امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایجاد فشار
نویسنده پیام
فروم باز آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 122

تشکرها : 321
( 107 تشکر در 72 ارسال )
ارسال: #1
ایجاد فشار
با سلام من میخوام روی یک نقطه فشار ایجاد کنم باید چی کار کنم؟

مثلا یه جسمی رو نذارم از روی سطح زمین بلند بشه یعنی وقتی فشار به سمت بالا وارد میکنه که بلند بشه من برعکس اون فشار رو ایجاد کنم تا از زمین بلند نشه

ممنون میشم راهنماییم کنید

با تشکر فراوان.

--------------------
علی شیرمحمدی
--------------------
۱۱-دى-۱۳۹۰, ۱۴:۰۴:۲۷
rdscience آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 479
( 298 تشکر در 111 ارسال )
ارسال: #2
RE: ایجاد فشار
سلام عزيز
بهتره كه در مورد هدفتون بيشتر توضيح بدين ...

كسي را كه آماده آموختن است تعليم ندادن، انساني را به هدر دادن است، كسي را كه آماده آموختن نيست تعليم دادن، سخن به هدر دادن است، خردمند نه انسان را به هدر مي دهد و نه سخن را

وبلاگ خودموني
۱۱-دى-۱۳۹۰, ۲۱:۵۵:۲۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : فروم باز
علي برقي آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 25

تشکرها : 477
( 406 تشکر در 166 ارسال )
ارسال: #3
سلام

يه تيكه آجر بزارين روش تا ديگه بلند نشه Biggrin

حالا جداي از شوخي شما وقتي به جسم ساكني مثل ديوار نيرو وارد ميكنين ، طبق قانون سوم نيوتون اون هم يه نييرويي برابر با هاش و خلاف جهت به شما وارد ميكنه . حالا كاري كه شما ميخواين انجام بدين درست شبيه به همينه . يعني نياز به هيچ كنترلري نداره و اين جزو طبيعت هر جسم ساكنه . يعني فقط كافيه كه شما به يه طريقي دو سرشو ثابت نگه دارين . زمين كه ثابته . پس فقط ميمونه بالا كه اون هم خيلي روش داره يكيش اينه كه يه جسم سگين تر روش بزارين ( مثل آجر Biggrin ) . يكي ديگش اينه كه يه چارچوب دور جسمتون بزارين .

من تو را دوست دارم.. دیگری تو را دوست دارد.. دیگری دیگری را دوست دارد.. و این چنین است که ما تنهاییم..
۱۲-دى-۱۳۹۰, ۰۲:۲۰:۲۹
تشکر شده توسط : رسول, rdscience, فروم باز
رسول غایب
بازنشسته

موضوع‌ها: 237

تشکرها : 15003
( 20196 تشکر در 5767 ارسال )
ارسال: #4
(۱۱-دى-۱۳۹۰, ۱۴:۰۴:۲۷)فروم باز نوشته است: مثلا یه جسمی رو نذارم از روی سطح زمین بلند بشه یعنی وقتی فشار به سمت بالا وارد میکنه که بلند بشه من برعکس اون فشار رو ایجاد کنم تا از زمین بلند نشه

یاشاسین

باید ابتدا مقدار نیروی اون جسمی که به طرف بالا میره رو بدونین و بعدش برابر با همان نیرو و برعکسش یعنی از بالا بهش نیرو وارد کنین ...

البته باید بیشتر توضیح بدین!!

مثلا شبیه این کارها رو در رباتهای جنگجو انجام می دهند ...

-------------------------------------------------
بهترین کار میانه روی است {حضرت علی(ع)}

۱۲-دى-۱۳۹۰, ۱۲:۱۲:۰۵
تشکر شده توسط : rdscience, فروم باز
فروم باز آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 122

تشکرها : 321
( 107 تشکر در 72 ارسال )
ارسال: #5
ممنون ایده ی آجر جالبه ولی استاتیکه این کاری که من میخوام بکنم یه جور ایجاد تعادل هست وقتی یه سمتی سنگین تر از اون سمت میشه باید برای اون سمتی که سبکه یه فشار مجازی ایجاد کنیم تا تعادل برقرار بشه حالا این فشار دو طرف توسط سنسور هایی که به مدار وصله به من داده میشه . محاسبه میشه و مقدار فشار لازم ایجاد میشه حالا میخوام بدونم که این فشار رو باید چه طوری ایجاد کنم؟ یعنی با چه دستگاهی

امیدوارم درست توضیح داده باشم.

با تشکر.

--------------------
علی شیرمحمدی
--------------------
۱۷-دى-۱۳۹۰, ۱۲:۵۹:۵۴
rdscience آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 479
( 298 تشکر در 111 ارسال )
ارسال: #6
سلام
اون چيزي كه تا حالا استنباط كردم اينه كه وسيله اي كه شما داريد داراي يك قسمت تكيه گاهئ تقريبا لولايي مي باشد بنابراين اگر به باسكول هاي وزنه اي دقت بشه ، يك ميله هادي و يك وزنه داره كه با لغزش وزنه بر روي ميله و بهره از اصل قانون گشتاور تعادل ميله در راستاي افق حفظ مي شه
روش بالا را مي توان توسط استپر يا موتور dc با گيربكس و پيچ و مهره يا چرخ تسمه و توسط فرمان ميكرو بر روي وسيله مورد نظرتان شبيه سازي نمود
بنظر من در اينجا با توجه به لفظ ( سبك و سنگين ) كه بكار برديد كلمه نيرو بجاي فشار مناسبتر باشد
لطفا در مورد هدفتون بيشتر توضيح دهيد
پاينده باشيد

كسي را كه آماده آموختن است تعليم ندادن، انساني را به هدر دادن است، كسي را كه آماده آموختن نيست تعليم دادن، سخن به هدر دادن است، خردمند نه انسان را به هدر مي دهد و نه سخن را

وبلاگ خودموني
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-دى-۱۳۹۰, ۱۹:۳۷:۳۵، توسط rdscience.)
۲۰-دى-۱۳۹۰, ۱۹:۳۰:۰۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : رسول

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS