امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هاست ارزان و با كيفيت فرصت يا تهديد
نویسنده پیام
jahanhosting آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
هاست ارزان و با كيفيت فرصت يا تهديد
آيا هاست ارزان و با كيفيت فرصتي براي شكوفايي و گسترش فرهنگ اينترنتيست يا تهديدي براي زياده خواران هاست فروش است ؟!!! :?:
۰۸-آذر-۱۳۸۴, ۰۴:۳۶:۰۵
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #2

دخوب داغ آدمو تازه ميكني
نقل قول: آيا هاست ارزان و با كيفيت فرصتي براي ...
گسترش فرهنگ اينتر نت خيلي خوبه ولي من توي هاستهاي ارزان خبري از كيفيت نديدم البته من شما رو نمي شناسم ولي تا اونجا كه از دوستان شنيدم شما هم مثل اونهايي كه من مي شناسم يادتون باشه كيفيت خيلي مهم تر از قيمت يه ضرب المثل هست مي گه ما هنوز اونقدر پولدار نشديم كه جنس ارزون بخريم
فقط مي خواستم اينو بگم كه منو اگه سرمم ببرن ديگه از اون هاستي كه ارزون خريدم استفاده نمي كنم قبل از اينكه Down بشه هم هاستم رو عوض كردن چون وقتي ديدم SQL سرور رو عوض كردن و چند روز بعد به من خبر دادن فهميدم يه چند روز Down‌ بودن سايت براشون خيلي هم مهم نيست در صورتي كه يك ثانيش براي من خيلي مهم بود
من بعيد مي دونم غير از آدم هاي از همه جا بي خبر كسي سراغ هاست ارزون بره البته كار شما خيلي خوبه حداقل يه نفر مثل من كه از هيچي خبر نداره با چند هزار تومان ضرر همه چيز رو مي فهمه و اين يه تجربست كه خيلي بيشتر از اون پول ارزش داره
و يه خواهش هم از آقا اشكان اين تبليغ بالاي سايت رو يه قيمت براش بدن تا دنبال يه اسپانسر ديگه بگردم بهزاد هم بنده خدا الان داره داد و بي داد مي كنه به خاطر اين به نظر من از اعتبار شما داره سوء استفاده مي شه عوض كردنش با تبليغ يه سايت ديگه بعيد مي دونم مشكل داشته باشه

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۰۸-آذر-۱۳۸۴, ۰۹:۵۳:۱۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
behzad-khazama آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 1
( 113 تشکر در 35 ارسال )
ارسال: #3

سلام به همگي
اول از همه من از حرفاي زشتي كه خواهم زد خيلي شرمندم .
اي بر پدر رو مادر هر چي نامردو . كلاهبرداره لعنت . بر پدر و مادر هر كسي كه با اسم ايراني و با اسم اعمه ميخواد پول در بياره . بر پدر مادر هر كسي كه از اسم يه عزيز ( ايرانويج ) سو استفاده ميكنه .

سه روز پيش سايتم 1 سالش تموم شد و با ديدن اين تبليغات آقا اشكان با خودم گفتم كه حتما خوبه كه آقا اشكان تبليغ كرده . بعد ساعت 10 صبح تماس گرفتم با اين آقا . با يه صداي خواب الود و شايدم چيز ديگه يكي گفت كه كسي نيستو بعدا تماس بگير . ما هم بعد تماس گرفتيم و پرسيدم كه هاست ويندوزي دارين ( چون تو سايتشون هيچي ننوشته بودن ) . گفت بله خوبشو داريم و چنين است و چنان است من از همه جا بيخبر هم كفتم كه اگه پولو الان برزم كي وصل ميشه گفت 5 ساعت ديگه منم پولو ريختم . ولي سايت تا ساعت 7 عصر وصل نشد .
تماس گرفتم ايشون گفتن نه وصل شده بيا تو چت تا برات پسورد بفرستم . تو چت ميدونين چي گفت ؟ گفت آقا فرقي كه نميكنه من بهت هاست لينوكس ميدم Amaze منم كه خندم گرفته بود بهش گفتم كه سايت من ASP هستو نميشه . خلاصه گفتن تا ساعت 12 شب برام ميفرستن . چون دارن سايتو اپديت ميكنن ولي تا 12 هم بوديمو اپديت تموم نشد

روز بعد چندين بار تماس گرفتم ولي نه از ايشون خبري بود نه از اون آقاي خمار
تا عصر چندين بار تماس گرفتم بالاخره جواب دادن كه مشكل اينه كه مخابرات اينترنتشون رو قطع كرده و رفتن مخابرات تا درستش كنن ( البته من كه ميدونم دروغ بود جون تو مسنجر اينوايتش كردم و معلوم شد كه در حال چت هستن )
خلاصه باز تماس گرفتم و ايشون به اعمه قسم خوردن كه تا شب هاستو ايجاد ميكنن . ولي باز هم نشد ( آخه تعويض كنترل پنل 2 روز طول ميكشه ؟ ) اصلا هاستي كه اينهمه طول ميكشه تا پشتيباني بشه ميشه اسمشو گزاشت هاست ؟
روز بعد باز هم تماس گرفتم ايشون گفتن كه اگه تا چند ساعت ديگه صبر كني حتما حاضر ميشه . منم كه فهميده بودم قضيه چيه گفتم باشه صبر ميكنم . خلاصه بعد سه روز دربدري

امروز گفت گه چون ما خيلي برامون مهمه كه مشتري ناراضي نباشه . از يكي از دوستانمون هاست بخرين ما پولتون رو ميفرستيم . ) البته من صبح ساعت 9 تماس گرفتم و باز مثل هميشه اون آقا خماره برداشت و تو خماري گفت نه ما همه هاستامون رو تحويل داديم . شما كي هستين ؟ 8O اصلا درخواست سايت دادين ؟ Amaze )

سپس ايشون مدعي شدن كه با خارجيها اين مشكلات نيست و من چون ايراني هستم ميگم كه اين چه وضعشه . منم گفتم شما كه خارجي هستين تو خارج برا اينهمه ضرر خوردن به مشتري خصارت ميدن شما هم ميدين . ايشون با مسخرگي و با خنديدن به من گفتن كه آره 5 ساعت ديگه اگه واستي خسارت هم ميديم :? )

ايشونم اين تاپيك رو باز كردن تا باز خودشون رو درست جلوه بدن .
حرف آخرم هم با اشكان عزيز هست :
آقا اشكان من مشكلمو به شما طي يه ميل روزهاي قبل گفتم . اقا اشكان به نظر من هم اينها از اسم ايران ويج و ساير عزيزام ما سو استفاده ميكنن . حداقل اينه كه تمام حرفاي توي سايتشون دروغه ( مثل پشتيباني و بالا بودن 99.9٪ ) . منم اگه تبليغات اينها رو تو ايرانويج كه همه ما 100٪ بهش ايمان داريم نميديدم هيچ وقت سراغش نميرفتم . اميدوارم هيچ كسي گرفتار اين جماعت كه از هر روشي ( از دروغ گرفته تا قسم ) برا سودجويي استفاده ميكنن نشه

===================== پاسخ به بهانه هايي كه ميدونم ميگيرن

نگين كه پيش مياد و برا همه هست . كه نخير پيش نمايد من سايت قبليم هك شد نصفش پريد ولي بعد 5 ساعت مثل اولش بود .

نگيد شما ايراني هستيد همتون نفهميد ( كه به من گفتي ) . اولا كه حيف اسم ايران و ايراني بودن برا شما . دوما كدوم خارجي اينطوري كار ميكنه ؟ يه شركت خارجي تمام ماشيناشو از دنيا به خاطر يه عيب كوچيك جمع ميكنه ولي شما حاظر به دادن حسارتي كه حق منه نيستي ( گر چه منم محتاج خسارت تو نيستم ميخواستم ببينم چيكار ميكني )
۰۸-آذر-۱۳۸۴, ۱۱:۰۸:۳۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
jahanhosting آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #4
بي انصافي تا چه حد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام به همه شما عزيزان همه شما ها كه لطف داريد و دوستاني هم كه كم لطفي مي كنن دوستان عزيز هدف من براي ايجاد اين موضوع كه هاست ارزان تهديد يا فرصت اين بود كه آيا ارزان بودن دليل بر خوب نبودن كه هدف بازم ايجاد فضايي دوستانه و بحٍث و راه كار بود نه اينكه دوستان اينجا را تريبون حرفهاي زشت خود كنن در ضمن دوستان عزيز ما الان 500و خورده اي سايت پشتيباني و ساپورت دهي مي كنيم و دوستان تا حالا به جز يكي دو مورد همه از هاست و كيفيت هاست راضي بودن در ضمن هدف ما هم پول در آوردن نيست هما نا اگه بود قيمتها رو بيشتر و تبليغات بيشتري ميكرديم كه بازار هم بهتر برامون پيش مي رفت و همه تعريف مون رو ميكردن در ضمن ما مجموعه جهان هاستينگ نياز به تعريف كسي نداريم كه هدف ما چيز ديگريست و اگر دوستان عزيز مي خوان اين موضوع را از نزديك ببينن مي تونن با ما تماس بگيرن و اقدام به تست هاست و كيفيت آن كنن. در ضمن دوست عزيزي كه هاست ويندوز مي خواست نمي دونم اين حرفا چيه كه مي نويسه البته بعيد نيست از اين دوستان ما هر روز ده ها نامه تهديد آميز از همكاران هاست فروش داريم يا قيمت را ببيرد بالا يا آبروتون رو مي بريم و يا بر كنارتون ميكنيم فكر كنم اين دوست عزيز هم يكي از اون همكاران با معرفتمون باشن كه دارن اينجوري به ما لطف مي كنن . دوستان عزيز برداشتن تبليغ در ايران ويچ هيچ اشمالي نداره چون هدف ما گفتم چيز ديگه ايه و بجز خدمت بخدا قسم فكر ديگه اي نداريم در ضمن من از اينجا از تريبون ايران ويچ كه براي من سايتي قابل احترام و بزرگ مي باشد كه همانا مديران بزرگ و دور انديشي دارن . دوستان عزيز من عاجزانه از شما عزيزان درخواست ميكنم كه براي روشن شدن حقيقت از اين كه ما كلاهبرداريم يا اينكه قصد خدمت داريم با ما تماس بگيرن و بنده هم هاست در اختيارشون قرار مي دم و هر نوع همكاري را با اين عزيزان خواهم كرد دوستان عزيز هميشه همين جور بوده كسي كه در اين مملكت قصد خدمت داشته توسط افراد منافق و مردم ستيز مورد تهاجم قرار گرفته و مانع از خدمت به مردم شده است آيا اين همان هايي نيستن كه تلفني و ايملي ما را تهديد به بالا بردن قيمتهامون ميكنن ديگه قضاوت با خودتونه در ضمن من از آقا اشكان هم درخواست ميكنم اگه ايشون تشخيص ميدن ما در كارمون كوتاهي و يا به قول دوستان عزيز لياقت ايران ويچ را نداريم تبليغ را بردان كه آينه دق دوستان هاست فروش و ژول خوار مون نشه با سپاس از همه ايران ويچي ها براي همه شما عيزان احترام قايلم چه دشمن و چه دوست كه تا دشمن نباشه آدم دوستاهاي خوبش را نخواهد شناخت ياعلي و شب وروز به كامتان باشد
۰۸-آذر-۱۳۸۴, ۱۲:۱۹:۵۱
behzad-khazama آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 113 تشکر در 35 ارسال )
ارسال: #5

سلام به همگي
من منافقم يا شما كه ملت ايران رو نفهم ميدوني ؟
چرا جواب حرف منو نميدي و همش با توسل به چند تا اسم خوتو تبرعه ميكني ؟
اگه كسي شما رو تهديد كرده خدا خيرش بده . نبايد اثري از شما تو ايران باشه همين شماييد كه با موش مردگي به جون مردم ايران افتادين و همرو به كارهاي ايراني بي اعتماد ميكنن .
جالبه كه ايشون همرو سر كار ميزاره . سايت يكي رو ميخابونه ( ميگه شما بچه ايد نياز به سايت ندارين ) ديتابيس يكي رو ميپرونه ميگه پيش مياد . مردمو سر كار ميزاره تو سايتش دروغ مينويسه بعد هنوز ميگه ما پشمن داريم . شما دشمن ماييد كه اين حرفها رو ميزنين . شما هخم خودتون رو خراب ميكنين هم 4 نفر ديگه رو كه شبانه روز دارن از هاستشون حمايت ميكنن پيش ما بي اعتبار ميكنين .
آقاي خارجي هنات ديگه رنگي نداره .
۰۸-آذر-۱۳۸۴, ۱۳:۰۵:۵۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #6

اول از همه بگم تبليغ يه سايت تو سايت ديگه دليل خوب بودن يا بد بودن نيست.
من تبليغ ايشون رو گذاشتم تو سايت چون ايشون قبول كرد به 7 نفر از بچه هاي سايت ايران ويج بنا به معرفي من هاست مجاني بده(كه يكي رو داد ولي بقيه رو تا آومدم معرفي كنم متاسفانه اين مشكلات پيش آمد)
تنها دليل من از گرفتن تبليغات ايشون فقط همين بود و بس. من نه تست كرده بودم و نه اصلا ميشد اينكارو كرد.
من فقط به سايتشون سر زدم ديدم قيمتهاشون رو و اين قيمتها همون موقع هم براي من عجيب بود ولي هرگز فكر نكردم ممكنه هاستشون دان بشه و يا ...
در هر صورت از دوستاني كه بابت تبليغ سايت ايران ويج دچار مشكل شدن معذرت ميخوام ولي اينم بدونيد من اگه تبليغاتي رو انجام ميدم دليل خوب و يا بد بودن اون نيست من فقط به صرف تبليغات و استفاده از امكانات اون اين كارو ميكنم.
مثلا چند وقت پيش دو نفر ازم قيمت تبليغات خواستن كه براشون فرستادم - ولي خيلي وارد جزييات اينكه ممكنه تبليغاتشون چه چيزهايي باشه نشدم(فقط در حد كلي فهميدم موضوعش به كامپيوتر برميگرده)
همينجا هم ميگم و اميدوارم ايشون انجامش بدن . هرچه سريعتر مشكل رو حل كنن وگرنه نه تبليغات تو ايران ويج دردي ازشون دوا ميكنه نه هيچ چيز ديگه و اونوقت منم تبليغات ايشون رو برميدارم.
اميدوارم سريعتر مشكل رو حل كنن بخصوص مشكل آقا بهزاد عزيز رو كه سايتش خيلي براي دوستان مفيده.
راستي اينم بگم اينگليسي ها يه مثلي دارن ميگن : هنوز اينقدر پولدار نشدم جنس ارزون بخرم.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۰۸-آذر-۱۳۸۴, ۱۳:۴۲:۲۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
behzad-khazama آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 113 تشکر در 35 ارسال )
ارسال: #7

سلام اشكان جان
آقا اشكان درسته حرفه شما ولي اينجا با تلويزيون و روزنامه فرق ميكنه اينجا يه محيط سميمي بوده كه همه به هم كمك ميكردن . ميشد اين تبليغات رو اينقدر بزرگ جلوه نداد و از بالاي سر سايت به يه گوشه منتقل كرد . مثل باقي كه اين تصور ايجاد نشه كه خبريه . منم آقا اشكان مشكلم حل شد . از يه جا ديگه كه سينا جان معرفي كرد ظرف كمتر از 3 ساعت هاست رو خريدم . و اينكه حدود 1 ماه هست كه اين مشكلات براي بچه ها پيش اومده پس كي ميخاد اين هاست اينا درست بشه ؟ اصلا كساني كه همش دروغ ميكن ميتونن آدماي قابل اعتمادي باشن ؟ ا
۰۸-آذر-۱۳۸۴, ۱۴:۱۶:۳۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
smart_slims آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 5

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #8

سلام :wink:
چيه چشم ديدن من را نداريد!! حق داريد Amaze
از همون روز اولي كه سايت تبليغ گرفت من گفتم كه اين كار كار اشتباهي هست و اصلا در شان
ايرانويج نيست كه همچين كاري بكنه ؟
اونوقت همه شما شروع كرديد به من خنديدن و... و گفتيد كه اين آدم از عصر حجر اومده و از
دنياي تبليغات و ... هيچي نمي دونه
من هم ديدم كه ديگه جاي من اينجا نيست ! چون به يك نوعي حرف هام آلت دست همه شده
بود ولي حالا خودتون قضاوت كنيد ! من از همون اولش مخالف گرفتن تبليغ بودم ولي همه شما موافق؟ حالا به حرف رسيديد يا نه ؟
حتي اگر نرسيده باشيد هم اصلا مهم نيست ! پست زدن الان من دليل بر اين نيست كه دوباره
بخام بيام اينجا چون من ديگه پير و خسته شدم
به هر حال موفق باشيد
نه چند تا ديگه مونده كه مي خوام بگم ! من ايرانويج را اون موقع خونه خودم مي دونستم و همه
دوستانم را شديدا تشويق مي كردم كه بيان اينجا ! اما حالا وقتي ياد اون روزها مي افتم
صرفا يك لبخند تلخ مي زنم !
۰۸-آذر-۱۳۸۴, ۱۴:۱۹:۵۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
smart_slims آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 5

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #9

نقل قول:
آيا هاست ارزان و با كيفيت فرصتي براي شكوفايي و گسترش فرهنگ اينترنتيست يا تهديدي براي زياده خواران هاست فروش است ؟!!!
اصولا تهديد و فرصت دو عنصر به هم پيوند خورده زندگي هستند ! اگر بتوني از موقعييت ها خوب
استفاده بكني موقعييت ها برات مي شه فرصت ؟ و اگر نتوني از موقعيت ها استفاده كني
موقعييت تبديل به تهديد مي شه! مثال
اگر كنكور خوب داده باشي دانشگاه خوب برات مي شه يك فرصت و اگر هم بد داده باشي يا ...
با منتظر روزهاي بدتري باشي ( تهديد )
بگذر يم !
به نظر من هاست ارزون قيمت بيشتر مي تونه يك تهديد باشه تا فرصت
۰۸-آذر-۱۳۸۴, ۱۴:۲۷:۳۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #10

اشكان جان نگاه كن ممكنه وقتي يه سايت رو تبليغ ميكني اصلا محتواش مهم نباشه
ولي اينجا يه محصول داره تبليغ ميشه :!: تو همه سايتها ببيني معمولا اگه هاستي رو تبليغ كنن خود سايت هم رو همون هاست قرار داره و اون هاست اسپانسر ميشه :idea:

تازه خيلي ها رو اين حساب ميرن سراغ جهان هاست كه ميگن چون ايران ويج تبليغ كرده پس خوبه يكيش يكي از دوستاي من
ديگه نميدونن شما اونو به عنوان يه سايت تبليغ كردي نه بيشتر :!: و نه به عنوان يه هاست :!:
به هر حال كاري هستش كه شده وگزشته و همش تجربه بوده ولي از اين به بعد بايد در مورد تبليغ محصولات كه اراپه ميشه قبلش يه تحقيقي بكنيم :idea:
-----اقاي اسمارت اسليمز
تبليغ گرفتن يكي از كارهايي هستش كه معمولا همه سايتهاي بزرگ اين كارو ميكنن
چون وقتي يه سايت محبوبيتش بالا ميره مسلما هزينش هم خيلي بالا ميره
و اين بي انصافي هستش كه پولش رو يه نفر بده :arrow:
شما هم آزاد هستي هرطور ميخواي تبليغ كني :?:
۰۸-آذر-۱۳۸۴, ۱۴:۳۸:۵۶
armin_b00ter آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 7

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #11
جهان هاستينگ مسخره
حالا كه دوباره بحث جهان هاستينگه بگم . كه خيلي هاسته شر و ور مسخره اي داري .
آقا ما مدت 4 ماه كه از اين آقا 100 مگ هاست گرفتيم و از اين 4 ماه 2 ماه اكانت ما به بهانه هاي مختلف سوسپند بوده و اون 2 ماه ديگه هم يه 10 روزيش سرور داون بوده . الانم هنوزم كه هنوز اكانت ما سوسپنده . حتي نمياد يه 1 ساعت اين اكانت رو بالا بياره كه ما از ديتابيس بك آپ بگيريم :( واقعا كه !!!!!

حالا شما بگيد ما چي كار كنيم . :?: :?: :idea: :arrow:

آدرس سايت ما اينه : www.p30ware.com

اگه باور نداريد بريد ببينيد :roll:
۰۸-آذر-۱۳۸۴, ۱۶:۳۸:۳۰

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پرشين گيگ 100 مگابايت هاست رايگان!!! arpanir 123 59,018 ۲۳-بهمن-۱۳۸۷, ۰۱:۱۹:۵۹
آخرین ارسال: kimiafars
  هاست دارید ؟ kkr124 10 6,567 ۱۵-خرداد-۱۳۸۴, ۰۵:۴۵:۳۴
آخرین ارسال: NabiKAZ
  هاست براي ali110 4shir 1 1,991 ۲۲-مهر-۱۳۸۳, ۱۷:۵۵:۲۱
آخرین ارسال: ashkan

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS