امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تهیه هاست
نویسنده پیام
aleas آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 183

تشکرها : 2946
( 2592 تشکر در 1223 ارسال )
ارسال: #1
تهیه هاست
سلام بردوستان یه سوال داشتم آیا کسی هسته که بدونه کسانی هاست میفروشن از کجا خودشون هاست میگیرن ؟و چقدر هزینه میکنن؟ماهیانه چند سالیانه چند؟آخه کسانی هاست دارن ازشون میپرسم فقط میگن سرور امریکا انگلیس هندو...هرکسی یه چیزی میگه ولی ادرس اون سایت که ازش میگیرن نمیدن ویا چجوری ازشون هاست خریداری کردن و... نمیدونم یه جورایی مثل سئو میمونه که اگر کسی بلد باشه حاضر نمیشه به بقیه یاد بده اگر کسی در زمین فروش هاست و دومین اطلاعاتی داره و درتوانش هسته مارو راهنمایی کنه ممنون میشم نمیخوام نمایندگی از سایت هایی که خودشون نمایندگی هستن بگیرم چون مطمنن قیمت ها دوبرابره برحال اگر کسی پیدا شد کمکم کنه در این مورد هر چی اطلاعات داره بگه
و اگر از نظر مدیرا این سوال اشکال نداره تو تاپیک جدا گانه باشه خواهشن خودشون تو تاپیک جداگانه انتقال بدن

ما کرم درختان پر باریم در حسرت سیبی سرخ و چه بس دور است بین ما ، دستانمان را ميگويم و سيب سرخ حوا
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-دى-۱۳۸۹, ۱۵:۱۸:۰۸، توسط aleas.)
۱۲-دى-۱۳۸۹, ۱۵:۱۶:۴۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
aleas آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #2
تهیه هاست
عجب کسی درمورد هاست چیزی نمیدونست!
خب تاپیکی برای سوالات html هسته؟کسی هسته که جواب بده؟

ما کرم درختان پر باریم در حسرت سیبی سرخ و چه بس دور است بین ما ، دستانمان را ميگويم و سيب سرخ حوا
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-دى-۱۳۸۹, ۱۴:۲۵:۱۹، توسط رسول.)
۱۶-دى-۱۳۸۹, ۱۲:۲۹:۰۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #3
RE: تهیه هاست
خب شما از ایرونی ها بگیری یه امتیاز پشتیبانی فارسی داری و اینکه راحت تر میشه آدم وار تر ها رو تشخیص داد!
خب بالاترین سطح یه هاستینگ میشه دیتاسنتر! که فک نکنم اونا هاست بفروشن!!. اینا تقسیم میشه(cocolation ، rack , dedicated , semidedicated , vps , reseller ) که آخرش میرسه به hosting یا shared hosting فک کنم. این دو تا سایت همه چی میفروشن : iweb.com www.leaseweb.com البته قیمت ها و طرح ها زیادن http://www.hostmonster.com/ http://www.hosting24.com/ http://byethost.com/ http://www.arvixe.com/ http://www.hostgator.com/ و .........
هر چی بگردی بیشتر میاد. یکی رو پیدا کن تجربه داشته باشه که بعدا گیر نکنی.( 1nafar رو hosting24 کار کرده بود یه وقتایی فک کنم )
آقا هادی هم فک کنم ( hostmonster بود که یه بار سایت رو بست نه؟ )

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
۱۷-دى-۱۳۸۹, ۰۲:۳۱:۱۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : رسول
h0x00i آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 109

تشکرها : 2866
( 2450 تشکر در 949 ارسال )
ارسال: #4
دوست من شما هاست می خوای یا می خوای بدونی این فضا رو فروشنده ها از کجا میارن
اگه هاست می خوای بهتره یه سری به سایت های بالا بزنی و www.gigfa.com ولی اگه می خوای خودت یک فروشنده هاست باشی یه چیز دیگست با ید از ارائه دهنده این هاست در فلان کشور نمایندگی دریافت کنی

:)

دوستان الکترونیکی پیشنهاد می کنم حتما برن python یاد بگیرن ...
پروژه ، مقاله ،... 
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-دى-۱۳۸۹, ۲۲:۳۰:۳۸، توسط h0x00i.)
۱۷-دى-۱۳۸۹, ۲۲:۲۶:۵۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
aleas آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #5
ولی دوست عزیز ایرانی ها هاست گرون میدن و به صرف نیسته وضمنن من سی پنل میخوام که ایران تحریمه چون بیشترین فروش تو سی پنل هسته و ضمنن من میخوام خودم فروشنده هاست بشم
و ضمنن ادم با تجربه ها خیلی کم تو این جور زمینه ها پیدا میشه که اطلاعاتشو بهم بدن از 1000 نفر یکی!!که تا حالا موفق نشدم کسی رو پیدا کنم
بابت ادرس ها هم ممنون یه سر بزنم ببینم چی میشه
دوست عزیز h0x00i من میخوام خودم فروشنده هاست بشم

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-دى-۱۳۸۹, ۰۳:۴۱:۴۵، توسط aleas.)
۱۸-دى-۱۳۸۹, ۰۳:۳۸:۳۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #6
ما فعلا داریم از iweb سرور می گیریم
برای یه vps حداقل ماهیانه باید ۳۰۰۰۰ هزینه کنی برای سرور حداقل ۱۰۰۰۰۰ ولی مشکل هزینش نیست
بحث پشتیبانی و امنیتش خیلی مهم تره اگه لینوکس بلد نیستی اصلا این کارو نکن
و cpanel ما فعلا داریم و داریم استفاده می کنیم ولی خودت مگه نمی گی ایران تحریمه؟ مگه خودت تو ایران زندگی نمی کنی؟ پس اگه بقیه نمی تونن بگیرن که حرفه ای ترن شما هم نمی تونی Biggrin

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۱۸-دى-۱۳۸۹, ۱۱:۴۰:۴۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : رسول
WhiteNoise آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 8104
( 7796 تشکر در 3061 ارسال )
ارسال: #7
نقل قول: برای یه vps حداقل ماهیانه باید ۳۰۰۰۰ هزینه کنی برای سرور حداقل ۱۰۰۰۰۰ ولی مشکل هزینش نیست
این قیمتا به تومنه؟
راستی این vpsچیه؟
جدیدا من هر سایت بزرگی رو میبینم دنبال vpsمیگردن
مگه همین هاستای معمولی چه مشکلی دارن؟
در ضمن کامپیوتر های سرور همیشه باید آنلاین باشن؟

۱۸-دى-۱۳۸۹, ۱۲:۲۷:۱۷
h0x00i آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 109

تشکرها : 2866
( 2450 تشکر در 949 ارسال )
ارسال: #8
در ست دوست من .اگه شما میخوای یک فرشنده هاست باشی بهترین راه در ایران گرفتن نمایندگی از کشور های خارجی واگر نه باید هزینه های میلیونی برا راه اندازی شبکه داخلی و ماهوارای انجام بدی

:)

دوستان الکترونیکی پیشنهاد می کنم حتما برن python یاد بگیرن ...
پروژه ، مقاله ،... 
۱۸-دى-۱۳۸۹, ۱۳:۳۸:۱۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
aleas آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #9
خب هادی جان حرفه ای تر از من مگه قبلا چه کسی بودن مگه ریس جمهور بودن؟اصلا بحث این نیست حالا هادی شما چه راهی پیشنهاد میکنی؟ضمنن نمیشه که از سایت های ایرانی که خودشون نمایندگی جایی دگه هستن نمایندگی بگیرم چون مثل این میمونه یه نفر بخواد مغازه بزنه بره جنساشو از یه مغازه دگه بخره درصورتی باید از عمده فروشی بخره خب حالا شما راه پیشنهادیتون چی؟

مهرداد جان دلیل اینکه سایت های بزرگ دنبال vps هستن فکر کنم اینه چون سایت های بزرگ محتویات زیادی و بازدید زیادی دارن فشار زیادی روی سرور میارن که بنابراین هاست های معمولی بدرشون نمیخور مخصوصا" سایتی های آپلودسنتز که چون از حجم زیاد و فشار خیلی بالایی رو سرور میارن باید vps بخرن که vps یعنی سرور مجازی
سرور های مجازی یا وی پی اس به کامپیوتر راه دوری گفته می شود که در تعریف و معنی و امکانات و ابزار همانند سرور های اختصاصی است . به زبان ساده فرق یک سرور اختصاصی و مجازی در کیفیت خدمات است نه کمیت و امکانات .

سرور مجازی یک تکنولوژی در مدیریت سخت افزار و عامل شبیه سازی یک سرور واقعیست . در واقع نوعی صرفه جوئی سخت افزاریست . پس از تعریف سرور مجازی در ادامه ما دلیل پیدایش و پیشرفت این تکنولوژی را مورد بحث قرار خواهیم داد .

اصولآ یک سرور برای ارائه سرویسی در اینترنت محیا می شود و آنچه برای مدیران سرور اهمیت بسیار دارد بحث هزینه و کیفیت است و اینجاست که استفاده از سرور مجازی به کمک شما می آید . مدیران می دانند یک سرور اختصاصی تمام ظرفیت و انرژی خود را صرف سرویس شما خواهد کرد و در بیشتر موارد بخش عظیمی از این انرژی بلا استفاده می ماند . برای آماده سازی یک سرور اختصاصی احتیاج به خرید سخت افزاری ، آماده سازی پورت اینترنت و تهیه برق با وضعیت پایدار است . بنابر این هیچ سروری که شرایط مناسبی داشته باشد ارزان نیست . وقتی شما چندین سرور دارید هزینه زیادی متحمل شده اید و در فکر رقابت با رقبا نیز هستید یا می خواهید سرویسی کاملا مجزا از سیستم عامل سرور اصلی داشته باشید و یا سرویس های شما در ابعاد کوچک سخت افزاری نیز قابل اجراست بی شک به سراغ سرور مجازی خواهید رفت . وقتی یک سرور اختصاصی را آنالیز می کنید به این نکات دقت کنید تا بیشتر متوجه از دست رفتن انرژی باشید . میانگین فضای خالی و بدون استفاده هارد ،سی پی یو ، رم و پورت اینترنت را محاسبه کنید . تصور برخی از مدیران این است که استفاده از مجازی سازی کیفیت مناسبی ندارد اما در ابعاد بزرگ دقیقآ عکس این موضوع ثابت شده . یعنی با استفاده از یک سرور بزرگ تر می توان توان سخت افزاری بیشتری در اختیار یک سرور مجازی قرار داد و نتیجه کیفیتی بهتر با هزینه کمتر خواهد بود .

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-دى-۱۳۸۹, ۱۳:۵۴:۱۸، توسط aleas.)
۱۸-دى-۱۳۸۹, ۱۳:۵۱:۳۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #10
شما دنبال پلن های Reseller باش. تو همون iweb میتونی نمونهش رو ببینی، و توی اکثر لینک هایی که قبلا دادم. و سایت های ایرونی هم.
(vps به صورت خلاصه، یه سرور مجازیه. یعنی یه سرور واقعی که با نرم افزار تکه تکه ش میکنن. مزیتش: هزینه کم(نسبت به سرور واقعی). دسترسی ریشه(عین یه کامپیوتر دست خودته دیگه). تضمین منابع ( CPU و RAM ) . چون توی یه هاست عادی ( Shared host ) ، منابع بین مشتری ها تقسیم شده بنابراین اگه یه نفر cpu رو 100% مصرف کنه چیزی به بقیه نمیرسه.(مثل کاری که من میکنم Biggrin )

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-دى-۱۳۸۹, ۱۷:۴۸:۴۶، توسط ajlajlajl.)
۱۸-دى-۱۳۸۹, ۱۷:۴۸:۲۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : رسول, aleas
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #11
ببین بستگی به حجم فروش داره شما وقتی ماهی یه دونه کیک می فروشی از کارخونه اصلی که نمی ری کیک بخری عمده فروش هم بهت کیک نمی ده باید بری از یه مغازه دار معمولی بخری اگه در حد کارتون شد می ری سراغ عمده فروش اگه در حد کامیون شد می ری سراغ کارخونه
برای هاستینگ مهم ترین چیز پشتیبانی به شرطی که بتونی بفروشی ها اگه لینوکس بلدی یه VPS بگیر اگه بلد نیستی یه نمایندگی بگیر
اگه لینوکس بلد نیستی به یه نفر sysadmin نیاز داری یه نفر حرفه ای که از تو خونشون سرور رو مدیریت کنه حداقل ۳۰۰۰۰۰ تومان در ماه می گیره یعنی نسبت به هزینه سرور خیلی بیشتر
البته ویندزو هم به همین منوال
الان شد؟

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۲۰-دى-۱۳۸۹, ۱۳:۲۴:۵۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : رسول, h0x00i

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  هاست ارزون WhiteNoise 7 6,088 ۲۷-تير-۱۳۹۶, ۰۱:۲۳:۵۴
آخرین ارسال: mohamadnoore
  [سوال] هاست رایگان + ASP.Net + SQL 2008 mojtabamalaekeh 1 8,551 ۲۸-تير-۱۳۹۰, ۲۱:۳۷:۴۸
آخرین ارسال: mojtabamalaekeh
myBB هاست 30 مگابایتی رایگان Fireninja 5 7,496 ۲۸-بهمن-۱۳۸۹, ۲۰:۱۰:۴۵
آخرین ارسال: WhiteNoise
  1 گیگ هاست با Vista Panel eai 2 6,030 ۰۷-دى-۱۳۸۹, ۱۴:۳۶:۲۱
آخرین ارسال: eai
  ارئه هاست رایگان و دامنه رایگان به علاوه وبسایت رایگان adel2008 0 4,374 ۲۷-مرداد-۱۳۸۹, ۱۳:۲۰:۱۴
آخرین ارسال: adel2008
  فروش هاست مخصوص کاربرای گل ایرانویج - + - ثبت دامین و طراحی سایت IT.M@N 2 4,585 ۳۰-مرداد-۱۳۸۸, ۲۲:۲۹:۱۵
آخرین ارسال: IT.M@N
  كمك از مديران و متخصصات هاست و سرورها و انهايي كه ايميل گروهي فرستاند yaghoob.ekrami 3 6,017 ۰۶-مرداد-۱۳۸۸, ۱۷:۴۸:۳۲
آخرین ارسال: yaghoob.ekrami
  ارتباط بین دیتابیس اکسس و هاست mrpn 0 3,422 ۰۶-بهمن-۱۳۸۵, ۱۰:۲۱:۲۵
آخرین ارسال: mrpn
  هاست رایگان همراه با ASP.NET , SQL SERVER2000 kimia 8 10,027 ۲۴-مرداد-۱۳۸۵, ۲۲:۲۱:۳۷
آخرین ارسال: esmaeily-hosein

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS