امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پروتکتور ایرانی یا خارجی ... پیشنهاد شما
نویسنده پیام
ostovarit آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 10
( 5 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #1
پروتکتور ایرانی یا خارجی ... پیشنهاد شما
با سلام و خسته نباشید017

یا دونستن اینکه هر قفلی یک روش شکسته میشه و هیچ پروتکتوری نمیتونه راه کرکر رو در مورد نرم افزار های دات نتی بگیره ...

شما پروتکتور ایرانی رو پیشنهاد میکنید یا خارجی؟؟؟

نام محصول رو هم اگر بفرمایید و دلایلتون رو ممنون میشم Happy
۰۵-آبان-۱۳۸۹, ۱۸:۵۸:۳۳
mohamadpk آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 39

تشکرها : 726
( 661 تشکر در 257 ارسال )
ارسال: #2
RE: پروتکتور ایرانی یا خارجی ... پیشنهاد شما
نقل قول: یا دونستن اینکه هر قفلی یک روش شکسته میشه و هیچ پروتکتوری نمیتونه راه کرکر رو در مورد نرم افزار های دات نتی بگیره ...
ربطی به نرم افزار های دات نتی نداره.کلا قفل ها ساخته می شوند تا شکسته شوند.!!!!!!!
اتفاقا نرم افزار های دات نت شعاع کرک شدنشون کم تره. چرا که کرکر های کمتری سراغ دات نت رفتن. و ساختمان فایل هاش رو نمیشناسن.
اما پروتکتور ایرانی اگر کپی برداری نباشه بهتره. چون پروتکتور های خارجی اکثرا برنامه های ضدشون وجود داره. یا اگر نباشه حداقل چند تا مقاله در بارش وجود داره.اما از اونجایی که ما ایرانی ها علاقه ای به تولید اطلاعات نداریم و همچنین علاقه ای برای اشتراک گذاری دانشمون نداریم.پروتکتور های ایرانی نا شناخته ترن. واسه همین بهترن. خلاصه هر چی پروتکتور تازه تر و البته رو حفاظتش شخصی تر و نا شناخته تر باشه بهتره.

وطنم ای عشق همیشگی من ایران زمین

شقایق ها گل میکنن دوباره عاشق میشن...........قصه عشق وطن رو به غنچه هاشون میگن

۰۵-آبان-۱۳۸۹, ۲۰:۰۸:۳۶
تشکر شده توسط : t3r!p3000, ostovarit
1120 آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 49

تشکرها : 404
( 381 تشکر در 161 ارسال )
ارسال: #3
سلام دوست عزیز .

به نظر بنده بهترین انتخاب StrongBytes Protector هست .

چند دلیل :

1- امنیت فوقالعاده

2- تاثیر نگذاشتن بر روی سرعت اجرا و روند کاری برنامه

3- اجرای نرم افزار پروتکت شده در تمام ویندوز ها بدون هیچ گونه مشکلی

4- شناخته نشدن به عنوان Risk Ware توسط آنتی ویروس ها

این ها مواردی بود که به ذهن من رسید .

موفق و پیروز باشید .

۰۵-آبان-۱۳۸۹, ۲۰:۱۴:۳۰
تشکر شده توسط : t3r!p3000, IISecurity.C, Di Di
1120 آفلاین
در حال پیشرفت

ارسال: #4
درضمن یادم رفت که بگم StrongBytes Protector شاهکار استاد بردیا(StrongBytes) هست و تا به حال احدی نتونسته پروتکتور یا برنامه پروتکت شده رو آنپک - کرک کنه ! نمونه های زیادی از Crack ME و UnPack Me های این پروتکتور در سایت barnamenevis.org هست که می تونید خودتون ببینید .

(((( اتفاقا نرم افزار های دات نت شعاع کرک شدنشون کم تره. چرا که کرکر های کمتری سراغ دات نت رفتن. و ساختمان فایل هاش رو نمیشناسن. )))

دوست عزیز فکر کنم شدیدا در اشتباه هستید !

موفق باشید .

۰۶-آبان-۱۳۸۹, ۱۸:۵۴:۴۱
ostovarit آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 10
( 5 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #5
این پروتکتور زبان های دات نتی رو پشتیبانی میکنه ( سی شارپ)
قیمتش چقدر هست؟
پشتیبانیش چطوره ؟
و چکار میکنه؟
۰۶-آبان-۱۳۸۹, ۱۸:۵۷:۲۵
1120 آفلاین
در حال پیشرفت

ارسال: #6
لینک زیر رو حتما ببینید .

http://www.barnamenevis.org/forum/showth...p?t=213398

{{ ین پروتکتور زبان های دات نتی رو پشتیبانی میکنه ( سی شارپ) }}

خیر،این نسخه مخصوص Native هست . اما ایشون برای .NET هم پروتکتور دارند که فروشی نیست ! شما برنامه رو میدی پروتکت شده تحویل میگیری .

{{ پشتیبانیش چطوره ؟ }}

بسیار عالی ، خود من از مشتری های ایشون هستم و بسیار بسیار راضی هستم .

{{ و چکار میکنه؟ }}

متوجه منظورتون نشدم .

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶-آبان-۱۳۸۹, ۱۹:۴۳:۰۶، توسط 1120.)
۰۶-آبان-۱۳۸۹, ۱۹:۲۴:۲۰
Gladiator_CRK آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 32
( 41 تشکر در 24 ارسال )
ارسال: #7
پروتکتوری زمانی امنیتش معنا پیدا میکنه که رقابتی در بین باشه ، تا جایی که بنده میدونم در سایت برنامه نویس تنها مهندس معکوس قابل تائید StrongBytes هستند و فرد دیگری برای تست قفل وجود نداره و مسلما" هیچ وقت خودشون پروتکتور خودشون رو آنپک نمیکنن ، امنیت این قفل هم زمانی پیدا میکنه که حالت رقابتی وجود داشته باشه.
البته بنده نظری در مورد امنیت این پروتکتور ندارم و نمیدونم در چه حدی هست فقط خواستم بگم منطق مقایسه ای شما درست نیست.

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ کسانی است که گدایی را
قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب ؛ حماقت را
حکمت خداوند می نامند. ( گاندی )
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶-آبان-۱۳۸۹, ۲۱:۴۷:۰۷، توسط Gladiator_CRK.)
۰۶-آبان-۱۳۸۹, ۲۱:۴۶:۱۱
تشکر شده توسط : godvb
1120 آفلاین
در حال پیشرفت

ارسال: #8
{{{ پروتکتوری زمانی امنیتش معنا پیدا میکنه که رقابتی در بین باشه ، تا جایی که بنده میدونم در سایت برنامه نویس تنها مهندس معکوس قابل تائید StrongBytes هستند و فرد دیگری برای تست قفل وجود نداره و مسلما" هیچ وقت خودشون پروتکتور خودشون رو آنپک نمیکنن ، امنیت این قفل هم زمانی پیدا میکنه که حالت رقابتی وجود داشته باشه.
البته بنده نظری در مورد امنیت این پروتکتور ندارم و نمیدونم در چه حدی هست فقط خواستم بگم منطق مقایسه ای شما درست نیست. }}}

سلام نیما جان .

شکست نفسی نفرما !!!

شما که خودت ماشا الله یه پا کرکر هستی ، هر کی ندونه شما که خوب میدونی اکثر کرکر های حرفه ای ایران تو barnamenevis عضو هستن ! تمام کسایی که ادعاشون گوش فلک رو کر می کنه !

اعضای تیم Under Seh - Ray-Team - و فکر کنم چند تایی هم از Unreal تو برنامه نویس عضو هستن ! و 10 ها کرکر ریز و درشت دیگه که انفرادی کار می کنن !

شما این ها رو کرکر یا رقیب حساب نمی کنید ؟

اصلا این ها هیچ،من زمانی که تصمیم گرفتم از این پروتکتور استفاده کنم،وقتی از کرکر های Barnamenevis دیدم کسی نتونست کاری کنه لینک Crack Me ( همونی که چیزی حدود 9-10 ماه پیش گذاشتم تو برنامه نویس و هرگز کرک نشد !) رو دادم به Magic،اما باز هم خبری از کرک ویا آنپک نشد !

حالا اگه شما کرکر یا رقیب بهتری در نظر دارید،لطفا لینک Crack Me ها رو بهش بدید شاید فرجی شد :دی

من نمیگم StrongBytes Protector امنیت 100% داره چون همچین چیزی وجود نداره ، اما زمان و تجربه نشون داده که امنیت این پروتکتور شدیدا نزدیک به 100% هست !

موفق و پیروز باشید .

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶-آبان-۱۳۸۹, ۲۲:۲۸:۲۳، توسط 1120.)
۰۶-آبان-۱۳۸۹, ۲۲:۲۷:۱۳
Gladiator_CRK آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 32
( 41 تشکر در 24 ارسال )
ارسال: #9
سلام
متشکرم از لحن تعنه آمیزتون ...
جسارتا" کسی نگفت امنیت پروتکتور در چه حدی هست و من نظری در این مورد ندارم و درست هم نیست که بخوام نظر بدم...
ولی قربان با توجه به شناختی که بنده از تیم های مطرح در ایران دارم ( حدود 2 سال عضو تیم Under Seh بودم و الان هم عضو Ray هستم ) کراکرهای این گروه ها به قول Vj روی Crackme یا Unpackme وقت نمیذارن در تمام مدتی که با کرک آشنا شدم اولین فردی که روی آنپک می وقت میگذاشت همین استاد بردیای خودمون بود.
علاوه حالا اگر تمایل دارین من یک نمونه از فایل پروتکتور حفاظ رو خدمتتون ارسال کنم شما به همین تیم هایی که نامشون بردید ارسال کنید اگر این ها نتونن کرک کنن یعنی امنیت بالایی داره ؟؟؟؟ ( این رو گفتم چون تا حالا هیچ کدومشون نتونسته حفاظ رو آنپک کنه جز بردیا و مجیک حالا با این اوصاف شما شاهد کاربرنماهایی چون Cracki هستید که با توهم اضهار نظر میکنند ، این ملاک شما کاملا" نسبی هستش و کراکر به کراکر فرق خواهد کرد ).
استاد بردیا یکی از اساتید بنده هستن و بنده هیچ وقت خدمت ایشون جسارت نمیکنم ولی باز خاطر نشان میشم که دلیل شما بیشتر از این که منطقی باشه تبلیغی هستش و شاید در مواردی به ضرر محصولی باشه که میخواهید معرفی کنید باشه...

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ کسانی است که گدایی را
قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب ؛ حماقت را
حکمت خداوند می نامند. ( گاندی )
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶-آبان-۱۳۸۹, ۲۲:۴۷:۳۱، توسط Gladiator_CRK.)
۰۶-آبان-۱۳۸۹, ۲۲:۳۹:۲۵
1120 آفلاین
در حال پیشرفت

ارسال: #10
سلام .

{{ متشکرم از لحن تعنه آمیزتون ... }}

نیما جان من قصد جسارت و یا خدای نکرده تعنه و توهین به کسی رو ندارم و نداشتم !

{{ لی قربان با توجه به شناختی که بنده از تیم های مطرح در ایران دارم ( حدود 2 سال عضو تیم Under Seh بودم و الان هم عضو Ray هستم ) کراکرهای این گروه ها به قول Vj روی Crackme یا Unpackme وقت نمیذارن در تمام مدتی که با کرک آشنا شدم اولین فردی که روی آنپک می وقت میگذاشت همین استاد بردیای خودمون بود. }}

خوب برادر من این چی رو میرسونه ؟ گرچه زیاد مهم نیست :دی

{{ علاوه حالا اگر تمایل دارین من یک نمونه از فایل پروتکتور حفاظ رو خدمتتون ارسال کنم شما به همین تیم هایی که نامشون بردید ارسال کنید اگر این ها نتونن کرک کنن یعنی امنیت بالایی داره ؟؟؟؟ ( این رو گفتم چون تا حالا هیچ کدومشون نتونسته حفاظ رو آنپک کنه جز بردیا و مجیک حالا با این اوصاف شما شاهد کاربرنماهایی چون Cracki هستید که با توهم اضهار نظر میکنند ، این ملاک شما کاملا" نسبی هستش و کراکر به کراکر فرق خواهد کرد ). }}

نیما جان حفاظ بار ها تست شده و درجه امنیتش هم معلوم شده (4-5) ، حالا به غیر از مجیک و بردیا که خودتون گفتید فقط اینها میتونن آنپک کنن ، Cracki ( حالا Cracki اصل یا بدل :دی ) هم آنپک کرد،Newbie_Cracker هم که جای خود .

{{ ولی باز خاطر نشان میشم که دلیل شما بیشتر از این که منطقی باشه تبلیغی هستش و شاید در مواردی به ضرر محصولی باشه که میخواهید معرفی کنید باشه... }}

من به هیچ وجه قصد بد جلوه دادن محصول شما و یا هر محصول دیگه ای و قدرتمند جلوه دادن StrongBytes پروتکتور و تبلیغ برای اون رو ندارم ! فقط میخوام با تجربه ای که در این زمینه به دست آوردم، برنامه نویس های عزیز رو در حد توانم راهنمایی کنم و خیالشون رو از امنیت برنامه و یا بهتر بگم حاصل زحمات شبانه روزی شون راحت کنم !

و مثال خوبی هست که : بهترین تبلیغ کیفت جنس هست ! ;)

در ضمن یکی دیگه از محاسن StrongBytes Protector یک پارچه بودن اون هست ومانند برخی از پروتکتور های محترم داخلی از چند برنامه دیگه مثل Themida،BoxedAPP و ... استفاده نکرده !!!

این هم لینک هایی از Crack Me من که در پست 8 به اون اشاره کردم .

http://www.barnamenevis.org/forum/showth...p?t=198610
http://www.barnamenevis.org/forum/showth...p?t=207430

جالبه که بدونید برای اینکه امنیت این پروتکتور واقعا بهم ثابت بشه Crack Me ها رو انقدر ساده طراحی کردم که شاید با تغییر دادن 1 یا 2 بایت پچ می شد ! اما بعد از پروتکت شدن هرگز ....

و در آخر اگه از پست قبلی من ناراحت شدید عذر خواهی می کنم،شما و همه برای من عزیز و قابل احترام هستید .

موفق باشید .

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۷-آبان-۱۳۸۹, ۰۰:۵۳:۳۹، توسط 1120.)
۰۶-آبان-۱۳۸۹, ۲۳:۴۰:۰۹
mohamadpk آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 39

تشکرها : 726
( 661 تشکر در 257 ارسال )
ارسال: #11
نقل قول: (((( اتفاقا نرم افزار های دات نت شعاع کرک شدنشون کم تره. چرا که کرکر های کمتری سراغ دات نت رفتن. و ساختمان فایل هاش رو نمیشناسن. )))

دوست عزیز فکر کنم شدیدا در اشتباه هستید !
سلام عزیزم.قربون دو چشمون سیاهت. دلیل بیار.
این حرف مال admin سایت exetools بود که سال پیش یه جا خوندم.خود من هم همین نظر رو دارم. اگر منبع رو بتونم پیدا کنم حتما می زارم تا ببینید.

وطنم ای عشق همیشگی من ایران زمین

شقایق ها گل میکنن دوباره عاشق میشن...........قصه عشق وطن رو به غنچه هاشون میگن

۰۶-آبان-۱۳۸۹, ۲۳:۴۷:۵۵

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Casit Auto Hacker 1.8 لطفا پیشنهاد بدید veyskarami 10 7,045 ۰۷-مرداد-۱۳۹۲, ۱۸:۲۳:۰۷
آخرین ارسال: veyskarami
  [سوال] پروتکتور قوی Payman62 2 2,229 ۱۵-مهر-۱۳۹۱, ۰۳:۳۲:۱۵
آخرین ارسال: Payman62

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS