. والا در دانشگاه هم خبري نيست ، اكثرا كه چيزي بلدن همه خودشون ياد گرفتن ، سايتاي خارجي هم خيلي مفيدهه ، جرقه ي خود من رو همين ايرانويج زد و به همين دليل اينجا هستم. براي هيچ كاريم هم راهنما نداشتم ، كه حالا از كجا شروع كنم و ... ، راهنمايي يكي از با ارزش ترين كارهاست. از وقتي كه 0 كيلومتر بودم تو همين سايت بودم ، نه اينكه هر پستي مي زدم به جواب مي رسيدم ... ، نه ، راه پيدا كردن مشكلات رو پيدا كردم و سعي دارم اين رو به بقيه هم بتونم ياد بدم.چون نتيجه اش بي نيازي هست ...

و در مورد اون نرم افزارها نمي دونم منظورتون دقيقا كدوم هست ، اما من تا حالا نديدم و نرم افزارها رو بجز يك مورد، بقيه رو رايگان دانلود كردم كه 100% اونور بايد بالاشون پول داده بشه...

------------------
حذف نام كاربري و ... هم فرقي به حال من ندارهه و تاثيري روي روال كاريمون ندارهه ...
الان هم بجاي اين حرف ها ، مشكلاتتون رو خورد خورد و جزئي ، جدا جدا مطرح كنيد تا ان شاءالله مشكلتون به كمك دوستان حل بشه.( البته با توجه به داستانهاي بالا )

موفق باشيد آقا آيدين.

۱۲-مرداد-۱۳۹۱, ۱۶:۰۱:۴۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mhpc2009, رسول, abbasalifix, salehjg

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question [سوال] کمک در برنامه نویسی دور موتور خودرو HPower 6 2,592 ۲۵-آبان-۱۳۹۷, ۲۲:۰۳:۵۷
آخرین ارسال: alimogmov
  برنامه نویسی AVR به روش فلوچارتی با نرم افزار FLOWCODE AVR V3 koorosh.k 8 12,641 ۲۴-آذر-۱۳۹۵, ۲۲:۴۶:۰۸
آخرین ارسال: 1نفر
  BASCOM-AVR V2.0.5.0 + Patch p3rtic@n 2 5,472 ۰۵-شهریور-۱۳۹۴, ۱۵:۴۵:۰۱
آخرین ارسال: ehsan2774
  برنامه نویسی بیسکام soy1345 17 13,270 ۲۳-مرداد-۱۳۹۴, ۱۷:۱۷:۵۶
آخرین ارسال: MN-123
  آموزش برنامه نویسی ربات مسیریاب kamran0080 3 10,199 ۲۶-تير-۱۳۹۴, ۱۷:۲۵:۳۶
آخرین ارسال: sona2
Exclamation کمک در مورد برنامه نویسی avr . saeedsniper2 5 3,585 ۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۰۹:۲۰:۳۳
آخرین ارسال: kimiafars
  سوال در مورد انتخاب سنسور و برنامه نویسی dj kaka 10 6,397 ۰۲-اسفند-۱۳۹۳, ۰۹:۱۱:۰۳
آخرین ارسال: dj kaka
  کمک در برنامه نویسی mehdi_mecha 1 2,363 ۰۸-بهمن-۱۳۹۳, ۱۵:۵۸:۰۵
آخرین ارسال: a.mehran
  خطا در نصب کامپایلر ۶٫۲ ATMEL Studio cinapa 0 1,536 ۰۷-بهمن-۱۳۹۳, ۱۵:۲۸:۳۱
آخرین ارسال: cinapa
  [آموزشی] Exclamation دانلود ویرایش دوم کتاب اصول کار با میکرو کنترلر های avr و کامپایلر بسکام a.mehran 0 3,259 ۱۷-آبان-۱۳۹۳, ۱۸:۵۵:۳۰
آخرین ارسال: a.mehran

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS