امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فرستنده FM دیجیتال
نویسنده پیام
apcog آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 61
( 280 تشکر در 167 ارسال )
ارسال: #1
فرستنده FM دیجیتال
سلام.
من دارم روی یه سیستم حرفه ای فرستنده گیرنده FM کار میکنم.
راستش خونه ما سه طبقست و همشم مال خودمونه. توی شهر هم توی موقعیت خوبی هستیم(درست پای کوه).قم هم که هوا برای این کارا عالیه!(طیغ آفتاب- بدون باد- بدون ابر-بدون برف و بارون)
میخوام یه سیستم فرستنده و گیرنده و رابط FM طراحی کنم. سیستم اصلی توی خونست و از برق شهری تغذیه میکنه( توان خیلی زیادی میخواد)
سیستم های کوچیک فرستنده و گیرنده هم توی ماشین هامون میزاریم .اینجوری هم ماشین ها موتونن با خونه ارتباط داشته باشن و هم ماشین ها با هم ارتباط داشته باشن.البته این قابلیت هم هست که اگه یه ماشین مثلا سمت شرق خونه باشه و اون یکی غرب ، خونه این وسط امواج رو تقویت میکنه.
یه تخمین کوچیک زدم و یه بردی حدود 700 کیلومتر در این حالت داریم.(دعوا نکنین! میدونم به 100 کیلومتر هم نمیرسه. تخمینه دیگه. موضوع بحث این نیست.)
تا اینجا رو فقط برای این گفتم که اگه کسایی میخوان بیان با هم روش کار کنیم بدونن بروژه چیه.من هم خوشهال میشم با هم روش کار کنیم.
الان یه مشکل کوچولو دارم.
برای فرستنده ی توی خونه من از یه مدار فرستنده و یک یا دو تا آمپلی فایر با توان خیلی بالا(حدود 70 وات ) استفاده میکنم.
فرستنده هایی هم که هستن همشون با یک تریمر فرکانسشون کنترل میشه.
اما من میخوام فرکانس روی یک ال سی دی نشون داده بشه.
تا جایی که به ذهنم میرسه باید تریمر رو از سر راه برداشت و با میکرو فرکانس رو کنترل کرد و یا تریمر سر جاش باشه و با میکرو ظرفیت اون رو اندازه بگیریم.
برای روش دوم نمیدونم عملیه یا نه(تریمر در حال کار هست. در واقع باید توی مدار اندازه گیری بشه)اما برای روش اول باید یکی از این مدار هایی که با یه خازن و یه تریمر موج حامل رو تولید میکنن رو برداریم و به جای تریمر یک خازن معمولی بزاریم اما به جای مقاومت یه ترانزیستور برای کنترل مقاومت بزاریم. ولی خوب اینجوری خیلی خیلی دردسر داره و تقریبا ازش صرف نظر کردم.در ضمن اندازه گیری فرکانس نهایی کار راحتیه اما اسیلوسکوپ میخواد و گرنه نمیشه این فرکانس بالا رو با میکرو اندازه گرفت میشه؟اگه میشه که عالیه.
در ضمن برای این که توی این توان بالای وحشتناک فرستنده ،میکرو کنترلر اون وسط نویز نگیره چکار باید بکنم؟(لازم نیست کار مهمی انجام بده. فقط باید فرکانس خروجی رو نشون بده)
برای آینده هم یه فکر هایی توی سرمه! اگه بشه بعدا میخوام یه سیستم مسیریابی کوچیک هم بسازم.(مثل سیستم VOR همواپیما. البته میدونم ایون خیلی پیشرفتست. منظورم نوع خروجی اونه)
اما الان یکی بیاد کمک کنه که چجوری فرکانس رو روی میکرو نشون بدم.
خواهش میکنم نیاید نگید این کار عملی نیست و غیر قانونی و... (توی قم اصلا به این چیزا اهمیت نمیدن) لطفا کمک کنین تاپیک رو توی مسیر علمی خودش نگه داریم.
اگه موافق باشین بقیه ی کار ها رو هم با هم میکنیم.و گر نه که الان کار من رو راه بندازین تا بعد.
خیلی ممنون که وقتتون رو گزاشتین و خوندید.(شرمنده.همه ی تاپیک های من همینجوری بلنده)
۲۶-مرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۲۴:۵۶
sez آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 1
( 19 تشکر در 12 ارسال )
ارسال: #2
RE: فرستنده FM دیجیتال
سلام دادو مثل اینکه تو هم مثل من عشق الکترومغناطیسی
ببین اینکه تو یه مدار فرستنده گیرنده FM بسازی اولا زمان زیاذی،پول،ودر آخر کیفیت پایین و نویز بالا است ، پس طبق تجربیاتم دو راه داری: (صرف نظر از پول (بودجه))
1- استفاده از ماژول های RF: کیفیتشون فوق العاده عالی قیمت جفتی 30000 تومان برد حدود 3 کیلومتر
2-استفاده از ماژول های GSM: مناسب برای کار شما ، برد بیش از 100000 کیلومتر با کیفیت عالی
3-GPRS: مناسب برای کار شما ،برد کل کره زمین (بستگی یه شرکت سازنده و کانال ارتباطی) به غیر از مناطق نظامی

تحقیقش (نحوه راه اندازی و آنالیز اون با میکرو avr) به عهده خودت

آدرس :
gsm gprs
۱۰-مهر-۱۳۹۱, ۰۲:۴۶:۳۹
تشکر شده توسط : apcog

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  درخواست مدار آنتن دیجیتال با تقویت کنندگی بسیار بالا payamtafe 1 625 ۱۶-فروردین-۱۴۰۰, ۲۳:۰۹:۲۱
آخرین ارسال: megatron
  تبدیل دیجیتال به آنالوگ (DAC0800) محمد حسینی 13 25,652 ۱۰-مهر-۱۳۹۵, ۱۲:۴۸:۳۱
آخرین ارسال: shrg90
  درخواست معرفی IC مبدل آنالوگ به دیجیتال pedram032 0 1,868 ۲۳-فروردین-۱۳۹۵, ۱۷:۰۶:۴۹
آخرین ارسال: pedram032
  ساخت مدار فرستنده FM 5km HamidSay 6 5,149 ۳۰-تير-۱۳۹۴, ۰۰:۱۲:۱۴
آخرین ارسال: kimiafars
  [سوال] قفل رمز دیجیتال امیر محتشم 0 1,393 ۱۵-آذر-۱۳۹۳, ۱۵:۲۵:۵۸
آخرین ارسال: امیر محتشم
  [پروژه] فرستنده اف ام باب برد 2 کیلومتر a.mehran 0 2,296 ۱۹-شهریور-۱۳۹۳, ۱۵:۱۹:۳۳
آخرین ارسال: a.mehran
  ولت متر دیجیتال بدون میکرو a.mehran 0 2,448 ۱۵-شهریور-۱۳۹۳, ۱۸:۳۹:۱۰
  یه سوال در زمینه فرستنده و گیرنده مادون قرمز فرشاد0111 18 10,644 ۳۱-مرداد-۱۳۹۳, ۰۷:۴۷:۱۶
  [سوال] فرستنده و گیرنده ی 4 کاناله zohalsoft 3 4,853 ۲۸-تير-۱۳۹۳, ۱۹:۲۲:۲۸
  ساخت فرکانس متر برای سیگنال دیجیتال 0121takpa 0 2,295 ۲۹-بهمن-۱۳۹۲, ۲۲:۵۴:۳۹
آخرین ارسال: 0121takpa

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS