امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ژنراتور های دیزلی
نویسنده پیام
the_fallen آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 14

تشکرها : 7
( 7 تشکر در 7 ارسال )
ارسال: #1
ژنراتور های دیزلی
سلام
یه سوالی در مورد ژنراتورهای دیزلی داشتم؟!! آیا برقی که اینا تولید میکنن مشکلی برای لپ تاپ و کامپیوتر میتونه داشته باشه؟!! یکی از دوستام تو یه شرکت بیابانی استخدام شده میخواد بدونه ژنراتورهای اونجا مشکلی برا لپتاپش ایجاد نکنن.
با تشکر...

گیرم که باخته ام!!!

اما کسی جرات ندارد به من دست بزند

یا از صفحهء بازی بیرونم بیندازد

"شوخی نیست من شاه شطرنجم... " !!!
۲۰-دى-۱۳۹۱, ۲۲:۴۴:۰۶
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 22

تشکرها : 4898
( 4577 تشکر در 1474 ارسال )
ارسال: #2
RE: ژنراتور های دیزلی
ببین هر چی باشه بهتره که با شارژن اونو شارژ کنی.
یا خودت ولتاژشو رگوله کنی که به لبتاب اسیب نرسونه.
حالا اینا چند ولت هستن؟

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۲۰-دى-۱۳۹۱, ۲۲:۵۸:۱۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : WhiteNoise
abbasalifix غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 82

تشکرها : 1496
( 2198 تشکر در 1065 ارسال )
ارسال: #3
مشکل که نداره اگه از تبدیل های ۲۲۰ به ۱۱۰ استفاده کنی بهتره و بعد شارژر رو به اون وصل کنی
اما برای لپ تاپ مشکلی نداره برای آداپتور اون ممکنه مشکل ایجاد بشه که باید بدونه ژنراتور رو چه حالتی داره کار میکنه چون اگه روی حالت بار باشه ولتاژش تا ۲۶۰ هم میره چون دور ژنراتور زیاد میشه
۲۰-دى-۱۳۹۱, ۲۳:۲۸:۳۰
تشکر شده توسط : aKaReZa75, رسول, WhiteNoise
رسول غایب
بازنشسته

موضوع‌ها: 237

تشکرها : 15003
( 20196 تشکر در 5767 ارسال )
ارسال: #4
من با ژنراتور بنزینی (تقریبا 220 ولت میده) کامپیوتر روشن کردم و مشکلی نداشت ...

اما با لپ تاپ امتحانش نکردم ... آخه شارژرش رو تازه عوض کردم که خیلی هم گرون شده (اولیش خود بخود سوخت) واسه همین دلم نمیاد ریسک کنم و امتحانش کنم

در کل ژنراتور برای روشنایی و بارهای سلفی کم توان مناسبه و برای دستگاه های دقیق خوب نیست استفاده بشه چون نوسانش زیاده!!!

بهتره از اینورتر 12 به 220 و باطری ماشین استفاده کنند ... اینطوری خیالشون راحت تره
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-دى-۱۳۹۱, ۰۲:۰۱:۵۱، توسط رسول.)
۲۱-دى-۱۳۹۱, ۰۲:۰۰:۱۵
تشکر شده توسط : WhiteNoise, farhadLED
the_fallen آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 14

تشکرها : 7
( 7 تشکر در 7 ارسال )
ارسال: #5
مطمئنا که از شارژر خودش برا شارژ کردن استفاده میکنن !!!!

ولتاژشم که 220 ولت هستش ولی من میترسم نوسانش بالا باشه و مشکل ایجاد کنه برا لپ تاپ...

مبدل 220 به 110 کجا میتونم پیدا کنم؟؟قیمتش جقده؟ مطمئنا با این کار دیگه مشکلی پیش نمیاد؟؟ یعنی جلوی نوسان رو میگیره؟؟

استفاده از اینورتر و باطری ماشین هم فک نکنم برا دراز مدت ایده جالبی باشه...

گیرم که باخته ام!!!

اما کسی جرات ندارد به من دست بزند

یا از صفحهء بازی بیرونم بیندازد

"شوخی نیست من شاه شطرنجم... " !!!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-دى-۱۳۹۱, ۰۲:۵۸:۲۶، توسط the_fallen.)
۲۱-دى-۱۳۹۱, ۰۲:۵۷:۲۷
تشکر شده توسط : aKaReZa75
abbasalifix غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 82

تشکرها : 1496
( 2198 تشکر در 1065 ارسال )
ارسال: #6
مبدل های 220 به 110 رو میتونید از الکنزیکی ها و یا ترانس پیچی ها تهیه کنید - یه چیزی که نیاز یه لپ تاپ رو جواب بده یه ترانس 100 وات هست
۲۱-دى-۱۳۹۱, ۰۳:۰۳:۴۸
تشکر شده توسط : رسول, WhiteNoise
رسول غایب
بازنشسته

ارسال: #7
یکار دیگه هم میشه کرد ... برای دراز مدت

این ژنراتورها بعضیهاشون خروجی 12 ولت dc هم دارن که میتونین اینو بدین اینورتر و بعدش 220 ولت رو بدین شارژر
۲۱-دى-۱۳۹۱, ۰۳:۰۵:۳۴
تشکر شده توسط : WhiteNoise, aKaReZa75
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #8
یکار دیگه کن که از همش بهتر.
ازین ترانس های افزاینده و کاهنده بگیر.اونا ولتاژشون ثابت 220 ولت هست.اگه ولتاژ تا 140ولت باشه 220ولت میده و اگر 260 هم باشه باز 220ولته خروجیش.ما از این ترانسها داشتیم.در ثانی محافظ هم هست.
خیلی چیزای خفنی هستن.

توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
۲۱-دى-۱۳۹۱, ۱۲:۱۲:۳۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : hadikh73, WhiteNoise, رسول
hadikh73 آفلاین
مدیــر کـل سایـت

موضوع‌ها: 43

تشکرها : 13642
( 14739 تشکر در 4686 ارسال )
ارسال: #9
نقل قول: یکار دیگه کن که از همش بهتر.
ازین ترانس های افزاینده و کاهنده بگیر.اونا ولتاژشون ثابت 220 ولت هست.اگه ولتاژ تا 140ولت باشه 220ولت میده و اگر 260 هم باشه باز 220ولته خروجیش.ما از این ترانسها داشتیم.در ثانی محافظ هم هست.
خیلی چیزای خفنی هستن
سلام به همه
این تراس ها برای لپ تاپ و وسیله هایی که جریان کم می کشن خوبه ولی تو جریان ها بالا کم میارن یکی از دوستام برای خونشون گذاشته بود (در کل صد رحمت به برق شهر )روش نوشته بود 8 کیلو وات جواب مبده ولی 1 کیلو که از می کشیدیم ولتاژ می رسید به 160 ولتQuestionدر کل برای کار شما خوبن
حسین جون از شما دقیقا ولتاژ 220 می دادQuestion
نقل قول: بهتره از اینورتر 12 به 220 و باطری ماشین استفاده کنند ... اینطوری خیالشون راحت تره
منم با نظر رسول جون موافقم اینورتر از همه بهتره با یه باتری ماشین و یه اینورتر به راحتی می تونید ساعت ها برق اضطراری داشته باشین یه شب که برق رفته بود من با یه اینورتر 800 وات و باتری ماشینمون خونه رو روشن کردیمWink فقط هر دو ساعتی یه بار یه استارت به ماشین می زدم و در جا ربع ساعت کار می کرد فقط باید حواست باشه که توان از اینی که روش زده بالا تر نره چون به شدت ولتاژ کاهش پیدا می کنه Whistle
فقط یکم گروننBiggrin

۲۱-دى-۱۳۹۱, ۱۳:۰۶:۵۳
تشکر شده توسط : omid_phoenix
رسول غایب
بازنشسته

ارسال: #10
(۲۱-دى-۱۳۹۱, ۱۲:۱۲:۳۸)h.unique نوشته است: یکار دیگه کن که از همش بهتر.
خیلی چیزای خفنی هستن.

ترانس رو نمی دونم ... اما من به ژنراتور یه محافظ برق وصل کردم که اصلا کار نکرد!!
۲۱-دى-۱۳۹۱, ۲۱:۵۲:۵۹
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #11
نقل قول: سلام به همه
این تراس ها برای لپ تاپ و وسیله هایی که جریان کم می کشن خوبه ولی تو جریان ها بالا کم میارن یکی از دوستام برای خونشون گذاشته بود (در کل صد رحمت به برق شهر )روش نوشته بود 8 کیلو وات جواب مبده ولی 1 کیلو که از می کشیدیم ولتاژ می رسید به 160 ولتQuestionدر کل برای کار شما خوبن
حسین جون از شما دقیقا ولتاژ 220 می دادQuestion
چی میگی دوست دوست عزیزم.ما خونمون 2.5کیلو وات داشتیم باهاش 4تا یخچال و پکیج و کف کش , لباس شویی و کلی لامت و غیره راه مینداختیم دیگه خیلی ولتاژش کم میشد میشد 200ولت.
البته بعده 3سال دیگه سوخت Biggrin

۲۱-دى-۱۳۹۱, ۲۲:۰۳:۲۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : hadikh73, omid_phoenix

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS