امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكل پروگرمر فقط بر روي يك سيستم كامپيوتر
نویسنده پیام
rezadaneshgoo آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 10

تشکرها : 44
( 24 تشکر در 12 ارسال )
ارسال: #1
مشكل پروگرمر فقط بر روي يك سيستم كامپيوتر
دوستان سلام
مدتي پيش يك پروگرمر usbasp مربوط به ميكروهاي avr را توسط كابل usb به سيستم متصل نمودم . دوبار هم ميكرو را پروگرم نمودم . از آن مدت ديگه نميتونه كه ميكرو را پروگرم كنه
فلش مموري را هم ميخونه و ويندوز xp نصبه
سيستم پروگرمر را ميشناسه ولي نرم افزار در هنگام ارسال فايل هگز به ميكرو پيغام could not find usbasp device را ميده
با توجه به اينكه سخت افزار و نرم افزار پروگرامر را بر روي يك سيتم ديگه تست كردم و با موفقيت ميكرو را پروگرم نمودم و ميكرو را بر روي مدار چك كردم حدس ميزنم كه مشكل از تنظيمات كامپيوتر باشه . مطمئن نيستم كه تنظيماتش دست نخورده باشه !
از همه دوستان در حل اين مشكل طلب ياري مي كنمClapClap

كسي را كه آماده آموختن است تعليم ندادن، انساني را به هدر دادن است، كسي را كه آماده آموختن نيست تعليم دادن، سخن به هدر دادن است، خردمند نه انسان را به هدر مي دهد و نه سخن را
026
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-اسفند-۱۳۸۹, ۱۹:۴۹:۴۵، توسط rezadaneshgoo.)
۲۰-اسفند-۱۳۸۹, ۱۹:۴۶:۵۹
h0x00i آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 109

تشکرها : 2866
( 2450 تشکر در 949 ارسال )
ارسال: #2
RE: مشكل پروگرمر فقط بر روي يك سيستم كامپيوتر
دوست من فکر کنم این باید توی بخش الکترونیک می پرسیدی ....(گرچه که به یه صورت دیگه پرسیدی)

سیستم شما که 64 بیتی نیست ؟؟؟ اگه سیستم 64 بیتی داری باید بگم که پرگرامر های USB روش خوب جواب نمی ده

ویندوز 7 داری??? بهتره درایور آپدیت روی سیستمت نصب کنی ... اگه امکان داره از سیستم عامل XP کنی ...
اگه xp داری این مشکل داری بهتر یک بار کل درایور پرگرامر پاک کنی بعد سیستم ریست کنی بعد دوباره مراحل نصب پرگرامر انجام بدی ...

:)

دوستان الکترونیکی پیشنهاد می کنم حتما برن python یاد بگیرن ...
پروژه ، مقاله ،... 
۲۰-اسفند-۱۳۸۹, ۱۹:۵۶:۲۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : رسول, mahdi20, reza555, rezadaneshgoo
rezadaneshgoo آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 10

تشکرها : 44
( 24 تشکر در 12 ارسال )
ارسال: #3
RE: مشكل پروگرمر فقط بر روي يك سيستم كامپيوتر
(۲۰-اسفند-۱۳۸۹, ۱۹:۵۶:۲۷)h0x00i نوشته است: دوست من فکر کنم این باید توی بخش الکترونیک می پرسیدی ....(گرچه که به یه صورت دیگه پرسیدی)

سیستم شما که 64 بیتی نیست ؟؟؟ اگه سیستم 64 بیتی داری باید بگم که پرگرامر های USB روش خوب جواب نمی ده

ویندوز 7 داری??? بهتره درایور آپدیت روی سیستمت نصب کنی ... اگه امکان داره از سیستم عامل XP کنی ...
اگه xp داری این مشکل داری بهتر یک بار کل درایور پرگرامر پاک کنی بعد سیستم ریست کنی بعد دوباره مراحل نصب پرگرامر انجام بدی ...

دوست عزيز سلام
خودش بود . همين خط آخري
البته قبلا همينكارو كرده بودم اما نه از ريشه
ClapHappy

كسي را كه آماده آموختن است تعليم ندادن، انساني را به هدر دادن است، كسي را كه آماده آموختن نيست تعليم دادن، سخن به هدر دادن است، خردمند نه انسان را به هدر مي دهد و نه سخن را
026
۲۱-اسفند-۱۳۸۹, ۱۴:۱۰:۲۷

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چطور ميتونم از صفحه كامپيوتر عكس بگيرم؟ nanosi 0 1,681 ۰۱-شهریور-۱۳۹۲, ۰۲:۰۵:۵۸
آخرین ارسال: nanosi
  مشكل با وب كم A4Tech Mortezy 5 8,597 ۲۵-خرداد-۱۳۹۰, ۰۰:۱۴:۳۱
آخرین ارسال: mrmeysam
Exclamation مشكل در آنديليت كردن mvig 29 23,626 ۱۴-آذر-۱۳۸۸, ۱۱:۲۷:۵۶
آخرین ارسال: aminsotudeh
Exclamation مشكل در نصب كردن InstallShield mvig 0 2,084 ۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۱۸:۴۶:۱۵
آخرین ارسال: mvig
Cool معرفي برنامه - افزايش بازدهي هاردديسك و كل سيستم - Super Speed (حتمن بخوانيد) igimax 6 7,841 ۲۷-تير-۱۳۸۸, ۰۲:۵۲:۱۷
آخرین ارسال: Darg
Sad مشكل در حذف برنامه Deep Freez shedayat 1 3,703 ۰۸-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۴:۲۷:۴۱
آخرین ارسال: puma
  پراگرمر 2816 با استفاده از pci slot كامپيوتر nasimjoon_ina 3 2,639 ۱۸-فروردین-۱۳۸۷, ۰۵:۱۱:۳۰
آخرین ارسال: ha_60

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS