کانال تلگرام انجمن   @iranledcom

| 
					کمک برای تعمیر فلاش
				 | |
| نویسنده | پیام | 
| reza-ngg   تازه وارد ارسالها: 4 موضوعها: 1 تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تشکرها : 2 ( 7 تشکر در 4 ارسال ) | 
 | ||
| ۰۵-بهمن-۱۳۹۰, ۱۶:۱۳:۲۱ | 
 | ||
|  تشکر شده توسط : | abbasalifix, orange signal | 
| ha_60   بنيانگذار سايت       ارسالها: 4,637 موضوعها: 216 تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۳ تشکرها : 560 ( 6556 تشکر در 2385 ارسال ) | 
 | ||
| ۰۵-بهمن-۱۳۹۰, ۱۶:۴۸:۴۲ | 
 | ||
|  تشکر شده توسط : | reza-ngg, abbasalifix, orange signal, 1نفر | 
| reza-ngg   تازه وارد ارسالها: 4 موضوعها: 1 تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تشکرها : 2 ( 7 تشکر در 4 ارسال ) | 
 | ||
| ۰۵-بهمن-۱۳۹۰, ۱۷:۵۴:۳۳ | 
 | ||
 | ||
| ۰۵-بهمن-۱۳۹۰, ۱۹:۰۶:۴۶ | 
 | ||
| ha_60   بنيانگذار سايت       ارسالها: 4,637 موضوعها: 216 تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۳ تشکرها : 560 ( 6556 تشکر در 2385 ارسال ) | 
 | ||
| ۰۵-بهمن-۱۳۹۰, ۲۲:۰۰:۵۹ | 
 | ||
|  تشکر شده توسط : | reza-ngg, abbasalifix, orange signal, 1نفر | 
 | ||
| ۰۶-بهمن-۱۳۹۰, ۰۹:۰۲:۱۴ | 
 | ||
|  تشکر شده توسط : | orange signal | 
| behzadgolab   تازه وارد ارسالها: 1 موضوعها: 0 تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۲ تشکرها : 0 ( 1 تشکر در 1 ارسال ) | 
 | ||
| ۲۶-مرداد-۱۳۹۲, ۱۲:۳۴:۳۲ | 
 | ||
|  تشکر شده توسط : | orange signal | 
|  | 
| موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
| تعمیر LCD | ilgar | 13 | 14,564 | ۲۹-تير-۱۳۸۸, ۱۲:۵۰:۰۲ آخرین ارسال: parsadsa | |
| تعمیر Pioneer DVD-120sz | Farhad | 1 | 2,115 | ۱۴-فروردین-۱۳۸۶, ۱۲:۳۶:۳۳ آخرین ارسال: ha_60 | |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه اصلی
صفحه اصلی انجمن
انجمن جستجو
جستجو فهرست اعضا
فهرست اعضا افزونه های فایرفاکس
افزونه های فایرفاکس 
 »
» 

.خازن اصلی رو عوض کردم و درست شد
.خازن اصلی رو عوض کردم و درست شد  .اصلا فکر نمیکردم از خازن اصلی باشه.نه بادکردگی داشت نه مایع ازش نشت کرده بود.ظرفیتش800 میکرو 300 ولت.تو بازار پیدا نکردم. یه خازن 330 و یه 470 رو موازی کردم.با توجه به اینکه این فلاش مال حدود 30-40 سال پیشه و ازش استفاده نشده ممکنه خازن بر اثر مرور زمان خراب شده باشه؟
.اصلا فکر نمیکردم از خازن اصلی باشه.نه بادکردگی داشت نه مایع ازش نشت کرده بود.ظرفیتش800 میکرو 300 ولت.تو بازار پیدا نکردم. یه خازن 330 و یه 470 رو موازی کردم.با توجه به اینکه این فلاش مال حدود 30-40 سال پیشه و ازش استفاده نشده ممکنه خازن بر اثر مرور زمان خراب شده باشه؟