امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک در رابطه با برنامه نویسی avr با #C
نویسنده پیام
salarhp آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 7

تشکرها : 4
( 6 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #1
کمک در رابطه با برنامه نویسی avr با #C
سلام به دوستان
بنده دانشجوی رشته نرم افزار و علاقه مند به الکترونیک و علل خصوص avr هستم و حالا می خوام در رابطه با ارتباط میکرو با کامپیوتر و برنامه نویسی برای آن با #c هستم اگه دوستا بتونن کمک کنن که از کجا شروع کنم خیلی ممنون میشم.
با تشکر فراوان...
۰۴-آبان-۱۳۸۹, ۲۳:۴۴:۳۴
t3r!p3000 آفلاین

موضوع‌ها: 83

تشکرها : 34447
( 17423 تشکر در 5116 ارسال )
ارسال: #2
RE: کمک در رابطه با برنامه نویسی avr با #C
سلام

دوست عزیز باید بگم برنامه نویسی میکرو به طور کل با کامپیوتر فرق داره ولی واسه اینکه یه روال مشخص و عمومی داشته باشه شبیه زبان های برنامه نویسی کامیپوتر شده !

مثلا با بسکام می تونید واسه AVR برنامه بنویسد ولی فرم دستورال و روال برنامه ها مثل بیسیک هستش !!!
مثلا تعریع متغیر با DIM هستش !!

واسه اینکه بخواین با زبان C واسه میکرو برنامه بنویسین دو نرم افزار در این زمینه از همه مشهور ترن !
اولیش کدویژن !
دومیش winAVR

کدویژن که بیشتر ایرانی ها دارن استفاده می کنن و البته اگه بخوایم کدویژن رو با بسکام مقایسه کنیم اولیت و قدرت با بسکام هستش !!!
winavr هم یه کامپایلر اپن سورس هستش که در دنیا رایجه و هر چی پروژه خارجی ببینید با اونه !!!

واسه کدویژن توصیه می کنم کتاب مرجع کامل میکروکنترلرهای AVR از انتشارات نص رو بخونین !
واسه بسکام هم کتاب عبدالرحمن حیدری رو بخون و همینطور کتاب روبرو : http://www.iranled.com/forum/showthread.php?tid=10869

واسه ارتباط با کامیپوتر می تونین از پورت سریال استفاده کنین !!
اگه فرضا سیستمون پورت سریال نداره می شه از مبدل USB به سریال استفاده کرد !!!

اگه خواستین با بسکام کار کنین بگین دستوراتش رو بذارم !!!
۰۵-آبان-۱۳۸۹, ۰۰:۱۰:۰۲
تشکر شده توسط : رسول
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #3
البته ( با اجازه علی آقا ) بهتر از جنبه نرم افزاری بخوایم بگیم.
میکرو تقریبا مثل یه کامپیوتر کوچیک میمونه. ساختار کاریش هم شبیه کامپیوتره. برنامه نویسی کامپیوتر و میکرو تقریبا شبیه همه. فقط تفاوتی که دارن توی کد های ماشین ( یا همون دستورات اسمبلی ) و محدودیت ها و ابزار ها است.
بنا بر این برای برنامه نوشتن برای میکرو شما باید به هر زبانی که مینویسید کمپایلر اون زبان برای میکرو رو داشته باشید.
که البته C# و کلا NET. بدلیل ساختارشون اصلا بدرد سیستم های تا این حد کوچیک نمیخورن.

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۵-آبان-۱۳۸۹, ۱۷:۵۳:۰۵، توسط ajlajlajl.)
۰۵-آبان-۱۳۸۹, ۱۳:۱۱:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, رسول
salarhp آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 7

تشکرها : 4
( 6 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #4
با تشکر از دو دوست عزیز من با بسکام مشکلی ندارم قبلاً هم کل کارامو با اون انجام می دادم، در اصل می خوام یه ربات امدادگر درست کنم و اونو با کامپیوتر از راه دور کنترل کنم و برای کل ابزارهای استفاده شده برنامه نویسی کنم و با #c باشه، اگه کسی ایبوک یا فیلم آموزش در این رابطه داره لطفاً راهنمای کنیدو در صورت امکان لینک دانلود بزارید.
باتشکر...
۰۵-آبان-۱۳۸۹, ۲۰:۲۰:۳۷

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question [سوال] کمک در برنامه نویسی دور موتور خودرو HPower 6 2,592 ۲۵-آبان-۱۳۹۷, ۲۲:۰۳:۵۷
آخرین ارسال: alimogmov
  [مقاله] در رابطه با تشخیص کد ریموتها parviz2012 1 3,678 ۲۷-آذر-۱۳۹۵, ۱۴:۰۵:۰۵
آخرین ارسال: safeland
  برنامه نویسی AVR به روش فلوچارتی با نرم افزار FLOWCODE AVR V3 koorosh.k 8 12,641 ۲۴-آذر-۱۳۹۵, ۲۲:۴۶:۰۸
آخرین ارسال: 1نفر
  سوالهای برنامه نویسی با کامپایلر BASCOM EBKA 242 157,509 ۱۸-خرداد-۱۳۹۵, ۲۰:۱۸:۲۴
آخرین ارسال: hassan721
  برنامه نویسی بیسکام soy1345 17 13,270 ۲۳-مرداد-۱۳۹۴, ۱۷:۱۷:۵۶
آخرین ارسال: MN-123
  آموزش برنامه نویسی ربات مسیریاب kamran0080 3 10,199 ۲۶-تير-۱۳۹۴, ۱۷:۲۵:۳۶
آخرین ارسال: sona2
Exclamation کمک در مورد برنامه نویسی avr . saeedsniper2 5 3,585 ۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۰۹:۲۰:۳۳
آخرین ارسال: kimiafars
  سوال در مورد انتخاب سنسور و برنامه نویسی dj kaka 10 6,397 ۰۲-اسفند-۱۳۹۳, ۰۹:۱۱:۰۳
آخرین ارسال: dj kaka
  کمک در برنامه نویسی mehdi_mecha 1 2,363 ۰۸-بهمن-۱۳۹۳, ۱۵:۵۸:۰۵
آخرین ارسال: a.mehran
  [سوال] سوال در رابطه با LCD و میکرو AVR saeednoo 5 4,198 ۱۴-شهریور-۱۳۹۳, ۱۳:۳۳:۳۰
آخرین ارسال: md3848

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS