امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال درباره‌ي بازوي مكانيكي(باروي روبوت)
نویسنده پیام
PRO غایب
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 1061
( 400 تشکر در 136 ارسال )
ارسال: #1
سوال درباره‌ي بازوي مكانيكي(باروي روبوت)
سلام خدمت ايران‌ويجي‌ها.Smile
من تازه اومدم تو كار AVR و ميكرو و به روبوت علاقمندم و مي‌خوام بدونم آيا موتوري هست كه خاص ساختن بازوي روبوت باشه؟يعني بشه باهاش بازوي مكانيكي‌اي ساخت كه مفصلش قلنبه نباشه .يعني مثل اين روبوت خارجيا باشه!!!؟؟؟
اگر وجود داره كمكم كنيد يا حداقل اگه نيست لطفا" روش ساختن يه بازوي مكانيكي تميز رو بهم ياد بديد
.واقعا" ازتون ممنون ميشم.Cool
آخه هيچي حس ساختن بازوي روبوت رو نداره و همه‌ي روباتيك هم چرخ و لاستيك و حركت اتومبيل‌وار نيست.

غریق دریای تکنولوژی  :lol:
۲۸-خرداد-۱۳۹۱, ۰۱:۳۸:۵۸
تشکر شده توسط : abbasalifix
abbasalifix غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 82

تشکرها : 1496
( 2198 تشکر در 1065 ارسال )
ارسال: #2
RE: سوال درباره‌ي بازوي مكانيكي(باروي روبوت)
معمولا موتور هایی کع فعلا در دسترس هستند همین موتور های گیر بکس دار کوچیک اند قیمتشون حدودا 6000تومن تو مشهده

برای بازور های خاص از سروو هم استفاده میشه
۲۸-خرداد-۱۳۹۱, ۰۲:۰۸:۱۴
PRO غایب
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 1061
( 400 تشکر در 136 ارسال )
ارسال: #3
(۲۸-خرداد-۱۳۹۱, ۰۲:۰۸:۱۴)abbasalifix نوشته است: معمولا موتور هایی که فعلا در دسترس هستند همین موتور های گیر بکس دار کوچیک اند قیمتشون حدودا 6000تومن تو مشهده

برای بازور های خاص از سروو هم استفاده میشه

سلام.ميشه يه ذره بيشتر توضيح بدين؟يا عكس اين موتوري رو كه ميگين بذارين؟.در ضمن من به مشهد دسترسي ندارم.مي‌تونين توي اصفهان مغازه اي معرفي كنين؟ممنون.Wink

غریق دریای تکنولوژی  :lol:
۲۸-خرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۳۶:۴۹
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 22

تشکرها : 4898
( 4577 تشکر در 1474 ارسال )
ارسال: #4
(۲۸-خرداد-۱۳۹۱, ۰۱:۳۸:۵۸)PRO نوشته است: سلام خدمت ايران‌ويجي‌ها.Smile
من تازه اومدم تو كار AVR و ميكرو و به روبوت علاقمندم و مي‌خوام بدونم آيا موتوري هست كه خاص ساختن بازوي روبوت باشه؟يعني بشه باهاش بازوي مكانيكي‌اي ساخت كه مفصلش قلنبه نباشه .يعني مثل اين روبوت خارجيا باشه!!!؟؟؟
اگر وجود داره كمكم كنيد يا حداقل اگه نيست لطفا" روش ساختن يه بازوي مكانيكي تميز رو بهم ياد بديد
.واقعا" ازتون ممنون ميشم.Cool
آخه هيچي حس ساختن بازوي روبوت رو نداره و همه‌ي روباتيك هم چرخ و لاستيك و حركت اتومبيل‌وار نيست.
سلام دوسته من.
من با سروو گریپر(بازو مکانیکی)ساختم.البته اون ربات امدادگر بود که واسه مسابقات ایران اپن اونو بردیم.باید بگم که فوق العاده بودند.هم سرعتش عالی بود و هم دقت و قدرتش.
اگه نمیدونی سروو چیه یه توضیح کوچیکی بدم.این نوع موتور ها با میکرو کنترل میشن و با زاویه کار میکنن.به زبون ساده توضیح بدم میشه بهشون گفت رو چه زاویه ای وایسن اونا هم وا میستن!

اینم یه عکس از گریپر ما که جنسش از پلکسی هستش و موتور هاشم سروو هست.
این گریپر از 4تا سروو درست شده که 3تاشون کوچیک هستن که با هاشون میشه به چیزی رو گرفت و یه سروو برزگ هم هست که البته تو عکس نیوفتاده که کل گریپر رو بالا و پایین میبره.

اگه سوال در مورد چگونگی پیکر بندی و اتصال پایه هاش داشتی من در خدمتد هستم.

موفق باشی.....
[تصویر:  DSC00539.jpg]

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۰۶-مرداد-۱۳۹۱, ۱۹:۱۴:۲۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : PRO

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS