امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كوهنورد ( حاصل كار گروهي )
نویسنده پیام
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #1
Smile  كوهنورد ( حاصل كار گروهي )
سلام به همگي.

اين كاري رو كه تاپيكش رو زدم ، گروهي و آنلاين و در سايت مجيدآنلاين پيشبرديم ...
( البته قرار بود در حد يه clip كوچيك ازش در بياد ، اما محدوديت زماني نذاشت ... )
بقيه ي هم گروهي ها هم مجيد آنلايني بودن و در لينك زير مي تونيد تاپيكش رو در سايت مجيد آنلاين ببينيد كه توضيحات كامل داده شده ( به دلايلي نمي شه اونا رو اينجا گفت ...Wink )

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=164751

لينك زير هم مربوط به مراحل كار گروه مي شه و فعاليت اعضا اونجا مشخصه ...

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=154475

خوب محدوديت هاي زيادي داشتيم و هماهنگي ها خيلي سخت بود و ...
خلاصه تونستيم از پسش بر بيايم ، اما به دلايلي كه گفتم و به دليل طولاني شدن كار ، مجبور شديم از كيفيت كم كنيم و سريع كار رو ببنديم ...
وقت آزاد درست و حسابيي هم نداشتيم ‌، اما خدا رو شكر با هم تونستيم يه كار خوب رو ببنديم.
اينجا نام كاربرايي كه تو اين گروه بودن رو مي ذارم :
mehrdad_hellboy , داش ممد , rahayi , CG-student , wall_e , Ali3dm , Ultra3D , rasol10261360 , cdkham2003 , Sharin , Gs-graphic

خودمم كار مدلينگ كاراكتر رو ( سر و كلاه و كاپشن و شلوار و دستكش ) به عهده داشتم و Rigging و Skinnig و در نهايت pose با من بود و كمي تكسچر ...

من قسمت هايي رو كه گفتم در مايا و ZBrush انجام دادم و بقيه ي اعضاي گروه در مكس ، در نهايت كار در مكس با Vray رندر شد و در PS بقيه ي كارها كه دوست عزيزم Gs-graphic اين قسمت + يه سري كار ديگه رو به عهده داشت ( در لينك هايي كه گذاشتم ، وظايف مشخص شده هست )

اميدوارم خوشتون بياد.
نظر يادتون نره ... !!
وگرنه ديگه كارام رو نمي ذارم Wink

[تصویر:  zr9uuu7frdrxynd6vem_thumb.jpg]
[تصویر:  zhojb2gmot6p04pcakva_thumb.jpg]
[تصویر:  s1lzg5m7w09t1bflhzp2_thumb.jpg]

موفق باشيد.
يا علي.

۳۱-مرداد-۱۳۹۰, ۰۶:۴۰:۰۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mhpc2009, رسول, reza555, HoseinVig, rdscience, sheitunak
rdscience آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 479
( 298 تشکر در 111 ارسال )
ارسال: #2
RE: كوهنورد ( حاصل كار گروهي )
شارين جان
بخاطر انجام نسبتا موفقيت آميز كار تيمي تبريك ميگم چون جداي از خود اثر ، انجام كار تيمي ارزشمندتر و موثرتر هست
راستش من خيلي با نحوه انجام اين جور كاراي گرافيكي آشنايي ندارم ( البته تا حدي با اتوكد و كتيا آشنايي دارم ) بنابراين صاحب نظر نيستم
خوب اثر نسبتا خوبي شده ( ديد نزديك ، ارتفاع ، طبيعت بكر و ... ) موضوع را جالبتر كرده
تصوير وسايل كوهنوردي كه زيادي طبيعيه ( اگه اونم ساختگيه كه شاهكاره چون كه كاملا نو هستند ) من كه گيج شدم
خوب تعريف بسه ، بريم سراغ نقد سازنده
تصوير مصنوعي تو يه محيط طبيعي خيلي جيغ ميزنه ( شايد اين دليلي باشه كه من جرات كردم نقد كنم )
تو تصوير برفي ، كمي برف نشسته روي كوهنورد و چكمه ها ، كدر كردن مرز بين كوهنورد و محيط ، كمي برجسته كردن باسن ( چون خيلي سيخ ايستاده ) و كمي شل كردن ( لختي ) طناب دور كوهنورد و لباسهايش تصوير نهايي را طبيعي تر مي كنه
با تمام اين تفاسير و با توجه به مشكلاتي كه در حين كار داشتيد ، از صميم قلب براي تو و اعضاي تيم آرزوي پيشرفت در ادامه فعاليتتون دارم
پاينده باشي

كسي را كه آماده آموختن است تعليم ندادن، انساني را به هدر دادن است، كسي را كه آماده آموختن نيست تعليم دادن، سخن به هدر دادن است، خردمند نه انسان را به هدر مي دهد و نه سخن را

وبلاگ خودموني
۰۱-شهریور-۱۳۹۰, ۰۰:۱۵:۵۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : sharin, sheitunak
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #3
RE: كوهنورد ( حاصل كار گروهي )
سلام رضا جان ...

ممنون بابت نظر ...
تمام مواردي رو كه گفتي كاملا درست بود ، اما اون مورد ها قربانيه زمان كم شدن ديگه ...
اين كار رو هم در تعطيلات عيد نوروزي كه گذشت تمام كرديم ... ( خيلي جديد نيست ) يه چند ماهي طول كشيد ، چون وسط درس و دانشگاه بود و نمي شد رفت سمتش ، توي تعطيلات كلي به كار سرعت داديم تا شد اين ... Biggrin

اون وسائل هم اعضاي تيم مدل كردن و جزء كارهه ...
كلا ، فقط اون كوهستان كه عكس پس زمينه هست ،‌ ساخته نشده ... و كومپوزيته ... ، از اين وسائل مي خواستيم در كليپ استفاده كنيم ...

اون نرم افزارايي هم كه گفتيد براي نقشه كشي استفاده مي شه ... ،‌ قدرت اينا باز يه چيز ديگست ... ( در واقع هر نرم افزاري كار برد خاص خودش رو داره ... )

بازم ممنون كه نظر دادي...
لطف كردي...
--------------------
بچه ها نظر بدين ، بگيد خوبه ، خيلي ضايعه و ... هم كافيه :d

موفق باشيد.
يا علي.

۰۱-شهریور-۱۳۹۰, ۰۱:۲۶:۲۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mrtaheri68

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان