امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازار کار
نویسنده پیام
the_fallen آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 14

تشکرها : 7
( 7 تشکر در 7 ارسال )
ارسال: #1
بازار کار
سلام،خسته نباشید
یه سوال در خصوص بازار کار الکترونیک داشتم و اینکه فارغ التحصیلان رشته الکترونیک تو چه ضمینه هایی کار هست براشون و تو چه بخشی باید مهارت کسب کنن؟؟
من دانشجوی الکترونیک هستم و می خواستم ببینم از الان رو چه ضمینه ای تخصص پیدا کنم تا فردا بیکار نمونم

گیرم که باخته ام!!!

اما کسی جرات ندارد به من دست بزند

یا از صفحهء بازی بیرونم بیندازد

"شوخی نیست من شاه شطرنجم... " !!!
۱۶-بهمن-۱۳۹۰, ۰۰:۲۱:۰۷
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #2
RE: بازار کار
سلام.

معمولا توي صنعت و كار پتروشيمي ها و ... ، نيازشون برق قدرت و كنترل هست ، البته اگر الكترونيك هم خوندهه باشي مي توني مثل اونا بري سر كار ، اما ديگه كار الكترونيكي نمي كني ... !!
البته صنعت هاي ديگه اي هم هستن كه به الكترونيك نياز دارن ، اما چون دور و بر من نيستن اطلاعاتي ندارم ( دوستان زحمت اين قسمت رو مي كشن ان شاءالله ... )

اما خوبيه اين رشته اينه كه براي كار كردن حتما نيازي نيست كه تو شركتي استخدام بشي ... !
همينجا توي خونه و پاي كامپيوتر با يه سري قطعات مي توني طوفان بپا كني ... !
ايده پردازي توي اين رشته حرف اول رو مي زنه ...
توي اين رشته خلاقيت موج مي زنه و لازمه ي ادامه دادن اينه كه هر روز اطلاعاتت رو آپديت كني و به روز باشي ...
بخاطر همين بدرد آدماي تنبل نمي خورهه ... !

جدا از اين ها اگر بخاطر كار آينده اومدي داري برق و الكترونيك مي خوني ... ، اشتباه بزرگي كردي ...
چون تا علاقه نباشه به جايي نمي رسي و بايد به 1000 نفر آويزون شي تا يه جا استخدام بشي ...

اما وقتي علاقه ات رو بندازي جلو و تلاش كني ، شرايط متفاوت مي شه ...

از اين گذشته ، متاسفانه كارگرهاي ديروز ، مهندساي امروز شدن ... !
خوب اين بدهه ، چون كاراشون بايد متفاوت باشه ! ، و امروز با عنوان مهندس مي ري تو شركت و كار كارگر رو انجام مي دي !!
البته هميشه هم اينجور نيست ، اما اكثرا همينطورهه ...
اينجاست كه بايد كمي فكر كنيم كه كار مهندس چي هست ... ؟!

در كل ، خود الكترونيك دريايي از شاخه هست ... ، يعني زمينه هاي زيادي توش هست كه به هر كدوم كه علاقه داشته باشي بايد توي همون زمينه كار كني ... .

الكترونيك هم به 2 بخش كلي تقسيم مي شه ، آنالوگ و ديجيتال .
مفاهيم پايه ي ديجيتال ساده ، اما فوق العاده گسترده هست... .
وقتي فيلد ديجيتال هم انتخاب كني باز هم يه دنياي جديد جلو پات باز مي شه و از بين اون شاخه هاي جديد هم هر كدوم رو انتخاب كني ، باز هم اونقدر گستردست كه انتهاش رو نمي بيني ... !!

موفق باشي.
يا علي.

۱۶-بهمن-۱۳۹۰, ۱۲:۰۳:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : the_fallen
the_fallen آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 7 تشکر در 7 ارسال )
ارسال: #3
خیلی ممنون از راهنماییتون من تو یه دانشگاهی درس میخونم که رشته الکترونیک نداره و ما تنها کلاس الکترونک هستیم در واقع تنها ورودی الکترونیک اونم به خاطر اینه که چون بورسیه ی یه سازمانی بودیم این سازمان هم مارو به زور فرستاده این دانشگاه و هم دانشگاه رو مجبور کرده که ما رو قبول کنن خلاصه میخوام این رو عرض کنم که هیچ استاد منخصص در ضمینه ی الکترونیک نیست که ما رو راهنمای کنه و درس های تخصصی الکترونیک رو هم یه استاد قدرت تدریس میکنه که خودتون میدونین چی میتونه بگه و بخاطر این مجبوریم خودمون دنبالش بیفتیم و تخصص های لازم رو کسب کنیم.
و خواستم از شما راهنمایی بگیرم که از کجا شروع کنم و در چه ضمینه ای تخصص پیدا کنم.الانم تصمیم دارم از یاد گیری اسمبلی و بیسیک شروع کنم و در کنارش پرتئوس نظرتون چیه در این مورد؟؟!!

گیرم که باخته ام!!!

۱۶-بهمن-۱۳۹۰, ۱۳:۴۳:۱۰
Pardazesh-Gar آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 330
( 630 تشکر در 286 ارسال )
ارسال: #4
بستگی داره بازار کار رو چطور تعریف کنیم. قرار بود 2.5 ملیون شغل ایجاد بشه به امید خدا همه سر کاریم.
باید با عقل انتخاب کنی و با عشق کار کنی. بعد از خدا فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی. و هرگز به این امید نباش که تحصیل تموم شد کار برات فراهم باشه. مگر در موارد خاص.
اگر به این رشته علاقه مندی اینترنت راهی برای پیشرفت. و امیدوارم پیشرفتت رو همینجا ببینیم.

---------------------------------------------------------------------------
تیـــز دوم، تیز دوم، تا به سواران برسم
--------------------------------------
۱۶-بهمن-۱۳۹۰, ۱۴:۵۵:۴۱
تشکر شده توسط : sharin, farhadLED
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #5
نقل قول: خیلی ممنون از راهنماییتون من تو یه دانشگاهی درس میخونم که رشته الکترونیک نداره و ما تنها کلاس الکترونک هستیم در واقع تنها ورودی الکترونیک اونم به خاطر اینه که چون بورسیه ی یه سازمانی بودیم این سازمان هم مارو به زور فرستاده این دانشگاه و هم دانشگاه رو مجبور کرده که ما رو قبول کنن خلاصه میخوام این رو عرض کنم که هیچ استاد منخصص در ضمینه ی الکترونیک نیست که ما رو راهنمای کنه و درس های تخصصی الکترونیک رو هم یه استاد قدرت تدریس میکنه که خودتون میدونین چی میتونه بگه و بخاطر این مجبوریم خودمون دنبالش بیفتیم و تخصص های لازم رو کسب کنیم.
و خواستم از شما راهنمایی بگیرم که از کجا شروع کنم و در چه ضمینه ای تخصص پیدا کنم.الانم تصمیم دارم از یاد گیری اسمبلی و بیسیک شروع کنم و در کنارش پرتئوس نظرتون چیه در این مورد؟؟!!

واو ... !
اين ديگه چجورشه ؟!
استاد قدرت ، الكترونيك درس مي دهه ... !
البته داشتن يه استاد خوب خيلي مي تونه موثر باشه ، اما همه چيز نيست ...
خودتون با تلاش خودتون مي تونيد در بدترين شرايط هم پيشرفت كنيد ... . مهم ترين چيز خواسته ي فرد هست ...
سخت هست ، اما شدنيه ...

پيش نهاد مي كنم ، همونطور كه پردازشگر عزيز گفت ، اينترنت و فروم هاي اينترنتي رو ول نكني ...
خيلي ها از همين جاها شروع كردن...
و براي خود من هم خيلي خيلي موثر بودهه ... ، تا قبل از اينكه عضو اين فروم بشم ، چيز خواصي بلد نبودم و اولين روزي كه اومدم اينجا دپرس شدم ... !!
شروع خيلي سخته ، اما وقتي نا اميد نشي ، مشكلات حل مي شه و خودت كم كم مي فهمي بايد چيكار كني ...
كمكي ، سوالي هم داشتي در حد توانمون در خدمتيم ...
حالا از دروس تخصصي چيا رو خوندي ؟؟ خيلي خوبه كه رشته ات رو دنبال مي كني ...

اسمبلي و بيسيك كه فاصله اشون خيليه ...
بنظر من زبان C رو تا يه حدي ياد بگير ( 3واحد دانشگاهي هم هست ديگه ... ) كه ديد برنامه نويسي رو كسب كني ، بعد برو سراغ ميكرو ( درس ترم 6 ) ، اون رو با بيسيك شروع كن و روش كلي برنامه نويسي ميكرو رو ياد بگير ، ( به اين دليل مي گم بيسيك كه دل زده نشي و با سرعت پيش بري ) ، وقتي تا يه سطحي با ميكرو آشنا شدي ، كم كم زبان C رو هم قاطيه كارت كن و البته ديد زبان اسمبلي هم در خودت ايجاد كن كه خيلي موثرهه ...
پروتوس براي شروع خوب هست .
سعي كن هر چيزي رو عملي هم دنبال كني كه خيلي خيلي بهت ديد مي دهه و موثر هست.

موفق باشي.
يا علي.

۱۶-بهمن-۱۳۹۰, ۱۹:۰۵:۱۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : the_fallen, Pardazesh-Gar
the_fallen آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 7 تشکر در 7 ارسال )
ارسال: #6
راستش تا وقتی که وارد اینجور فروم ها نشده بودم باورم نمی شد کسی بتونه تو الکترونیک متبهر شه ولی اینجا خیلی ها رو میبینم که واقعا خیلی مسلطا بر الکترونیک و بهم انگیزه میده که شروع کنم ،
از درس های تخصصی هم اکثر درس های پایه ای برق رو خوندم،
یه دید کلی نستب به برنامه نویسی دارم و میخوام با بیسیک شروع کنم ( به خاطر همون میکرو )،یه سوال هم در این مورد دارم... برای یادگیری بیسیک چه نرم افزاری رو نیاز دارم؟؟؟ برنامه ویژوال استادیو رو دارم آیا کافیه یا لازم برنامه دیگه ای هم دانلود کنم؟
با برنامه اسپایس هم آشنا هستم ولی مثل اینکه زیاد به درد بخور نیست ( برعکس پروتئوس ) ، آخه تو هیش کدوم از فرم ها ندیدم که بهش توجهی بشه،
بعد کتاب مبانی الکترونیک بهزاد رضوی رو هم تهیه کردم که بخونم میگن دید عملی تری میده نسبت به سایر مرجع ها..!!!

و خیلی ممنون به خاطر توجهی که دارین..

گیرم که باخته ام!!!

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-بهمن-۱۳۹۰, ۲۰:۵۲:۲۳، توسط the_fallen.)
۱۶-بهمن-۱۳۹۰, ۲۰:۳۶:۵۵
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #7
از اين بابت خوشحالم ...
حتما ادامه بديد و نا اميد نشيد ...

براي كد نويسيه ميكرو به زبان بيسيك ، نياز به كامپايلر بسكام داريد ( اسم نرم افزارش bascom هست ) كه از توي همين فروم مي تونيد دانلود كنيد. ( يه سرچ بزنيد )
يه كتاب هم براي AVR به زبان بيسيك هست، كار 1nafar كه گذاشتن براي دانلود تو همين فروم ( يه سرچي بزنيد )
كتاب هاي ديگه اي مثل كتاب علي كاهه هم هست كه خيلي ها استفادهه كردن ( البته من استفاده نكردم ) كه مي تونيد بخريد.

اسپايس بهترين شبيه سازهه ... كي گفته بدرد بخور نيست !!
بهترهه مدارهاي آنالوگ رو با اون شبيه سازي كنيد ...
اما براي شبيه سازي ميكرو ... پروتوس چون كتابخونه ي نسبتا كاملي دارهه ، ساده هست و كار راه اندازهه ، معمولا با اون كار مي كنن ... .

چون زياد آنالوگ كار نكردم ، اينجور كتاب ها رو دنبال نكردم ، اما حتما خوب هست ...

وظيفه ست ...

موفق باشيد.
يا علي.

۱۶-بهمن-۱۳۹۰, ۲۳:۱۴:۳۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
the_fallen آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 7 تشکر در 7 ارسال )
ارسال: #8
یه سوال پیش اومد برام البته اگه پیش برم به جواب میرسم ولی کنجکاو شدم الان بدونم...
بیسکام همون بیسیک یا زیر مجموعه ای از اونه ؟؟! من کتابی در مورد آموزش بیسیک تهیه کردم پس باید بیخیال بیسیک شم و بیسکام رو یاد بگیرم؟؟

گیرم که باخته ام!!!

۱۶-بهمن-۱۳۹۰, ۲۳:۴۹:۳۰
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #9
بيسيك يه زبان برنامه نويسيه سطح بالاست.
بسكام يه كامپايلر هست كه كد هايي رو كه ما به زبان بيسيك مي نويسيم رو به زبان ماشين تبديل مي كنه ...
بسكام زبان برنامه نويسي نيست !! ، يه كامپايلر هست ( اسم نرم افزارش هم همينه ... )

آموزش بيسيك خالي به كارت نمي ياد ...
بايد آموزش ميكروي AVR مثلا ، با زبان بيسيك در كامپايلر بسكام رو تهيه كني ، تو پست قبل هم چندتاش رو معرفي كردم ...

موفق اشي.
يا علي.

۱۷-بهمن-۱۳۹۰, ۰۰:۲۴:۲۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
p3rtic@n آفلاین
کرکر حرفه ای
**

موضوع‌ها: 25

تشکرها : 5
( 226 تشکر در 64 ارسال )
ارسال: #10
من الان کارشناسی الکترونیک می خونم
اگه به الکترونیک علاقه داشته باشی خوبه ولی اگه برای درامد اومدی نه .
من خیلی دونبال کار گشتم ولی پیدا نکردم که حقوقش خوب باشه کار هست ولی درامد خوبی نداره یا دست زیاده مثل همین انجام پروژهای دانشجویی و تابلو روانو ...

کار دولتی هم که به سختی پیدا میشه یا باید هفت خان رستمو رد کنی (کارت بسیج و سهمیه و پارتی و معاینه پزشکی و تحقیق ...)
من الان رفتم تو کار بورس و معاملات آنلاین ، درامدش بد نیست ولی الکترونیک به سختی کار پیدا میشه

موفق باشید
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-بهمن-۱۳۹۰, ۰۰:۵۶:۰۵، توسط p3rtic@n.)
۱۷-بهمن-۱۳۹۰, ۰۰:۴۳:۵۰
the_fallen آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 7 تشکر در 7 ارسال )
ارسال: #11
دقیقا میتونید بگید چه کارهایی میشه تو صنعت انجام داد؟؟ کارهای دولتی رو کلا بی خیال شین چون هممون با شرایطش آشنایی داریم،منظور من عمده فعالیت های هست که یه مهندس الکترونیک میتونه تو بازار کار انجام بده حالا چه خودش مستقل کار کنه یا تو یه شرکت خصوصی،بعد میزان درآمدش با توجه به شرایط مختلف چطوری هستش؟

گیرم که باخته ام!!!

۱۷-بهمن-۱۳۹۰, ۲۰:۴۴:۱۵

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  درخواست راهنمایی در مورد یادگیری و بازار کار fpga arm avr , plc pontiac132 0 2,009 ۳۰-فروردین-۱۳۹۵, ۱۶:۲۲:۰۹
آخرین ارسال: pontiac132
  حساس ترین ماژول الترا سونیک در بازار کدام است؟؟ esisajad6 8 6,100 ۰۳-اسفند-۱۳۹۲, ۱۴:۰۲:۱۲
آخرین ارسال: esisajad6
  ورود کاغذ الکترونیک انعطاف پذیر LG به بازار rockeagle 0 2,057 ۱۴-فروردین-۱۳۹۱, ۱۶:۲۳:۱۸
آخرین ارسال: rockeagle

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS