امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل ابتدایی در برنامه نویسی!
نویسنده پیام
parviz2012 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 16

تشکرها : 4
( 98 تشکر در 74 ارسال )
ارسال: #34
RE: مشکل ابتدایی در برنامه نویسی!
به سلامتی. باید برنامه رو درست حسابی تریس کنی گفتم که من درست تریس نکردم ببینم چه اتفاقاتی میفته.

گمان مبر که به پایان رسیده کار جهان / هزار باده ناخورده در رگ تاک است
۰۸-دى-۱۳۹۰, ۱۶:۵۰:۵۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : sinohe
sinohe آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 13

تشکرها : 88
( 23 تشکر در 14 ارسال )
ارسال: #35
ممنون چیزهای زیادی از این برنامه یاد گرفتم. دوباره ممنون
۰۸-دى-۱۳۹۰, ۱۷:۱۰:۰۹
parviz2012 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 98 تشکر در 74 ارسال )
ارسال: #36
دوست عزیز به بهتر از اینها هم میرسی.

۰۸-دى-۱۳۹۰, ۱۷:۱۳:۱۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
sinohe آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 23 تشکر در 14 ارسال )
ارسال: #37
سپاس
نمی دونم این چه مرضیه من دارم، تازه این پروژه با کمک فراوان شما به نتیجه رسیده، حالا ذهنم کاملا درگیر شده و دارم سعی میکنم رطوبت سنج رو هم بهش وصل کنم، آخه یکی نیست بگه دیوانه؛ آقا پرویز که نوشتن برنامه رو گردنش کشیده بود چرا ازش خواهش نکردی این کار رو هم برات بکنه؟ حالا کارم شده روز تز نو روزی از نو!!!
ولی مطمئن باش ایندفعه تا از دستم بیاد مزاحمت نمیشم، جای مزاحمت زیاد مطالعه میکنم تا بتونم بنویسمش، یه سوال کوچولو، آیا میکرو میتونه مقدار جریان رو هم مثل ولتاژ اندازه بگیره؟ مثلا سنسور دما رو که دیدی، خروجیش با ولتاژه، ولی رطوبت سنج من خروجیش با جریانه، یعنی ولتاژ ثابته، حدود 5 ولت، ولی جریان از صفر تا 100 میلی آمپر متغیر، حالا میخوام بدونم آیا میشه کاریش کرد؟
۰۸-دى-۱۳۹۰, ۲۰:۵۹:۵۶
parviz2012 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 98 تشکر در 74 ارسال )
ارسال: #38
من در جریان نیستم. ولی اسم قطعه رو توی گوگل سرچ کن ببین پروژه ای میتونی گیر بیاری.

۰۸-دى-۱۳۹۰, ۲۳:۱۶:۵۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
sinohe آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 23 تشکر در 14 ارسال )
ارسال: #39
زیاد گشتم ولی چیزی به این شکل ندیدم، رطوبت سنج هایی هستند که سنسورشون دیجیتاله، مثل sht11 و غیره که خروجیشون دیجیتاله و مثالی خوبی برای من نیستند، پروژه ای هم که درش از سنسور رطوبت سنج مقاومتی استفاده شده باشه پیدا نکردم، حالا باز میگردم و امیدوارم پیدا کنم، اگر هم پیدا نشد فکر کنم باید با یک مدار دیگه اول این جریان رو به ولتاژ تبدیل کنم بعد وصلش کنم به میکرو، کار سختیه ولی امیدوارم بتونم انجام بدم.
یک سوال کوچولوی دیگه، آیا میکرو توانایی اندازه گیری مقاومت رو داره؟ اگر داشته باشه میتونم مستقیم سنسور رو وصل کنم به میکرو که عالی میشه.
از کمک های تو هم بسیار سپاسگزارم.
(۰۸-دى-۱۳۹۰, ۲۳:۱۶:۵۲)parviz2012 نوشته است: من در جریان نیستم. ولی اسم قطعه رو توی گوگل سرچ کن ببین پروژه ای میتونی گیر بیاری.
دوباره سلامHappy
این مدار رطوبت سنج من در هوای اتاق 5 ولت تولید میکنه و در بیشترین رطوبت هم ولتاژ تولید شده تا 1 ولت کاهش پیدا میکنه. یعنی ولتاژ با رطوبت نسبت عکس داره و فکر میکنم بشه با همین ویژگی ازش استفاده کرد.
شما هیچ نظری نداری؟ چطور میتونم این تغییرات رو برحسب درصد به میکرو بدم؟ برای من مهم نیست که مقدار رطوبت بصورت دقیق بیان بشه فقط کافیه من در رطوبت مناسب این دستگاه رو جوری تنظیم کنم که اگر مقداری پایینتر شد یکی از پایه ها 1 بشه. البته روم نمیاد بخوام ولی ممنون میشم کمک کنی.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹-دى-۱۳۹۰, ۰۰:۱۶:۳۵، توسط sinohe.)
۰۸-دى-۱۳۹۰, ۲۳:۴۱:۵۶
parviz2012 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 98 تشکر در 74 ارسال )
ارسال: #40
از اینجا به بعد من تمیتونم کمک کنم. برو از بچه های آنالوگ بپرس اگه میبینی ولتاژ میده از همون ADC استفاده کن. شرمنده

۰۹-دى-۱۳۹۰, ۰۱:۴۷:۳۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
sinohe آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 23 تشکر در 14 ارسال )
ارسال: #41
اوکی داداش ممنون، بیخیال تا اینجاش هم بیشتر از سرم کمک کردی، ممنون.
۰۹-دى-۱۳۹۰, ۱۲:۰۶:۵۴
علي برقي آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 25

تشکرها : 477
( 406 تشکر در 166 ارسال )
ارسال: #42
سلام
ميكرو فقط ولتاژ رو ميتونه خونه . هر كار ديگه اي هم ميخواين انجام بدين ، بايد اول يه جوري به ولتاژ ربطش بدين . حالا اگه ميخواين جريان رو اندازه بگيرين بايد يه جوري تبديل به ولتاژش بكنين . اگر براتون بارگذاري نداشتن مهم باشه بايد برين سراغ مدار هاي با مقاومت ورودي بسيار پايين و در غير اين صورت كه با يه مقاومت معمولي هم كارتون حل ميشه . در مورد خوندن مقاومت هم روش زياده . يكيش اينه كه شما يه مقاومت معلوم ديگه باهاش سري كنين و ولتاژ بين اين دوتا رو بخونين و حاصل رو با استفاده از روابط تقسيم ولتاژي بدست بيارين . يه روش ديگش هم اينه كه يه خازن معلوم رو باهاش سري كنين و با اندازه گيري زمان شارژ تا ولتاژ خاصي _ مثلا 90 درصد _ (البته هر عدد دلخواهي ميتونين بگيرين ول نهايتا بايد روابطشو خودتون بدست بيارين ) مقدار مقاومتو بدست بيارين .

من تو را دوست دارم.. دیگری تو را دوست دارد.. دیگری دیگری را دوست دارد.. و این چنین است که ما تنهاییم..
۰۹-دى-۱۳۹۰, ۱۲:۳۰:۵۸
sinohe آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 23 تشکر در 14 ارسال )
ارسال: #43
ممنون
توی سنسور های رطوبت مقاومتی معمول، با افزایش رطوبت مقدار مقاومت هم بیشتر میشه، ولی توی این سنسور من با افزایش رطوبت مقاومت میاد پایین.
برای تشخیص مقاومت از کتاب 1 نفر استفاده کردم که درش برنامه ای برای تشخیص خازن بود بوسیله یک مقاومت معلوم، ولی جالبه نمی دونم چرا کار نکرد، یعنی دقیقا از روی کتاب کپی پیست کردم و شماتیک هم همون رو زدم ولی باز کار نکرد!
به هر حال اگر یک مثالی برای پیدا کردن مقاومت مجهول با استفاده از یک خازن یا مقاومت معلوم دیگه دارید ممنون میشم بزارید.
۰۹-دى-۱۳۹۰, ۱۵:۳۹:۵۵
علي برقي آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 25

تشکرها : 477
( 406 تشکر در 166 ارسال )
ارسال: #44
سلام
از روش اولي استفاده كنين . ديگه نياز به زمان شارژ يا دشارژ هم نداره . فقط خوندن يه adc هست . كه اون رو هم ميتونين بدون ميكرو انجام بدين .

من تو را دوست دارم.. دیگری تو را دوست دارد.. دیگری دیگری را دوست دارد.. و این چنین است که ما تنهاییم..
۱۰-دى-۱۳۹۰, ۰۰:۱۷:۲۷
تشکر شده توسط : sinohe, rdscience

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مشکل در پاک کردن برنامه میکرو Salam7 1 398 ۲۹-بهمن-۱۴۰۰, ۲۲:۵۰:۴۴
آخرین ارسال: 1نفر
  مشکل برنامه تایمر با بیسکام soy1345 7 2,026 ۲۲-فروردین-۱۳۹۸, ۲۰:۴۸:۰۶
Question [سوال] کمک در برنامه نویسی دور موتور خودرو HPower 6 2,592 ۲۵-آبان-۱۳۹۷, ۲۲:۰۳:۵۷
آخرین ارسال: alimogmov
  راهنمایی برای حل مشکل برنامه در بسکام fedagh 2 3,420 ۱۲-دى-۱۳۹۵, ۱۸:۳۰:۵۹
آخرین ارسال: fedagh
  برنامه نویسی AVR به روش فلوچارتی با نرم افزار FLOWCODE AVR V3 koorosh.k 8 12,641 ۲۴-آذر-۱۳۹۵, ۲۲:۴۶:۰۸
  مشکل در برنامه code vision 3.12 ali74342 10 7,232 ۲۲-مرداد-۱۳۹۵, ۰۰:۱۶:۰۷
آخرین ارسال: shima.rrr
  سوالهای برنامه نویسی با کامپایلر BASCOM EBKA 242 157,509 ۱۸-خرداد-۱۳۹۵, ۲۰:۱۸:۲۴
آخرین ارسال: hassan721
Exclamation [فوری] مشکل نوشتن برنامه AVR با تایمر مد مقایسه dr.mohammad 7 4,184 ۲۹-دى-۱۳۹۴, ۱۳:۲۸:۴۹
آخرین ارسال: sharin
  برنامه نویسی بیسکام soy1345 17 13,270 ۲۳-مرداد-۱۳۹۴, ۱۷:۱۷:۵۶
آخرین ارسال: MN-123
  آموزش برنامه نویسی ربات مسیریاب kamran0080 3 10,199 ۲۶-تير-۱۳۹۴, ۱۷:۲۵:۳۶
آخرین ارسال: sona2

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS