امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پروتکتور ایرانی یا خارجی ... پیشنهاد شما
نویسنده پیام
ostovarit آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 10
( 5 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #12
RE: پروتکتور ایرانی یا خارجی ... پیشنهاد شما
تکلیف برنامه نویسان دات نتی چیه؟ ... فایل بفرستیم پروتکت شده تحویل بگیریم! ... هیچ پروتکتور حرفه ای به این سبک نیست ... معمولا برای من دلچسب تر اینه که یک پروتکتور داشته باشم و باهاش فایل هام رو محافظت کنم ... از خود جناب بردیا که پرسیدم گفتند که این پروتکتور زبان های دات نتی رو ساپورت نمیکنه و من پیشنهاد میکنم از پروتکتور های خارجی استفاده کنید ( اسمارت اسمبلی ... که البته میدونم خود همین اسمارت هم کرک شده) ... و حرفی هم از پروتکتور دات نتی خودشون نزدند ... و کلا معتقدا برای دات نت بین بد وبد تر باید انتخاب کنیم ... به نظر من تا الان پروتکتور حفاظ در زمینه حفاظت از برنامه های دات نتی خوب مطرح کرده خودش رو البته پروتکتور تا وقتی به روز باشه ارزش داره اگر تولید و پیشرفتش متوقف بشه ارزشی نداره ... شما پروتکتوری برای فایل های دات نتی میشناسید که درجه امنیتش از حفاظ بالا تر باشه یعنی بیشتر از 4-5؟؟ نظر بقیه دوستان چیه؟؟؟
یک مطلبی هم اینکه اگر بتونیم برنامه رو در برابر کرکر های تازه کار و یا متوسط از نظر علمی محافظت کنیم خودش خیلی خوبه حالا حریف حرفه ای ها که نمیشیم ... شما خودتون بهتر از من میشناسیدشون ... به قولی برنامه های دات نتی یک جورایی اوپن سورسن ...
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۷-آبان-۱۳۸۹, ۰۰:۰۴:۲۳، توسط ostovarit.)
۰۶-آبان-۱۳۸۹, ۲۳:۵۱:۴۱
تشکر شده توسط : Gladiator_CRK
Gladiator_CRK آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 32
( 41 تشکر در 24 ارسال )
ارسال: #13
جسارتا" مگر کسی تونست پروتکتور حفاظ رو به همراه قفل سخت افزاری کرک کنه ، حتی خود استاد بردیا هم نتونستن ( البته خدمت ایشون جسارت نباشه فقط خواستم منظورم رو برسونم که وقتی همچین استادی براشون مقدور نباشه که الباقی ... )
نقل قول: در ضمن یکی دیگه از محاسن StrongBytes Protector یک پارچه بودن اون هست ومانند برخی از پروتکتور های محترم داخلی از چند برنامه دیگه مثل Themida،MoleBox،BoxedAPP و ... استفاده نکرده !!!
جسارتا" منظورتون رو متوجه نشدم !!!!!!!!
اگر واقعا" نظرتون این هست که مثلا" حفاظ ترکیب این پکرها هستش لطفا" دلیل منطقی و مستند ارائه کنید در غیر این صورت اگر هدفتون تبلیغ پروتکتور دیگه ای نباشه رفتارتون زیاد با کار Cracki توفیقی نخواهد کرد ، واقعا" از شما بعید بود ...
خواهشا" یک بار برنامه هایی رو که عنوان میکنید نصب کنید و خودتون ببینید که اصلا" امکان استفاده از اونها در یک محیط برنامه نویسی برای غالب کردن موتور اونها به کاربر وجود داره یا خیر.

متشکرم.

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ کسانی است که گدایی را
قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب ؛ حماقت را
حکمت خداوند می نامند. ( گاندی )
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۷-آبان-۱۳۸۹, ۰۰:۵۰:۰۱، توسط Gladiator_CRK.)
۰۷-آبان-۱۳۸۹, ۰۰:۳۸:۱۵
1120 آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 49

تشکرها : 404
( 381 تشکر در 161 ارسال )
ارسال: #14
{{{ سلام عزیزم.قربون دو چشمون سیاهت. دلیل بیار.
این حرف مال admin سایت exetools بود که سال پیش یه جا خوندم.خود من هم همین نظر رو دارم. اگر منبع رو بتونم پیدا کنم حتما می زارم تا ببینید. }}}

قربون اون پیپ خوشکلت، اگه در مورد پلت فرم .NET و MSIL یکم تحقیق کنی خودت متوجه میشی .

این حرف من هست ، اما حرف تمام کرکر ها و اساتید معکوس هم هست !

این لینک هارو نگاه بندازی بد نیست :

http://www.barnamenevis.org/forum/showth...light=.Net
http://www.barnamenevis.org/forum/search...id=3045051

---------------------------------------------------------------------

{{{ تکلیف برنامه نویسان دات نتی چیه؟ ... فایل بفرستیم پروتکت شده تحویل بگیریم! ... هیچ پروتکتور حرفه ای به این سبک نیست ... معمولا برای من دلچسب تر اینه که یک پروتکتور داشته باشم و باهاش فایل هام رو محافظت کنم ... از خود جناب بردیا که پرسیدم گفتند که این پروتکتور زبان های دات نتی رو ساپورت نمیکنه و من پیشنهاد میکنم از پروتکتور های خارجی استفاده کنید ( اسمارت اسمبلی ... که البته میدونم خود همین اسمارت هم کرک شده) ... و حرفی هم از پروتکتور دات نتی خودشون نزدند ... و کلا معتقدا برای دات نت بین بد وبد تر باید انتخاب کنیم ... به نظر من تا الان پروتکتور حفاظ در زمینه حفاظت از برنامه های دات نتی خوب مطرح کرده خودش رو البته پروتکتور تا وقتی به روز باشه ارزش داره اگر تولید و پیشرفتش متوقف بشه ارزشی نداره ... شما پروتکتوری برای فایل های دات نتی میشناسید که درجه امنیتش از حفاظ بالا تر باشه یعنی بیشتر از 4-5؟؟ نظر بقیه دوستان چیه؟؟؟ }}}

دوست عزیز همانطور که گفتم جناب StrongBytes پروتکتور .Net شون رو نمیفروشن ، فقط برنامه های .Net رو میتونید به ایشون بدید تا براتون پروتکتش کنه !

حقیقتا بنده در مورد پروتکتور های .Net اطلاعاتم زیاد نیست ، باید بین بد و بد تر بد رو انتخاب کنید ! البته این طبیعت .Net هست !

-------------------------------------------------------------------------------------

{{{ جسارتا" مگر کسی تونست پروتکتور حفاظ رو به همراه قفل سخت افزاری کرک کنه ، حتی خود استاد بردیا هم نتونستن ( البته خدمت ایشون جسارت نباشه فقط خواستم منظورم رو برسونم که وقتی همچین استادی براشون مقدور نباشه که الباقی ... ) }}}

نیما جان اولا نمیدونم شما چرا همش اصرار داری حفاظ رو مقایسه کنی با پروتکتور های دیگه !

منظورتون اون نمونه ای هست که در Barnamenevis قرار داده بودید و فایل پروتکت شده رو با Key انکریپت کرده بودید ؟؟ ( حکایت WinRar )

اون نمونه اصلا UnPack Me نبود که کسی بخواد UnPackesh کنه ! فایل رو با Key انکریپت کردن که نشد UnPack ME !

شما هر چندتا Unpack Me گذاشتید UnPack شد !

{{{ اگر واقعا" نظرتون این هست که مثلا" حفاظ ترکیب این پکرها هستش لطفا" دلیل منطقی و مستند ارائه کنید در غیر این صورت اگر هدفتون تبلیغ پروتکتور دیگه ای نباشه رفتارتون زیاد با کار Cracki توفیقی نخواهد کرد ، واقعا" از شما بعید بود ... }}}

نیما جان چرا انقدر به کل کل علاقه داری ؟

مگه StrongBytes Protector محصول من هست که بخوام واسش تبلیغ کنم ؟؟؟

شما آنپک می گذاشتی ، Cracki هم آنپک کرد ! اونوقت شما اونطوری باهاش برخورد کردید !

چی از من بعید بود ؟ رفتار یا گفتار ناشایستی داشتم ؟

دلیل میخوای ؟ نیما جان من دوست ندارم زیاد وارد جزئیات این مورد بشم ها ! اگه دلیل خواستی بازم تو پست بعدیت بگو ،من در خدمتم !

باز هم میگم شما و همه برای من قابل احترام هستید !

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۷-آبان-۱۳۸۹, ۰۳:۱۷:۱۳، توسط 1120.)
۰۷-آبان-۱۳۸۹, ۰۲:۰۹:۰۱
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #15
دوستان عزيز

لطفا سعي كنيد بحث تاپيك به سمت كل كل و چتي شدن نره

ممنون

۰۷-آبان-۱۳۸۹, ۰۷:۰۴:۲۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : ostovarit, mohamadpk, 1120, lord_viper, godvb
ostovarit آفلاین
تازه وارد

تشکرها : 10
( 5 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #16
من هم با نظر اقای دی دی موافقم و خواهش میکنم بحث از حالت علمی خارج نشه ... نه کنایه ای باشه نه کل کل ... نه تهدید فقط دوستانه نظران گفته بشه ... هرکی هم دوست داره هر پروتکتوری رو تبلیغ کنه ( اگر کختاف قوانین نباشه) ولی از پروتکتور خاصی بد نگیم اگرم انتقادی داریم با دلیل و در صورت ممکن راه حل باشه بهتره ... البته همه این مطالب رو میدونن خواستم یادآوری بشه فقط ...

ممنونم از کسایی که علمشون رو در اختیار بقیه هم میزارن
۰۷-آبان-۱۳۸۹, ۱۲:۱۳:۳۱
civilmans آفلاین
كاربر دو ستاره
**

تشکرها : 131
( 266 تشکر در 107 ارسال )
ارسال: #17
دوست عزيز براي دات نت فعلا از آخرين نسخه اسمارت اسمبلي استفاده كنيد شايد توي ايران 2-3 نفر بتونن از پسش بر بيان ولي فعلا عمده كركر ها تا وقتي كه روش آنپكش منتشر نشه نميتونن روش كاري بكنن.
اين نكته را مد نظر داشته باشيد هر محافظي تا يك دوره محدود موفق عمل ميكنه بعد از مدتي ديگه كركر هاي تازه كار ميتونن از پسش بر بيان .

هيچ محافظ ابدي وجود نداره يكي از محافظهاي معروف دات نت Reactor هست كه نويسنده اش مدعي بود غير قابل كرك هست ولي يك كركر معروف تولزي را پابليك كرد (جناب Codripper تو tuts4you ) كه از اين محافظ رد ميشيد.

در ضمن مهارت برنامه نويسي شما مهمتر از پروتكتور هست تكيه بر محافظ تكيه بر باد است.
فرض كنيد شما بهترين محافظ را استفاده كنيد و براي ثبت برنامه سريال منحصر به دستگاه را از يوزر بخواهيد ولي روش كنترل سريال شما طوري باشد كه يك كليد با كليد صحيح مقايسه شود خوب با بهترين پروتكتور هم كار كرديد ولي براحتي سريال برنامه فيشينگ ميشود. خوب يك سري به برنامه هاي سايت digeus بزنيد
کد:
http://www.digeus.com/
همه برنامه هايش با پروتكتور محافظت شده ولي مثل آب خوردن سريال فيشينگ ميشوند

موفق باشيد
۰۷-آبان-۱۳۸۹, ۱۷:۲۴:۲۱
تشکر شده توسط : mohamadpk
Gladiator_CRK آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 41 تشکر در 24 ارسال )
ارسال: #18
در پاسخ دوست عزیز آقای 1120
در مورد Unpackme که کسی نتونست انپک کنه و شما حکایت WinRar رو به پیش کشیدید چند موضوع هست ...
1- این قضیه ربطی به WinRar و متدهای مشابه اون نداره ، میتونید تاپیک مربوطه رو مطالعه کنید اونجا توضیح دادم...
2- شما در مورد Crackme مثال آوردید که من هم همون مطلب بالایی رو عنوان کردم و قصدم کل کل نبود ، اون فایل هم اول Crackme بود و بعد Unpackme
3- گفتید Cracki آنپک کرد و من این طور و آنطور برخورد کردم ...
اولا" که Cracki نبود و ... بود ، ثانیا" مگر بنده چه کار کردم ، جز اینکه واقعیت این رفتار کودکانه رو عنوان کردم...
4- از شما هم بعید بود به خاطر اینکه گفتار دیگران رو بدون اعلام نقل قول و بدون اطلاع از صحت اون گشترش میدید ، منظورم جریان Themida و ... هستش ، عموما" در ایران اگر کسی قادر به حل مساله نباشه یا صورت مساله رو عوض میکنه یا اون رو اشتباه جلوه میده ، این جریان themida و ... هم از این جور مسایل هستش که برای صنف همکار بنده دور از انتظار نیست.

در آخر هم من قصد کل کل ندارم و نیازی به این کار هم نیست ، یک سری سوالها وجود داره که خوب باید پاسخ داده بشه ، یک سری دیدهای اشتباه وجود داره که باید اصلاح بشه و یک سری خیالبافی ها وجود داره که باید حذف بشه...

در آخر هم از برخی دوستان واقعا" گله دارم و اون اینکه با کمال احترام نهایت منت رو به گردن ایران و ایرانی گذاشتن و با تمام قوا هر چه در توان بود خرج تخریب این محصول ایرانی کردند ، حفاظ بهانه هستش و فقط حفاظ نیست ، خیلی از محصولات ایرانی اینگونه هستش ، از بخشهای حسابداری ، مالی ، سیستمی و ... همه اینگونه هستند ؛ امیدوارم این بدعت اشتباه از این صنعت برچیده بشه.

در آخر هم از دوستانی که پشتیبان بنده و تیم همکارم بودن و با انتقادهای سازنده همیشه بنده و دوستانم رو یاری دادن صمیمانه تشکر میکنم و دستانشون رو به گرمی میفشارم و امیدوارم ، باشیم و باشند تا همچنان خدمت گذاری این عزیزان عبادتمون باشه.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۸-آبان-۱۳۸۹, ۰۱:۵۰:۲۰، توسط Gladiator_CRK.)
۰۸-آبان-۱۳۸۹, ۰۱:۳۹:۵۴
1120 آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 49

تشکرها : 404
( 381 تشکر در 161 ارسال )
ارسال: #19
سلام .

در پی تماسی که دوست عزیزم جناب StrongBytes با بنده گرفتند و درخواست ایشون، محتوی این پست رو از حالت پابلیک خارج کردم .

موفق باشید .

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰-آبان-۱۳۸۹, ۲۰:۲۷:۱۷، توسط 1120.)
۰۸-آبان-۱۳۸۹, ۲۱:۱۰:۱۸
تشکر شده توسط : Mr.pRoGraMmer, اشک
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 58

تشکرها : 2031
( 2927 تشکر در 1008 ارسال )
ارسال: #20
دوستان خواهشا بحث نکنید.
غرور در علم کامپیوتر = شکست و خورد شدنت
تو فروم ما یکی از بچه های مرودشت هستن یه سری چیزها در مورد پروتکتور و کارهای اقای StrongBytes نوشتن
راستیش من با خوندن مقالش سردرد گرفتم و نسبت به ایشون حسودی کردم.
بهتره اگر کسی میگه من کرک میکنم انپک میکنم عملی کارشو انجام بده اینجوری واسه شخصیتش بهتره
با عرض پورش از همیه اساتید
موفق باشید

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹-آبان-۱۳۸۹, ۱۰:۱۳:۱۱، توسط Mr.pRoGraMmer.)
۰۹-آبان-۱۳۸۹, ۱۰:۱۱:۲۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : reza555, اشک
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #21
دوستان عزیز

چنانچه قصد دارید در مورد پروتکتور خاصی بصورت تخصصی بحث کنید باید تاپیک جداگانه ای ایجاد و بحثتون رو داخل

اون ادامه بدید. در اینجا هر کسی حق داره نظر شخصی خودش رو در مورد موضوع مورد بحث ارائه بده و چنانچه

ادعایی در مورد برنامه مورد بحث داره باید برای اون دلایل روشن و منطقی ارائه بده که در این مورد جناب 1120

مرتکب هیچ گونه خلافی نشدن اما جناب Gladiator_CRK باید توجه داشته باشید اشتباه بودن صحبت های

جناب 1120 خود ادعایی است که باید با دلیل ثابت بشه نه با توهین،بدیهیست توهین به دیگران به هر عنوانی خلاف

هست و فقط به شخصیت خود شما لطمه می زنه.

لحن صحبت شما باعث نا امیدی من شد و اصلا در شان یک مهندس کامپیوتر نبود اما در هر صورت فعلا به شما

اخطار می دم و در صورت تکرار این موارد حتما برخورد می کنم

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹-آبان-۱۳۸۹, ۱۴:۴۰:۳۷، توسط Di Di.)
۰۹-آبان-۱۳۸۹, ۱۴:۲۲:۳۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : reza555, اشک
Gladiator_CRK آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 41 تشکر در 24 ارسال )
ارسال: #22
طبق درخواست استاد بزرگوارم جناب StrongBytes محتویات این پیام حذف شد.
با تشکر

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰-آبان-۱۳۸۹, ۲۱:۳۸:۴۳، توسط Gladiator_CRK.)
۰۹-آبان-۱۳۸۹, ۲۳:۰۱:۲۷
تشکر شده توسط : mohamadpk

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Casit Auto Hacker 1.8 لطفا پیشنهاد بدید veyskarami 10 7,045 ۰۷-مرداد-۱۳۹۲, ۱۸:۲۳:۰۷
آخرین ارسال: veyskarami
  [سوال] پروتکتور قوی Payman62 2 2,229 ۱۵-مهر-۱۳۹۱, ۰۳:۳۲:۱۵
آخرین ارسال: Payman62

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS