امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ای سی ضبط صدا
نویسنده پیام
علیدلی آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 62

تشکرها : 108
( 101 تشکر در 52 ارسال )
ارسال: #1
ای سی ضبط صدا
سلام من یه پروژه دارم که وقتی دما از یه اندازه معینی بالا میره باید به چنداپراتور زنگ بزنه ویه پیام نهایت 1 دقیقه ای رو به اپراتورها بده قبلا از موبایل استفاده می کردم ولی حالا از SIM900میخام استفاده کنم حالا من نیاز به یه ای سی ضبط صوت دارم که با کیفیت خوب صدا رو ضبط و پخش کنه- قبلا از APr9600استفاده کردم کیفیت پخش صدا نداشت-پیشنهاد شده از ISD4004 استفاده کنم خواستم ببینم دوستان ای سی دیگه ای سراغ ندارند که کار کردن باهاش راحتر باشه مثل ای سی W51300که متاسفانه در بازار نیست.اینجور که من اطلاع دارم با ISD4004به این راحتیا نمیشه کارکرد شایدم من نتونم باهاش کار کنم .درضمن من نمی دونم چطور ای سی ضبط صوت رو به SIM900وصل کنم که پیغام رو بفرسته برا اپراتورها؟ممنون میشم یه راهنمایی کاملی بکنید.
۱۲-بهمن-۱۳۹۰, ۱۴:۲۹:۲۰
maxn@morteza آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 29

تشکرها : 157
( 607 تشکر در 221 ارسال )
ارسال: #2
RE: ای سی ضبط صدا
(۱۲-بهمن-۱۳۹۰, ۱۴:۲۹:۲۰)علیدلی نوشته است: سلام من یه پروژه دارم که وقتی دما از یه اندازه معینی بالا میره باید به چنداپراتور زنگ بزنه ویه پیام نهایت 1 دقیقه ای رو به اپراتورها بده قبلا از موبایل استفاده می کردم ولی حالا از SIM900میخام استفاده کنم حالا من نیاز به یه ای سی ضبط صوت دارم که با کیفیت خوب صدا رو ضبط و پخش کنه- قبلا از APr9600استفاده کردم کیفیت پخش صدا نداشت-پیشنهاد شده از ISD4004 استفاده کنم خواستم ببینم دوستان ای سی دیگه ای سراغ ندارند که کار کردن باهاش راحتر باشه مثل ای سی W51300که متاسفانه در بازار نیست.اینجور که من اطلاع دارم با ISD4004به این راحتیا نمیشه کارکرد شایدم من نتونم باهاش کار کنم .درضمن من نمی دونم چطور ای سی ضبط صوت رو به SIM900وصل کنم که پیغام رو بفرسته برا اپراتورها؟ممنون میشم یه راهنمایی کاملی بکنید.

دوست عزیز شما از میکرو که میخوای استفاده کنی؟ یه mmc وصل کن بهش با فرمت wav بریز تو اون راحت بخون پخش کن کافیه با یه فیلتر rc بدی به میکروفن sim900 پروژ پخش صدا هم تو اینترنت پره

داده پردازان سریر سیستم
۱۲-بهمن-۱۳۹۰, ۱۶:۳۱:۱۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
علیدلی آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 101 تشکر در 52 ارسال )
ارسال: #3
ممنون از جوابتون من هیچگونه اطلاعی در این راستا ندارم میشه کاملتر توضیح بدبد.در مورد MMCکه گفتید خوندم ولی روش ای سی APR9600 که خیلی راحتره تا روش MMCکه!!!!!
۱۲-بهمن-۱۳۹۰, ۲۱:۳۱:۰۳
maxn@morteza آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 29

تشکرها : 157
( 607 تشکر در 221 ارسال )
ارسال: #4
(۱۲-بهمن-۱۳۹۰, ۲۱:۳۱:۰۳)علیدلی نوشته است: ممنون از جوابتون من هیچگونه اطلاعی در این راستا ندارم میشه کاملتر توضیح بدبد.در مورد MMCکه گفتید خوندم ولی روش ای سی APR9600 که خیلی راحتره تا روش MMCکه!!!!!

شما دنبال کیفیتی؟ یاراحتی کار؟ تو این ای سی برای هر دفعه باید صدا ظبط کنید با میرفن و پخش که کیفیت کارو میاره پایین ولی تو mmc با pc با بهترین کیفیت بریزین روش و صدا پخش کنید .

داده پردازان سریر سیستم
۱۲-بهمن-۱۳۹۰, ۲۱:۵۱:۴۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
علیدلی آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 101 تشکر در 52 ارسال )
ارسال: #5
ممنون از جوابتون.من هم نیاز به راحتی دارم هم کیفت-اینم اشاره کنم که فقط یه صدای نهایت 10 ثانیه ای میخام ضبط کنم وبرا همیشه این صدا ثابت رو ای سی هست کار زیادی ازش نمیخام بگیرم یک صدا 10ثانیه ای با کیفیت عالی .همین
۱۲-بهمن-۱۳۹۰, ۲۳:۰۷:۴۹
mjes آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 1
( 5 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #6
سلام
ic isd4025 هم هست راه اندازی این ic با پروتکل spi نیست
وخیلی راحتره
۱۵-بهمن-۱۳۹۰, ۰۸:۳۹:۴۷