امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اندازه گیری قطر با دقت زیاد
نویسنده پیام
mohammadjp آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 7
( 4 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
اندازه گیری قطر با دقت زیاد
من میخوام یه دستگاهی بسازم که روی شافت اصلی ان یک سیلندر قرار میگیرد من میخواهم قطر سیلندر را با دقت 0.01 میلیمتر بدست بیاورم
چه روشی را پیشنهاد میکنید
۰۵-آبان-۱۳۹۰, ۱۵:۵۴:۱۳
rdscience آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 479
( 298 تشکر در 111 ارسال )
ارسال: #2
RE: اندازه گیری قطر با دقت زیاد
محمد جان سلام
اگه قطر داخلي باشه از ميكرومترهاي داخل سنج ( گيج سيلندر ) استفاده كن و اگه قطر خارجي باشه از ميكرومترهاي خارج سنج استفاده كن تو همه سايزي هم موجودند كه معمولا 2.5 سانت رنج بندي مي شن يعني 0- 25 ، 25-50 ، 50-75 ،75-100 و ... من تا 3.5 متريشون هم ديدم كه براي سنجش قطر محور توربين راكتور هسته اي استفاده مي شد دقتشون بستگي به جنسشون تا 0.001 ميلي متر هست
اگه جهت سنجش براي چند مرتبه محدود مي خواي بهتره به تراشكاري ها مراجعه كني و همونجا اندازه بگيري ( قرض بگيري )
اين را بدان كه اگه قطر داخلي مد نظر داري هر دو وسيله زير را نياز داري

[تصویر:  l8pjvytpofpblrvtsmu.png]

[تصویر:  microt.jpg]

موفق تر از قبل باشي

كسي را كه آماده آموختن است تعليم ندادن، انساني را به هدر دادن است، كسي را كه آماده آموختن نيست تعليم دادن، سخن به هدر دادن است، خردمند نه انسان را به هدر مي دهد و نه سخن را

وبلاگ خودموني
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۵-آبان-۱۳۹۰, ۲۱:۰۵:۱۹، توسط rdscience.)
۰۵-آبان-۱۳۹۰, ۱۸:۵۸:۲۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mohammadjp, علي برقي, رسول
mohammadjp آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 7
( 4 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #3
سلام و تشکر فراوان
دستگاه من باید بدون دخالت اپراتور بصورت خودکار اندازه گیری کنه و بر اساس نتایج اندازه گیری کارشو ادامه بده در ضمن سیلندر کمی انعطاف پذیره برای همین از روشهای فوق نمیشه اندازه گیری کرد
۰۶-آبان-۱۳۹۰, ۱۴:۴۴:۳۶
علي برقي آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 25

تشکرها : 477
( 406 تشکر در 166 ارسال )
ارسال: #4
يه روش ديگش كه تو اندازه گيري قطر نخ انجام ميشه با استفاده از تابوندن نور به جسمت و يه صفحه ديگه با فاصله زيادتر ازش كه سايش بزرگتر بشه ، اونوقت ميتوني با اندازه گيري قطر سايه و با توجه با فاصله تا جسم مقدار دقيقشو بدست بياري . براي اندازه گيري قطر سايه هم ميتوني با پردازش تصوير كار كني .

من تو را دوست دارم.. دیگری تو را دوست دارد.. دیگری دیگری را دوست دارد.. و این چنین است که ما تنهاییم..
۰۶-آبان-۱۳۹۰, ۱۵:۴۲:۵۰
تشکر شده توسط : رسول, rdscience, sharin, mohammadjp
rdscience آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 479
( 298 تشکر در 111 ارسال )
ارسال: #5
تقريبا شبيه روش علي جون شايد بشه به روش اسكنرهاي سه بعدي ( براي مهندسي معكوس قطعات استفاده ميشه كه ارزون نيستند ) با سنسورهاي نوري يا زبانه هاي مكانيكي با دقت 0.01 ميليمتر اندازه گيري كرد ( البته شايد با توجه به انعطاف پذير بودن سيلندر نشه از مكانيكي استفاده كرد ) و سپس يه ابر نقطه پديد آمده را با نرم افزار مربوطه اندازه گيري نمود
مترهاي ليزري هم وجود دارند ولي نمي دونم نمونه اي هم وجود دارد كه اين دقت را فراهم كنند يا نه

پاينده باشيد

كسي را كه آماده آموختن است تعليم ندادن، انساني را به هدر دادن است، كسي را كه آماده آموختن نيست تعليم دادن، سخن به هدر دادن است، خردمند نه انسان را به هدر مي دهد و نه سخن را

وبلاگ خودموني
۰۶-آبان-۱۳۹۰, ۲۲:۱۴:۵۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : رسول, علي برقي, mohammadjp

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS