امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دستکاری پایگاه داده آنتی ویروس
نویسنده پیام
حمزه 327 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 6
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #1
دستکاری پایگاه داده آنتی ویروس
سلام
ببخشید میخواستم بدونم چطوری میشه یک برنامه ساده را به پایگاه داده یه آنتی ویروس به عنوان یه ویروس یا بدافزار اضافه کرد البته اون برنامه ویروس نیست ولی من میخوام آنتی ویروس اونا به عنوان ویروس بشناسه، امضای اون را بسازه و اجازه اجرا را بهش نده.
۰۵-بهمن-۱۳۹۱, ۰۱:۰۳:۰۶
rap0661 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 16

تشکرها : 1
( 84 تشکر در 71 ارسال )
ارسال: #2
RE: دستکاری پایگاه داده آنتی ویروس
خوب کاری نداره هر ویروس کش یه قسمت معرفی دستی داره اون قسمت بده بهش بعد اه تو حتی مرورگر فایرفاکس رو بهش هم بدی گیر میده بهش و نمیزاره اجرا بشه فایرففاکس هم کلا هرچی بهش بدی

موفق باشی
۰۸-بهمن-۱۳۹۱, ۱۵:۳۷:۲۱
تشکر شده توسط : حمزه 327
حمزه 327 آفلاین
تازه وارد

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #3
خب منم همین کارو کردم و اون فایلو به عنوان یه فایل مشکوک علامت گذاری کرده ولی اصلا بهش گیر نمیده در ضمن من از آنتی ویروس آویرا استفاده می کنم.
۰۸-بهمن-۱۳۹۱, ۱۶:۴۶:۴۸
Scorpion آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 44

تشکرها : 958
( 1525 تشکر در 501 ارسال )
ارسال: #4
این مورد بهد از گزارش به سایت شرکت تا 7 روز بعد اعمال میشه روی بانک
شما بخ صورت محلی شاید بتونید در لیستی اونرو بن کنید اما به بانک انتی اضافه نمیکنیدش

گر نیک و بد نزد خدا یکسان بدی در ابتلا --با جبرئیل ماه رو ابلیس هم سیماستی
۱۱-بهمن-۱۳۹۱, ۰۲:۵۲:۴۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
حمزه 327 آفلاین
تازه وارد

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #5
آخه مشکل اینه که برنامه من ویروس نیست که بخام بفرستم به آزمایشگاه آنتی ویروس و اونا چکش کنند و به پایگاه داده آنتی ویروس اضافه کنند، من میخام به صورت لوکال و فقط در سیستم خودم به عنوان ویروس شناسایی بشه و اجازه اجرا بهش داده نشه.
۱۲-بهمن-۱۳۹۱, ۲۰:۵۵:۵۷
godvb غایب
مدیر بازنشسته بخش نفوذ و امنیت

موضوع‌ها: 77

تشکرها : 886
( 1338 تشکر در 343 ارسال )
ارسال: #6
نمیدونم برنامتون چیه، و اصلا هدفتون از اینکار چیه، اگر لازم نیس برنامه خوب چرا نصبش کردین و کلی سوال دیگه.

متناسب با حرفاتون که ناقص هست.

می تونید فایل رو به Quarantine آنتی ویروس بفرستین و هر زمان که نیاز داشتین restore کنین.

اگر میخایین اجرا بشه و به اینترنت دسترسی پیدا نکنه و ... می تونید از فایروال ها استفاده کنید، مثل comodo,zone alarm و ....

آنچه توانسته ایم انجام دهیم، لطف پرودگار بوده است.

XMen For Ever
۱۳-بهمن-۱۳۹۱, ۱۳:۲۰:۰۱
حمزه 327 آفلاین
تازه وارد

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #7
من دارم روی مبهم سازی کار می کنم میخام که برنامه یه ویروس را مبهم کنم یعنی کاری کنم که آنتی ویروس اون ویروس را نشناسه، البته من ویروسی با مشخصاتی که نیاز داشتم پیدا نکردم برای همین یه برنام ای نوشتم که میخام به عنوان ویروس توسط آنتی ویروس شناسایی بشه بعدش من اونا مبهم کنم طوری که در اجراهای بعدی آنتی ویروس متوجه نشه این برنامه همان برنامه قبلی است.
۱۴-بهمن-۱۳۹۱, ۰۱:۵۰:۳۹
godvb غایب

ارسال: #8
(۱۴-بهمن-۱۳۹۱, ۰۱:۵۰:۳۹)حمزه 327 نوشته است: من دارم روی مبهم سازی کار می کنم میخام که برنامه یه ویروس را مبهم کنم یعنی کاری کنم که آنتی ویروس اون ویروس را نشناسه، البته من ویروسی با مشخصاتی که نیاز داشتم پیدا نکردم برای همین یه برنام ای نوشتم که میخام به عنوان ویروس توسط آنتی ویروس شناسایی بشه بعدش من اونا مبهم کنم طوری که در اجراهای بعدی آنتی ویروس متوجه نشه این برنامه همان برنامه قبلی است.

خوب دوست عزیز این شد یک سوال خوبBiggrin

UD بسیار کارپسندیده و نیکویی هستش.Tongue مگه مشخصاتت که برای فایل در نظرگرفتین چی هستش؟؟ که نتونستین پیداکنید.

برای اینکار شمامیتونید از فایل های خیلی مشهور و بقولی ضایع استفاده کنید. مثلا netcat و یا سرور sub7 (یادمه از از همون روز اول آنتی ها بهش گیر میدادنWink)

ویا اینکه خودتون برنامه ای بنویسین که تقریبا کارهایی مثل بدافزارها انجام بده، مثلا کارابا Group-Policy و یا سعی بر روش های قدیمی startup نمودن برنامه. یعنی باید دست به کدنویسی بشین.

برای دانلود هم اینترنت رو سرچ بزنید. مثلا برای sub7 :

کد:
http://home.scarlet.be/~tsb64544/trojan/dl_s7.htm

http://home.scarlet.be/~tsb64544/trojan/files/subseven_server.zip
http://home.scarlet.be/~tsb64544/trojan/files/subseven_client.zip

و اگر درخواست بدافزارهای دیگری رو دارین بحث جداست و جهت جلوگیری از گمراهی یک تاپیک دیگه بازکنید.

XMen For Ever
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-بهمن-۱۳۹۱, ۲۰:۴۷:۳۹، توسط godvb.)
۱۴-بهمن-۱۳۹۱, ۲۰:۴۳:۵۶
حمزه 327 آفلاین
تازه وارد

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #9
ممنون دوست عزیز
ولی نگفتید چطوری این برنامه را به پایگاه داده آنتی ویروس اضافه کنم که اجازه اجرا بهش نده.
(۱۴-بهمن-۱۳۹۱, ۲۰:۴۳:۵۶)godvb نوشته است: و اگر درخواست بدافزارهای دیگری رو دارین بحث جداست و جهت جلوگیری از گمراهی یک تاپیک دیگه بازکنید.
البته من تو بخش ویروس یه تاپیک با عنوان ویروس چندریخت ایجاد کردم ولی کسی هنوز جوابی نداده.ممنون میشم اگه بدافزاری با مشخصات داده شده معرفی کنید.
۱۵-بهمن-۱۳۹۱, ۰۲:۵۱:۱۷
godvb غایب

ارسال: #10
(۱۵-بهمن-۱۳۹۱, ۰۲:۵۱:۱۷)حمزه 327 نوشته است: ممنون دوست عزیز
ولی نگفتید چطوری این برنامه را به پایگاه داده آنتی ویروس اضافه کنم که اجازه اجرا بهش نده.

خواهش.
نگاه کنید یک مرور کلی کنیم: شما میخایین روی بدافزاری کارکنین که دیگه آنتی ویروس ها اون رو شناسایی نکند که همون UD و Full UD هست.

پس باید بدافزاری باشه که آنتی ها اون رو شناسایی میکنند و نمیزارند اجرابشه و بصورت Real-Time برنامه رو میفرستن قرنطینه.

خوب خودتون میتونین ویروس بنویسین که آنتی ویروس ها اون رو شناسایی کنند و روی فایل خودتون کارکنید. ویا راه دیگر کار برروی فایل هایی اجرایی (همان انوع ویروس ها) که موجود هست و آنتی ویروس ها اون هارو شناسایی میکنند.

شما همین sub7 که لینک دادم رو گرفتین که آنتی ویروستون اجازه اجرا داده که بازهم شما میگین میخایین به دیتابیس اضافه کنید؟؟

خوب وقتی آنتی ویروس اون رو شناسایی میکنه و میبره توی قرنطینه خودش، یعنی توی دیتابیسش هست دیگه!!!Biggrin

(۱۵-بهمن-۱۳۹۱, ۰۲:۵۱:۱۷)حمزه 327 نوشته است: البته من تو بخش ویروس یه تاپیک با عنوان ویروس چندریخت ایجاد کردم ولی کسی هنوز جوابی نداده.ممنون میشم اگه بدافزاری با مشخصات داده شده معرفی کنید.

بدافزارهای چندریخت و دگرشکل بحثشون جداست (اگر بخایین فایل رو غیرقابل شناسایی کنید ربطی به چندریخت بودن و یانبودن نداره)، اگر میخایین با تکنیک های دگرشکل بودن ( Polymorphic , Metamorphic , Oligomorphism) آشنابشین.

برای این مدلی مثلا میتونین از Sality استفاده کنین و آنالیز رو انجام بدین .هرچند مدلهای گوناگونی از این بدافزار اومد که آخرین نوع دارای روت کیت است.

لینک دانلود بدافزار Sality.bh :
کد:
http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://godvb.persiangig.com/application/Sality.bh.zip

password: infected
    size :83.83 KB
موفق باشید.

XMen For Ever
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-بهمن-۱۳۹۱, ۱۱:۵۱:۲۹، توسط godvb.)
۱۵-بهمن-۱۳۹۱, ۱۰:۵۴:۴۸
تشکر شده توسط : حمزه 327, mahdi321

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  معرفی انتی ویروس comodo(کومودو) amirhasan.king 3 5,038 ۱۳-شهریور-۱۳۹۹, ۱۱:۴۴:۰۱
آخرین ارسال: mohadddeseh
  مشکل با ویروس.کمک gemlove 4 4,760 ۲۳-دى-۱۳۹۵, ۱۳:۰۵:۲۳
آخرین ارسال: javad917
  [سوال] ویروس تغییر فرمت عکس bime 1 2,592 ۲۴-آبان-۱۳۹۵, ۲۲:۰۹:۰۹
آخرین ارسال: NO DONGLE
  راه حل برای ویروس new folder.exe ahmad-md 12 17,450 ۱۶-دى-۱۳۹۴, ۱۹:۰۳:۱۲
آخرین ارسال: cctv1
  آنتی ویروس ساده akbar8 10 6,962 ۲۲-آذر-۱۳۹۳, ۱۷:۵۲:۰۱
آخرین ارسال: grimm
  [سوال] نحوه حذف کامل ویروس shorcut salehjg 3 4,143 ۲۴-اسفند-۱۳۹۲, ۰۹:۱۷:۱۶
آخرین ارسال: Di Di
  Kill کردن آنتی ویروس شید در User Mode بهروز عباسی 0 2,247 ۱۵-مرداد-۱۳۹۲, ۱۶:۳۹:۵۵
آخرین ارسال: بهروز عباسی
  [سوال] بین این دو انتی ویروس کدام را پیشنهاد میدهید؟ amirhasan.king 4 4,327 ۳۱-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۱:۲۶:۳۹
آخرین ارسال: A.P-H@ck3r
  مشکل جدی با انتی ویروس اویرا amirhasan.king 13 12,990 ۳۰-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۰:۲۲:۵۹
آخرین ارسال: A.P-H@ck3r
  کشورهای سازنده انتی ویروس ها amirhasan.king 1 5,038 ۱۵-بهمن-۱۳۹۱, ۱۵:۱۶:۴۵
آخرین ارسال: veyskarami

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS