امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قطعه جايگزين براي حافظه eeprom ميكرو
نویسنده پیام
rdscience آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 479
( 298 تشکر در 111 ارسال )
ارسال: #12
RE: قطعه جايگزين براي حافظه eeprom ميكرو
از همگي ممنون
نقل قول: بايد يه فكر بهتري بكني ، نميدونم دستگاهت چيه ، ولي ببين ميتوني موقع شروع ، از اول كاليبره كني تا از يه رفرنسي مجددا شروع بكار كنه
اگه راه حلي پيدا نشه مجبورم رو يه روش جايگزين تمركز كنم ، دستگاه همون دوربين كابليه
نقل قول: من فكر كنم حد اكثر تعداد دفعات ريد / رايت براي هر كدوم از بايت هاي eeprom يا mmc تعريف ميشه .
اگه اين روش جوابگو باشه كه ديگه حله ... بايد تست بشه !
يه سوال ديگه هم داشتم :
حجم حافظه يه متغير از نوع سينگل 4 عدد صحيح و 5 عدد اعشار چند بايت ميشه ؟ ميشه روش محاسبه را بگيد ...
متشكرم

كسي را كه آماده آموختن است تعليم ندادن، انساني را به هدر دادن است، كسي را كه آماده آموختن نيست تعليم دادن، سخن به هدر دادن است، خردمند نه انسان را به هدر مي دهد و نه سخن را

وبلاگ خودموني
۰۷-آبان-۱۳۹۰, ۱۳:۳۵:۱۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
علي برقي آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 25

تشکرها : 477
( 406 تشکر در 166 ارسال )
ارسال: #13
سلام
مقدار حافظه اشغالي بستگي به نوع متغييري داره كه انتخاب ميكنيد . مثلا توي c براي اينكه يه عدد اعشاري رو ذخيره كنيم بايد داخل float يا يه متغيير بزرگتر بزاريم . تو عكس پايين حجم اشغالي توسط هر متغيير در c و basic رو آوردم :

براي basic:

[تصویر:  Basic.jpg]

براي C :

[تصویر:  C.jpg]

من تو را دوست دارم.. دیگری تو را دوست دارد.. دیگری دیگری را دوست دارد.. و این چنین است که ما تنهاییم..
۰۷-آبان-۱۳۹۰, ۱۸:۳۱:۴۶
تشکر شده توسط : rdscience
rdscience آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #14
بنابراين و معادل قرار دادن تقريبي سينگل در بيسيك و فلات در سي ميشه گفت كه سينگل 5 - 4 بايت از حافظه را اشغال ميكنه . درسته ؟

كسي را كه آماده آموختن است تعليم ندادن، انساني را به هدر دادن است، كسي را كه آماده آموختن نيست تعليم دادن، سخن به هدر دادن است، خردمند نه انسان را به هدر مي دهد و نه سخن را

وبلاگ خودموني
۰۷-آبان-۱۳۹۰, ۲۰:۵۶:۴۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : علي برقي
علي برقي آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 25

تشکرها : 477
( 406 تشکر در 166 ارسال )
ارسال: #15
بله
دقيقا...

من تو را دوست دارم.. دیگری تو را دوست دارد.. دیگری دیگری را دوست دارد.. و این چنین است که ما تنهاییم..
۰۷-آبان-۱۳۹۰, ۲۱:۳۴:۴۷
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #16
تمام eeprom ها محدودیت تعداد رایت رو دارن حالا کم و زیاد اگه می خوای نامحدود باشه باید ram باتری دار بگیری
این ram ها هم به صورت IC پک شده هستندکه باتری توش باشه (نمی دونم کی داره ولی هست) و ای سی هایی هم هست که می تونه این ram ها رو تبدیل کنه (البته با باتری)

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۰۸-آبان-۱۳۹۰, ۱۵:۲۲:۱۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : علي برقي, rdscience
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #17
راستي ...
سيستمش چطورهه ؟
دستگاه مستقله ؟
اگر امكان داره كه مي شه ميكرو رو ارتباط داد با كامپيوتر . يعني عدد ها رو مي ريزي تو كامپيوتر و بعد هم كه نياز شد ازش مي خوني و ميريزي تو ميكرو و ادامه ي ماجرا ...

۰۹-آبان-۱۳۹۰, ۰۱:۱۶:۱۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
rdscience آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #18
سلام
نقل قول: این ram ها هم به صورت IC پک شده هستندکه باتری توش باشه (نمی دونم کی داره ولی هست) و ای سی هایی هم هست که می تونه این ram ها رو تبدیل کنه (البته با باتری)
هادي جان ممنون
خوب داره جالب ميشه ، اين آيسي ها يا رم ها با چه اسمي عرضه ميشه ؟ يه آدرسي مثالي چيزي بديد تا بدونم دنبال چي بگردم ! و اون آيسي اي كه فرمودين رم را به نوع اي ايپرام تبديل ميكنه ؟ منظورتون را متوجه نشدم

نقل قول: اگر امكان داره كه مي شه ميكرو رو ارتباط داد با كامپيوتر . يعني عدد ها رو مي ريزي تو كامپيوتر و بعد هم كه نياز شد ازش مي خوني و ميريزي تو ميكرو و ادامه ي ماجرا ...
شارين جان ممنون
پيشنهاد خوبيه ، مدتيه دارم تو فاز نيمه صنعتي پروژه كار ميكنم و در نهايت بايد كامپيوتر هم جهت مانيتورينگ در كنار سيستم بذارم ولي چون تا يه هفته ديگه دانشگاه دستگاه را لازم داره مي خواستم ببينم ميشه ساده تر و كوچكتر ساختش ؟

تا بحثش پيش اومده يه مطلب هم بگم :
آيا نوت بوك ( بخاطر ابعاد و قيمت كم ) هم مي تونه نياز مرا براورده كنه ؟
استفاده از dac08 و شيفت رجيستر 74hc595 براي تبديل ولتاژ 5 ميكرو به 10 اينورتر هم پيشنهاد جالبيه ولي اگه بشه از ولتاژ 12 كامپيوتر استفاده كرد كه عالي ميشه ، يعني با يه تير بيش از سه نشون !

پاينده باشيد

وبلاگ خودموني
۰۹-آبان-۱۳۹۰, ۱۰:۰۴:۱۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #19
نقل قول: تا بحثش پيش اومده يه مطلب هم بگم :
آيا نوت بوك ( بخاطر ابعاد و قيمت كم ) هم مي تونه نياز مرا براورده كنه ؟
استفاده از dac08 و شيفت رجيستر 74hc595 براي تبديل ولتاژ 5 ميكرو به 10 اينورتر هم پيشنهاد جالبيه ولي اگه بشه از ولتاژ 12 كامپيوتر استفاده كرد كه عالي ميشه ، يعني با يه تير بيش از سه نشون !

به نظر من از تونستن مي تونه ، اما مشكل اينه كه معمولا لپ تاپ ها سوكت 9 پين رو ندارن ( براي برقراريه ارتباط سريال )
استفاده از تبديل براي ايجاد پورت 9 پين هم نمي دونم مي تونه جواب بده يا نه ...
پس به ناچار بايد از طريق پورت USB باشه !
اگر بخواهيم با IC مبدل كار كنيم كه كار همون 9 پين رو مي تونه از طريق USB انجام بده و احتمالا مشكلي نخواهد داشت.
اگر هم از ويژگيه خود USB بخواي استفاده كني ، كه فكر نمي كنم به اين راحتي يا باشه ...
من تونستم كنترل ميكرو رو با كامپيوتر Desktop به دست بگيرم. اما يه مشكلي وجود داره كه بايد يه زبان برنامه نويسيه ديگه هم بلد باشي ... !
مثل delphi و C# و VB ( كه نمي دونم واقعا مي تونه يا نه ) و ... .
من خودم رفتم سراغ ‍C# .
و هماهنگ كردن اين 2 برنامه با هم تا حدودي عذابهه :d اما خيلي جالبه !!
C# هم خودش يه ويژگي براي ارتباط به صورت سريال داره ، براي USB جديدن شنيدم يه كتابخونه هست كه خيلي محدودهه .
در نظر بگير كه ارتباط سريال ( UART ) براي كنترل مناسبه ، اما براي نقل و انتقال اطلاعات زياد نمي شه روش حساب كرد.

---------------
راستي اگر با watchDog تو بسكام كار كردي يه سر به چت باكس الكترونيك بزن ، يه سوال دارم Biggrin
مرسي.
--------------
موفق باشي.
يا علي.

۰۹-آبان-۱۳۹۰, ۱۲:۰۶:۲۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : علي برقي, rdscience
rdscience آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #20
ممنون
بنابراين شايد از روميزي استفاده كردم و علاقه مندم كه يكي از زبان هاي برنامه نويسيش هم ياد بگيرم
به نظرت ميشه 12 ولت كامپيوتر راهم كنترل كرد ؟
تو هايپر ترمينال كامپيوتر بايد برنامه ارتباطي بنويسم ؟ سرعت انتقال سريال جوابگوي برنامه براي مانيتورينگ و حافظه جانبي هست ؟
نقل قول: اگر با watchDog تو بسكام كار كردي يه سر به چت باكس الكترونيك بزن ، يه سوال دارم
براي خودم متاسفم و شرمنده شما
پاينده باشي

وبلاگ خودموني
۰۹-آبان-۱۳۹۰, ۱۸:۳۰:۱۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #21
نقل قول: به نظرت ميشه 12 ولت كامپيوتر راهم كنترل كرد ؟
چجور كنترلي ؟
مثلا بين 0 تا 12 به صورت پيوسته بتونيم متغييرش كنيم ؟!
با استفاده از code نويسي يا اضافه كردن مدار ؟
نقل قول: تو هايپر ترمينال كامپيوتر بايد برنامه ارتباطي بنويسم ؟ سرعت انتقال سريال جوابگوي برنامه براي مانيتورينگ و حافظه جانبي هست ؟
براي كنترل ميكرو توسط كامپيوتر ؟
نه ، اون فقط براي نمايش هست. در Help بسكام Using the UART رو بخون.
سطح كار اين هايپر ترمينال ويندوز و ترمينال اولاتور بسكام يجورهه ، براي نمايش هست.
براي اينكار فقط ميكرو رو برنامه نويسي مي كني ( مثالش رو بخون ) ، بعد تو برنامه اي كه براي ميكرو نوشتي ،‌گاهي يه چيزي رو print مي كني و گاهي چيزي رو مي گيري ،‌ با inkey() و ...
وقتي پرينت مي كني اطلاعات روي محيط ترمينال چاپ مي شه و وقتي مي خواي اطلاعاتي بگيري ، منتظر مي موني تا يكي از روي كيبرد يه اطلاعاتي رو وارد كنه ، مثلا دكمه ي 1 رو بزنه . بعد ميكرو مي گيره و ... ادامه ي ماجرا .
اينجوري هم كار كردن باهاش براي هر كسي نيست و هم به 1000 تا محدوديت مي خوري ...

بيشتر بدرد تست كردن ارتباط سريال مي خوره ... .

اما اينجا با يه زبان برنامه نويسي يه محيط كاربري درست مي كني ( يه برنامه درست مي كني ... ) اينجوري كه در نهايت كه فايل exe رو ساختي ، با اجراش يه محيط كاربري باز مي شه و توش دكمه و تنظيمات و ... اينجو چيزا هست.( بسته به كاري كه انجام مي دي محيط رو مي سازي ... )
با اين محيط هر كسي مي تونه كار كنه و جالب تره و تميز تره و محدوديت هاش حداقله ...
مثلا براي C# بايد visual studio نصب كني و برنامه ات رو در اين محيط بسازي .

نقل قول: سرعت انتقال سريال جوابگوي برنامه براي مانيتورينگ و حافظه جانبي هست ؟
جوابگوي مانيتورينگ نيست . به همين علت گفتم براي كنترل خوبه ، اطلاعاتي مثل اون عدد ها رو راحت مي شه روش انتقال داد.
سرعت انتقال بستگي به مسافت داره ، چون baudrate رو در مسافت هاي زياد بايد كم كني.
خودم از 19200 استفاده كردم. يعني قادرهه 19200 بيت در ثانيه رو انتقال بده ... يعني 2400 بايت در ثانيه ( البته فكر كنم حدودي باشه ... )
در رابطه با پروژتون مانيتورينگ منظورت اين بود كه تصوير دوربين رو همزمان نشون بده ديگه درسته ؟
براي انتقال حجم اطلاعات زياد بايد از پروتكل USB استفاده كرد ! كه متاسفانه ...

نقل قول: براي خودم متاسفم و شرمنده شما
شما كه پاتون رو فرا تر از تخصصتون گذاشتيد ...
بنده و امثال بنده بايد براي خودمون متاسف باشيم ...
آقايي ...

يا علي.

۰۹-آبان-۱۳۹۰, ۱۹:۲۰:۰۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
rdscience آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #22
شارين جان از پاسخ كاملت ممنون
نقل قول: چجور كنترلي ؟
مثلا بين 0 تا 12 به صورت پيوسته بتونيم متغييرش كنيم ؟!
با استفاده از code نويسي يا اضافه كردن مدار ؟
براي همون اينورتر ، گسسته و اگر پيوسته باشه كه ديگه بهتر
به نظرم اگه امكانش باشه ، بايد سخت افزار و نرم افزار براش تهيه بشه ( به هر حال مي خوام باري از دوش ميكرو برداشته بشه چون همين الآن حتي با تقسيم وظايف بين هر 4 ميكروي مگا32 ، بصورت فول ديتا دارن كار ميكنن تا جايي كه سرعتشون به زير 10 سيكل بر ثانيه رسيده و تو دقت محاسبات تاثير منفي گذاشته و بايد به فكر ارتقاشون باشم )

نقل قول: با يه زبان برنامه نويسي يه محيط كاربري درست مي كني ( يه برنامه درست مي كني ... ) اينجوري كه در نهايت كه فايل exe رو ساختي ، با اجراش يه محيط كاربري باز مي شه و توش دكمه و تنظيمات و ... اينجو چيزا هست.( بسته به كاري كه انجام مي دي محيط رو مي سازي ... )
با اين محيط هر كسي مي تونه كار كنه و جالب تره و تميز تره و محدوديت هاش حداقله ...
مثلا براي C# بايد visual studio نصب كني و برنامه ات رو در اين محيط بسازي .
نقل قول: در رابطه با پروژتون مانيتورينگ منظورت اين بود كه تصوير دوربين رو همزمان نشون بده ديگه درسته ؟
دقيقا همينو مي خوام يعني يه برنامه شامل يه پنل كاربري بر روي مانيتور " هر كسي مي تونه كار كنه و جالب تره و تميز تره " كه برخي اطلاعات اوليه دستگاه مانند مختصات فضايي دوربين در استارت اوليه و مختصات ثابت قرقره ها و وزن مجموعه دوربين را بگيره و تحويل ميكرو جهت محاسبات و راه اندازي سيستم ، بده
منظورم از مانيتورينگ : تو همون برنامه بالا مختصات لحظه اي دوربين را از ميكرو بگيره ( اين مختصات و چند عدد ديگه را براي ذخيره در اي ايپرام در نظر دارم كه ميشه همينجا ذخيره كرد ) و با يه ترفندي بصورت شماتيك بر روي مانيتور نشون بده چيزي معكوس حركت موس و درج مختصات در نرم افزارهاي گرافيكي مانند پينت و اتوكد و كتيا و ... يعني مختصات بگيره و بصورت دو خط متقاطع بر روي صفحه كادر دار نمايش بده
براي ارسال ديتا از دوربين به ايستگاه كنترل و نمايش و ذخيره تصوير و مخابرات از سازوكار ديگه اي استفاده ميشه با نرخ انتقال بسيار بالا و بر روي يك سيستم ديگه كه مانيتورهاي آن در مقابل اپراتور دوربين و اپراتور كشنده دوربين قرار داره
نقل قول: سرعت انتقال بستگي به مسافت داره ، چون baudrate رو در مسافت هاي زياد بايد كم كني.
خودم از 19200 استفاده كردم. يعني قادرهه 19200 بيت در ثانيه رو انتقال بده ... يعني 2400 بايت در ثانيه ( البته فكر كنم حدودي باشه ... )
فاصله كامپيوترها و ميكرو و درايورها ( اينورترها ) در حد يكي دو متره و با توجه به اعدادي كه فرمودي ، حدث مي زنم كه زياد هم باشه
نقل قول: شما كه پاتون رو فراتر از تخصصتون گذاشتيد ...
بنده و امثال بنده بايد براي خودمون متاسف باشيم ...
اين چيزي نيست كه من فكر مي كنم
تا وقتي دانشگاه و صنعت همديگه را درك نكنند و نيازهاي همديگه را برطرف نسازند مجبوريم به يه دانشگاه ديگه مثل ايرانويج بيايم و تازه دنبال ندانسته ها بريم ، پس فرقي بين هيچكداممون نيست هممون تازه كاريم

هميشه سرزنده باشي

وبلاگ خودموني
۱۰-آبان-۱۳۹۰, ۰۱:۴۴:۰۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : sharin, h0x00i

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مشکل با eeprom بسکام کمک sky_man847 2 4,380 ۱۲-مهر-۱۳۹۷, ۰۰:۴۷:۰۸
آخرین ارسال: lrn1380
Exclamation ارتباط سريال بين دو ميكرو و نمايش روي lcd با codevision ali313 13 28,959 ۰۱-شهریور-۱۳۹۷, ۱۱:۰۸:۴۳
آخرین ارسال: farhadtavakkol
  مشکل با اشغال شدن حافظه مگا 128 بیش از 25درصد sajjad12 19 7,632 ۲۴-خرداد-۱۳۹۶, ۱۱:۱۲:۰۷
آخرین ارسال: hadikh73
  كدهاي ريموت كنترل سيستمهاي صوتي و تصويري براي AVR ghafari 64 54,234 ۲۷-آذر-۱۳۹۵, ۱۴:۱۴:۳۳
آخرین ارسال: safeland
  سوال در مورد اتصال حافظه eeprom جانبی به میکرو SBRE77 9 10,467 ۰۷-مهر-۱۳۹۵, ۲۳:۳۱:۲۹
آخرین ارسال: omidrn
  ورودي ديجيتال در ميكرو ها cinapa 0 1,891 ۲۰-بهمن-۱۳۹۴, ۱۱:۱۳:۴۱
آخرین ارسال: cinapa
  EEPROM Series 24C08 electroavr 4 3,791 ۲۸-آبان-۱۳۹۴, ۲۳:۴۲:۳۸
آخرین ارسال: sharin
Exclamation مشکل با eeprom های سریال bigbig 4 5,340 ۲۸-آبان-۱۳۹۴, ۰۱:۱۸:۰۰
آخرین ارسال: gray
  مشكل با ميكرو ATMEGA64 elec645 12 10,853 ۰۲-شهریور-۱۳۹۴, ۱۳:۳۹:۲۰
آخرین ارسال: mbir92
  درخواست كمك براي رفع اشكال برنامه بيسيك يك دما سنج shoghal 16 7,341 ۰۵-مرداد-۱۳۹۴, ۱۵:۰۱:۲۶
آخرین ارسال: shoghal

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS