امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دیود آمپر بالا
نویسنده پیام
فروم باز آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 122

تشکرها : 321
( 107 تشکر در 72 ارسال )
ارسال: #1
دیود آمپر بالا
با سلام من یه دیود میخوام که بتونه جریان 10 آمپر رو تحمل کنه چه دیودی باید استفاده کنم؟ تو بازار ایران هم باشه؟

با تشکر.

--------------------
علی شیرمحمدی
--------------------
۱۴-بهمن-۱۳۹۱, ۲۱:۵۱:۵۳
geladyator600 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 2
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #2
RE: دیود آمپر بالا
سلام خدمت همه دوستان
مداری دارم که سنسور فوتودیودی با تغییر نور محیط تغییر ولتاژ داره، چیزی در حدود نیم ولت مثلا در حالت تاریک 4.5 ولت هست و در حالت نور شدید 5 ولت.
حالا می خواستم این بازه تغییر ولتاژ را بیشتر کنم مثلا این 0.5 ولت را به 5 ولت برسانم یعنی 10 برابر تا بتوانم با تغییر اندک نور و تغییر اندک در ولتاژ میزان نور تغییر یافته را دقیق تر مشخص کنم.
ممنون
۱۴-بهمن-۱۳۹۱, ۲۱:۵۵:۰۱
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 4898
( 4575 تشکر در 1473 ارسال )
ارسال: #3
RE: دیود آمپر بالا
نقل قول: سلام خدمت همه دوستان
مداری دارم که سنسور فوتودیودی با تغییر نور محیط تغییر ولتاژ داره، چیزی در حدود نیم ولت مثلا در حالت تاریک 4.5 ولت هست و در حالت نور شدید 5 ولت.
حالا می خواستم این بازه تغییر ولتاژ را بیشتر کنم مثلا این 0.5 ولت را به 5 ولت برسانم یعنی 10 برابر تا بتوانم با تغییر اندک نور و تغییر اندک در ولتاژ میزان نور تغییر یافته را دقیق تر مشخص کنم.
ممنون
این چه ربطی داره.
آره هست.برو تو سایت roboeq.ir بگرد.
فک کنم داره.

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۱۴-بهمن-۱۳۹۱, ۲۲:۳۵:۴۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پارمترهای جریان در کاتالوگ دیود زنر ؟ mega16 13 2,594 ۰۸-فروردین-۱۳۹۹, ۱۲:۰۲:۱۲
آخرین ارسال: 1نفر
  منبع تغذیه 5، 24 و 48 ولت 30 آمپر با سس فرانسوی لطفاً fery75 0 2,128 ۱۸-دى-۱۳۹۴, ۲۱:۳۲:۲۰
آخرین ارسال: fery75
  ترانزیستور BJT ولتاژ بالا SMD namesis 0 2,053 ۳۱-تير-۱۳۹۴, ۲۳:۰۶:۴۱
آخرین ارسال: namesis
  بهره بالا miladbrave 0 1,440 ۱۴-دى-۱۳۹۳, ۱۵:۴۴:۳۵
آخرین ارسال: miladbrave
  [سوال] منبع تغذیه 12 ولت با آمپراژ بالا H4med-LN 8 13,086 ۲۷-فروردین-۱۳۹۳, ۱۴:۳۴:۰۸
آخرین ارسال: aKaReZa75
  ترانزیستور 30 آمپر فروم باز 4 4,823 ۱۲-اسفند-۱۳۹۲, ۱۶:۲۴:۳۴
آخرین ارسال: ali tv
Question [سوال] خرابي منبع تغذيه 30 ولت 2 آمپر Hesam.time 2 2,693 ۱۱-مهر-۱۳۹۲, ۱۸:۵۶:۵۸
آخرین ارسال: a.mehran
  مدار محافظ دیود زنری EBKA 2 4,003 ۰۵-مهر-۱۳۹۲, ۲۱:۵۸:۴۳
آخرین ارسال: EBKA
Question [سوال] چطوری اسیلاتور وات بالا بسازم؟(واسه دستگاه GPR ژئو فیزیک) PRO 7 6,834 ۰۷-مرداد-۱۳۹۲, ۰۵:۴۸:۳۲
آخرین ارسال: PRO
  آمپر پنلی parsegade 8 5,579 ۲۱-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۶:۵۶:۱۱
آخرین ارسال: sharin

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS