امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارتباط AVR بلوتوث
نویسنده پیام
علي برقي آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 25

تشکرها : 477
( 406 تشکر در 166 ارسال )
ارسال: #1
ارتباط AVR بلوتوث
سلام

این پروژه برای خودکار سازی لوازم خانه از طریق بلوتوث استفاده میشه. شما میتونید در یک طرف از بلوتوث usb برای کامپیوترتون استفاده کنین و در طرف میکرو از مبدل سریال به بلوتوث استفاده کنین .در اینجا از ماژول بلوتوث sparkfun استفاده شده ، ولی شما میتونید از هر ماژول بلوتوث که از استاندارد spp (مخفف Serial Port Profile ) پشتیبانی میکنه ( همون پروتوکل rs232 ) استفاده کنین .
ویژگی های پروژه :
1 - کنترل دو سنسور دما
2 - کنترل سنسور روشنایی
3- کنترل سنسور pir (سنسور تشخیص حرکت )
4 - کنترل 5 ، وسیله دیگه
5 - وجود lcd و led برای نشان دادن وضعیت ها

شماتيك مدار با كيفيت پايين :

[تصویر:  Bluetooth_based_smart_home_circuit.gif]

عکس محیط نرم افزار کامپیوتر با كيفيت پايين:

فایلهای برنامه نوشته شده با VB برای کامپیوتر و بسکام توی پیوست قرار دام. در ضمن اگر كسي با ارور نبودن MSCOMM32.OCX مواجه شد از اين فايل استفاده كنه. بعد از باز كردن فايل زيپ ، فايل MSCOMM32.OCX رو تو System32 كپي كنين.

منبع

سورس برنامه VB و بسكام

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

.zip   AVR-BLUETOOTH-SMART-HOME.zip (اندازه: 3.37 KB / تعداد دفعات دریافت: 1,931)
.zip   Bluetooth-based-smart-home.zip (اندازه: 43.79 KB / تعداد دفعات دریافت: 935)

من تو را دوست دارم.. دیگری تو را دوست دارد.. دیگری دیگری را دوست دارد.. و این چنین است که ما تنهاییم..
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-اسفند-۱۳۹۱, ۰۰:۵۹:۵۴، توسط babyy.)
۱۰-آبان-۱۳۹۰, ۱۲:۴۶:۵۴
تشکر شده توسط : sajadgh, h0x00i, mhpc2009, sungirl69, sharin, rdscience, رسول, 4221577, babyy, asgarbs, cinapa, aKaReZa75, hadikh73, Ambassador, kargadan007, helma, badshans
cinapa آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 35

تشکرها : 90
( 98 تشکر در 53 ارسال )
ارسال: #2
RE: ارتباط AVR بلوتوث
دوستان سلام
من اگه بخوام از طریق یه گوشی یه کد چند رقمی به ماژول بلوتوس ارسال کنم و از طرف ماژول این کد را روی LCD بنویسم چه مراحلی را باید طی کنم ؟
۱۲-خرداد-۱۳۹۲, ۰۸:۲۲:۰۷
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 4898
( 4575 تشکر در 1473 ارسال )
ارسال: #3
سلام.
شما باید تحت اون سیستم عاملی که گوشیت داره یه برنامه واسش بنویسی که از طریق بلوتوث چندبایت اطلاعات بفرسته و تو میکرو اونارو رو LCD نشون بدی.

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۱۲-خرداد-۱۳۹۲, ۰۸:۴۰:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : cinapa, babyy, Ambassador
cinapa آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 98 تشکر در 53 ارسال )
ارسال: #4
(۱۲-خرداد-۱۳۹۲, ۰۸:۴۰:۲۸)h.unique نوشته است: سلام.
شما باید تحت اون سیستم عاملی که گوشیت داره یه برنامه واسش بنویسی که از طریق بلوتوث چندبایت اطلاعات بفرسته و تو میکرو اونارو رو LCD نشون بدی.

منظورتون استفاده از مک و اندرويد هست ؟
من میخوام که کلا هر گوشی که تو محیط امواج بلوتوس قرار گرفت ابتدا یه صفحه تو گوشی باز بشه که درخواست کد کنه و بعد من با دادن کد مربوطه اون کد را در ماژول بلوتوس روی LCD ببینم
ایا باید برنامه فقط برای ماژول بنویسم یا نه برای گوشی ؟؟؟
میشه لطف کنید بیشتر راه نمایی کنید .
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-خرداد-۱۳۹۲, ۰۹:۲۶:۱۱، توسط cinapa.)
۱۲-خرداد-۱۳۹۲, ۰۹:۲۳:۲۴
تشکر شده توسط : Ambassador
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #5
نقل قول: منظورتون استفاده از مک و اندرويد هست ؟
مک که سیستم عامل اپله.
نه ببین برنامه ی میکرو که یه برنامه ی ثابته.
ولی اگه بخوای روی هر گوشی اجرا بشه ، معمولا همه ی گوشی ها جاوا رو ساپورت میکنن ، تجت چاوا بنویس.
سیستم عامل هم منظورم ، سیمبین ، جاوا ، اندروید و ... بود.

توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
۱۲-خرداد-۱۳۹۲, ۰۹:۳۷:۵۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
cinapa آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 98 تشکر در 53 ارسال )
ارسال: #6
نقل قول: مک که سیستم عامل اپله.
خوب منظورم این بود که هر سیستمی که بلوتوس داره !!!
در هر صورت من باید یه برنامه برا میکرو بنویسم ویه برنامه برای هر گوشی .
ولی میشه دیگه برای گوشی برنامه ننوشت . ؟؟ چون اصلا من با جاوا کار نکردم
اگه فکر میکنید یاد گرفتنش سخت نیست و وقت زیادی نمیگیره برم دنبالش؟؟
وگرنه یه منبع سورس تو این زمینه برام سراغ نداری ؟؟؟
ممنون که پیگیر هستین و وقتتون را در اختیارم میزارین CoolCoolCool

----------------------------------------
ساده تر بگم میخوام وقتی گوشی در محیط امواج ماژول قرار گرفت .ابتداگوشی و ماژول پير(pair) میشن و بعد از پیر کردن و مچ شدن من فقط یه کد چند رقمی از طریق صفحه کلید بدم و از ماژول دریافت کنم .حالا ایا امکان داره که بدون برنامه نویسی تحت جاوا یا اندروید و فقط از طریق صفحه کلید مثلا تن ارسال کنم .؟؟؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-خرداد-۱۳۹۲, ۱۵:۲۱:۳۹، توسط babyy.)
۱۲-خرداد-۱۳۹۲, ۱۰:۱۴:۴۰
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #7
نه خواهش میکنم.
ولله دقیقا نمیدونم بشه یه برنامه بنویسی که رو همه ی گوشی ها اجرا بشه یا نه.
حالا شما پروژه ی خاصی رو میخوای انجام بدی؟

۱۲-خرداد-۱۳۹۲, ۱۰:۲۹:۳۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, Ambassador
cinapa آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 98 تشکر در 53 ارسال )
ارسال: #8
(۱۲-خرداد-۱۳۹۲, ۱۰:۲۹:۳۱)h.unique نوشته است: نه خواهش میکنم.
ولله دقیقا نمیدونم بشه یه برنامه بنویسی که رو همه ی گوشی ها اجرا بشه یا نه.
حالا شما پروژه ی خاصی رو میخوای انجام بدی؟

نه مهندس جان . من تا الان با بلوتوس و مخصوصا ارتباتش با گوشی کار نکردم و هیچ گونه تجربه ندارم . ولی یه مدتی هست که علاقه مند شدم به بلوتوس و ارتباطاتش و اولین کاری که میخواستم بکنم به نظرم رسید این بود وگرنه هنوز پروژه های تو این زمینه ندارم .
۱۲-خرداد-۱۳۹۲, ۱۰:۵۲:۵۷
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #9
خب حالا اون گوشی ای که میخوای باهاش این کارو بکنی چه سیستم عاملی داره؟

۱۲-خرداد-۱۳۹۲, ۱۱:۰۰:۲۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, Ambassador
cinapa آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 98 تشکر در 53 ارسال )
ارسال: #10
(۱۲-خرداد-۱۳۹۲, ۱۱:۰۰:۲۱)h.unique نوشته است: خب حالا اون گوشی ای که میخوای باهاش این کارو بکنی چه سیستم عاملی داره؟

جاوا ...مهندس
۱۲-خرداد-۱۳۹۲, ۱۱:۱۵:۱۷
تشکر شده توسط : Ambassador
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #11
ولله من هیچ تجره ای تو برنامه نویسی سیستم عامل های موبایل ندارم.
ولی در مورد برنامه نویسی میکرو میتونم کمکت کنم داداشی ;)

۱۲-خرداد-۱۳۹۲, ۱۱:۱۶:۴۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ریموت کنترل مادون قرمز و ارتباط با AVR t3r!p3000 30 70,459 ۲۷-آذر-۱۳۹۵, ۱۴:۰۳:۵۷
آخرین ارسال: safeland
  پروژه ارتباط سریال AVR با hyper terminal و matlab و Labview 2nafar 13 39,623 ۰۵-دى-۱۳۹۳, ۲۰:۱۵:۱۹
آخرین ارسال: biner
  [مقاله] نوشتن در LCD با ارتباط سریال behzady 3 7,285 ۲۹-تير-۱۳۹۳, ۲۱:۱۹:۱۰
آخرین ارسال: salehjg
  ارتباط میکرو با درگاه USB بدون نیاز به وابسته h0x00i 14 29,586 ۲۲-مهر-۱۳۹۲, ۰۱:۳۹:۳۵
آخرین ارسال: dadashy
  ارتباط با کامپیوتر از طریق USB ha_60 6 17,012 ۰۹-اسفند-۱۳۹۱, ۱۴:۱۶:۳۷
آخرین ارسال: afshinmar
  ارتباط USB با tf232 و rs232 h0x00i 13 16,212 ۲۵-مهر-۱۳۹۱, ۱۵:۴۶:۰۲
آخرین ارسال: abbasalifix

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS