امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
در رابطه با تایمر و ریموت
نویسنده پیام
parviz2012 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 16

تشکرها : 4
( 98 تشکر در 74 ارسال )
ارسال: #1
در رابطه با تایمر و ریموت
سلام...
چند سوال داشتم که با وجود مطالعه چند کتاب نفهمیدم.
1- تایمر در مدهای PWM,COMPARE,CAPTURE در واقع چه کار میکنه؟ اصلا این حالتها کجا کاربرد دارند؟ لبه بالارونده و پایین رونده یعنی چی؟

2- من اگه بخوام پالسها یا بیتهای دریافتی از یک ریموت رو تک تک بخونم باید از کدوم حالت تایمر استفاده کنم؟ آیا pwm میتونه پالسها رو روی فرکانس خاصی بخونه؟

3- از کجا بفهمم یه ریموت با چه فرکانسی پالس ارسال میکنه ؟ در صورتی که هر چی دنبال مدلش گشتم نتونستم اطلاعاتی پیدا کنم.

4- در صورت استفاده همزمان از حالتهای مختلف تایمرهای 0و1و2 آیا تو کار هم دیگه تداخل، نویز یا به هم خوردن زمان ایجاد میکنند؟

متشکر از برو بچ........

گمان مبر که به پایان رسیده کار جهان / هزار باده ناخورده در رگ تاک است
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۸-آذر-۱۳۹۰, ۱۳:۳۹:۱۰، توسط parviz2012.)
۰۷-آذر-۱۳۹۰, ۱۰:۴۶:۲۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Pardazesh-Gar آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 330
( 630 تشکر در 286 ارسال )
ارسال: #2
RE: در رابطه با تایمر
نقل قول: 1- تایمر در مدهای PWM,COMPARE,CAPTURE در واقع چه کار میکنه؟ اصلا این حالتها کجا کاربرد دارند؟ لبه بالارونده و پایین رونده یعنی چی؟
من پیشنهاد میکنم مطالب بیشتری در باره تایمر ها مطالعه کنید چون تایمر ها کاربرد فراوانی دارند. و خوبه که جزئیاتش رو بلد باشیم. datasheet avr خیلی کامل توضیح داده.
لبه بالا رونده لحظه ای که یک سیگنال از 0 به 1 منطقی تغیر وضعیت میده رو لبه بالا رونده می نامند --|__<.
و زمانی که از 1 به 0 تغییر پیدا می کنه رو لبه پایین رونده می نامند.__|--<
برای مثال می توان انتخاب کرد تایمر زمانی یک واحد افزایش پیدا کنه که لبه بالا رونده رخ داده باشد. این عمل برای همزمان سازی دستگاه های دیجیتال کاربرد دارد.

نقل قول: - من اگه بخوام پالسها یا بیتهای دریافتی از یک ریموت رو تک تک بخونم باید از کدوم حالت تایمر استفاده کنم؟ آیا pwm میتونه پالسها رو روی فرکانس خاصی بخونه؟
PWM تنها تولید پالس میکنه و یک خروجی هست. برای اینکار لازمه از تایمر برای شمردن زمان استفاده کنید.

نقل قول: 3- از کجا بفهمم یه ریموت با چه فرکانسی پالس ارسال میکنه ؟ در صورتی که هر چی دنبال مدلش گشتم نتونستم اطلاعاتی پیدا کنم.
میشه از اسیلوسکوپ یا دیجیتال آنالایزر استفاده کنی. البته با میکرو هم میشه اما روند طولانی تری داره.
مدل دستگاهتون رو بگید شاید تونستیم پیدا کنیم.

نقل قول: 4- در صورت استفاده همزمان از حالتهای مختلف تایمرهای 0و1و2 آیا تو کار هم دیگه تداخل، نویز یا به هم خوردن زمان ایجاد میکنند؟
نویزی از این کار ایجاد نمیشه که کار میکرو رو به هم بریزه اما اگر از اینتراپت استفاده کنید. ممکنه دو تایمر با هم اجرا شوند و به ترتیب تابع های آن ها اجرا میشود اما برای این که تداخل در اجرای برنامه رخ نده باید برنامه نویس طوری از تایمر ها استفاده کند که این اتفاق نیفته. و زمان بندی دقیقی برای اون ها در نظر بگیرد.

---------------------------------------------------------------------------
تیـــز دوم، تیز دوم، تا به سواران برسم
--------------------------------------
۰۷-آذر-۱۳۹۰, ۱۲:۱۹:۴۰
تشکر شده توسط : rdscience, reza-m
parviz2012 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 98 تشکر در 74 ارسال )
ارسال: #3
sسلام
نیستی عزیز؟ من نتونستم از اون یکی پستم جواب بگیرم اینجا پست جدید دادم.
بابت جوابا ممنون.
دیتا شیت رو خوندم اما میخوام بدونم capture,compare اصلا چه موقع، چه کاری انجام میدن؟
تو کتابا و دیتا شیت گفته که رجیستری با رجیستر دیگه مقایسه میشه اما کاربرد و اصل کار رو نگفته.
/
اون ریموته x.vision برای DVB برای کامپیوتره عکسشو تو اون یکی پست ارتباط دو میکرو گذاشتم که اون کوچیکه هست.
http://www.iranled.com/forum/attachment.php?aid=6849
/
در مثال، من تایمری دارم(راستی اگه بخوام زمان حقیقی سر یک ثانیه دقیق بسازم تایمره یا کانتره؟) که داره تایم رو شمارش میکنه و مدام کار میکنه در این حین اگه وقفه ای بیاد تایم بهم میخوره؟ البته ال سی دی هم داریم.
/
یه کد با بیسکام ازت دیدم remote mirror اون دقیقا چه کاری انجام میده؟ راهی برای شمارش پالس ریموت داری؟ کلا کد ریموتها رو چطور بخونم؟ در صورت استفاده از rc5 چه ریموتی بخرم؟ ریموتی میخوام که اعداد، آن و آف ، یه دکمه های دیگه هم داشته باشه؟ پست t3r!p3000 در رابطه با ریموت رو خوندم مخصوصا اون قسمت jvc و تحلیل آدرسها و کامندها که استفاده کردم هر سری با زدن یه دکمه نتایج هی تغییر میکنه.
.....

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۷-آذر-۱۳۹۰, ۱۷:۰۷:۳۲، توسط parviz2012.)
۰۷-آذر-۱۳۹۰, ۱۷:۰۳:۵۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
reza-m آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 19

تشکرها : 11
( 156 تشکر در 65 ارسال )
ارسال: #4
دوست عزیز compare و capture کاربرد های زیادی دارند
مثلا در عمل capture در کاربرد های وسیعی همچون ضبط زمان ورود یک رویداد -اندازه گیری پهنای پالس-اندازه گیری دوره تناوب استفاده می شه مثل فرکانس متر عمل compare مثلا شما یک پروژهای دارید که شمارش افراد را انجام میده و شما می خواهید که 100 نفر وارد اتاق بشوند و بعد از آن میکرو فرمان به موتور داده و در بسته شود در این صورت شما باید مقدار compare را برابر با 100 قرار داده تا این عمل انجام شود در کل کاربرد های زیادی داره که من به ساده ترینش اشاره کردم
2.شما توسط تایمر 2 که بصورت اسنکرون کار می کنه و با گذاشتن یک کریستال 32768 هرتز به پایه های tosc1 و tosc2 و تقسیم فرکانس بر 128 می توانید دقیقا زمان یک ثانیه داشته باشید بدون اینکه وقفه ای تو کارش ایجاد بشه
3.برای شمارش پالس های ریموت باید از تایمر استفاده کنی و به صورت تایمر در مد نرمال آن را راه اندازی کنی اگه با rc5 می خوای کار کنی کامپایلر بسکام توابع لازم را برای کار با rc5 داره و فقط شما تنها کاری که باید بکنید نوشتن چند دستوره .در ضمن به help بسکام رجوع کنید
ولی برای ریموت های دیگه شما باید فرکانس حامل-پکیج کد-و مشخصات کامل آن را بدونید برای اینکار باید اسلیسکوپ داشته باشید
۰۷-آذر-۱۳۹۰, ۱۹:۰۲:۲۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
parviz2012 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 98 تشکر در 74 ارسال )
ارسال: #5
سلام.
رضا جان ممنون از جواب.
یه گشتی تو اینترنت زدم چون اسیلوسکوپ نداشتم یه برنامه کامپیوتر گیر آوردم البته شاید شما زودتر از من با اون کار کرده باشید گفتم یه توضیحی بدم.
نام برنامه : WinLIRC که اصلا برای لینوکس نوشته شده ولی نسخه ویندوزش همین اسمو داره.
دانلود آخرین نسخه :https://sourceforge.net/projects/winlirc/files/winlirc/0.9.0c/winlirc-0.9.0c.zip/download
با این برنامه میتونید گراف ، کدها ، پیامهای دریافتی از ریموتهایی که براش تعریف شده رو ببینید و تحلیل کنید.
لیست ریموتهایی که تا حالا تو لیستش هست رو باید دانلود کنید: http://lirc.sourceforge.net/remotes
که مدلشون با برند مشخصه.
تنها مداری که باید ببندید اینه : http://lnx.manoweb.com/lirc/mids/components-color.png
که از پورت com سریال کامپیوتر تغذیه میشه و با رگولاتور 7805 تغذیه ریسیور tsop1238 رو تامین میکنه. البته من با همین ریسیور تو بازار hs0038a2 کار کردم جواب داد.
حالا برنامه winlirc رو اجرا کرده. و توی قسمت input plugin گزینه serialdevice.dll رو انتخای کنید.
تو قسمت configاون فایل ریموت مورد نظرتون که از لیست ریموتهای صفحه بالا آدرسشو گذاشتم دانلود کردید رو انتخاب کنید.
در صورتی که ریموتی دارید که تو اون لیست نیست باید فایلشو بسازید برای اطلاعات بیشتر این هلپه برنامه رو بخونید:
http://winlirc.sourceforge.net/usageguide.html
سپس ok کرده و ریموت رو بگیرید سمت ریسیور ، با زدن هر دکمه توی سیستم ترای همون تسک بار یه آیکون دایره میاد که به محض دریافت پالس سبز میشه . احتمالا اگه بخواهید گراف رو بخونید یا کدها رو ببینید winlirc رو کلا ببندید سپس فایلهای IRGRAPH.exe - RAWMessages.exe - RawCodes.exe رو ببینید.
البته با دور و نزدیک کردن ریموت از ریسیور تو گراف نتایج مختلفی خواهید دید که احتمالا احساس میکنم نویز وجود داره کسی هست مشکل نویز رو حل کنه؟
فعلا.......

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۸-آذر-۱۳۹۰, ۱۳:۳۶:۲۰، توسط parviz2012.)
۰۸-آذر-۱۳۹۰, ۱۳:۳۲:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : saeidhp
saeidhp آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #6
RE: در رابطه با تایمر و ریموت
parviz2012 عزیز ممنون به خاطر توضیحاتی که دادید

لیست ریموت هایی رو که آدرس دادید یه نگاه میکنید ؟ سایتش بهم ریخته یا شما هم همینطوری دانلود کردید ؟

مثلا میرم داخل شاخه sony اونجا تعداد زیادی مدل داره

اینطوری که من فهمیدم مثلا در مورد تلویزیون ، کدهای یکی از مدل ها رو بدست بیاریم ، روی بقیه هم حداقل همون کلید ها جواب میده

اگه اینطوری باشه پس نیازی نیست تمام ریموت ها رو بگیرم

۱۹-دى-۱۳۹۰, ۰۸:۰۹:۲۶

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مشکل برنامه تایمر با بیسکام soy1345 7 2,026 ۲۲-فروردین-۱۳۹۸, ۲۰:۴۸:۰۶
آخرین ارسال: 1نفر
  مشکل در کار با تایمر 1 در بسکام klick 3 4,535 ۳۰-بهمن-۱۳۹۵, ۰۴:۰۴:۴۲
آخرین ارسال: omid_phoenix
  [مقاله] در رابطه با تشخیص کد ریموتها parviz2012 1 3,678 ۲۷-آذر-۱۳۹۵, ۱۴:۰۵:۰۵
آخرین ارسال: safeland
  مشکل در ساخت تایمر لطفا کمک کنید omidsafari 8 6,502 ۰۹-مرداد-۱۳۹۵, ۱۷:۲۸:۰۹
آخرین ارسال: omidsafari
  [سوال] پیکربندی تایمر mostafa-m 5 4,271 ۲۹-خرداد-۱۳۹۵, ۲۲:۴۸:۰۷
آخرین ارسال: mostafa-m
Exclamation [فوری] مشکل نوشتن برنامه AVR با تایمر مد مقایسه dr.mohammad 7 4,184 ۲۹-دى-۱۳۹۴, ۱۳:۲۸:۴۹
آخرین ارسال: sharin
  [سوال] راهنمایی برای کار با تایمر 1 hamze_b 12 8,358 ۲۵-خرداد-۱۳۹۴, ۱۶:۲۰:۳۸
آخرین ارسال: student-p
Sad [فوری] تایمر بسکام نواوران طب 9 5,851 ۲۰-خرداد-۱۳۹۴, ۰۹:۳۵:۱۴
آخرین ارسال: student-p
  [سوال] راهنمایی برای کار با تایمر کانتر صفر hamze_b 18 10,167 ۱۰-خرداد-۱۳۹۴, ۱۷:۱۳:۲۴
آخرین ارسال: sharin
  کمک در مورد سنجش زمان توسط تایمر 0 و 1 در مگا 8 و کدویژن MicrowaveCO 6 5,155 ۰۸-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۱۵:۵۳:۰۷
آخرین ارسال: MicrowaveCO

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS