امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
يه سوال دوستانه.
نویسنده پیام
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #1
يه سوال دوستانه.
بروبچ ، ميشه يه توضيح در مورد رشته ي نرم افزار به ما بديد ؟
يه دنيا ممنون ميشم.

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۰۷-مرداد-۱۳۸۳, ۱۴:۳۵:۵۵
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #2

امير جون در نرم افزار توي دانشگاه رو ميخوايي .
اگه منظورت اينه خوب يه سري درس هست كه بايد بخوني مثل سيستم عامل ، پايگاه داده ، و ... .(راستش رو بخوايي چون رشته اصلي من كامپيوتر نبوده اطلاعاتم بيشتر از اين نيست :oops: )
۰۷-مرداد-۱۳۸۳, ۱۷:۵۵:۳۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #3

امير جان رشته نرم افزار رشته بسيار خوبيه اما فقط براي كسي كه واقعا علاقمنده نه براي كسي كه فك و فاميلش بهش گفتن برو كامپيوتر بخون !! اين رشته كمي سخته و از تعداد كمي از تحصيلكرده هاش موفق و بطور كلي اينكاره هستند !
مباحثي كه بايد خوند توي اين رشته ( البته در دانشگاههاي ايران نه خارج !!!) :

برنامه نويسي پاسكال - سي - اسمبلي و شايد تو اون دانشگاههاي پيتي عهد بوقي كوبول !!! البته واحد هاي برنامه نويسيش اينقدر كم و محدوده كه هيچ چيز ياد نميگيري و خودت بايد 80 درصد بقيه اش رو بخوني !!
سيستم عامل هاي داس - ويندوز - يونيكس كه تعريفي نداره !
ذخيره داده - بانك هاي اطلاعاتي و شبكه و اصول كامپايلر ها كه باز هم محدود و پيش پا افتاده تدريس ميشه ( متاسفانه !)
يك سري هم مباحث مستند سازي و اصول سرپرستي و كارورزي داره !

به همراه دروس عمومي و فيزيك و رياضي و معارف و ادبيات و تنظيم خانواده !!! كه خدا بده بركت از اين واحد ها زياده !!!!!!!!!
و استاداش هم سخگيرترند ! Amaze

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۰۸-مرداد-۱۳۸۳, ۰۱:۴۸:۰۰
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #4

نظر شما ها چيه ؟ به درد ميخوره ؟!! براي كسي كه همه فكر و ذكرش كامپيوتر و برنامه نويسيه.
آينده اي داره ؟( البته اينطوري كه آقا ممد گفتن ، مثل اينكه آينده نداره!)
بجز اين رشته ديگه چي خوبه؟! اصلا آقا ممد شما خودت چي خوندي؟ اشكان جون شما چي خوندي؟ بيش تر توضيح بديد ، ممنون ميشم.

سید امیر حسین حسنینی

۰۸-مرداد-۱۳۸۳, ۱۳:۲۷:۲۶
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 7

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #5
نظر خواسته بودين اين هم جواب
سلام
من رشتة كامپيوتر خوندم . شاخة نرم افزار و تخصص برنامه نويسي :wink:
اين رشته خيلي خيلي عاليه اما همون طوري كه دوستان گفتن براي اهلش نه براي هر كس براي پز دادن و اين حرفها خيلي هم بده .
كمي سخته . بايد زبان و رياضي رو كمي بيشتر بلد باشي . دروس تخصصي هم زياد داره كه عبارتند از :
برنامه نويسي : اسمبلي ، پاسكال ، سي ، ويژوال بيسيك
در برخي دانشگاهها دلفي هم تدريس مي شه . البته در مورد سي دروس زيادي مانند چند زبانه سازي و گرافيك و ... هم هست
دروس ديگري مثل ساختمان داده ها و ذخيره و بازيابي اطلاعات و پايگاه داده ها و كمي هم سخت افزار هست
دروس عمومي هم كه بجاي خود
البته يك سري دروس ديگه مانند الكترونيك و نرم افزارهاي رياضي هم هست .
البته اين دروس دانشگاه بود .
اما اگه بخواهين از هنرستان شروع كنين اونوقت كمي متفاوته
در اين حالت شما دوم دبيرستان رو مي رين تو يك هنرستان براي رشتة فني و شاخه كامپيوتر ثبت نام مي كنين .
تو سال دوم دروسي مثل مباني كامپيوتر و NC و AUtocad و زبان برنامه نويسي BASIC و مقدماتي در مورد PASCAL مي خونين . در سال سوم هنرستان هم دروس بسيار زياد تخصصي مثل PASCAL‌ پيشرفته و Visual Basic همراه اينترنت و افيس و Access ( البته اين هم جزو افيس هست ولي مجزا تدريس مي شه ) و شبكه و تجزيه تحليل سيستم ها و سخت افزار و ... مي خونين . بعد كنكور كارداني مي دين و در صورت قبولي در همون رشته و براي كارداني ادامه تحصيلي مي دين .
در كل رشتة خوبي هست . بايد تلاش بيشتري بكنيد . كمي هوش و هواس زيادي مي خواهد 8O و البته كمي اراده و يك صبر ايوب :? . چون ايران قانوني به نام كپي رايت نداره :( . يعني اگر يكسال روي يك برنامه زحمت بكشي و يك نفر در عرض ده دقيقه با هزينه دويست تومان اونو براي خودش برداره هيچ كس از شما حمايت نخواهد كرد .
:?: در ضمن استادي داشتيم كه مي گفت كسي كه كامپيوتر مي خونه بايد گدا باشه . گداي علم . چون اين علم تقريباً در هر دو سال يك تغيير كلي مي كنه و بايد هميشه مطالعه كني .
اميد وارم موفق باشي .
با تشكر ـ مشمولي
۰۸-مرداد-۱۳۸۳, ۱۵:۰۸:۴۹
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #6

من نرم افزار مي خوندم ! بعدا هم خواهم خوند ! چراش رو بعدا ميگم Amaze

مشمولي خان هم كاملا درست مي فرمايند ولي خوب وي بي و دلفي تازه در دانشگاهها باب شده . توي دانشگاهها كمتر كسي به سي يا سي++ يا جاوا اهميت ميده ! اين خيلي متعجب كننده است !
دلفي يا وي بي قدرت كمتري نسبت به وي سي ++ دارن اما خوب چون سي ++ سخته حتي استادها هم سراغش نميرن . يه دوست دارم كه ميگه ميخواد از دانشگاه بياد بيرون مغازه بزنه يكي ميخواد كامپيوتر بفروشه سي دي بفروشه ؛ يكي مي خواد به مامان بزرگها و بابا بزرگها ويندوز درس بده وووووووووووووووووووووووو و بطور كل اوني كه اهلش باشه كمه ! :cry: :cry:

يك سري هم كه تك تخصصي شدن يعني اگه بهشون بگي سي ++ يا جاوا يا لينوكس ميگن نه نه نه اصلا فقط مثلا بيسك يا فقط ويندوز !!
اگه از همين ها بپرسي مفهوم آپارتمان توي شي +COM چيه ؟؟ ميگن +COM چي هست و به ما چه !!!!! در صورتيكه تمام ويندوز شي COM هستش و اين عزيزان برنامه نويس ويندوز هنوز نميشناسنش !
ميگن اصلا ما فقط دلفي بلديم يا فقط طراحي وب بلديم و بس !!!
خوب اين كه نشد هنر !!
درسته نميشه همش رو ياد گرفت ولي يه مهندس نرم افزار بايد از اين مطالب خيلي بيشتر بدونه و بتونه تحليل كنه ولي متاسفانه ............. :cry:

۰۸-مرداد-۱۳۸۳, ۱۶:۱۱:۰۴
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #7

پس ، با اين اوصاف ، هنرستانو كه بايد بي خيالش بشم ! دبيرستان رو هم بايد رياضي فيزيك بخونم (طبق حرف آقاي مشمولي) ، زبانم رو هم تقويت كنم .
ديگه ..... آهان راستي آقا ممد شما چراش رو نگفتي!!
در هر صورت يك دنيا ممنون

سید امیر حسین حسنینی

۰۸-مرداد-۱۳۸۳, ۱۷:۳۴:۰۹
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #8

اي كاش كه هنرستانهاي ايران واقع خوب بود در اين صورت ما اصلا رياضي فيزيك نمي خونديم ......... در حال حاضر براي رفتن به هنرستان تا گرفتن ليسانس هزار تا هفت خان وجود داره و بي ارزش جلوه مي كنه !

حالا چراي اون جمله : علت اينه كه من اينجا نرم افزار مي خوندم يه ترم خوندم توي شهر چالوس توي يه خونه دانشجويي تنهاي تنها ........ ولي اينقده سطح دانشگاه و درسها و اساتيد و حتي دانشجويان پايين بود كه دانشگاه رفتن خسته كننده شده بود . 20 تا دانشجو هم پيدا نميشد كه واقعا براي يادگيري علم نرم افزار اومده باشن و اكثرا در 100 تا انتخاب توي سراسري اين يكي به نامشون در اومده بود !! و اومده بودن كاغذي بگيرن و برن زن بگيرن يا شوهر كنن و برن دنبال زندگيشون !! خيلي هاشون منو مسخره مي كردن و ميگفتن بابا بيا عشق كن بريم لب دريا بريم هتل فلان بريم فلان جا .......هر چند روز يه كتاب از كتبخونه مي گرفتم و شب ها توي خونه نكاتش رو استخراج مي كردم ....روش كار مي كردم ........ اسمبلي چيه ..لينوكس كيه!!

خيلي هاشون به من ميگفتن صندلي هاي خالي و پر كلاس رو صفر و يك ميبينه ! سي دي رو با چشم مي خونه !!
يه وقت كه با استاد پاسكال سر مباحث پروتكل و لينوكس و XML بحث و صحبت مي كردم . داشتم بهش حالي ميكردم كه كامپيوتر ها با پروتكل با هم حرف ميزنن !! به دستمال كشي متهم شدم !! :cry: و آخر ترم بعد از گرفتن بالاترين نمره در درس پاسكال و در واحد كارگاه كامپيوتر ( همين دو درس رو اختصاصي داشتيم !) توي دانشگاه گفتن : بله بلاخره دستمال كشي هات پيش استاد ها جواب داد و نمره گرفتي .................. ؟؟؟ :evil: :evil: :evil: :cry:

احساس كردم فقط يه كاغذ گرفتن اينقده ارزش نداره !!! :( و حالا هم اگه خدا بخواد ميرم هندوستان اونجا مهندسي نرم افزار ميخونم چون هم ارزونه هم بسيار سطحشون بالاست خصوصا در برنامه نويسي ! خيلي از دوستانم رفتن ............!
شايد بتونيم اينطوري آينده خوب و موفقي هم داشته باشيم :roll: و به يه جايي برسيم و حداقل اگر مسخره مون كردند بگيم خوب خارجي اند ديدشون نسبت به ما متفاوته ... نگيم خودي هستند و مسخره مي كنند !!!!!!!!! اينطوري كمتر ناراحت ميشيم :cry:

شايد خيلي ها انتقاد بكنن ولي من اهميتي نميدم چون به اندازه كافي از اين و اون چيز شنيدم !

۰۸-مرداد-۱۳۸۳, ۱۹:۱۴:۵۸
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #9

عجب....... چه سر گذشتي ....... پس من چي كار كنم ؟
هنرستان ؟؟؟؟
دبيرستان (رياضي فيزيك) ؟؟؟؟؟؟؟

سید امیر حسین حسنینی

۰۸-مرداد-۱۳۸۳, ۲۳:۴۴:۱۹
ali110 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 21

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #10
جواب امير جان
با سلام
عزيزم من خودم كامپيوتر و نرم افزار خوندم و درسم تمام شده الان هم در ايزايران دارم استخدام ميشم بايد بهت بگم كه اگر واقعا ميخواي بري كامپيوتر بخوني اول خودت را تست كن ببين كامپيوتر را دوست داري يا عاشقشي اگه دوست داري و فقط اسمش مهمه برو هنرستان اما اگه عاشقي و مثلا مثل من طاقت داري روزي 13 يا 14 ساعت بدون خستگي پشت كامپيوتر
بشيني حتما برو رياضي چون كامپيوتر يعني رياضي و اگر درك رياضي خوبي داشته باشي واقعا
موفق خواهي شد در ضمن انشا الله اگر قبول شدي سعي كن دروس دانشگاه را فقط پاس كني و بيشتر سعي كن به روز باشي در ضمن يك زمينه را انتخاب و فقط آن را ادامه بده
به قول دكتر رانكوهي يه چاه 10 متري بهتر از دريايه 1 سانتيه پس زياد سعي نكن همه چيز را كار كني چون هر زمينه را كه انتخاب كني براي تبحر يه عمر هم كمه
به هر حال اميدوارم موفق باشي
۰۹-مرداد-۱۳۸۳, ۰۲:۵۴:۵۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #11

دقيقا من هم با علي جان موافقم ! :P
خستگي ناپذير بودن - داشتن عشق و علاقه واقعي و درك اون - تبحر در زمينه خاص مثلا برنامه نويسي يا .........
ما كه از اين چند مورد بالا بد نديديم !!
در هر صورت موفق باشي !!

۰۹-مرداد-۱۳۸۳, ۰۴:۱۳:۱۶

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چند تا سوال كه ممكنه سوال شمام باشه behzad-khazama 4 4,293 ۰۳-آبان-۱۳۸۳, ۰۹:۰۹:۲۳
آخرین ارسال: ashkan

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS