گزارش مشکلات سایت
نویسنده پیام
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #45
RE: مشکلات سایت
جالبه منم 3.0.1 دارم ... ولی اینطوری نشده .. برم ببینم چیه قضیه ...

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۲۹-اسفند-۱۳۸۷, ۲۱:۰۶:۲۱
تشکر شده توسط : yeketaz
babyy آفلاین
بازنشسته

موضوع‌ها: 141

تشکرها : 35081
( 26090 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #46
سلام

با فایر فاکس 3.0.0 من هم اینطور نشد ،
۲۹-اسفند-۱۳۸۷, ۲۱:۳۲:۱۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #47
(۲۹-اسفند-۱۳۸۷, ۱۶:۲۱:۲۲)SaeedGh نوشته است: امیدوارم ناراحت نشید اما باید بگم اینجا دو ایراد اساسی داره.

اول اینکه ورژن php قدیمیه و نسخه های آتی MyBB از این ورژن پشتیبانی نمیکنند (و یا برعکس!)

دوم اینکه علاوه بر کوکی (که مدیر گفتند به درد نمیخوره)، هدر no-cache هم ارسال نمیشه. به راحتی میتونید از بخش تنظیمات MyBB فعالش کنید. در غیر اینصورت در بعضی ISP ها حتی صفحات php هم cache میشند. (مثل ISP من!)

سال خوبی داشته باشید. @};-
در مورد no-cache ممنون برطرف شد
در مورد PHP نگران نباشید هنوز ۴ سر جاشه اگه دیگه پشتیبانی نکنن این دیتاسنتر ما هم حتما به روز می کنه
کوکی هم اگه فعال کنم رو هیچ دامین دیگه ای کسی نمی تونه لوگین کنه

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۲۹-اسفند-۱۳۸۷, ۲۳:۲۰:۱۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
SaeedGh آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 34
( 43 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #48
(۲۹-اسفند-۱۳۸۷, ۲۱:۰۶:۲۱)amirjan نوشته است: جالبه منم 3.0.1 دارم ... ولی اینطوری نشده .. برم ببینم چیه قضیه ...

(۲۹-اسفند-۱۳۸۷, ۲۱:۳۲:۱۲)babyy نوشته است: سلام

با فایر فاکس 3.0.0 من هم اینطور نشد ،

احتمالاً علاوه بر مرورگر تنظیمات ISP هم در کش شدن نقش داره.

(۲۹-اسفند-۱۳۸۷, ۲۳:۲۰:۱۹)ha_60 نوشته است: کوکی هم اگه فعال کنم رو هیچ دامین دیگه ای کسی نمی تونه لوگین کنه

دامین دیگه ای روی همین فروم پارک شده؟
من نمیدونم چه دامنه هایی رو پارک کردید. اگه لیست دامین ها رو بدید شاید بتونم یک کاریش بکنم. Cool

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-اسفند-۱۳۸۷, ۰۲:۲۶:۲۴، توسط SaeedGh.)
۳۰-اسفند-۱۳۸۷, ۰۲:۲۴:۵۳
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #49
elerobocom.com/forum

هادی امین زاده
۳۰-اسفند-۱۳۸۷, ۱۰:۳۱:۱۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
SaeedGh آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 43 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #50
سلام.

ببخشید که طول کشید. درگیر کارهای سایت بودم.

یک پلاگین نوشتم و پیوست کردم. اگه تمایل داشتید تست کنید و اگه درست کار نکرد اطلاع بدید تا اصلاحش کنم.

Heart

فایل‌(های) پیوست شده
.zip   CookieDetector.zip (اندازه: 681 bytes / تعداد دفعات دریافت: 2)

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۱-فروردین-۱۳۸۸, ۱۵:۱۳:۰۲، توسط SaeedGh.)
۰۱-فروردین-۱۳۸۸, ۱۳:۳۹:۵۴
تشکر شده توسط : amirjan, CRazYFULL
SaeedGh آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 43 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #51
# یک تغییر کوچیک لازم داشت که انجام شد و مجدداً آپلود کردم.

۰۱-فروردین-۱۳۸۸, ۱۵:۱۴:۱۸
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #52
می تونم بپرسم کارش چیه؟
شما اگه دامین رو تو کوکی ست نکنی دقیقا همین کارو خودش می کنه یعنی فقط روی همون دامین درخواست شده جواب می ده الان کاراین دقیقا چیه؟

هادی امین زاده
۰۱-فروردین-۱۳۸۸, ۱۶:۵۸:۳۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
SaeedGh آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 43 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #53
خودتون که کد رو دیدید و استادید. میخواین اطلاعات من رو تست کنید؟! Wink
در هر حال...
توی MyBB یک cookieDomain داریم و یک cookiePath . اگه اینها اشتباه ست شده باشند، امکان لاگین کردن در سایت وجود نداره و اگه خالی باشند (مثل این فروم) بعضی از کاربرها که ISP درست و حسابی ندارند دچار مشکلاتی میشند از جمله کش شدن صفحات. من نمیدونم این مساله رو از نظر فنی چطور باید آنالیز کرد اما تجربه نشون داده که موارد بیشماری از کش شدن گزارش شده که با تنظیم صحیح کوکی ها برطرف شدند!

در ویکی MyBB هم نوشته:

نقل قول:
By default, MyBB suggests Cookie Domain to be blank, and Cookie Path to be "/". Although this theoretically will work, in many cases it is inadequate.

لینک: http://wiki.mybboard.net/index.php/Help:Cannot_login

یعنی "خالی گذاشتن cookieDomain از نظر تئوری اصولاً باید جواب بده، اما در عمل میبینیم که در بسیاری موارد جواب نمیده" و باید اون فیلد رو مطابق با چیزی که در اینجا شرح داده شده ست کرد: http://wiki.mybboard.net/index.php/Cookies

حالا این پلاگین ساده ای که من نوشتم هم اگه درست عمل بکنه، همین کار رو برای شما انجام میده. یعنی وقتی کسی تالار رو با دامنه iranled مرور میکنه، cookieDomain میشه
کد:
.iranled.com
و هر وقت با دامنه elerobocom مرور کنه، میشه
کد:
.elerobocom.com

در نتیجه اینطوری مشکل کوکی به راحتی حل میشه.
(البته مستلزم اینه که پلاگین درست کار کنه)

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۱-فروردین-۱۳۸۸, ۲۱:۵۵:۳۳، توسط SaeedGh.)
۰۱-فروردین-۱۳۸۸, ۱۸:۵۸:۲۳
تشکر شده توسط : amirjan, t3r!p3000
babyy آفلاین
بازنشسته

موضوع‌ها: 141

تشکرها : 35081
( 26090 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #54
سلام

اساتید ، یه نظر دارم ، همونجا که سایت تو لوگین میکنیم ، یه کوکی دیگه هم با همون مشخصات ، ولی دامین متفاوت ست کنین !

یعنی چه از ایران لد بیاییم چه از اون یکی دامنه ،هنگامی که ورود کردیم ، دو تا کوکی ست کنه ، یه با دامنه ایران لد یکی با اون یکی دامنه !
۰۱-فروردین-۱۳۸۸, ۲۰:۳۳:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #55
(۰۱-فروردین-۱۳۸۸, ۲۰:۳۳:۴۱)babyy نوشته است: سلام
اساتید ، یه نظر دارم ، همونجا که سایت تو لوگین میکنیم ، یه کوکی دیگه هم با همون مشخصات ، ولی دامین متفاوت ست کنین !
یعنی چه از ایران لد بیاییم چه از اون یکی دامنه ،هنگامی که ورود کردیم ، دو تا کوکی ست کنه ، یه با دامنه ایران لد یکی با اون یکی دامنه !
از روی یه دامین اجازه ست کردن کوکی برای دامین دیگه ای رو ندارید مشکل امنیتی پیش می یاد تا اونجا که من می دونم
نقل قول: توی MyBB یک cookieDomain داریم و یک cookiePath . اگه اینها اشتباه ست شده باشند، امکان لاگین کردن در سایت وجود نداره و اگه خالی باشند (مثل این فروم) بعضی از کاربرها که ISP درست و حسابی ندارند دچار مشکلاتی میشند از جمله کش شدن صفحات. من نمیدونم این مساله رو از نظر فنی چطور باید آنالیز کرد اما تجربه نشون داده که موارد بیشماری از کش شدن گزارش شده که با تنظیم صحیح کوکی ها برطرف شدند!
در مورد اشتباه ست شدن درسته ولی کش؟ کوکی چیزیه که تو سیستم شما ذخیره می شه و اون دامین و مسیر برای اجازه دسترسی هست مثلا من می خوام فقط صفحاتی که تو فولدر فروم هستند و رو دامین iranled به کوکی ها اجازه دسترسی داشته باشن این ۲ تا رو ست می کنم تا کسی از جای دیگه اجازه دسترسی نداشته باشه
ولی یه موقع هست مثل دفعه قبل من می خوام کسی که تو forum.iranled.com لوگین کرد رو بتونم تو www.iranled.com هم بتونم کوکی هاشو بخونم تا بتونم اونجا هم لوگینش کنم اگه خالی باشه (دامین و مسیر کوکی) این اجازه رو ندارم یعنی این ها ۲ تا سایت به حساب می یان و بنابه مسائل امنیتی این اجازه گرفته می شه بنابراین می یام دامین رو روی .iranled.com (همونی که خودت ست کردی) قرار می دم تا توی تموم ساب دامین ها دسترسی داشته باشم ولی این کار کل سایت رو محدود می کنه به این دامین
ولی اگه خالی باشه خودش تصمیم می گیره که این کوکی مال چه سایتیه مثلا کوکی elerobocom.com برای خودشه www.iranled.com برای خودشه و forum.iranled.com هم برای خودش یعنی شما تو هرکدوم از این سایت ها یه بار باید لوگین کنی فقط همین به کش ISP هم کاری نداره
ISP ها باید از روی هیدر ها کش کنن که معمولا کاری به اون ندارن و بر اساس آدرس صفحه کش می کنن (فقط به خاطر سود جویی) فقط می شه با اضافه کردن یه پارامتر الکی به آدرس مثلا mytest=123 و عوض کردن ان به صورت رندم مشکل این آی اس پی ها رو حل کرد (ولی گوگل بدش می یاد) بهترین راه اینه که از این ISP ها اینترنت نخرید چون ممکنه حتی ایمیل های شما رو هم کش کنن

هادی امین زاده
۰۲-فروردین-۱۳۸۸, ۰۹:۴۱:۰۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : SaeedGh, t3r!p3000

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مشکلات جدید ha_60 11 10,497 ۲۲-فروردین-۱۳۸۵, ۱۰:۵۸:۳۷
آخرین ارسال: ashkan

پرش به انجمن: