امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
منبع تغذیه 5، 24 و 48 ولت 30 آمپر با سس فرانسوی لطفاً
نویسنده پیام
fery75 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
منبع تغذیه 5، 24 و 48 ولت 30 آمپر با سس فرانسوی لطفاً
سلام به همه اساتید
من برا یه پروژه نیاز به سوئیچینگ 220 به 5، 24 و 48 با جریان 30 آمپر دارم   035
میخوام هم 24 بده و هم 48 با زمین مشترک و بتونه توان واقعی بده (5 ولت هم نداد اشکال نداره ولی بده بهتره تا خودم نخوام رگولاتور بذارم برا میکرو)
حداقل 720 وات توان مجموعا بده

می خوام این منبع تغذیه در اندازه 35*10 و ارتفاع 4 سانتی متر بیشتر نشه (مثل این چینیا ولی در عوض جریان بالا فقط طولش اضافه بشه و ارتفاعش زیاد نشه)

من الکترونیکم خوب نیست ولی شماتیک بدید خودم پی سی بی میزنم (بیشتر مدارات میکروکنترلری کار می کنم)  010
دوستان، اساتید، داداشای گلم   Biggrin
شما دو راه دارید (البته خودم دو راه بیشتر ندارم. اگه راه دیگه ای داشتید بهم بگید)
1- شما کمکم کنید و بهم تقلبی برسونید تا خودم انجام بدم. هر کی در حد بضاعتش از مدار و نقشه و اسم قطعات و محل تهیه و ... گرفته تا هر چیزی که مفید باشه و به هدفم برسم.
2- یه استادی پیام خصوصی بده که فلانی من مثلاً 173 میلیون Whistle  میگیرم و برات انجام می دم و فایلها و نمونه ساخته شده و تست شده رو بهت می دم.

همونطور که کاملا متوجه شدید بنده با راه حل اولی خیلی خیلی بیشتر موافقم چون خرجش یکم کمتره (یعنی من بچه مایه دارما)
واقعیتش اینه که من روی این پروژه البته با اضافه شدن چیزای دیگه بهش یه درامدی می کنم ولی شاید اینقدر نباشه که سفارش بدم برام شرکتها بسازند لذا اینجا آویزون شدیم دی:
هر کی کمک کنه براش آرزوی سلامتی و عاقبت به خیری می کنم    :looti: 
ويرايش
۱۸-دى-۱۳۹۴, ۲۱:۳۲:۲۰

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  انتخاب خازن در منابع تغذیه خطی ؟ mega16 1 432 ۳۱-اردیبهشت-۱۴۰۰, ۰۴:۰۴:۲۴
آخرین ارسال: alimogmov
  [سوال] طریقه کارکرد هویه با تغذیه dc یا کارکرد هویه شارژی... omid_phoenix 34 31,420 ۰۵-بهمن-۱۳۹۶, ۱۱:۵۱:۴۸
آخرین ارسال: saeedxs
Smile [آموزشی] انتخاب بهترین منبع تغذیه بدون ترانس و ارزان sadegh1rezaei 3 3,505 ۳۰-فروردین-۱۳۹۶, ۱۳:۱۷:۴۳
آخرین ارسال: eilia saeid
  ساخت منبع تغذیه AC متغیر mehrdad137 4 6,724 ۰۶-فروردین-۱۳۹۴, ۱۹:۲۰:۰۴
آخرین ارسال: mehrdad137
  [پروژه] منبع تذیه 0 الی 30 ولت ,0-2 امپر با LM723 a.mehran 0 2,210 ۲۹-مهر-۱۳۹۳, ۱۸:۲۸:۵۱
آخرین ارسال: a.mehran
  [سوال] منبع تغذیه 12 ولت با آمپراژ بالا H4med-LN 8 13,086 ۲۷-فروردین-۱۳۹۳, ۱۴:۳۴:۰۸
آخرین ارسال: aKaReZa75
  ترانزیستور 30 آمپر فروم باز 4 4,823 ۱۲-اسفند-۱۳۹۲, ۱۶:۲۴:۳۴
آخرین ارسال: ali tv
  [سوال] کمک در مورد منبع تغذیه 0-50 ولت 5 امپر exgalibor 1 3,653 ۰۲-بهمن-۱۳۹۲, ۱۹:۵۵:۰۷
آخرین ارسال: omid_phoenix
Question [سوال] خرابي منبع تغذيه 30 ولت 2 آمپر Hesam.time 2 2,693 ۱۱-مهر-۱۳۹۲, ۱۸:۵۶:۵۸
Exclamation مدار تغذیه بدون ترانس mzr 7 12,460 ۰۷-مهر-۱۳۹۲, ۱۶:۱۵:۵۹

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS