امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در ال سی دی گرافیکی
نویسنده پیام
omid_phoenix آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 108

تشکرها : 12682
( 15433 تشکر در 4574 ارسال )
ارسال: #12
RE: مشکل در ال سی دی گرافیکی
(۲۳-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۲:۳۰:۰۶)blackeagle نوشته است: سلام ایا در ال سی دی گرافیکی راخی برای ویرایش اتومات تصویر وحود داره یعنی مثلا میکرو خودش عکسی رو گرفته و اونو اگه رنگی بود اتومات سیاه و سفید بکنه ؟ تورو خدا کمکم کنید برای پایان نامم لازمش دارم همیشه دعاتون میکنم
سلام
دقیق متوجه نشدم
یعنی میکرو عکس رنگی رو از سیاه سفید تشخیص بده و درصورت رنگی بودن تصویر رو سیاه سفید کنه؟
یا اینکه تو حافظه چندتا عکس رنگی تعریف کنید و بعد نمایش سیاه و سفید بشن؟
لطفا بیشتر توضیح بدید

۲۳-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۲:۴۴:۴۹
تشکر شده توسط : Ambassador, babyy, hadikh73, aKaReZa75
blackeagle آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #13
سلام میخوام یه عکس رنگی به میکرو بدم میکرو به طور اتومات اونوسیاه و سفید بکنه و بعد نمایش بده من با بسکام کار می کنم و ال سی دی منم ks0108 که نمیتونه تصویر رنگی نشون بده
۲۴-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۹:۴۷:۳۶
تشکر شده توسط : Ambassador
omid_phoenix آفلاین
مدیر بخش

ارسال: #14
سلام
شما موقعی که یه عکس رنگی رو به فرمت bmp تبدیل می کنید و بعد در محیط بسکام توسط graphic convertor با فرمت bgf ذخیره می کنید، عکس اتومات سیاه سفید میشه و بعد می تونید رو lcd نمایش بدید
نمی دونم دقیقا مشکل شما همین بود یا نه

۲۵-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۰۰:۳۱:۵۵
تشکر شده توسط : babyy, Ambassador, hadikh73, aKaReZa75
blackeagle آفلاین
تازه وارد

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #15
(۲۳-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۲:۳۰:۰۶)blackeagle نوشته است: سلام ایا در ال سی دی گرافیکی راخی برای ویرایش اتومات تصویر وحود داره یعنی مثلا میکرو خودش عکسی رو گرفته و اونو اگه رنگی بود اتومات سیاه و سفید بکنه ؟ تورو خدا کمکم کنید برای پایان نامم لازمش دارم همیشه دعاتون میکنم
سلام میشه بگید ماکزیمم سایزی که یک ال سی دی گرافیکی 128*64 از نوع ks0108 میتونه نمایش بده چنده؟ و اگه عکس بزرگتر یا کوچکتر از سایز ال سی دی باشه چه اتفاقی میوفته؟ ممنونم
۲۵-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۵:۵۰:۲۸
omid_phoenix آفلاین
مدیر بخش

ارسال: #16
نقل قول: سلام میشه بگید ماکزیمم سایزی که یک ال سی دی گرافیکی 128*64 از نوع ks0108 میتونه نمایش بده چنده؟
سلام
ماکزیمم اندازه عکس قابل نمایش هر lcd گرافیگی همون شماره lcd هست
یعنی برای نمایش بر روی ال سی دی گرافیکی 128*64 باید ماکزیمم ابعاد عکستون 128*64 باشه
نقل قول: و اگه عکس بزرگتر یا کوچکتر از سایز ال سی دی باشه چه اتفاقی میوفته؟ ممنونم
تو بسکام همون قسمت graphic convertor اگه عکستون کوچیک باشه بدون مشکل ذخیره میشه ولی موقعی که ابعاد بزرگتر از استاندارد باشه، ارور میده و بعد اتومات خودش عکس رو کوچیک میکنه و بعد میتونید ذخیره کنید.

۲۵-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۶:۲۳:۴۸
تشکر شده توسط : babyy, Ambassador, hadikh73, helma, aKaReZa75
blackeagle آفلاین
تازه وارد

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #17
(۲۵-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۶:۲۳:۴۸)r0b0 نوشته است:
نقل قول: سلام میشه بگید ماکزیمم سایزی که یک ال سی دی گرافیکی 128*64 از نوع ks0108 میتونه نمایش بده چنده؟
سلام
ماکزیمم اندازه عکس قابل نمایش هر lcd گرافیگی همون شماره lcd هست
یعنی برای نمایش بر روی ال سی دی گرافیکی 128*64 باید ماکزیمم ابعاد عکستون 128*64 باشه
نقل قول: و اگه عکس بزرگتر یا کوچکتر از سایز ال سی دی باشه چه اتفاقی میوفته؟ ممنونم
تو بسکام همون قسمت graphic convertor اگه عکستون کوچیک باشه بدون مشکل ذخیره میشه ولی موقعی که ابعاد بزرگتر از استاندارد باشه، ارور میده و بعد اتومات خودش عکس رو کوچیک میکنه و بعد میتونید ذخیره کنید.
سلام خیلی خیلی ممنون از پاسختون راستی برای ویرایش عکس من تو چند تا سایت دیگه کامنت گذاشته بودم یکی گفت برای ویرایش اتومات باید بیت مپ رو تغییر بدم اما نگفت چه جوری یکی هم گفته باید از mmc و sd card استفاده کنم و بعدش با فورمت fat عکس بی ام پی رو از حافظه بخونمو دیکد کنم و در اخر نمایش بدم یکی دیگه ام گفت اصلا بسکام چنین قابلیتی نداره !!!!!( من منظورم اینه که ما دیگه برای نمایش عکس نریم از منوی tools بخواهیم graphic convertor رو انتخواب کنیم و تنظیمات رو انجام بدیم این کار اتومات انجام بشه )
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۱:۱۳:۵۴، توسط babyy.)
۲۵-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۱:۰۷:۲۰
omid_phoenix آفلاین
مدیر بخش

ارسال: #18
سلام
برای این منظور همونطور که خودتون هم اشاره کردید نیازه که قبلش عکسها تو یه حافظه ای ذخیره بشن که کارت های mmc یپشنهاد میشه
ولی در مورد تغییر فرمت خودکار عکس ها از حافظه و نمایش بصورت خودکار اطلاعاتی ندارم
حداقل برای بسکام همچین دستوراتی ندیدم

۲۵-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۳:۳۴:۳۰
تشکر شده توسط : hadikh73, Ambassador, babyy, aKaReZa75
blackeagle آفلاین
تازه وارد

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #19
(۲۵-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۳:۳۴:۳۰)r0b0 نوشته است: سلام
برای این منظور همونطور که خودتون هم اشاره کردید نیازه که قبلش عکسها تو یه حافظه ای ذخیره بشن که کارت های mmc یپشنهاد میشه
ولی در مورد تغییر فرمت خودکار عکس ها از حافظه و نمایش بصورت خودکار اطلاعاتی ندارم
حداقل برای بسکام همچین دستوراتی ندیدم
سلام میشه بگید اگه عکس از نظر طولی و عرضس بزرگتر از ابعاد ال سی دی باشد در هنگام نمایش چه اتفاقی می افتد مثلا برای ال سی دی 128*64 یک بار عرض را ثابت نگه داشته و طول را زیاد کنیم ویا بالعکس
با سپاس
۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۷:۲۵:۳۰
omid_phoenix آفلاین
مدیر بخش

ارسال: #20
(۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۷:۲۵:۳۰)blackeagle نوشته است: سلام میشه بگید اگه عکس از نظر طولی و عرضس بزرگتر از ابعاد ال سی دی باشد در هنگام نمایش چه اتفاقی می افتد مثلا برای ال سی دی 128*64 یک بار عرض را ثابت نگه داشته و طول را زیاد کنیم ویا بالعکس
با سپاس
سلام
مهندس در نرم افزار که بصورت خودکار عکس ادیت میشه و ابعاد متناسب ابعاد نمایشگرتون میشه
ولی در مورد سخت افزار و بصورت فراخوانی از حافظه تجربه ندارم و تنها احتمال میدم که قسمتی از عکس درست نمایش داده نشه
باز اساتید بدونن کمکتون میکنن

خوش باشید.

۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۱:۲۸:۵۸
تشکر شده توسط : aKaReZa75, babyy, Ambassador
blackeagle آفلاین
تازه وارد

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #21
(۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۱:۲۸:۵۸)r0b0 نوشته است:
(۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۷:۲۵:۳۰)blackeagle نوشته است: سلام میشه بگید اگه عکس از نظر طولی و عرضس بزرگتر از ابعاد ال سی دی باشد در هنگام نمایش چه اتفاقی می افتد مثلا برای ال سی دی 128*64 یک بار عرض را ثابت نگه داشته و طول را زیاد کنیم ویا بالعکس
با سپاس
سلام
مهندس در نرم افزار که بصورت خودکار عکس ادیت میشه و ابعاد متناسب ابعاد نمایشگرتون میشه
ولی در مورد سخت افزار و بصورت فراخوانی از حافظه تجربه ندارم و تنها احتمال میدم که قسمتی از عکس درست نمایش داده نشه
باز اساتید بدونن کمکتون میکنن

خوش باشید.
سلام دنیای بیرون از میکرو انالوگه درسته؟ اطلاعات انالوگ چه جوری وارد میکرو شده و به دیجیتال تبدیل میشه؟ من از atmega8 استفاده می کنم در واقع می خوام روش ارسال داده انالوگ به میکرو و از میکرو به ال سی دی رو بدونم
۳۱-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۰:۴۷:۲۴
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #22
سلام.

سيگنال آنالوگ رو بايستي توسط واحد ADC به ديجيتال تبديل كنيد.
نمايش اطلاعات از طريق ميكرو روي LCD هم كه مشخص هست.
كمي بگرديد ، انواع و اقسام مثال ها رو در اينترنت و هر كتابي مي تونيد پيدا كنيد.

موفق باشيد.

۰۱-خرداد-۱۳۹۲, ۰۹:۱۴:۵۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : aKaReZa75, aKaReZa75, babyy, omid_phoenix, h0x00i, Ambassador

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مشکل در ال سی دی گرافیکی MN-123 7 5,570 ۳۰-مرداد-۱۳۹۷, ۰۵:۳۶:۱۹
آخرین ارسال: jamshid1992
Question [فوری] اتصال lcd گرافیکی به پایه های دلخواه میکرو در بسکام behzadsen 4 4,337 ۰۵-دى-۱۳۹۵, ۱۵:۲۵:۳۰
آخرین ارسال: behzadsen
Cool مشکل در راه اندازی ال سی دی گرافیکی sed winnuke 0 2,411 ۱۹-مهر-۱۳۹۵, ۱۳:۱۱:۳۰
آخرین ارسال: winnuke
Exclamation فونت فارسی برای LCD های گرافیکی در بسکام MN-123 0 3,520 ۰۲-آذر-۱۳۹۴, ۲۳:۴۰:۴۵
آخرین ارسال: MN-123
  مشکل راه اندازی ال سی دی گرافیکی ahmadian.l 3 3,400 ۲۶-خرداد-۱۳۹۴, ۱۴:۴۷:۴۸
آخرین ارسال: sharin
  مشکل با ال سی دی گرافیکی!!! sinohe 9 4,933 ۱۷-آذر-۱۳۹۳, ۰۲:۳۲:۱۲
آخرین ارسال: sinohe
  مشکل با مگا32 و LCD گرافیکی sokho24 9 4,919 ۰۴-آذر-۱۳۹۳, ۲۱:۰۵:۴۳
آخرین ارسال: a.mehran
  مشکل در فونت 16 lcd گرافیکی cinapa 2 2,466 ۲۷-آبان-۱۳۹۳, ۱۶:۰۷:۵۷
آخرین ارسال: a.mehran
  [سوال] ال سی دی گرافیکی majid_avr 4 3,111 ۱۴-شهریور-۱۳۹۳, ۱۳:۳۶:۰۲
آخرین ارسال: md3848
  کسی پروژه ال سی دی گرافیکی تک رنگ به زبان سی با میکرو رو داره ؟ abbasalifix 4 4,281 ۲۱-تير-۱۳۹۳, ۱۹:۵۱:۵۹
آخرین ارسال: md3848

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS