امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چت باکس علمی ARM
نویسنده پیام
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #111
RE: چت باکس علمی ARM
نقل قول: سلام
من بالاخره نفهمیدم چطوری توی آرم اتمل می شه مثل avr از شیفت رجیستر برای روشن و خاموش کردن چند تا led استفاده کرد
لطفا
کمک کمک!

دقیق متوجه منظورتون نشدم ، تو AVR بفرمائید چطور بود تا بشه معادلش کرد برای ARM

۱۲-آبان-۱۳۹۳, ۲۱:۳۰:۲۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ambassador
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 4898
( 4575 تشکر در 1473 ارسال )
ارسال: #112
داداش چه میکرویی استفاده کردی ؟
برعکس AVR تو ARM دوتا ریجیستر کنترل پین داریم ( البته 5-6 تاس ها ) اما یکی از اونا برای لا کردن هست و اون یکی برای های کردن هست.
شما وقتی یه پین رو های میکین ، مرجله باید باید اونو لا کنی.
اینو ببین ، این واسه lpc2103 هستش.
کد:
        for(a=0;a<=15;a++)
        {
            IOCLR0|=0x01<<(a-1);
            IOSET0|=0x01<<a;
            delay_ms(500);
        }

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-آبان-۱۳۹۳, ۲۲:۲۳:۲۷، توسط aKaReZa75.)
۱۲-آبان-۱۳۹۳, ۲۱:۵۵:۳۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : رسول, Ambassador
mbir92 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 8

تشکرها : 16
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #113
سلام تو پروگرام کردن بعضی بورد ها به همچین اروری برخورد می کنم لطفا کمک کنین.

http://uupload.ir/files/x5cp_screenshot_(7).png

انا وعدلله الحق
۱۴-تير-۱۳۹۴, ۲۰:۴۳:۱۸
mbir92 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 8

تشکرها : 16
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #114
RE: درایو کردن ماسفت با میکرو
سلام اقای مدیر (SHARIN)سخت به کمکتون نیاز دارم سوال گذاشتم تو انجمن جوابی نگرفتم پیام خصوصی هم ارسال نمیشه.
مشکل این فرستادن پیام خصوصی چیه؟
بعد من AT91SAM7X256 رو که با KEIL پروگرام کردن فقط یه حالت DEBOG بود یعنی برنامه رو نمیشه ریخت رو فلش میکرو که با جدا کردنن کابل از کامپیوتر باز برنامه اجرا بشه.
از طریق SAMBA هم بورد رو نمیشناسه.

انا وعدلله الحق
۱۵-تير-۱۳۹۴, ۱۳:۴۸:۴۷
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #115
نقل قول: سلام تو پروگرام کردن بعضی بورد ها به همچین اروری برخورد می کنم لطفا کمک کنین.
قبلا فکر کنم دیده بودمش اما یادم نمی یاد مشکلش از چی بود، شاید بخاطر نوع انتخاب فایل flash میکروی مربوطه برای پروگرام کردن بود، مطمئن نیستم.

(۱۵-تير-۱۳۹۴, ۱۳:۴۸:۴۷)mbir92 نوشته است: سلام اقای مدیر (SHARIN)سخت به کمکتون نیاز دارم سوال گذاشتم تو انجمن جوابی نگرفتم پیام خصوصی هم ارسال نمیشه.
مشکل این فرستادن پیام خصوصی چیه؟
بعد من AT91SAM7X256 رو که با KEIL پروگرام کردن فقط یه حالت DEBOG بود یعنی برنامه رو نمیشه ریخت رو فلش میکرو که با جدا کردنن کابل از کامپیوتر باز برنامه اجرا بشه.
از طریق SAMBA هم بورد رو نمیشناسه.

کلا پیشنهاد می کنم با ورژن پایین Keil و JLINK و در ویندوز XP  مجدد مراحل پروگرام کردن رو انجام بدید. ببینید نتیجه چی هست.
احتمالا خودتون جایی از کار رو دارید اشتباه انجام می دید. قبلا هم در موردش صحبت کرده بودیم.
وقتی بخواید دیباگ کنید هم میکرو یکبار پروگرام می شه که حتی اگر جدا هم بشه باید کار کنه، تا جایی که یادمه.
پایه ی Erase هم مطمئن بشید که غیرفعال باشه.

samba هم کار می کنه منتها سمت ویندوز 7 یه مشکل داشت که فکر کنم با نصب آخرین ورژنش مشکل حل می شد ( زمانی که با sam7x کار می کردم هنوز با XP مشغول بودم مشکل نداشت )
کریستال هم باید 18.432MHz باشه که گفتید همین مقدار هست. کابل USB هم مطمئن بشید سالمه.
مراحل فعال کردن بوت لودر هم باید درست انجام بدید.
بعد از پروگرام کردن هم برنامه باید بیاد از خط اول اجرا بشه که تنظیماتش رو برای JLINK قبلا گفتم.

موفق باشید.

۱۵-تير-۱۳۹۴, ۱۹:۳۷:۲۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS